Ez az év máris jobb, mint az előző: sok-sok közkedvelt Netflix sorozat folytatása várható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Stranger Things, You & Lucifer: több közkedvelt sorozat folytatása is várható 2021-ben
2021. január 07. 20:09
|
|
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline
|
Lucifer, Stranger Things, Sex Education...alig várom őket!
2021. január 08. 11:15
Én is úgy tudom, hogy az Elite-nek is jönnie kell, legalábbis nagyon remélem. Új részekkel jön a Riverdale, Snowpiercer is. A Nagy Pénzrablással nem tudom mi lehet, de gondolom neki is még idén folytatódnia kéne.
Alig várom a Lucifer, Szexoktatás, Esernyő Akadémia ès a Stranger Things új évadait.
Alig várom a Lucifer, Szexoktatás, Esernyő Akadémia ès a Stranger Things új évadait.
2021. január 08. 13:08
|
|
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 offline
|
Ezek közül csak a Narcos, Ozark és Russian Doll sorozatokat nem láttam, úgyhogy a többi 9 már nagyon várós, kivéve a Warrior Nun, mert az nem igazán jött be.
Még ami kimaradt az a Money Heist, Elite, Emily in Paris, Locke & Key, Julie and the Phantoms - elvileg még ezeknek várható idén új évada.
Még ami kimaradt az a Money Heist, Elite, Emily in Paris, Locke & Key, Julie and the Phantoms - elvileg még ezeknek várható idén új évada.
2021. január 11. 16:46
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Ezek közül nagyon várom a You és a Stranger Things sorozatokat na meg persze a Vajákot. Magát az Outer Banks sorozatot is megnéztem és annak ellenére, hogy valamelyest tetszett nem igazán várom.
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: