Ismét botrányba keveredett a rapper: kiásta, majd megfőzte tavaly elhunyt macskáját.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Hihetetlen: Azealia Banks kiásta és megfőzte halott macskáját (18+)
2021. január 12. 18:34
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Rohadjon meg. Remélem elkap valami fertőzést. Valamiből meg kell élni,ha már a zenéből nem tud,az egyszerű munka meg büdös. Ennek van baja nem a Grace kiscsajnak. Ön-es közveszélyes valahova már bezárhatnák.
2021. január 12. 21:34
Daniel Richterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.22. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 269705 offline |
Valami k**vára nem stimmel vele...
2021. január 12. 21:37
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Miaf** oké köszönöm, mára elég volt az internetből
2021. január 12. 22:15
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
Értem én, hogy meghökkentő. De nem lehet levenni a főoldalról azt a képet? Mert akárhányszor meglátom hányingerem támad, és elkap egy mini pánikroham, amiért ilyen emberrel kell egy bolygón élnem...
2021. január 15. 15:09
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline |
Én azt gondolom Azealianak komoly bajai vannak. Ki képes ilyenre? Felfordul a gyomrom...valaki meg még segít neki és videózza. Ezt én simán büntetném, undorító viselkedés, még ha beteg is kezeltesse magát! Az instagram helyében le is tiltanám, hogy az ilyeneknek többet esélye se legyen posztolni bármit is.....
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni