Armie Hammer még korábban nyilatkozott nemi életéről, ami most újra napvilágra került a botrányára tekintettel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Korábban így nyilatkozott nemi életéről Armie Hammer: „A feleséged haját csak nem tépheted!”
2021. január 15. 13:14
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154194 Azonosító: 270554 offline |
Nem szeretném kommentálni a vádakat és a híreket, mert nem tudom, mi igaz ezekből és mi nem. Csak annyit mondanék, hogy habár a bordamegsütős dolog elég gázul hangzik, a seblenyalást én nem hoznám egy lapra vele. Lehet, hogy rosszul tudom, de a nyálnak fertőtlenítő hatása van, és kisebb sebeket az ember időnként így is tud kezelni. Nem túl gusztusos ugyan, de például kisgyerekeknek a szülei szokták néha így fertőtleníteni a sebét, ha nincs a közelben más, és én ezt egy intim kapcsolatban sem tartom elképzelhetetlennek. Persze mindez egészen máshogy hat a kannibalizmus kontextusában, de szerintem nem kell mindent ennek a számlájára írni, mert így csak még betegebbnek hat az egész, már ha ez egyáltalán lehetséges, és még inkább azt sugalmazza, hogy Armie képtelen magát kordában tartani, és már a vér látványától vámpírrá változik. Én úgy gondolom, hogy még a legbetegebb dolgoknak is mindig két oldala van, így vagy érdemes lenne a másik felet is meghallgatni, pontosítás céljából, vagy hagyni kéne az egészet a csudába. Ez alatt nem azt értem, hogy nem elég beteg önmagában az egész ember, és hogy nem kellene kezelni, vagy minimum kivizsgálni. Mindössze azt gondolom, hogy így is elég büntetés neki, hogy az egész világ megtudta, milyen hajlamai vannak, a színészi pályafutása derékba tört (kivéve, ha bebizonyosodik a vádak ellenkezője), és ha az életben még időt akar tölteni a gyerekeivel, azt minimum elmeorvosi igazolással teheti csak meg.
2021. január 15. 13:31
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Harlow, szerintem itt nem a feleségére utaltak az exnél, hanem a volt barátnőjére. Egy korábbi cikkben szintén említették őt.
Egyébként én is le szoktam nyalni az ujjamról a vért, de nyilván nem a kannibalizmus miatt, szóval a nyilatkozatában a sorrendet megcseréltem volna, mert azért a bordatörős dolog nagyobb fokozatú, mint az ujjnyaldosás.
A napvilágra került szöveges üzenetei miatt azonban elhiszem, hogy valóban igaz az, ami most kering róla. Na meg már eleve a fojtogatós dolog sem nevezhető éppen normális dolognak, amit ráadásul ugye ő nyilatkozott, szóval az nem eshetett photoshop áldozatául.
Egyébként én is le szoktam nyalni az ujjamról a vért, de nyilván nem a kannibalizmus miatt, szóval a nyilatkozatában a sorrendet megcseréltem volna, mert azért a bordatörős dolog nagyobb fokozatú, mint az ujjnyaldosás.
A napvilágra került szöveges üzenetei miatt azonban elhiszem, hogy valóban igaz az, ami most kering róla. Na meg már eleve a fojtogatós dolog sem nevezhető éppen normális dolognak, amit ráadásul ugye ő nyilatkozott, szóval az nem eshetett photoshop áldozatául.
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2021. január 15. 13:37
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154194 Azonosító: 270554 offline |
Idézet (omasnez @ 2021.01.15. 13:31)
Harlow, szerintem itt nem a feleségére utaltak az exnél, hanem a volt barátnőjére. Egy korábbi cikkben szintén említették őt.
Huhh, ebbe bele sem gondoltam, köszi a pontosítást! Hirtelen a feleségére asszociáltam. Akkor ezt a részt átszerkesztem, hülyeségeket nem akarok beszélni.
2021. január 15. 16:20
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Ezek közül csak a bordamegsütős dolog gáz és megkérdőjelezhető. Egy apró seb lenyalása önmagában szerintem semmiség, én is csináltam már, ha egy kicsit megvágtam az ujjam vagy lehorzsoltam egy kicsit a kezem. Ez csak a kannibalizmus kontextusában más. A fojtogatás és hajtépés/-húzás pedig inkább BDSM.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Egyelőre inkább szkeptikus vagyok, mert DM-eket szerkeszteni nem lehetetlen és Armie részéről eddig még szinte semmit nem hallottunk, csak a vádaskodástól hangos a sajtó.
Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből. Egyelőre inkább szkeptikus vagyok, mert DM-eket szerkeszteni nem lehetetlen és Armie részéről eddig még szinte semmit nem hallottunk, csak a vádaskodástól hangos a sajtó.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Harlow
2021. január 15. 22:02
jennette13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.13. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 266018 offline |
ComMD: volt, hogy mikor elvágtam az ujjam, és nagyon vérzett, a volt párom nyalta le, ne fertőződjön el, én pedig eléggé rosszul vagyok a vértől, így nagy segítség volt. Le persze nem nyelte, hanem kiköpte, de a saját véredet sem nyelnéd le (szerintem), ha te nyalod le, ha nagyon vérzik
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.