Starity

Három hét szobafogságra ítélte a 39 éves Britney Spears-t apja

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. február 10. 10:00 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A hír azután jött, hogy Britney pasija kritizálta őt és p@csnek nevezte.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. február 10. 11:13 #2
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 230
Csatolások: 0
Azonosító: 260145
Szerencsétlen lányt teljesen tönkretették, köze nincs már a régi önmagához, ha összehasonlítjuk az insta videóit a korábbi interjúival, olyan mintha két teljesen más embert látnánk, teljesen más lett a viselkedése, zavarodott, infantilis, olyan, minthha azt sem tudná melyik bolygón van, látszik, hogy mentális problémái vannak. Az apja vaskalapos felfogása szerintem csak tovább ront a helyzeten, az anyjának is fontosabb volt a lánya hírneve, mint a lelki egészsége és őszintén szólva azt is nehezen tudom elképzelni, hogy a barátja, aki egy jóképű, fiatal, gazdag testépítő és minden ujjára kaphatna fiatal, csinos barátnőt, szerelemből van együtt a nála 20 évvel idősebb, felügyelet alatt álló, mentálisan beteg kétgyerekes nővel, akin sajnos külsejét tekintve is meglátszik, hogy megviselte az élet. Britneyt szerintem nagyon rossz emberek veszik körül és sajnos nem sok esélyt látok rá, hogy valaha is rendbe fog jőnni, nagyon sajnálom őt. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: yonghee.
2021. február 10. 13:10 #3
LBSBennoda666
LBSBennoda666
új tag

StátuszWho cares if one more light goes out? Well, i do.
Hozzászólás: 46
Azonosító: 266300
#FreeBritney
2021. február 10. 19:14 #4
- törölt felhasználó -    
Szerintem Britney további élete csupa szenvedésből fog állni. Sajnos nagyon beteg, emiatt roppantmód el vagyok keseredve. 17 évesen Istennőként tekintettem rá. Változnak az idők. De még mindig tetszik! smileeee.gif Remélem még lesz jobban is ennél, legalábbis én reménykedek az állapota jobbá válásában! smileeee.gif
2021. február 10. 23:42 #5
mannika
mannika

StátuszThe Holy Cornholio
Hozzászólás: 615
Csatolások: 585
Azonosító: 262433
Nagyon sajnálom őt, tényleg, iszonyat sokat változott... Szegénynek már a 2000s évek közepe óta szinte csak a rosszból jut ki. Remélem minél előbb megoldódnak a dolgok. sad.gif
2021. február 17. 12:26 #6
janine
janine
visszatérő vendég
Hozzászólás: 108
Azonosító: 286939
Hogy lehet hogy még mindig az a beteg állat apja a gyámja?!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok