A bandában való tagsága mellett elkezdi kiépíteni saját szólókarrierjét is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szólókarrierbe kezd Leigh-Anne Pinnock a Little Mix mellett
2021. március 11. 19:28
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Megmondtam amint egy tag kilép mentális állapotára hivatkozva nemsokára kiderül szólóban nyomja tovább aztán jön a következő, a little mixnek annyi és egy nagy kár. Amikor zayn kilépet a bandából pont úgy mint jesie és szólóba kezdet majd a többiek is követték azt gondolva nagy sikerük lesz de meg sem közelíti egyikük sem azt a szintet amit bandaként elértek és szerintem ugyan ez lesz a lányokkal is. Pont azért lettek banda mert szóló énekesként nem tudták volna elérni azt amit együtt alkottak
2021. március 12. 07:51
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Én mindig is reméltem, hogy Leighnek lesznek sajnát számai, annyira gyönyörű hangja van! Sok sikert kìvánok neki!(:
2021. március 12. 09:27
Selenator1111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.24. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 287253 offline |
Én örülök neki, nagyon szép hangja van, és drukkolok. De elég komplikált lesz, valljuk be... Hogy szeretne egyszerre a Little Mix tagja lenni, szólóénekesként tevékenykedni és forgatni is? Nem fog működni mindhárom egyszerre... Csak remélem, hogy a Little Mix marad, mert ők együtt tökéletesek
2021. március 13. 19:26
omasnezvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.25. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 255071 offline |
Én is nagyon kedvelem őt, szerintem egyénileg is nagyon jókat tudna alkotni. Azonban egyetértek Selenator1111 véleményével, miszerint hatalmas súlyt vesz a vállára és idővel borzalmasan leterheltnek fogja érezni magát.
Remélem nem így lesz, viszont saját karriert, bandakarriert és színészi karriert is vinni, nem részmunkaidős meló. Mindegyikbe 100%-os energiát kell belefektetni. És akkor még a fürdőruhák tervezéséről nem is beszéltünk. Remélem nem fog összeroskadni a nagy súly alatt.
Remélem nem így lesz, viszont saját karriert, bandakarriert és színészi karriert is vinni, nem részmunkaidős meló. Mindegyikbe 100%-os energiát kell belefektetni. És akkor még a fürdőruhák tervezéséről nem is beszéltünk. Remélem nem fog összeroskadni a nagy súly alatt.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.