Mindenkit meglepett Halsey bejelentése a neméről: beállt a nemtelenek sorjába.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nemtelennek vallja magát Halsey
2021. március 14. 14:11
Justlifeisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.02. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 286541 offline |
Szegény gyerek. Jó értelmes lesz! Gratulálok!
2021. március 14. 14:26
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2598 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 offline |
Szánalmas... Hová süllyed a világ?
2021. március 14. 14:48
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Vicc kategória. A gyerek meg majd a száján jön a világra nem?
2021. március 14. 14:50
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 294 Csatolások: 3 Azonosító: 284914 offline |
Azért „megnyugtató” látni, hogy nem csak Twitteren és Instagramon vannak magukat nagyon okosnak gondoló emberek, akik szerint humoros olyan jelzőket használni, hogy szánalmas és nevetséges, miközben Halsey ezzel a gondolattal és a nem-kérdéssel már hónapok, ha nem évek óta vívódik. Látszik, hogy egy versét vagy interjúját nem olvastátok el, ami ezzel kapcsolatos, de most nagyon megmondta mindenki.
Anyway, rettentően büszke vagyok rá, amiért fel merte vállalni mindezt, ráadásul a várandósága közepén – elképesztő lelki erő és bátorság kellett hozzá. Továbbra is békés és nyugodt terhességi időszakot kívánok neki, sok boldogságot a párjával, és remélem, hogy ezentúl is kilométerekről elkerüli a Twitter-t és annak minden rosszindulatú, gyűlölködő felhasználóját.
Anyway, rettentően büszke vagyok rá, amiért fel merte vállalni mindezt, ráadásul a várandósága közepén – elképesztő lelki erő és bátorság kellett hozzá. Továbbra is békés és nyugodt terhességi időszakot kívánok neki, sok boldogságot a párjával, és remélem, hogy ezentúl is kilométerekről elkerüli a Twitter-t és annak minden rosszindulatú, gyűlölködő felhasználóját.
2021. március 14. 15:19
jajistenem gyere le... még csak rajongója sem vagyok a csajnak de azért annyira alap lenne h hagyod a másikat létezni és nem egyből leszólni és megvetni, még ha számodra ismeretlen, netán !tAsZíTó! is a téma...
2021. március 14. 15:45
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline |
Egy rakàs eszetlen.
Ha nemtelen vagy akkor a francért csinàltàl gyereket?
Őt is hülyeségre tanítod? Ha nemtelen vagy akkor a pàrod is nemtelen?
Vagy kihez vonzódsz?
Érdekes hogy amióta bejött ez a hülyeség mindenki különleges akar lenni.
Csak az hogy te különleges vagy mint a többi 100 meg 1000 az màr nem különleges.
Az emberek megbolondulnak....
Ha nemtelen vagy akkor a francért csinàltàl gyereket?
Őt is hülyeségre tanítod? Ha nemtelen vagy akkor a pàrod is nemtelen?
Vagy kihez vonzódsz?
Érdekes hogy amióta bejött ez a hülyeség mindenki különleges akar lenni.
Csak az hogy te különleges vagy mint a többi 100 meg 1000 az màr nem különleges.
Az emberek megbolondulnak....
2021. március 14. 16:20
Valahogy nem csoda, hogy az emberek ezt a paradoxont nem vették készpénznek
2021. március 14. 18:00
Neslihann.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 270196 offline |
ez már komolyan vicc kategória.
2021. március 14. 21:01
sas_vikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 262270 offline |
És én még azt hittem csak Amerikában vannak ennyire ignorált, tudatlan és rosszakaró emberek. De elég volt elolvasni ezeket a kommenteket. A fele azt se tudja miről beszél. A nemtelen az azt jelenti, hogy a férfi és a nő közötti skála közepén érzi magát mintsem a két végén. Attól még tud gyereket szülni vagy gyereket nemzeni, hogy az illető non-binary. Senki sem halna bele ha egy kicsit utána nézne a dolgoknak, ahelyett, hogy teljesen hülyét csinál magából.
2021. március 14. 21:56
yonghee.choi beomgyu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.04.15. Hozzászólás: 3885 Csatolások: 3228 Azonosító: 269660 offline |
azta, még egy nap hogy szégyenemben elássam magam a magyarok pesszimizmusa és előítélete miatt
"a gyerek majd a száján jön a világra nem?" ahelyett, hogy ilyen badarságokat írtok inkább utánanéznétek miről van szó:D:DD
attól még hogy valaki enby ugyanúgy fel tud nevelni egy gyereket, miért kell sajnálni? ez nemi identitástól független. nem ismerem annyira halseyt, de tudtommal nem azok a celebek közé tartozik akiről minden botrányoldal szól... prove me wrong.
ez a mondat, hogy "beállt a sorba" csak azt jelzi, hogy az emberek nem veszik elég komolyan a nem binárisokat és csak trendként kezelik ezt az egészet...
"a gyerek majd a száján jön a világra nem?" ahelyett, hogy ilyen badarságokat írtok inkább utánanéznétek miről van szó:D:DD
attól még hogy valaki enby ugyanúgy fel tud nevelni egy gyereket, miért kell sajnálni? ez nemi identitástól független. nem ismerem annyira halseyt, de tudtommal nem azok a celebek közé tartozik akiről minden botrányoldal szól... prove me wrong.
ez a mondat, hogy "beállt a sorba" csak azt jelzi, hogy az emberek nem veszik elég komolyan a nem binárisokat és csak trendként kezelik ezt az egészet...
2021. március 14. 23:34
bees kneessemper fi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.07.21. Hozzászólás: 1557 Csatolások: 62 Azonosító: 272577 offline |
Na ja, szegény gyerek. Én is nagyon aggódok, hogy mi lesz vele szerető, liberális szülőkkel. A végén még értelmesebb lesz, mint a kommentszekció.
2021. március 14. 23:58
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
Christay ezt egyáltalán nem rosszindulatból íróm (mert akkor olyan lennék mint te) de olyan különös, hogy nekem teljesen más a véleményem az esztelenekről. Szerintem a béklyókból való kitörés, és az ijesztő évezredes elvárás cunamik közül való kikeveredés egyáltalán nem esztelen cselekedet. Sőt! Általában azok gondolkodnak, akiknek van mivel. Átgondolni a dolgokat, és felülírni azokat magas inteligencia szintre vall. Rengeteg erő kell ahhoz, hogy valaki ezt megtegye, nagy bátorságra vall. A tiédhez hasonló harsány vélemények miatt hiszik azt az emberek, hogy magyarázkodniuk kell.
2 felhasználónak tetszik:
cdamnverss,
yonghee.
2021. március 15. 00:03
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
Egyáltalán nem kell beavatnia téged abba, hogy kihez vonzódik, vagy mért csinál gyereket. Megosztja, ha úgy gondolja. Ha van izgalom az életedben, törődj azzal, nem is értem mért kelt ekkora dühöt emberekben mások döntései. Hidd el, nem fogja látni a kommented, boldogak lesznek a hétköznapjai, míg te elmerülsz az utálatban. Nyilván van biológiai neme, ez egy döntés. Szerintem ez inkább lelki nemtelenséget jelent.
1 felhasználónak tetszik:
cdamnverss
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.