Starity

Emily újra Párizsban van

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 03. 17:01 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Nagy hír a rajongók számára, amelyet éppen ma, május 3-án tett közzé a hivatalos Instagram-oldala a sorozatnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 03. 18:20 #2
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡

Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 1782
Csatolások: 69815
Azonosító: 265584
Legjobb hír mára. pompom.gif Már nagyon várom a folytatást.
2021. május 03. 18:30 #3
Pavia
Pavia
木漏れ日

Státuszpretty girls don't do drama.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 16193
Csatolások: 154194
Azonosító: 270554
Jaj, de jó! wub.gif A sorozat minden hibája ellenére nagyon élveztem minden percét, várom már a folytatást!
2021. május 04. 08:10 #4
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Mit gondoltok arról hogy egyre több olyat látok hogy rasszista, anti feminista stb a sorozat? Én nem nagyon vettem észre őszintén
2021. május 05. 11:33 #5
Pavia
Pavia
木漏れ日

Státuszpretty girls don't do drama.
Hozzászólás: 16193
Csatolások: 154194
Azonosító: 270554
Idézet (Alexaaa09 @ 2021.05.04. 08:10)
Mit gondoltok arról hogy egyre több olyat látok hogy rasszista, anti feminista stb a sorozat? Én nem nagyon vettem észre őszintén

Hááát, őszintén szólva, én helyenként látom, mire gondolnak azok, akik antifeministaként aposztrofálják a sorozatot, de engem nem igazán érdekel. Inkább nézem úgy, mint egy mesét, nem mint egy valóságos történetet, ami minden ízében élethű. A rasszizmust őszintén, én nem látom benne, talán a franciák túlsztereotipizálását érzem néha kicsit soknak, de nekem ez is csak hozzáad a mese-feelinghez.
Amitől viszont én nem tudok elvonatkoztatni, az az amerikaiak túlsztárolása. Amikor a párizsi kollégák képesek azzal mentegetőzni, hogy azért bunkók Emilyvel, mert "félnek, hogy okosabb, mint ők, és amerikaiként jobb ötletei vannak"...whaaat?, mintha Párizs nem is tudom, egy másik bolygón lenne, és nem a világ egyik kulturális fellegváraként létezne a mai napig. rohog.gif
Ezen kívül egy videóban hallottam még, és részben egyet tudok érteni vele, hogy ahhoz képest, hogy Párizs a világ egyik legsokszínűbb, legdiverzebb városa, rendkívül kevés a nem-fehér karakter, ami engem leginkább azért zavar, mert nem reprezentatív. Nem gondolnám, hogy ez rasszizmus lenne, csak zavar, hogy ha már Párizs, akkor legalább töredékét próbálják meg visszaadni annak a sokszínűségnek, ami ott van.
Egyébként én úgy látom, hogy nagyrészt a franciák hőzöngenek, amiért a sorozat kvázi hülyét csinál a franciákból, a kultúrájukból, a szokásaikból, stb. Ehhez én sajnos nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok francia, mindenesetre nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ha az én kultúrámat jelenítenék meg ilyen formában, akkor én sem nézném annyira szívesen.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, feyre, thundercloud
2021. május 06. 14:47 #6
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Harlow : igen így leirva én is látom igazából ahogy néztem nem tűnt fel csak az hogy néha lenéző volt a franciákkal bár ők is sokszor vele úgyhogy nekem inkább ilyen kulturális eltérésnekz arroganciának tűnt
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok