Nagy hír a rajongók számára, amelyet éppen ma, május 3-án tett közzé a hivatalos Instagram-oldala a sorozatnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Emily újra Párizsban van
2021. május 05. 11:33
Pavia木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 16193 Csatolások: 154194 Azonosító: 270554 offline |
Idézet (Alexaaa09 @ 2021.05.04. 08:10)
Mit gondoltok arról hogy egyre több olyat látok hogy rasszista, anti feminista stb a sorozat? Én nem nagyon vettem észre őszintén
Hááát, őszintén szólva, én helyenként látom, mire gondolnak azok, akik antifeministaként aposztrofálják a sorozatot, de engem nem igazán érdekel. Inkább nézem úgy, mint egy mesét, nem mint egy valóságos történetet, ami minden ízében élethű. A rasszizmust őszintén, én nem látom benne, talán a franciák túlsztereotipizálását érzem néha kicsit soknak, de nekem ez is csak hozzáad a mese-feelinghez.
Amitől viszont én nem tudok elvonatkoztatni, az az amerikaiak túlsztárolása. Amikor a párizsi kollégák képesek azzal mentegetőzni, hogy azért bunkók Emilyvel, mert "félnek, hogy okosabb, mint ők, és amerikaiként jobb ötletei vannak"...whaaat?, mintha Párizs nem is tudom, egy másik bolygón lenne, és nem a világ egyik kulturális fellegváraként létezne a mai napig.
Ezen kívül egy videóban hallottam még, és részben egyet tudok érteni vele, hogy ahhoz képest, hogy Párizs a világ egyik legsokszínűbb, legdiverzebb városa, rendkívül kevés a nem-fehér karakter, ami engem leginkább azért zavar, mert nem reprezentatív. Nem gondolnám, hogy ez rasszizmus lenne, csak zavar, hogy ha már Párizs, akkor legalább töredékét próbálják meg visszaadni annak a sokszínűségnek, ami ott van.
Egyébként én úgy látom, hogy nagyrészt a franciák hőzöngenek, amiért a sorozat kvázi hülyét csinál a franciákból, a kultúrájukból, a szokásaikból, stb. Ehhez én sajnos nem tudok hozzászólni, mert nem vagyok francia, mindenesetre nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ha az én kultúrámat jelenítenék meg ilyen formában, akkor én sem nézném annyira szívesen.
2021. május 06. 14:47
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Harlow : igen így leirva én is látom igazából ahogy néztem nem tűnt fel csak az hogy néha lenéző volt a franciákkal bár ők is sokszor vele úgyhogy nekem inkább ilyen kulturális eltérésnekz arroganciának tűnt
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.