Lil Nas X a botrányos fellépése előtt egy estélyi ruhában vonult be. Döntése megosztotta a kommentelőket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Neked bejön? Lil Nas X estélyi ruhája megosztotta a kommentelőket
2021. június 28. 21:48
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Nekem nem jön be maga a ruha szerintem sokkal jobbat is talált volna ha már a célja az volt hogy ruhát viseljen.
A Madonna britney dologrol annyit hogy akkor is nagy botrány volt és veszekedtek érte hogy egy családnak szánt műsorba hogy lehet ilyet csinálni.
A Madonna britney dologrol annyit hogy akkor is nagy botrány volt és veszekedtek érte hogy egy családnak szánt műsorba hogy lehet ilyet csinálni.
2021. június 29. 09:01
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
2021. június 29. 14:18
Sanyedlivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.10. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 287817 offline |
Én nem értem hogy a mai pasik miért akarnak nők lenni.Ez a Henry gyerek is....Azt mondják, hogy művészet és önkifejezés.Szerintem egy zenésznél a művészet ott kezdődik hogy olyan zenét tesz le az asztalra ami hatással van az emberekre, nem pedig hogy női ruhában mászkál.Az ilyen emberek zeneileg sehol sincsenek.
2021. június 29. 23:31
Vanjieeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.20. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 286071 offline |
Hadd hordjon már azt amit akar Nem értem az utálkozást. Magának terveztette, látni hogy személyreszabott ruhadarabot visel (Naruto, meg minden egyéb amit Lil Nas X szeret, az rajta van). A ruha és a smink még mindig nemtelen, nem győzöm hangoztatni!
2021. június 30. 17:43
H0meAl0neúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.07. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 285566 offline |
@orsoha "tipikus magyarok vagytok" *facepalm* megsúgom, a nagyon progresszív 'Murican emberek közt sokan még cifrábbakat is írnak róla, bár gondolom nálad a magyar akkor is szinonímája lesz a homofób parasztnak...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.