G-Eazynek a hírneve nem a legjobb, miután elbánt Halseyvel, de azért sokan szeretik a zenéjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
G-Eazy és Demi Lovato készülnek valamire, rajongói mégsem boldogok
2021. augusztus 17. 18:50
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
Én pont fordítva, miért Demivel?
2021. augusztus 17. 20:17
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
Jó collabnak tűnik, két tök jó előadóról van szó. El kell tudni vonatkoztatni az előadó tetteitől, személyiségétől, ha a munkájáról van szó. Ha jó a dal akkor jó, ha rossz meg rossz, mindegy milyen emberek csinálják. Demit én bírom amúgy, semmi baj vele szerintem, a média felfúj minden szarságot, kiforgat mindent de hát ezt tudtuk eddig is. Ezt a dolgot én még nem is hallottam G-eazy vel kapcsolatban ez biztos hogy igaz? Be lett valaha bizonyítva? Komolyan kérdezem mert tényleg nem tudom
2021. augusztus 17. 21:17
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Shotya vajon regisztrál majd újra? Hiányoznak a kommentjei.
2021. augusztus 17. 22:23
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Én sosem az alapján hallgatok zenét, hogy milyen ember vagy milyen a hírneve az adott dal előadójának.
Úgy látom Halsey-t sem zavarja, mert Demivel ugyanúgy lájkolgatják egymást és kommentelgetnek, úgyhogy a rajongóik mire fel?
A zeneiparban köztudott h a munkát nem keverjük a magánélettel, sok zenésznél fordult már elő, hogy úgy adódott, hogy a barátjuk ellenségével dolgozott együtt, pl Taylor Swift-Ed Sheeran-Justin Bieber jutott most eszembe.
Műhiszti már megint
Úgy látom Halsey-t sem zavarja, mert Demivel ugyanúgy lájkolgatják egymást és kommentelgetnek, úgyhogy a rajongóik mire fel?
A zeneiparban köztudott h a munkát nem keverjük a magánélettel, sok zenésznél fordult már elő, hogy úgy adódott, hogy a barátjuk ellenségével dolgozott együtt, pl Taylor Swift-Ed Sheeran-Justin Bieber jutott most eszembe.
Műhiszti már megint
2021. augusztus 18. 15:21
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 294 Csatolások: 3 Azonosító: 284914 offline |
Idézet (archuleta @ 2021.08.17. 20:17)
[...] Ezt a dolgot én még nem is hallottam G-eazy vel kapcsolatban ez biztos hogy igaz? Be lett valaha bizonyítva? Komolyan kérdezem mert tényleg nem tudom
Ez a cikk röviden, tömören és remekül összefoglalja a dolgot. Tudtommal Lana Del Rey-el is azért ért véget a kapcsolata annó, mert hűtlen volt, de javítson ki kérem, aki esetleg máshogy tudja.^^
Nem feltétlenül tartozik ide, de nem egészen értem, hogy miért hozza még fel mindig rendszeresen a média ezt a történetet. Ahelyett, hogy örülnének az emberek, hogy Ashley végre továbblépett, családot alapított a szerelmével és kiegyensúlyozott életet él, valahogy mindig a szemem ügyébe kerülnek cikkek, amelyek előhozzák a megcsalást és az abuzív kapcsolatot. Nem véletlenül akadt ki Halsey, amikor egy random ember az egyik koncertjén egyfolytában G-Eazy nevét kiabálta, míg ő előadott. 2 éves történet, a médiának és az embereknek sem ártana már lezárnia ezt a korszakot.
2021. augusztus 18. 16:40
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7080 Csatolások: 416193 Azonosító: 206112 offline |
Idézet (cdamnverss @ 2021.08.18. 15:21)
2 éves történet, a médiának és az embereknek sem ártana már lezárnia ezt a korszakot.
Ezen akkorát röhögtem hogy az nem igaz. Álmodj szépeket arról, hogy lezárják a témát. Perrie Edwards kapcsolata zaynnel már 6 éve vége, jelenleg pedig terhes a barátjától Alex-től, de a mai napig jó pár cikkben úgy hivatkoznak rá, mint zayn malik exe. hányinger, hogy az emberek nem tudják elengedni az ilyet...
Egyébként a cikkhez is hozzászólva, jobban is teszik ha nem foglalkoznak az ilyen kommentekkel és hajrá. Olyannal kell együtt dolgozni aki tehetséges, nem pedig magánélet alapján választani.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.