Ezek a cilivek Redditen mesélték el, milyen kellemetlen élményben volt részük a sztárokkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
11 sztár, aki civilek szerint nagyon udvariatlan volt
2021. október 08. 16:17
![]() |
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 ![]() |
ezek közül csak Michael Bublé lepne meg, mert belőle ilyet nem néztem volna ki, a többiekről meg gyakran keringenek ilyesfajta hírek (az utolsó két csávóról még sosem hallottam, úgyhogy róluk fogalmam sincs)
2021. október 08. 18:11
![]() |
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 843 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 ![]() |
Huhh ez a Bublé dolog nagyon durva, de én mindig is ilyen felsőbbrendűsködőnek éreztem a viselkedését a nyilvános alkalmakkor. Kiábrándító, hogy mit hoz ki egyesekből egy kis hírnév.
2021. október 10. 06:39
![]() |
Edina40új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 270224 ![]() |
Jennifer Lopez egy kígyó emberként már nagyon sokat hallottam, hogy milyen valójában ahogy Christina is.
David Spade ről nem gondoltam volna ahogy Bubléról sem a többinél meg látszik.
A két lakberendező csávó nagyon jó mint belső építész de ezért nem kellene istennek képzelniük magukat mert attól marha messze vannak.
David Spade ről nem gondoltam volna ahogy Bubléról sem a többinél meg látszik.
A két lakberendező csávó nagyon jó mint belső építész de ezért nem kellene istennek képzelniük magukat mert attól marha messze vannak.
2021. október 10. 11:38
![]() |
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36117 Csatolások: 1853050 Azonosító: 6038 ![]() |
Ezen a Lea Michelén még mindig meg tudok lepődni, hogy mekkora sztárnak hiszi magát. Közbe meg szerepelt egy sorozatba 10 éve, és azóta is abból él.

2021. október 19. 19:26
![]() |
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 1952 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 ![]() |
Jennifer Lopez nem lepet meg évekkel ezelőtt amikor berobbant a zeneiparba és európai koncertjei is voltak sokat cikkeztek arról hogy milyen követelései voltak fehér öltöző frissen festve fehér bútorok fehér virágok... annyi követelése volt hogy a szervezők ki voltak akadva pedig akkor még csak épp elindult a sztárrá válás felé de már úgy viselkedett mintha az ő hátsó fertályából sütne a nap
Kapcsolódó sztárok

Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Repül az idő: Julia Roberts ikrei már 19 évesek!
Szülinapot ünnepelt a sztár.

Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Macaulay Culkin a Reszkessetek, betörők! című filmmel verte át a fiát
Brenda Songgal két gyermekük van.

Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Az Alkonyat rendezője szerint Jenna Ortega és Jacob Elordi lehetne az új Bella és Edward
Kiderült, kit tart tökéletesnek a szerepre.

Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Julia Roberts Matthew Perry elvesztéséről nyilatkozott
Megtörte a csendet a színésznő.

Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Férje a vörös szőnyegen csipkedte a fenekét, Margot Robbie képtelen volt abbahagyni a nevetést
Dúl köztük a szerelem.

A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
A katolikus papot fosztottak meg kötelességeitől Sabrina Carpenter miatt
Új klipje nem tetszett az egyháznak.

Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Timothée Chalamet kissé felháborodott, amikor Kylie Jennerről kérdezték
Szeretne magánéletet.

Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
Új fotók erősítik meg Dove Cameron és Damiano David kapcsolatát
X-en kezdet el terjedni néhány meghitt kép róluk.