Ezek a cilivek Redditen mesélték el, milyen kellemetlen élményben volt részük a sztárokkal.
A teljes cikkhez kattints ide!
11 sztár, aki civilek szerint nagyon udvariatlan volt
2021. október 08. 16:17
![]() |
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 ![]() |
ezek közül csak Michael Bublé lepne meg, mert belőle ilyet nem néztem volna ki, a többiekről meg gyakran keringenek ilyesfajta hírek (az utolsó két csávóról még sosem hallottam, úgyhogy róluk fogalmam sincs)
2021. október 08. 18:11
![]() |
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 839 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 ![]() |
Huhh ez a Bublé dolog nagyon durva, de én mindig is ilyen felsőbbrendűsködőnek éreztem a viselkedését a nyilvános alkalmakkor. Kiábrándító, hogy mit hoz ki egyesekből egy kis hírnév.
2021. október 10. 06:39
![]() |
Edina40új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.07.01. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 270224 ![]() |
Jennifer Lopez egy kígyó emberként már nagyon sokat hallottam, hogy milyen valójában ahogy Christina is.
David Spade ről nem gondoltam volna ahogy Bubléról sem a többinél meg látszik.
A két lakberendező csávó nagyon jó mint belső építész de ezért nem kellene istennek képzelniük magukat mert attól marha messze vannak.
David Spade ről nem gondoltam volna ahogy Bubléról sem a többinél meg látszik.
A két lakberendező csávó nagyon jó mint belső építész de ezért nem kellene istennek képzelniük magukat mert attól marha messze vannak.
2021. október 10. 11:38
![]() |
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36117 Csatolások: 1853088 Azonosító: 6038 ![]() |
Ezen a Lea Michelén még mindig meg tudok lepődni, hogy mekkora sztárnak hiszi magát. Közbe meg szerepelt egy sorozatba 10 éve, és azóta is abból él.

2021. október 19. 19:26
![]() |
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 1865 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 ![]() |
Jennifer Lopez nem lepet meg évekkel ezelőtt amikor berobbant a zeneiparba és európai koncertjei is voltak sokat cikkeztek arról hogy milyen követelései voltak fehér öltöző frissen festve fehér bútorok fehér virágok... annyi követelése volt hogy a szervezők ki voltak akadva pedig akkor még csak épp elindult a sztárrá válás felé de már úgy viselkedett mintha az ő hátsó fertályából sütne a nap
Kapcsolódó sztárok

Gerard Piqué hivatalosan is felvállalta új szerelmét, közös képet posztolt
Gerard Piqué hivatalosan is felvállalta új szerelmét, közös képet posztolt
A híresség felvállalta új szerelmét.

Miley Cyrus nővére így reagált az énekesnő új szakítós daláról terjedő pletykákra
Miley Cyrus nővére így reagált az énekesnő új szakítós daláról terjedő pletykákra
Elmondta a véleményét az elméletekről.

Hailey Bieber extrarövid hajat villantott: levágatta tincseit a modell
Hailey Bieber extrarövid hajat villantott: levágatta tincseit a modell
A híresség új külsővel posztolt fotót.

Új barátnőjével jelent meg Dylan O'Brien
Új barátnőjével jelent meg Dylan O'Brien
Modellel lehet kapcsolatban.

Szexuális zaklatással vádolják a Wednesday sztárját
Szexuális zaklatással vádolják a Wednesday sztárját
Percy Hynes White-ot Twitteren vádolta meg több fiatal lány is.

Selena Gomez tisztázta a kapcsolati státuszát
Selena Gomez tisztázta a kapcsolati státuszát
A pletykák szerint Drew Taggarttal randizik.

Miley Cyrus új dala máris rekordot döntött
Miley Cyrus új dala máris rekordot döntött
Nagyon népszerű lett a szám.

Jenna Ortegától várják a megoldást a rajongók a kollégáját ért vádak miatt
Jenna Ortegától várják a megoldást a rajongók a kollégáját ért vádak miatt
Percy Hynes White-ot vádolták meg szexuális zaklatással.