Szem nem marad szárazon... Drámai rövid előzetes érkezett a Netflix sikersorozatához, A nagy pénzrablás utolsó évadához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drámai rövid előzetes érkezett A nagy pénzrablás 5. évad második feléhez
2021. október 14. 16:40
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 739 Csatolások: 16070 Azonosító: 261400 offline |
Az első rablást imádtam, de mikor neki indultak a másodiknak is csak az volt bennem, hogy képtelenek abba hagyni. Ráadásul onnantól teli volt visszaemlékezésekkel ez a Berlint kiírtuk, de még se
Nekem ez már erőltetett teli felesleges szálakkal, már várom, hogy a Professzor rejtekhelyén megszült rendőr nő milyen város nevet vesz fel.
Tokiónál meg már vártam mikor kapja meg a kegyelem lövést, mert ugye az is olyan drámaira sikeredett, hogy félidőben már untam, hogy mit szenved ott amikor úgy is meg fog halni. De nem baj, több lőtt sebbel is oda kúszott a lyukhoz,hogy a Rióval való búcsúja megkoronázza ezt a drámai jelenetet. Még azért végig szenvedem a másik öt részt is, de remélem már befejezik ezt az egészet.
A színészek viszont számora most is remekeltek, ugyan a sztori nálam már rég elfáradt, de azt meg kell hagyni, hogy a színészek továbbra is a legjobbat hozzák
Nekem ez már erőltetett teli felesleges szálakkal, már várom, hogy a Professzor rejtekhelyén megszült rendőr nő milyen város nevet vesz fel.
Tokiónál meg már vártam mikor kapja meg a kegyelem lövést, mert ugye az is olyan drámaira sikeredett, hogy félidőben már untam, hogy mit szenved ott amikor úgy is meg fog halni. De nem baj, több lőtt sebbel is oda kúszott a lyukhoz,hogy a Rióval való búcsúja megkoronázza ezt a drámai jelenetet. Még azért végig szenvedem a másik öt részt is, de remélem már befejezik ezt az egészet.
A színészek viszont számora most is remekeltek, ugyan a sztori nálam már rég elfáradt, de azt meg kell hagyni, hogy a színészek továbbra is a legjobbat hozzák
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.