Travis Scott legutóbbi koncertjén több mint 300 ember sérült meg és tragikus mód nyolcan életüket vesztették.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Több száz perrel néz szembe Travis Scott (18+)
2021. november 09. 11:32
nelli1dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.24. Hozzászólás: 71 Csatolások: 0 Azonosító: 174166 offline |
Én arra lennék kíváncsi, hogy ő vajon kerek-perec látott és hallott mindent vagy csak annyit vett észre az esetből, hogy kiabálnak emberek, hogy állítsa le a koncertet és hogy valakit ellátnak?
Voltam Foals koncerten, az első sorokban álltam, rám ájult egy fiú és öntudatlan állapotban adtuk ki a biztonsági őröknek, és gyakorlatilag senki nem vette észre, nem hogy az előadók. Így kicsit szkeptikus vagyok, hogy onnan fentről mit lehet látni vagy hogy jött le neki az egész, mert képtelen vagyok elképzelni, hogy látta volna a halottakat, és nem áll meg.
Voltam Foals koncerten, az első sorokban álltam, rám ájult egy fiú és öntudatlan állapotban adtuk ki a biztonsági őröknek, és gyakorlatilag senki nem vette észre, nem hogy az előadók. Így kicsit szkeptikus vagyok, hogy onnan fentről mit lehet látni vagy hogy jött le neki az egész, mert képtelen vagyok elképzelni, hogy látta volna a halottakat, és nem áll meg.
2021. november 09. 11:53
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Az Astroworld nem az ő "koncertje" az egy fesztivál, mint a Coachella vagy a Sziget. Ő csak egy fellépő volt a két tucatnyiból.
Amúgy a szervezők felelőssége, nekik kellett volna leállítani, ha már ez a majom nem akarta...
Amúgy a szervezők felelőssége, nekik kellett volna leállítani, ha már ez a majom nem akarta...
2021. november 09. 12:34
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
nelli1d, több videó is felkerült a netre azóta, ahol látszik, hogy a szervezők odamennek a színpadhoz és beszélnek Travisszel. Ezek után ő még 36 percig tovább tartja a koncertet. Kylie az instagramjára kitett egy sztorit a koncertről, ahol látszik, ahogy egy mentőautó próbál áthaladni a tömegen. Nyilván egy bokaficamért nem fognak így bemenni senkiért.
Azt aláírom, hogy a fényektől nem sok mindent lehet látni, de az embereknél kétszer magasabb mentőautót hogy nem lehet észrevenni? Illetve esetleg hallgatni a biztonságiakra, amikor szólnak, hogy le kéne állni, mert baj van? Végülis "csak" nyolc ember halt meg, 12 még kritikus állapotban, korábbi koncertjeiről volt, aki lebénulva távozott, és még ki tudja, hányan sérültek meg könnyebben. De hát ő nem érzi magát felelősnek, fel sem fogja, mi történik. A bocsánatkérő üzeneteket meg a temetési költségek fizetését nyilván nem ő találta ki, hanem megy ezerrel a tűzoltás a pr csapatnál.
Azt aláírom, hogy a fényektől nem sok mindent lehet látni, de az embereknél kétszer magasabb mentőautót hogy nem lehet észrevenni? Illetve esetleg hallgatni a biztonságiakra, amikor szólnak, hogy le kéne állni, mert baj van? Végülis "csak" nyolc ember halt meg, 12 még kritikus állapotban, korábbi koncertjeiről volt, aki lebénulva távozott, és még ki tudja, hányan sérültek meg könnyebben. De hát ő nem érzi magát felelősnek, fel sem fogja, mi történik. A bocsánatkérő üzeneteket meg a temetési költségek fizetését nyilván nem ő találta ki, hanem megy ezerrel a tűzoltás a pr csapatnál.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2021. november 09. 15:31
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline |
Alexa, ezt olyan koncerteken tudom elképzelni, ahol a nézőközönség jellemzően kiskorúakból áll. Felnőttek gyakran részegen, fáradtan, túlfűtötten esetleg kábítószer hatása alatt mennek koncertre, az hogy 50 ezres tömegből kihuznak par tucatot aláltan, konkrétan nem éri el az ingerküszöböt, mert egy józan fiatalnak is megterhelő lehet a fülledt levegőt szívnia akar egy óráig mig megkezdik a műsort. Ha pedig bármi plusz van benned, simán rosszul lehetsz, elesel, megtaposnak (mert löknek), esélye sincs senkinek átlépni rajtad, mert nincs hely. Szóval amit írsz, egyszerűen ferdítés. Raktak mar olyan videót, ahol megkérdezi hogy akkor tenyleg leállitsa a műsort es a közönség nem mondja hogy igen, hiszen nagy részük nem észlelte a bajt , vagyis hogy mekkora. Ilyenkor meg a biztonságiak is arra törekszenek, hogy ők megoldják, ha sérül valaki, kiszedjék a tömegből és orvoshoz segítség, ha balhé van, azt helyben kezeljék, nem azt mindent leállítsanak ha gond adódik. Viszomt az , hogy ebben az esetben ténylegesen nem jutott el az információ egy döntéshozó emberhez sem (es az nem az énekes), aki azt tudja mondani hogy eddig es ne tovabb,az elég durva. Lehetett volna ennél nagyobb baj is, gondoljatok csak az Ariana Grande koncertre
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.