Starity

9+1 romantikus vígjáték, amelyben Jennifer Lopez szerepel

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. február 10. 22:26 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Online online
Ha a most megjelenő Vegyél el még nem volt elég, itt egy pár romantikus vígjáték a színész-énekesnő repertoárjából.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. február 10. 23:38 #2
Coreline
Coreline
» FETISH «
 
Státusz
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.06.11.
Hozzászólás: 2238
Csatolások: 0
Azonosító: 256979
Offline offline
Nem tudom ki hogyvan vele de az anyádnapja és az álmomban már láttalakon kívűl szerintem a többi mind eléggé unalmas és egyhangú..
A marry me meg már mindenhol annyira bevan harangozva de szerintem nagyon gagyi már maga az egész történet meg az előzetes is. Azt sem értem malumat minek kellett beletenni? A nézettség miatt vagy miért?
2022. február 12. 11:40 #3
Ariella2001
Ariella2001
 
StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.14.
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 0
Azonosító: 229442
Offline offline
Szerintem Maluma abszolút nem a nézettség miatt van benne, mármint persze óriási rajongótábora van, de nem hinném, hogy ez a film pont Maluma célközönségét célozná meg (értsd zömmel tizen-húszas évesek), hanem inkább a 30+-os közönségre megy a film, mint minden romkom (ismétlem, zömmel, tehát nyilván nem minden esetben). Ráadásul JLo és Maluma már korábban dolgozott össze, van közös számuk is, valószínűleg terveznek kollaborálni, emiatt is került bele a filmbe, meg ha jól tudom jó barátok is. Ráadásul ez a dolog oda-vissza megy, egy csomó ember lehet valóban Maluma miatt nézi meg, egy csomó biztos JLo miatt (én speciel imádom Owen Wilson-t, gyerekkorom nagy színésze és hál Istennek a Marvel világába is bekerült már heart.gif , szóval én miatta nézem majd meg), de akinek fogalma sincs arról ki Maluma, az a film hatására rá fog keresni, ezáltal neki ez hírverés (biztos benne lesz nem egy száma a filmben). JLo egyébként is sokkal nagyobb név világszerte, mint Maluma, utóbbi inkább a latin országokban örül (méltán) nagy sikernek, lásd a latin grammy-k.
Szóval szerintem ez a "nézettség" dolog abszolút nem mozgatórugó is, ha igen, akkor a cél ahogy korábban írtam, inkább a fiatalok bevonzása, de szerintem JLo önmagában bevonzza az embereket smileeee.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!