A streaming-szolgáltató új csomagot vezet be azoknak, akik nem bánják a reklámokat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Reklámokért olcsóbb lesz a Netflix
2022. június 24. 09:53
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12647 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Eleve rosszul alkotják meg a csomagokat. Sokaknak elég lenne 1 max 2 eszközön való megtekintés, de a kor elvárásainak megfelelően 4K-ban, de ez csak a legdrágább 4 eszközös csomagban elérhető. Miért? Miért kell valakinek a legdrágábbat fizetni, ha 4k-t akar 1 eszközön? Lehúzás. Aztán csodálkoznak a jelszómegosztásokon. Az előfizetőik száma is tovább fog csökkenni, ha nem változtatnak a tartalmakon. Részemről nem sajnálom őket, saját csapdájukba este a sok propaganda tartalommal teleszórt filmbe és sorozatba. Ha nem érdekel, akkor is nézd? Hogyne. Ha nem érdekel, nem fizetnek elő rá... Ezt érzik most és ezt tükrözi a részvényeik zuhanása és a befektetőik pánikrohama.
2022. június 25. 18:38
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Igen, most kezd kiütközni mennyi gond is van a Netflixszel. Nagyon sok tartalom van rajta, csak sok nézhetetlen, illetve ami jó, azon se szinkron, se felirat. De hazudnék, ha azt mondanám nincsenek rajta jó dolgok. Csak valóban drága. Ez a reklámos dolog... hát...
amúgy fura, nekem standard csomag van, amit ugye 2 eszközön lehetne nézni, de nekem rajta van a laptopomon, mobilon, és a tévén is.
amúgy fura, nekem standard csomag van, amit ugye 2 eszközön lehetne nézni, de nekem rajta van a laptopomon, mobilon, és a tévén is.
2022. augusztus 24. 15:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12647 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Bessie @ 2022.06.25. 18:38)
Igen, most kezd kiütközni mennyi gond is van a Netflixszel. Nagyon sok tartalom van rajta, csak sok nézhetetlen, illetve ami jó, azon se szinkron, se felirat. De hazudnék, ha azt mondanám nincsenek rajta jó dolgok. Csak valóban drága. Ez a reklámos dolog... hát...
A két eszközön való megtekintés azt jelenti, hogy egy időben ennyi eszközön lehet nézni. Ha 10 eszközön használod, az sem baj, csak nem tudod egyidőben.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: