A Paul Streetként megismert szerény youtubernek már nyoma sincs, Azahriah szexbotránnyal és -videóval, továbbá szókimondó dalokkal gondoskodik arról, hogy új imázsa legyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
2022. június 24. 15:00
Sanyedlivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.10. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 287817 offline |
Az a legnagyobb gáz, hogy a fiataloknak nagyon szar értékrendjük van.Az influenzásoktól /direkt írtam így/ csak azt latják, hogy pakolják ki magukat a közösségi médiába és hazudják azt, hogy tökéletes az életük, akkor dőlni fog a pénz.
A tévében az idiótábbnál idiótább műsorok és a celebnek nevezett senkik sem segítik a helyzetet.
Köztük ez a senkiházi Paul akárki mivel értéket ez sem teremt.
A tévében az idiótábbnál idiótább műsorok és a celebnek nevezett senkik sem segítik a helyzetet.
Köztük ez a senkiházi Paul akárki mivel értéket ez sem teremt.
2022. június 24. 15:02
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
A “nem ő a hibás” egy poén, milliónyi ilyen tiktok is van. Minden kicsit is intelligensebb ember tudja, hogy a srác egy tahó. Buta, alpári, teljesen az alja. A hangja nem rossz, de semmiképp sem különleges. Nagyképű nagyon és durván lenéz másokat ahhoz képest, hogy mennyire tanulatlan.
2022. június 24. 21:18
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
NEM AZARIAH A HIBÁS,NEM Ő VOLT A HIBÁS. Viccen kívül,kit érdekel mit csinál,addig még jó dalokat adnak ki,nekem nem probléma,már pedig az új album Desh-el nagyon nagyon joooooo lett.
2022. június 24. 22:47
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline |
Lehet 26 évesen öreg vagyok hozzá képest, de fogalmam sincs ki ez, életemben nem hallottam róla eddig, csak a cím keltette fel az érdeklődésemet. Kicsit utánanéztem, elég is volt, elképesztően unszimpatikus, nem is értem, hogy tekinthet valaki rá példaképként. És igenis ő a hibás.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2022. június 25. 19:45
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Azahriah baratnoje Luna pont hogy nem szakitott vele hanem azota kisergeti a fiucskat mint valami cockblock. Azert ot sem kell egy percig sajnalni, mert vegig vedte Azahriaht.
Fuggetlen attol hogy egyetertek-e a cikkel vagy sem, nem ertem ezt a cikket Glamster. Az osszes sztarrol lehetne irni oldalakat hogy “miert lenne xy szar peldakep”.
Fuggetlen attol hogy egyetertek-e a cikkel vagy sem, nem ertem ezt a cikket Glamster. Az osszes sztarrol lehetne irni oldalakat hogy “miert lenne xy szar peldakep”.
1 felhasználónak tetszik:
Angel_Tzuyu
2022. június 25. 20:10
Kacsa13 xdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.04. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 290564 offline |
Én nagyot csalódtam benne, hogy erre a szintre süllyedt. Szerintem igenis ő a hibás ebben, és az még gázabb, hogyan kért bocsánatot ezután(teljesen súlytalanok voltak a szavai, és még sorolhatnám). Viszont a zenéit szeretem, és még így is az egyik kedvenc hazai előadóm maradt.
2022. június 26. 17:29
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 942 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline |
Kedves Sanyedli, a hozzászólásom nem neked szólt, hanem a cikk szerzőjének, nem értem minek vetted magadra.
A "cheugy" szót nem tudom értelmezni.
A kommentem lényege pedig annyi volt, hogy túl hosszú lenne kifejteni, hogy a popkultúra történetében hány ezerszer láttunk már ilyen viselkedést előadóktól (és még hányszor fogunk), ezért inkább csak egy egyszerű kifejezésbe sűrítve próbáltam reflektálni az "ezek a mai fiatalok, bezzeg a mi időnkben" kezdetű hegyi beszédre (ami lényegében maga a cikk).
És ha már... Azahriah munkásságát évek óta követem, még Paul Streetként ismertem meg, alapvetően értelmes, tehetséges srácnak tartom, de igaz, nagyon rossz irányba kezd elmenni. Viszont 20 éves fiatal legyen a talpán, aki bekerül a zeneiparba, az éjszakai életbe, nyílegyenesen ível felfelé a karrierje, a rajongói a lábai előtt hevernek, és mindezek fényében nem száll el magától. Abszolút várható volt, és mint mondtam, nem ő az első és nem is az utolsó a művészvilágban, aki ezt az utat járja be. Remélhetőleg idővel majd észhez tér.
A "cheugy" szót nem tudom értelmezni.
A kommentem lényege pedig annyi volt, hogy túl hosszú lenne kifejteni, hogy a popkultúra történetében hány ezerszer láttunk már ilyen viselkedést előadóktól (és még hányszor fogunk), ezért inkább csak egy egyszerű kifejezésbe sűrítve próbáltam reflektálni az "ezek a mai fiatalok, bezzeg a mi időnkben" kezdetű hegyi beszédre (ami lényegében maga a cikk).
És ha már... Azahriah munkásságát évek óta követem, még Paul Streetként ismertem meg, alapvetően értelmes, tehetséges srácnak tartom, de igaz, nagyon rossz irányba kezd elmenni. Viszont 20 éves fiatal legyen a talpán, aki bekerül a zeneiparba, az éjszakai életbe, nyílegyenesen ível felfelé a karrierje, a rajongói a lábai előtt hevernek, és mindezek fényében nem száll el magától. Abszolút várható volt, és mint mondtam, nem ő az első és nem is az utolsó a művészvilágban, aki ezt az utat járja be. Remélhetőleg idővel majd észhez tér.
2022. június 26. 18:38
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline |
"ugyanis a fiatal ízlésesen és nyilvánosan tette magáévá egyik rajongóját fellépése után a mobilvécéknél."
ööö, tessék? ízlésesen?
ööö, tessék? ízlésesen?
2022. június 27. 15:09
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Szerintem lesz*rom, hogy beletenyerelt a jóba, ha több ilyen nem fordul elő, akkor kik vagyunk itt mi, hogy bármilyen módon ítélkezzünk felette? Azért nem egy ével óta tartó botrányos züllésről beszélünk. A srác zenél meg kiélvezi ami ezzel együtt jár, mert csak egy fiatal srác. Nem azt mondom, hogy nem ultragáz amit művelt, de nem emiatt fogom lehúzni őt. A zenéje jó, a hangja jó, igen kínos szituba keverte magát, de minden csoda három napig tart, ő pedig legalább rendelkezik öniróniával. Az meg hogy a barátnőjével ezt miként deal-elik, az ő dolguk. Nem igazán értem miért kell cikkben uszítgatni az embereket. A másik meg, hogy már borzasztóan unalmas azt olvasni, hallgatni, hogy ez meg az milyen sz*r példakép, jaj szegény fiatalok, akik követik, hallgatják stb... kicsit igazságtalan dolognak tartom, amikor valaki, aki egyszerűen csak űz egy szakmát, amit szeret, automatikusan belekémyszerítenek a példakép szerepébe. Miért kéne annak lennie? Valaki csak akkor lehet valid előadó vagy művész, ha mellette még megvilágosodott szent is? Mire fel? A szülő dolga elsősorban, hogy megfelelő erkölcsi és gondolkodásbeli normákra tanítsa a gyerekét, nem azé az emberé, akinek semmi köze hozzá. Miért ő vállaljon felelősséget más gyerekéért? Én is voltam kamasz, sok féle inger ért, sokfélét láttam, mégis képes voltam használni az agyam, és tudni hol a határ.
2022. július 02. 06:55
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline |
"Valld be, azért lettél volna a lány helyében"
Ohh, csodás lehetett abban a dögletes bűzben üzekedni.
Ohh, csodás lehetett abban a dögletes bűzben üzekedni.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.