Taika Waititi tervei között szerepel a 2022-es Thor: Szerelem és mennydörgés folytatása.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érkezik a Thor ötödik része?
2023. augusztus 27. 21:15
|
|
ryku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 682 Csatolások: 2 Azonosító: 192633 offline
|
Én azt vettem észre, hogy a Marvel-filmek színvonala kezd esni. Már nem is érdekelnek annyira az Endgame óta. A sorozatok közül többet ki is hagytam, de nekem a Thor:Love and Thunder volt igazán csalódás. Thorból viccet és egy bugyuta valakit csináltak, mert ez a viselkedés nem istenhez méltó volt. Oké, Waititi poénosra akarta venni, de az egész film egy bohózat lett. Nem tudtam komolyan venni. Pedig Thor a kezdetektől, és a Bosszúállókkal együtt egy komoly szereplő volt. Sajnálom, hogy debillé változott. Ha folytatják is Thor kalandjait, remélem nem lesz olyan bugyuta mint ez utóbbiban.
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: