valami amazont jelent vagy mit...
Mi a keresztneved?
2009. július 07. 08:15
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Az én nevem Dzsenifer
Apám akartam , anyám azt hogy Liliána ... hát nem tom melyikkel jártam jobban
Apám akartam , anyám azt hogy Liliána ... hát nem tom melyikkel jártam jobban
2010. február 20. 21:02
|
|
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline
|
Extra nehéz
Szilvia
Név jelentése:
Erdõ, erdei, erdõ mellett lakó
Név eredete:
Latin eredetû, a Szilviusz férfinév nõi párja, a római mitológiában Rhea Silvia Numitor leánya, Romolus és Rémus anyja
Név elemzése:
Szilvia név gyakorlatias, független, jó üzleti érzékkel rendelkezõ személyiség kialakulását támogatja. Szabadságra és önállóságra vágyik, annak érdekében, hogy saját céljaira összpontosíthasson. Jó vezetõi képességekkel rendelkezik, és nehezen viseli azokat a helyzeteket, amikor mások mondják meg neki, hogy mit kéne tennie. Figyelme középpontjában az anyagi siker van, de ha túl sok áldozatot hoz ennek érdekében, az problémát okozhat magánélete különbözõ területein.
Becenevek:
Szil, Szilke, Sziló, Szilvi, Szilvike, Szilva, Szilvácska, Szili, Szilike, Sziszi
Idegen nyelvi változatai:
Sylvia
Silvia
Szilvia
Név jelentése:
Erdõ, erdei, erdõ mellett lakó
Név eredete:
Latin eredetû, a Szilviusz férfinév nõi párja, a római mitológiában Rhea Silvia Numitor leánya, Romolus és Rémus anyja
Név elemzése:
Szilvia név gyakorlatias, független, jó üzleti érzékkel rendelkezõ személyiség kialakulását támogatja. Szabadságra és önállóságra vágyik, annak érdekében, hogy saját céljaira összpontosíthasson. Jó vezetõi képességekkel rendelkezik, és nehezen viseli azokat a helyzeteket, amikor mások mondják meg neki, hogy mit kéne tennie. Figyelme középpontjában az anyagi siker van, de ha túl sok áldozatot hoz ennek érdekében, az problémát okozhat magánélete különbözõ területein.
Becenevek:
Szil, Szilke, Sziló, Szilvi, Szilvike, Szilva, Szilvácska, Szili, Szilike, Sziszi
Idegen nyelvi változatai:
Sylvia
Silvia
1 felhasználónak tetszik:
Riley13
2010. február 20. 22:11
Én vagyok ******, A Hunok királya
Akkor mi a helyes válasz?
2010. február 20. 22:49
Az anyakönyvi kivonatomba kettõ is beleíródott, a László és a Zsolt. Gyakorlatban viszont csak az elõbbi létezik.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.