Beáta -jelentése boldog
Mária -Bibliai eredetű Szűz Mária
Nagyon szeretem a neveimet
Mi a keresztneved?
2010. április 07. 20:57
2010. április 07. 21:00
az én nevem Berta. Már megbékéltem vele, majd a saját gyerekemet úgy nevezem ahogy szeretném.
Szekálni nem szoktak vele, de pl én bánom hogy nem lehet becézni. (Azthiszem germán eredetű, jelentése: fényes tündöklő, híres
)
2010. április 07. 21:05
|
|
Gabesyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 8 Azonosító: 2851 offline
|
Az én nevem: Gábriel (nem Gábor!)
(héberül: Gábri-Él, melynek jelentése: "Isten embere", "Isten ereje" vagy "Isten erősnek bizonyult") a Bibliában egy angyal, a keresztény hagyományban pedig arkangyal.)
(héberül: Gábri-Él, melynek jelentése: "Isten embere", "Isten ereje" vagy "Isten erősnek bizonyult") a Bibliában egy angyal, a keresztény hagyományban pedig arkangyal.)
2010. április 07. 21:10
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Gabesy @ 2010.04.07. 21:05)
Az én nevem: Gábriel (nem Gábor!)
Jéé, én ismertem egy Gábrielt, a sulinkba járt...amúgy szerintem tök jó név
2010. április 07. 21:15
|
|
Gabesyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.15. Hozzászólás: 47 Csatolások: 8 Azonosító: 2851 offline
|
Idézet (Christo @ 2010.04.07. 21:10)
Jéé, én ismertem egy Gábrielt, a sulinkba járt...amúgy szerintem tök jó név
Mondjuk engem mindig is érdekeltek az ilyen bibliai történetek, főleg az angyalok és démonok rendjei, cselekedetei... biztos érdekel 
Igen. Az biztos, hogy nem sok Gábriel szaladgál.
2010. május 16. 18:56
|
|
Hitman da staRR |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 781 Csatolások: 1 Azonosító: 127084 offline
|
Milyen témák vannak itt...
Amúgy Dániel
Amúgy Dániel
2010. május 21. 16:28
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Zsófia. És sokakkal ellentétben én szeretem a nevemet.
Amúgy görög eredetű név, jelentése bölcsesség. Elég gyakori a nevem a Wikipédia szerint, de hát ez van.
Amúgy görög eredetű név, jelentése bölcsesség. Elég gyakori a nevem a Wikipédia szerint, de hát ez van.
2010. május 22. 18:49
12 oldal végignézése után szembesültem azzal h én vagyok első Zita. régebben nem szerettem a nevemet, de mostanában megszerettem mert tök jó becenevet adtak(Ziii)de a vezetéknevem mellett nagyon idegesítő... kérdeztem is az anyámat h ez viccnek lett szánva? egy kis segítség: köze van a tihanyi apátsághoz és Zita királynéhez
Név jelentése:Gyors, sebes
Név eredete:
Német eredetû, a Felicitász becézett alakjának átvétele
Név elemzése:
A Zita név leginkább gyakorlatias gondolkodást támogat. A név viselõjének ötletei sokszor brilliánsak, kedveli a nagy társaságokat, és fontos számára, hogy jó benyomást tegyen másokra. Ennek érdekében igyekszik mindent elkövetni. Nagyszerû tanáccsal látja el az azt igénylõket, és figyelmével ajándékozza meg azokat, akik problémájukkal fordulnak hozzá. Néha olyankor is mások felé fordul, amikor valójában magával kellene törõdnie.
Név jelentése:Gyors, sebes
Név eredete:
Német eredetû, a Felicitász becézett alakjának átvétele
Név elemzése:
A Zita név leginkább gyakorlatias gondolkodást támogat. A név viselõjének ötletei sokszor brilliánsak, kedveli a nagy társaságokat, és fontos számára, hogy jó benyomást tegyen másokra. Ennek érdekében igyekszik mindent elkövetni. Nagyszerû tanáccsal látja el az azt igénylõket, és figyelmével ajándékozza meg azokat, akik problémájukkal fordulnak hozzá. Néha olyankor is mások felé fordul, amikor valójában magával kellene törõdnie.
2010. május 22. 18:56
|
|
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline
|
Szerintem jó név a Zita pont a becenevek miatt
Én Tamás, de maradjunk inkább a Tominál!
Név jelentése:
Iker, csodálatos
Név eredete:
Héber (arameus)-görög eredetû, az arameus Teomo (iker) név görög Thomasz (csodálatos) alakjából
Én Tamás, de maradjunk inkább a Tominál!
Név jelentése:
Iker, csodálatos
Név eredete:
Héber (arameus)-görög eredetû, az arameus Teomo (iker) név görög Thomasz (csodálatos) alakjából
2010. május 22. 19:12
|
|
Aliasannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.28. Hozzászólás: 75 Csatolások: 1 Azonosító: 78198 offline
|
Na, hát én is végignéztem (Andrea nevét örökre megtanultam, bár szerintem ismertem már őt máshonnan, csak ott azt írta le tizenötször, hogy a Harry Potter 7-et kezdi el olvasni...) és volt már itt Anna, meg Mária is, de Annamária még egy sem
. Ebből én vagyok az első
.
Név jelentése:
Kegyelmezett
Név eredete:
Az Anna és a Mária nevek összekapcsolásából jött létre.
Név elemzése:
A Annamária név viselõit nagyszerû szervezõi készséggel és önbizalommal ajándékozhatja meg. Tehetséges vezetõk, figyelnek arra, hogy tehetségükhöz, adottságaikhoz mérten irányítsák beosztottjaikat. Kedvelik a zenét és a különféle mûvészeti ágakat. Értékelik a minõséget az életben.
Becenevek:
Marcsi, Panni, Pannika, Mari, Marika, Anna, Ancsa, Annus, Annamari
Csak Annának vagy Annamarinak becéznek, a többi annyira nem szimpi
Név jelentése:
Kegyelmezett
Név eredete:
Az Anna és a Mária nevek összekapcsolásából jött létre.
Név elemzése:
A Annamária név viselõit nagyszerû szervezõi készséggel és önbizalommal ajándékozhatja meg. Tehetséges vezetõk, figyelnek arra, hogy tehetségükhöz, adottságaikhoz mérten irányítsák beosztottjaikat. Kedvelik a zenét és a különféle mûvészeti ágakat. Értékelik a minõséget az életben.
Becenevek:
Marcsi, Panni, Pannika, Mari, Marika, Anna, Ancsa, Annus, Annamari
Csak Annának vagy Annamarinak becéznek, a többi annyira nem szimpi
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.

0 felhasználónak tetszik: