Mi a keresztneved?
2012. május 14. 17:52
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Anett. Nem bírom, sokan azt mondják szép a nevem, de szerintem meg nem, nem fejezi ki a személyiségem.
Amúgy a második nevem Éva.
1 felhasználónak tetszik:
Rebi12
2012. május 15. 15:24
Nekem Aliz a keresztnevem
Név jelentése: nemes,harcos,bölcs.
Név eredete: Az Alice névből származik. Héber, Germán, Francia, Angol eredetű.
Név jelentése: nemes,harcos,bölcs.
Név eredete: Az Alice névből származik. Héber, Germán, Francia, Angol eredetű.
2012. május 31. 18:59
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Anna.
Jelentése:Kellem, báj kecsesség.Lelkes s kíváncsi, gyakran hirtelen cselekszik, makacs, de kitartó természete mindig kisegíti a bajból.Ez volt a kulcstartómon, és teljesen igaz rám.
2012. június 01. 16:12
|
|
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1724 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline
|
BRIGI (Eredileg Brigitta,de utálom
)
1 felhasználónak tetszik:
Rebi12
2012. június 01. 16:39
Rebeka, becézve: Rebi, Rebike, Rebus, Rebuska, Beki, Beka, Becky.
2012. június 01. 16:40
Idézet (Briguss0205 @ 2012.06.01. 16:12)
BRIGI (Eredileg Brigitta,de utálom
)
Szép név a Brigi!!
2012. június 26. 22:48
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Alexandra
Eredete:Görög-latin eredetû, az Alexander férfinév nõiesített alakja.
Jelentése:Harcra kész, az embereket oltalmazó.
Sokáig nem szerettem a nevem, de egy ideje azon kevesek közé tartozok akik szeretik a nevüket , és szerintem illik is hozzám.
Eredete:Görög-latin eredetû, az Alexander férfinév nõiesített alakja.
Jelentése:Harcra kész, az embereket oltalmazó.
Sokáig nem szerettem a nevem, de egy ideje azon kevesek közé tartozok akik szeretik a nevüket , és szerintem illik is hozzám.
2012. július 06. 06:53
Az én nevem Anikó régebben útáltam,de már most szeretem
2012. július 06. 07:22
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Dorina
Jelentése: Isten ajándéka
Eredete: görög-latin(azthiszem)
Régebben nem szerettem most egészen meg kedveltem viszont a második nevemmel most se vagyok megbékélve.Ja és a Dorinát sokféleképpen becézhetik de amitől a falnak megyek az a Dorci.
Jelentése: Isten ajándéka
Eredete: görög-latin(azthiszem)
Régebben nem szerettem most egészen meg kedveltem viszont a második nevemmel most se vagyok megbékélve.Ja és a Dorinát sokféleképpen becézhetik de amitől a falnak megyek az a Dorci.
2012. július 06. 07:26
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Evelin
(francia-angol-kelta-gall)
Jelentése: élet, életet adó nő, kellemes, kedves, tetszetős, jókedvű.
Istenem, hogy utálhatom ennyire ezt a nevet
És a jellemzés sem illik rám...
Jelentése: élet, életet adó nő, kellemes, kedves, tetszetős, jókedvű.
Istenem, hogy utálhatom ennyire ezt a nevet
2012. július 06. 08:15
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Éva
Név jelentése:
Élet, életet adó
Név eredete:
Héber eredetű
Név elemzése:
Az Éva név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki gyakorlatias, felelősségteljes, megbízható. Szívesebben irányít, mint irányított. Nagyon határozott egyéniség, és nehezen viseli, ha bárki beleszól magánéletébe, vagy bármilyen egyéb természetű dolgába, ugyanakkor gyakran fordul elő, hogy ő beleszól mások életébe. Akkor szembesül nehézségekkel, amikor valakihez az egyetlen út a megértés és az együttérzés lenne.
Életfeladata egy közösségért való küzdelem, a biztonság létrehozása. Nagyon kettős a személyisége. Egyrészt az érzelmi függetlenség megteremtése a célja és törekvése. Ebben az esetben a karrier az, ahol kiteljesedhet. Ez természetesen a családban nehezen valósulhat meg. Ilyenkor minél előbb családot és otthont próbál létrehozni. Olyan kapcsolatot létesít, ahol nem szorul háttérbe, és nem kell szélsőséges helyzeteket megélnie. Még a barátaival is képes távolságot tartani. Nem akarja kiadni magát. Párjától is ezt várja el. Csak akkor lehet irányítani, ha ő is akarja. Ingadozik a szenvedélyek és a magány között. Érzelmileg szeretne mindenkit magához kötni, és ilyen módon irányítani, de csak ha ez őt nem korlátozza.
Mindkettő tök igaz
Név jelentése:
Élet, életet adó
Név eredete:
Héber eredetű
Név elemzése:
Az Éva név olyan személyiség kialakulását támogatja, aki gyakorlatias, felelősségteljes, megbízható. Szívesebben irányít, mint irányított. Nagyon határozott egyéniség, és nehezen viseli, ha bárki beleszól magánéletébe, vagy bármilyen egyéb természetű dolgába, ugyanakkor gyakran fordul elő, hogy ő beleszól mások életébe. Akkor szembesül nehézségekkel, amikor valakihez az egyetlen út a megértés és az együttérzés lenne.
Életfeladata egy közösségért való küzdelem, a biztonság létrehozása. Nagyon kettős a személyisége. Egyrészt az érzelmi függetlenség megteremtése a célja és törekvése. Ebben az esetben a karrier az, ahol kiteljesedhet. Ez természetesen a családban nehezen valósulhat meg. Ilyenkor minél előbb családot és otthont próbál létrehozni. Olyan kapcsolatot létesít, ahol nem szorul háttérbe, és nem kell szélsőséges helyzeteket megélnie. Még a barátaival is képes távolságot tartani. Nem akarja kiadni magát. Párjától is ezt várja el. Csak akkor lehet irányítani, ha ő is akarja. Ingadozik a szenvedélyek és a magány között. Érzelmileg szeretne mindenkit magához kötni, és ilyen módon irányítani, de csak ha ez őt nem korlátozza.
Mindkettő tök igaz
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.