Idézet (Fuller @ 2010.06.26. 22:39)
Ma beakartam lépni msn-re és hibát ír ki folyamatosan, amikor próbálkozom. Bejelenkezek, pár mp-ig még fent vagyok majd a lenti üzenet jön ki. Utána kijelentkezik. Valaki tudja, hogy mi a teendő? Újratelepítés segít vagy akkor is ugyanez lesz? Nem töltöttem le semmit az utolsó msn használat óta.
Óó, nálam is kijött ez kb egy hónapja. Újratelepítettem, de másnapra megint felmondta a szolgálatot. Mondom, akkor megint telepítek. Azóta nem működik az msn-em. Ráadásul, mint kiderült, még törölni se tudom a gépről. Komolyan mondom, uninstalláltam, aztán megpróbáltam újratelepíteni, de közölte, hogy már telepítve van. Minden lehetséges módon letöröltem a gépről, végső elkeseredésemben már a parancsikonokat is úgy törölgettem le, hátha akkor eltűnik (persze, tudom, hogy ez nem így megy..), de még mindig, ha telepíteni akarom, kiírja, hogy már fent van a gépen. De ha egyszer sehol sincs, már egy eldugott fájl se arról, hogy msn van a gépen! Kísért, vagy nem tudom.
És azt se tudom, hogy ez mitől lehet, mármint maga a probléma, hogy nem akart belépni. Szerintetek? Hogy lehet ezt megoldani?
Amúgy olyanom is volt, hogy elkezdett zenélni a gép, de kiderült, hogy csak reklám, aztán ez a reklám már minden oldalon ott volt, ahol jártam és állandóan rámijesztett, mert valami rettentő hangosan csinálja.
Szóval bannoltam a kicsikét...