Többieknek teljesen igazuk van. A PS nagyon bonyolult tud lenni, ha nem ismerjük legalább az alapokat. Azt pedig megtanulhatod más, egyszerűbb képszerkesztővel is. Egyébként rengeteg segítség akad a GIMP-hez is.
(Bár nekem is van PS én inlább GIMP-ezek. )
Segítséget kérek!
2010. október 03. 16:16
Idézet (DisneyFan @ 2010.09.25. 22:39)
Nem sikerül elmentenem AVI formátumban
Írd meg bővebben, hogy miért nem, mit ír ki, egyszóval: hogy mi a probléma. Ha akarod, PÜ-ben is jöhet.
2010. október 03. 16:23
Nekem egy egyszerű kérdésem lenne: már 1-2 hete bontogatom a szárnyaimat avatar, illetve profilképkészítés terén is. Annyi volna, hogy a profilképet illetően mi az optimális legnagyobb méret, amilyet ha berakok, teljesen jól látszik minden, szép, és nem kell méreteznem sem a kívánt képet?
Köszönöm az esetleges segítséget!
Köszönöm az esetleges segítséget!
2010. október 03. 20:32
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline |
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.03. 16:16)
Írd meg bővebben, hogy miért nem, mit ír ki, egyszóval: hogy mi a probléma. Ha akarod, PÜ-ben is jöhet.
Nem ir ki semmit. Elmenti, de nem tudom milyen formátumban. Egy fehér lapocska van a helyén
2010. október 03. 22:09
Idézet (DisneyFan @ 2010.10.03. 20:32)
Nem ir ki semmit. Elmenti, de nem tudom milyen formátumban. Egy fehér lapocska van a helyén
Aham, értelek. Mindent jól csináltál, én vagyok a ludas, bocsi... kihagytam az utolsó lépést...
Szóval ezt a már elmentett videot, aminek az ikonja a kis fehér lapocska, egyszerűen csak nevezd át, és írd a fájl neve mellé (szóköz, ilyesmi nem kell!) hogy .avi. Amint ez megtörtént, a kis fehér lap eltűnik, és az ikon ismét reagálni fog a duplaklikkre, és akkor már fog indulni a video.
Ha valami nem megy, írjál nyugodtan, és bocsi a bakimért!
2010. október 04. 14:43
DisneyFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.17. Hozzászólás: 5299 Csatolások: 17709 Azonosító: 129416 offline |
Idézet (Levente1991 @ 2010.10.03. 22:09)
Aham, értelek. Mindent jól csináltál, én vagyok a ludas, bocsi... kihagytam az utolsó lépést...
Szóval ezt a már elmentett videot, aminek az ikonja a kis fehér lapocska, egyszerűen csak nevezd át, és írd a fájl neve mellé (szóköz, ilyesmi nem kell!) hogy .avi. Amint ez megtörtént, a kis fehér lap eltűnik, és az ikon ismét reagálni fog a duplaklikkre, és akkor már fog indulni a video.
Jááj, de jó Végre sikerült Köszönöm szépen a segitséget
2010. október 04. 14:48
Idézet (DisneyFan @ 2010.10.04. 14:43)
Jááj, de jó Végre sikerült Köszönöm szépen a segitséget
Nincs mit, szívesen!
2010. október 05. 15:28
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline |
Nos, nekem is segítségre lenne szükségem. Mogbolondult a netem, 800 MB-os elvileg viszont gyakorlatilag nem képes 400 MB-nál többel tölteni. Illetve ha megnyomok egy gombot, egy felugró ablakban megjelenik ez a webcím, de minden oldalnál: http://***.***.***.**/after.php?type=starity.hu A *-gal jelölt az az IP címem. Régebben még csak starity-n csinálta, mostmár MyVIP-en is. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget.
Előre is köszönöm a segítséget.
2010. október 05. 16:47
Sziasztok!
Rendeltem a neten 5 db. DVD-tokot a telenovelláimhoz, amit ma hozott meg a futár. Szeretnék hozzájuk borítót nyomtatni, amik meg is vannak régóta, már csak a nyomtatás maradt hátra, de mivel még életemben nem csináltam ilyet, fogalmam nincs, hogyan kezdjek hozzá. Hogyan lehet ezt az egészet méretre szabni, hogy ugyanakkora legyen a borító, mint a tok, ne legyen kilógott felesleg, egyszóval, tökéletesen passzoljon?
Valamint, mivel nekem nem valami jó a kézügyességem, a behelyezéséhez is szívesen fogadnék valami jó kis trükköt! : )
Aki tud, légyszi segítsen!
Köszönöm előre is!
Rendeltem a neten 5 db. DVD-tokot a telenovelláimhoz, amit ma hozott meg a futár. Szeretnék hozzájuk borítót nyomtatni, amik meg is vannak régóta, már csak a nyomtatás maradt hátra, de mivel még életemben nem csináltam ilyet, fogalmam nincs, hogyan kezdjek hozzá. Hogyan lehet ezt az egészet méretre szabni, hogy ugyanakkora legyen a borító, mint a tok, ne legyen kilógott felesleg, egyszóval, tökéletesen passzoljon?
Valamint, mivel nekem nem valami jó a kézügyességem, a behelyezéséhez is szívesen fogadnék valami jó kis trükköt! : )
Aki tud, légyszi segítsen!
Köszönöm előre is!
2010. október 06. 13:14
Na megpróbálom röviden összefoglalni röviden, hogy mi a probléma.
Anno pár hete szétlet szedve a gépem, hogy a port kiszedjem. Sikeresen a hűtő is le lett véve. Majd miután minden visszakerült a, elkezdet magától kikapcsolni a gépem. Na később rájöttünk, hogy a hűtőt pasztázni kell. Na ez meg is történt, ráraktuk az egészet, de pár napja újra kezdte az egész kikapcsolást és itt tartunk most. A kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? Újra vegyek pasztát vagy a Táp egységgel van a gond?? Help!!!!!!!!!! Előre is köszi!
Anno pár hete szétlet szedve a gépem, hogy a port kiszedjem. Sikeresen a hűtő is le lett véve. Majd miután minden visszakerült a, elkezdet magától kikapcsolni a gépem. Na később rájöttünk, hogy a hűtőt pasztázni kell. Na ez meg is történt, ráraktuk az egészet, de pár napja újra kezdte az egész kikapcsolást és itt tartunk most. A kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? Újra vegyek pasztát vagy a Táp egységgel van a gond?? Help!!!!!!!!!! Előre is köszi!
2010. október 06. 13:26
Idézet (digirl @ 2010.10.06. 13:14)
Na megpróbálom röviden összefoglalni röviden, hogy mi a probléma.
Anno pár hete szétlet szedve a gépem, hogy a port kiszedjem. Sikeresen a hűtő is le lett véve. Majd miután minden visszakerült a, elkezdet magától kikapcsolni a gépem. Na később rájöttünk, hogy a hűtőt pasztázni kell. Na ez meg is történt, ráraktuk az egészet, de pár napja újra kezdte az egész kikapcsolást és itt tartunk most. A kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? Újra vegyek pasztát vagy a Táp egységgel van a gond?? Help!! Előre is köszi!
Anno pár hete szétlet szedve a gépem, hogy a port kiszedjem. Sikeresen a hűtő is le lett véve. Majd miután minden visszakerült a, elkezdet magától kikapcsolni a gépem. Na később rájöttünk, hogy a hűtőt pasztázni kell. Na ez meg is történt, ráraktuk az egészet, de pár napja újra kezdte az egész kikapcsolást és itt tartunk most. A kérdésem az, hogy ilyenkor mi van? Újra vegyek pasztát vagy a Táp egységgel van a gond?? Help!! Előre is köszi!
A beépített védelem kapcsolja ki a gépet a processzor túlmelegedése miatt. Nem szabadott volna leszedni a hűtőt, ha egyszer a processzor a helyére kerül és ráteszik, onnantól kezdve nem ajánlatos szétszedni, mert lehet, hogy többet nem fog működni. A hűtőventilátor elindul? Azt kell még megpróbálni kitisztítani.
2010. október 06. 13:28
PuMiToOA Notórius Fórumozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1807 Csatolások: 113 Azonosító: 27708 offline |
Szia!
Segítségkérő topik van már, de ez most nem fontos Nos, újraindulások valóban lehetnek melegedéstől. Pasztát felesleges megint rakni, inkább meg kéne nézni, hogy biztosan jól lett e felrakva a hűtő. Feltételezem processzor hűtőről van szó. A helyetekben bevinném egy szervizbe, biztos, ami biztos alapon. A CPU egy elég kényes hardver Mindenképpen jól kéne felrakni azt a hűtőt/pasztát! Kezdetnek megnézhetnéd, hogy milyen hőmérsékleten megy a proci. Például az Everest valamelyik verziójával. De sok program alkalmas a hardverek hőmérsékletnének mérésére.
Nekem is volt anno hasonló problémám a régi gépemmel, nekem hűtőcsere kellett. DE mivel neked eddig nem volt ilyen gondod, feltételezem csak rosszul lett feltéve a hűtő, valami nem stimmel ott, az biztos
A segítséget kérek topik egyébként szintén a Technika rész alatt található! Sok sikert!
Segítségkérő topik van már, de ez most nem fontos Nos, újraindulások valóban lehetnek melegedéstől. Pasztát felesleges megint rakni, inkább meg kéne nézni, hogy biztosan jól lett e felrakva a hűtő. Feltételezem processzor hűtőről van szó. A helyetekben bevinném egy szervizbe, biztos, ami biztos alapon. A CPU egy elég kényes hardver Mindenképpen jól kéne felrakni azt a hűtőt/pasztát! Kezdetnek megnézhetnéd, hogy milyen hőmérsékleten megy a proci. Például az Everest valamelyik verziójával. De sok program alkalmas a hardverek hőmérsékletnének mérésére.
Nekem is volt anno hasonló problémám a régi gépemmel, nekem hűtőcsere kellett. DE mivel neked eddig nem volt ilyen gondod, feltételezem csak rosszul lett feltéve a hűtő, valami nem stimmel ott, az biztos
A segítséget kérek topik egyébként szintén a Technika rész alatt található! Sok sikert!
2010. október 06. 13:52
Először is El Mexicano: a hűtő elkezd müködni, de utána pár másodperc múlva már ki is kapcsol. Szóval PuMIToO nem is tudom, hogy megnézni programmal, hogy mekkora a hőmérséklete. Egyébként tudom, hogy van ilyen topik, de egyrészt ott már kértem segítséget és nem kaptam válasz és mivel most rosszabb a gépem állapota + nagyon kellene a gépem így úgy gondoltam, hogy így nagyobb eséllyel kapok válasz. Eddig is sejtettem, hogy a hűtővel van a gond, csak nem vagyok benne biztos, hogy mi. Majd este fele megnézetem tesómmal a hűtőt, hogy jól rakta-e vissza, mert én a szerencsémmel csak letörnék valamit. Remélem nem kell elvinni szervizbe. Próbálok pozitívan hozzáálni
2010. október 06. 21:26
Na sikeresen működik a gépem. A hiba az volt, hogy nem volt rendesen visszarakva a hűtő. Remélem mostanság már nem lesz gond vele
2010. október 09. 00:32
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Véletlenül a Mozillaról levettem a felső menüsort vagy mit. Ahol van pl a nézet stb. És nem tudom visszarakni, mivel eltűnt a Nézet menüpont is. Hol tudnám újra elérni azt a funkciót, hogy vissza tudjam rakni? Remélem tudtok segíteni.
2010. október 09. 01:04
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Idézet (Fuller @ 2010.10.09. 00:32)
Véletlenül a Mozillaról levettem a felső menüsort vagy mit. Ahol van pl a nézet stb. És nem tudom visszarakni, mivel eltűnt a Nézet menüpont is. Hol tudnám újra elérni azt a funkciót, hogy vissza tudjam rakni? Remélem tudtok segíteni.
Megoldódott.
2010. október 10. 10:38
Nekem az lenne,hogy ahhoz mit kéne tegyek,hogy egyedi "titulusom" legyen?? Vagy esetleg ez abban függene,mennyi ideje vagyok tag?
2010. október 10. 13:41
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (cukimálna @ 2010.10.10. 10:38)
Nekem az lenne,hogy ahhoz mit kéne tegyek,hogy egyedi "titulusom" legyen?? Vagy esetleg ez abban függene,mennyi ideje vagyok tag?
Olvasd el a visszabeszélőben található oldalakkal kapcsolatos tippek, ötletek topikot. Sokat tanulhatsz belőle.
Az aláírásomban is ott a link.
2010. október 10. 13:44
Idézet (cukimálna @ 2010.10.10. 10:38)
1000 hozzászólás szükséges ahoz hogy a titulusod te magad állíthasd be. Azonban figyelmeztetnélek hogy ez nem azt jelenti hogy ész nélkül halmozd a hozzászólásokat...az értelmetleneket a moderátorok úgyis törlik szóval felesleges( és ez a témanyitásra is vonatkozik).
1 felhasználónak tetszik:
Beba13
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni