Starity

Segítséget kérek!

103 oldal 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. január 17. 20:27 #1301
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (Emily O. @ 2012.01.17. 20:20)
Szerettem volna egy oldalra regisztrálni, beírtam a meglévő e-mail címem,de vmi olyasmit írt ki, hogy nem érvényes. Aztán csináltam egy másikat és ott is ugyan ez volt a helyzet. A regisztráláshoz pedig kéne egy megerősítő e-mail, de semmit nem küldtek, pedig minden mappában megnéztem. Ha valaki tud, akkor az segítsen! Köszönöm előre is! meghajolo.gif
(remélem érthető voltam)

Van olyan oldal, ami nem fogad el minden email címet. Én is jártam már így. Sokszor van gond a citromaillel, de hallottam már olyat, hogy a gmail is ilyen. blush.gif A mobilszolgáltatódnál nem tudnál email címet létrehozni? unsure.gif Nekem a pannonos és t-mobilos címeimet mindig elfogadják.
2012. január 19. 10:13 #1302
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.01.17. 20:27)
Van olyan oldal, ami nem fogad el minden email címet. Én is jártam már így. Sokszor van gond a citromaillel, de hallottam már olyat, hogy a gmail is ilyen. blush.gif A mobilszolgáltatódnál nem tudnál email címet létrehozni?  unsure.gif Nekem a pannonos és t-mobilos címeimet mindig elfogadják.

Nekem gmail-em van és eddig mindig mindenhol elfogadta, de a citromaillel meg a freemaillel én is megszenvedtem már párszor.

Egy olyan problémám ill. kérdésem lenne, hogy miért omlik össze minden alkalommal a Mozillám ha egy nagyobb méretű képet szeretnék megnyitni. Általában akkor csinálja ezt ha 5800 vagy 6000 pixel feletti. Másnak is összeomlik ilyenkor vagy csak engem tisztel meg vele ez a fránya böngésző dry.gif
2012. január 19. 11:36 #1303
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (Juanita @ 2012.01.19. 10:13)
Nekem gmail-em van és eddig mindig mindenhol elfogadta, de a citromaillel meg a freemaillel én is megszenvedtem már párszor.
Egy olyan problémám ill. kérdésem lenne, hogy miért omlik össze minden alkalommal a Mozillám ha egy nagyobb méretű képet szeretnék megnyitni. Általában akkor csinálja ezt ha 5800 vagy 6000 pixel feletti. Másnak is összeomlik ilyenkor vagy csak engem tisztel meg vele ez a fránya böngésző dry.gif

Nekem néha nem jeleníti meg. Mikor milyen kedve van. Viszont a Google Chrome minden képet megnyit, legyen bármekkora. meghajolo.gif
2012. január 19. 18:23 #1304
- törölt felhasználó -    
Valaki segítsen már nekem: Ez mi lehet:
realtek rtl8169/8110 family gigabit ethernet nic
Vajon mi baja lehet a gépemnek, mert videókártya cseréje volt, de azóta sem működik jól, folyamatosan kivágja az audio ablakot, hogy valami nem ok. Hangkártya probléma? Ezt a matyit meg cseszik telepíteni!
Amikor akarom, akkor ezt írja ki:
Please shutdown and plug Realtek plug PCIE card to complete the installation!
Valaki adjon nekem tanácsot!!!
2012. január 19. 19:06 #1305
Emily O.
Emily O.
Osminator™
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Idézet (Bessie @ 2012.01.17. 20:27)
Van olyan oldal, ami nem fogad el minden email címet. Én is jártam már így. Sokszor van gond a citromaillel, de hallottam már olyat, hogy a gmail is ilyen. blush.gif A mobilszolgáltatódnál nem tudnál email címet létrehozni?  unsure.gif Nekem a pannonos és t-mobilos címeimet mindig elfogadják.

Lehet az a baj,mert citromailossal próbáltam,de akkor most kipróbálom egy másikkal. Köszönöm! meghajolo.gif
2012. január 30. 15:19 #1306
- törölt felhasználó -    
A windows media player-ben szoktam zenét hallgatni mindig és most is akartam,de nincsen hang. sad.gif
Valaki esetleg tudja mi lehet a baj? A hangszórókat már megnéztem,az nem lehet. unsure.gif
2012. február 04. 19:18 #1307
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Véleményeteket szeretném kérni. Szerintetek melyik a legjobb DVD lemez? Egy ideig Verbatim DVD-R-t vettem, de az utóbbi időben rengeteg rossz lemezt találtam benne. unsure.gif

Az egyik DVD író programomon egyre több ideig tart a lemez megírása. Mitől lehet ez? (Ashampoo Burning Studio 6) blink.gif
2012. február 04. 19:28 #1308
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (Bessie @ 2012.02.04. 19:18)

Véleményeteket szeretném kérni. Szerintetek melyik a legjobb 
DVD lemez? Egy ideig Verbatim DVD-R-t vettem, de az utóbbi időben rengeteg rossz lemezt találtam benne. unsure.gif 
Az egyik DVD író programomon egyre több ideig tart a lemez megírása. Mitől lehet ez? (Ashampoo Burning Studio 6) blink.gif

Pedig a legjobb minőségű lemezeket még mindig a Verbatim gyártja. Nem véletlenül drágább is, mint a többi.
Nálam a sorrend Verbatim, TDK, Maxell. Hogy pluszos, vagy mínuszos, az mindegy.

A hosszú írási idő pedig általában a meghajtó elektronikájának, vagy a fejnek a lassú halálát jelenti. Ritkább esetben az író programot kell újabbra cserélni, már ha van belőle újabb.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. február 04. 19:37 #1309
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (joe_r @ 2012.02.04. 19:28)
Pedig a legjobb minőségű lemezeket még mindig a Verbatim gyártja. Nem véletlenül drágább is, mint a többi.
Nálam a sorrend Verbatim, TDK, Maxell. Hogy pluszos, vagy mínuszos, az mindegy.
A hosszú írási idő pedig általában a meghajtó elektronikájának, vagy a fejnek a lassú halálát jelenti. Ritkább esetben az író programot kell újabbra cserélni, már ha van belőle újabb.

Én is úgy tudtam, hogy a verbatim a legjobb, de kicsit sokallom, hogy 25 lemezből 5 legalább mindig rossz. Volt,hogy megírta a lemezt, de miután ellenőriztem a lemezt, hibát írt ki. De lehet, hogy tényleg az Ashampoo-nak van valami baja. Legjobb lesz, ha frissítem, vagy újat keresek. Remélem segíteni fog. Köszi a gyors választ. kiss2.gif
2012. február 05. 23:22 #1310
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Tudnátok mondani olyan mp4 konvertálót, ami avi, flv és egyéb kiterjesztésű fájlokat konvertál át? (Telefonra természetesen.) Filmet akarok nézni, de az avit nem ismeri fel. rolleyes.gif reklamalo.gif
2012. február 06. 01:35 #1311
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.02.05. 23:22)
Tudnátok mondani olyan mp4 konvertálót, ami avi, flv és egyéb kiterjesztésű fájlokat konvertál át?  (Telefonra természetesen.) Filmet akarok nézni, de az avit nem ismeri fel.  rolleyes.gif  reklamalo.gif

Ha még érdekel,akkor én a Format Factory nevű programot ajánlom. Nem csak mp4 konvertáló,de lehet vele mp4-be konvertálni. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. február 08. 19:20 #1312
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Sziasztok! Megint felmerült egy problémám: Nemrég (a múlt héten) le akartam tölteni az általam eddig használt Youtube-os letöltőt (Free Studio). Meg is tettem, de utána szerettem volna letölteni zenét, de amint belépek egy youtube-os videóba az, vagy már az elején, vagy pedig 5-6 másodperc után leáll, ilyenkor az egéren kívül minden "lefagy" és kénytelen vagyok a feladatkezelőt használni. De csak úgy is bementem az említett oldalra,de ugyanaz történt. Most már kezd eléggé idegesítő lenni. Amúgy még egy információ : azon napon amikor letöltöttem, előtte még tökéletesen működött a youtube. Ha valaki bármilyen segítségel tud szolgálni annak nagyon köszönöm! meghajolo.gif

+ 1 : Nem tudjátok Twitteren, hogyan lehet üzenni mondjuk egy sztárnak?
2012. február 09. 17:06 #1313
- törölt felhasználó -    
Idézet (Emily O. @ 2012.02.08. 19:20)
Sziasztok! Megint felmerült egy problémám: Nemrég (a múlt héten) le akartam tölteni az általam eddig használt  Youtube-os letöltőt (Free Studio). Meg is tettem, de utána szerettem volna letölteni zenét, de amint belépek egy youtube-os videóba az, vagy már az elején, vagy pedig 5-6 másodperc után leáll, ilyenkor az egéren kívül minden "lefagy" és kénytelen vagyok a feladatkezelőt használni. De csak úgy is bementem az említett oldalra,de ugyanaz történt. Most már kezd eléggé idegesítő lenni. Amúgy még egy információ : azon napon amikor letöltöttem, előtte még tökéletesen működött a youtube. Ha valaki bármilyen segítségel tud szolgálni annak nagyon köszönöm!  meghajolo.gif

Az utolsó kérdésedben tudok segíteni, legalább is megpróbálok. Ha bejelentkeztél a saját profilodba, felül megtalálod a twitter logót, és mellette a "Search"-ot vagy is keresőt, majd Home, Profile, Messages és Who To Follow. A "Messages"-re rákattintasz, és ott lesz az, hogy "New Message". Egész egyszerűen rá kattintasz, és már írhatsz is, de úgy tudom privátot csak úgy tudsz küldeni jelen esetben egy sztárnak, ha már vissza követett téged. Próbáltam régebben egy sztárnak küldeni levelet, de nem engedte, annyit írt ki, hogy nem tehetem meg amíg XY vissza nem követett.. unsure.gif
Ennyi. Remélem segíthettem.wink.gif (Bocsi, a YouTube-esben nem tudok segíteni.)
2012. február 10. 17:08 #1314
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Idézet (Emily O. @ 2012.02.08. 19:20)
Sziasztok! Megint felmerült egy problémám: Nemrég (a múlt héten) le akartam tölteni az általam eddig használt  Youtube-os letöltőt (Free Studio). Meg is tettem, de utána szerettem volna letölteni zenét, de amint belépek egy youtube-os videóba az, vagy már az elején, vagy pedig 5-6 másodperc után leáll, ilyenkor az egéren kívül minden "lefagy" és kénytelen vagyok a feladatkezelőt használni. De csak úgy is bementem az említett oldalra,de ugyanaz történt. Most már kezd eléggé idegesítő lenni. Amúgy még egy információ : azon napon amikor letöltöttem, előtte még tökéletesen működött a youtube. Ha valaki bármilyen segítségel tud szolgálni annak nagyon köszönöm!  meghajolo.gif

Első problémám megoldódott!
Másodikra meg köszönöm a válaszod ItsLénaa! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: ItsLénaa
2012. február 12. 11:32 #1315
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! Az én problémám az lenne, hogy van a videólejátszóm, ami eddig tökéletesen működött, nem volt vele semmi baj. Péntek óta viszont nem képes megjeleníteni a feliratot a videón (pedig egy mappában van, azonos néven, a lejátszóban felirat mutatása is ki van pipálva - KMPlayer-t használok -, a 'Megjelenítés a videón' is kipipálva), csak akkor, ha rá van égetve. blink.gif Ez mitől van, mivel lehet helyreállítani? unsure.gif
2012. február 12. 13:01 #1316
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Ha a beállításoknál már nem tudsz semmit se csinálni, szerintem próbálj meg új verziót letölteni, aztán nézd át újra a beállításokat. unsure.gif
2012. február 12. 13:24 #1317
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (Lucille @ 2012.02.12. 11:32)

Sziasztok! Az én problémám az lenne, hogy van a videólejátszóm, ami eddig tökéletesen működött, nem volt vele semmi baj. Péntek óta viszont nem képes megjeleníteni a feliratot a videón (pedig egy mappában van, azonos néven, a lejátszóban felirat mutatása is ki van pipálva - KMPlayer-t használok -, a 'Megjelenítés a videón' is kipipálva), csak akkor, ha rá van égetve.  blink.gif Ez mitől van, mivel lehet helyreállítani?  unsure.gif

VobSub 2.23
http://www.free-codecs.com/download/vobsub.htm
2012. február 12. 14:20 #1318
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.02.12. 13:01)
Ha a beállításoknál már nem tudsz semmit se csinálni, szerintem próbálj meg új verziót letölteni, aztán nézd át újra a beállításokat. unsure.gif

Ezt már megpróbáltam régebben is, az se segített. unsure.gif
Idézet (joe_r @ 2012.02.12. 13:24)

Telepítettem, a videóban megnyitottam a feliratot, de most sincs semmi. unsure.gif

Ez is több, mint amit összekombináltam, szóval azért köszönöm mindkettőtöknek. laugh.gif
2012. február 12. 16:08 #1319
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Biztos, hogy megegyezik a videó és a felirat neve? Ha nem, kézzel be tudod olvastatni. Utána jónak kell lennie. unsure.gif
2012. február 12. 17:48 #1320
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Valaki tudna nekem egy olyan ingyenes chat készítőt,amivel saját dizájnú chatet tudok készíteni?
103 oldal 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!