Idézet (Juanita @ 2012.07.10. 19:17)
Pont most csinálom így, és ami eddig rajta volt azt most rögtön beolvasta, de amiket most másoltam rá, azokkal megint sz*rakodik. Ha a zene mappába megyek be, ott is állandóan azt írja, hogy SD kártya átnézése folyamatban, és vagy fél órán át csak keres. Pedig a zenékhez nem másoltam most újat és kb. 60 zeneszám van fent. De tényleg az az érdekes, hogy a 4 gb-on is volt ennyi minden, kivéve a filmeket, azon csak kettő film volt, ezen úgy 8 film van fent, de annál nem csinált ilyen dolgokat. Egy ismerős azt tanácsolta, hogy próbáljam meg megformázni a memóriakártyát, de bevallom ilyet még sosem csináltam és kicsit tartok tőle.
Ez volt nekem is a másik tippem,hogy lehet,hogy formázni kell. De mindjárt kicsit utánanézek,mert ezer éve floppy-t meg 1-2 éve HDD-t formáztam már,azoktól nem kell félni,sőt kell is őket,de microSD kártyán még nem csináltam.
SZERK: elvileg ez sem ördöngösség,ha tudja olvasni a géped,akkor tedd bele a kártyaolvasójába,ha nem,akkor kösd össze a telefont a géppel.Elvileg telefonról is lehet,de szerintem gépen jobb,legalábbis én ott csinálnám.Szóval bemész Saját gépbe/Számítógépbe és ott amelyik meghajtónak el van nevezve a kártya,arra jobb egér és Formázás.Itt kijön még egy ablak,nem kell sok mindent változtatni,viszont mivel 16 gb-os a kártya,ezért ha minden igaz FAT32-re vagy legalábbis a felkínáltak közül a legnagyobb számú FAT-re kell formázni.Persze így törlődik minden a kártyáról,de a gépeden megvannak a dolgok,mivel ugye a régről felmásoltad őket.Ha végzett a formázással akkor ráteheted a dolgokat.Remélhetőleg így már hasítani fog.
itt egy videó róla:
http://www.youtube.com/watch?v=1uj-lP88GNA