Segítséget kérek!
2013. május 20. 19:37
Valaki tudna nekem abba segíteni, hogy hogy kell olyan BB kódokat beszúrni a hozzászólásom alá? Mert sehogy se sikerül... Nagyon hálás leszek annak, aki segít ebben.
2013. május 20. 19:41
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.19. 19:19)
Ha sehol sem találom az xy zenét amit leakarok tölteni akkor leszedem a YTD programmal és a FormatFactory-ba átkonvertálom MP3-ba.Én így szoktam
Csak az a baj, hogy YouTubera se rakták fel. De azért köszi.
UPDATE: Már átírták a banda nevét Hello Vegasra, szóval ha esetleg valaki úgy megtalálja a számot, még mindig nagyon hálásan fogadnám.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. május 27. 20:55
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline |
Sziasztok!
A telefonomhoz kéne egy kis segítség. Szóval nemrég elkezdett sz*rakodni. Először csak néha-néha lefagyott (főleg ha zenét hallgattam), majd elkezdtek a képek, úgymond "megsérülni", tehát látszott, hogy van, de nem lehetett megjeleníteni mert hibás a fájl. Ma reggel pedig egy egész mappát kitörölt, csak úgy, illetve rengeteg letöltött program, eltűnt. Nincsenek az alkalmazások között se. Nem tudja valaki, hogy hogy lehetne visszaállítani ezeket, vagy mindenképpen vigyem szervizbe? Samsung Galaxy Y-om van.Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
A telefonomhoz kéne egy kis segítség. Szóval nemrég elkezdett sz*rakodni. Először csak néha-néha lefagyott (főleg ha zenét hallgattam), majd elkezdtek a képek, úgymond "megsérülni", tehát látszott, hogy van, de nem lehetett megjeleníteni mert hibás a fájl. Ma reggel pedig egy egész mappát kitörölt, csak úgy, illetve rengeteg letöltött program, eltűnt. Nincsenek az alkalmazások között se. Nem tudja valaki, hogy hogy lehetne visszaállítani ezeket, vagy mindenképpen vigyem szervizbe? Samsung Galaxy Y-om van.Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. május 28. 14:33
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (pixie1013 @ 2013.05.27. 20:55)
Sziasztok!
Az én Samsung Galaxy Minimmel is volt egyszer egy hasonló probléma, most vagy túl kevés a szabad tárhelyed, vagy pedig meghibásodott, amit egy szoftverfrissítéssel lehet helyrehozni.
pixie1013
2013. május 28. 20:38
Sziasztok! Még a múltkor kértem segítséget abban, hogy hogy kell olyan BB kódokat beilleszteni a NÉVJEGYEMBE. Szóval: Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, annak nagyon hálás leszek.
2013. május 28. 21:10
Idézet (hajnicsajszi @ 2013.05.28. 20:38)
Sziasztok! Még a múltkor kértem segítséget abban, hogy hogy kell olyan BB kódokat beilleszteni a NÉVJEGYEMBE. Szóval: Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, annak nagyon hálás leszek.
Ismersz néhány kódot? Mert akkor csak annyi a dolgod, hogy nyitsz egy ilyen "zárójelet", maj beleírod a kódot, és bezárod, majd hozzáírod a zárótaget > [kód]Szöveged/linked/stb[/kód]
Pl: [ b ] Vastag betű [/ b], [ i ]dőlt [/ i], [ center ] középre igazított szöveg [/ center], s így tovább... Remélem érthető voltam, de ha nem , írj egy üzenetet nyugodtan!
hajnicsajszi
2013. május 29. 14:07
DorykaaaCrystal Sky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.29. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 53 Azonosító: 161375 offline |
Idézet (Darkness @ 2013.05.28. 14:38)
Ha magára a telefonra szeretnéd a programot, akkor a Videodert ajánlom. Ha interneten, akkor a Keepvidet.
Nagyon köszönöm !
Darkness
2013. május 29. 20:42
Ismét egy problémával állok szemben, amire nem tudom a megoldást, ezért ide fordulnék segítségért, hátha valaki tudja mi lehet a probléma. Nos!
Szóval letöltöttem tegnap egy rajzfilmsorozat 2 részét, ami .mkv formátumban volt. A letöltés és a kicsomagolás rendben ment. Ezt követően Any Video Cenverterrel át szerettem volna konvertálni .avi-ba. Csak hogy mindkét résznél 42%-nál kiírta, hogy kész a konvertálás. Belenéztem a rajzfilmbe és a 21 percből mindössze 7-8 percet játszik le. Megnéztem, hogy .mkv-ba megy e rendesen és az egyik rész ebben a formátumban egyáltalán el sem indul. A másik rész elindul, de a konvertálás ennél a résznél sem jó. Akkor mi lehet a probléma?
Szóval letöltöttem tegnap egy rajzfilmsorozat 2 részét, ami .mkv formátumban volt. A letöltés és a kicsomagolás rendben ment. Ezt követően Any Video Cenverterrel át szerettem volna konvertálni .avi-ba. Csak hogy mindkét résznél 42%-nál kiírta, hogy kész a konvertálás. Belenéztem a rajzfilmbe és a 21 percből mindössze 7-8 percet játszik le. Megnéztem, hogy .mkv-ba megy e rendesen és az egyik rész ebben a formátumban egyáltalán el sem indul. A másik rész elindul, de a konvertálás ennél a résznél sem jó. Akkor mi lehet a probléma?
2013. május 30. 15:15
Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért nem lehet a profilomba képet betenni? Eddig minden tökéletesen ment, de mikor rámennék a beszúrásra, akkor beszürkül az egész oldal. Valamint fentről eltűntek a színes kiírások. Magazin. Sztárok. Videók. Közösség.
A többi hiba pedig a képen van.
Mi lehet a probléma?
Mi lehet a probléma?
2013. május 30. 18:49
Idézet (LittleWalker @ 2013.05.28. 21:10)
Ismersz néhány kódot? Mert akkor csak annyi a dolgod, hogy nyitsz egy ilyen "zárójelet", maj beleírod a kódot, és bezárod, majd hozzáírod a zárótaget > [kód]Szöveged/linked/stb[/kód]
Pl: [ b ] Vastag betű [/ b], [ i ]dőlt [/ i], [ center ] középre igazított szöveg [/ center], s így tovább... Remélem érthető voltam, de ha nem , írj egy üzenetet nyugodtan!
Köszönöm, csak még annyit árulj el nekem, hogy hogy kell megcsinálni, hogy színes legyen.
2013. május 30. 18:56
Idézet (hajnicsajszi @ 2013.05.30. 18:49)
Köszönöm, csak még annyit árulj el nekem, hogy hogy kell megcsinálni, hogy színes legyen.
Ugyan ez az alapelv, a kód ez volna: [ color=#DEB887 ] Szöveg [/ color]
Persze a '#DEB887' helyére olyan színkódot írsz, amilyet csak szeretnél. Itt fent van kismillió, szóval válogathatsz.
hajnicsajszi
2013. május 30. 19:08
Idézet (Nórii. SelFan. @ 2013.05.30. 15:15)
Nekem az lenne a kérdésem, hogy miért nem lehet a profilomba képet betenni? Eddig minden tökéletesen ment, de mikor rámennék a beszúrásra, akkor beszürkül az egész oldal. Valamint fentről eltűntek a színes kiírások. Magazin. Sztárok. Videók. Közösség.
Mi lehet a probléma?
Mi lehet a probléma?
lehet, hogy frissíteni kell a böngésződet. nekem is volt régebben hasonló problémám, mert nem volt naprakész.
Nórii. SelFan.
2013. május 30. 19:11
Idézet (Pink Carnation @ 2013.05.30. 19:08)
lehet, hogy frissíteni kell a böngésződet. nekem is volt régebben hasonló problémám, mert nem volt naprakész.
frissíteni? azt meg hogyan kell? hülye vagyok az ilyesmihez...
szerk:. megnéztem, és ízt írta, hogy a Google Chrome naprakész. akkor mi a baj?
2013. május 30. 19:26
Idézet (Nórii. SelFan. @ 2013.05.30. 19:11)
frissíteni? azt meg hogyan kell? hülye vagyok az ilyesmihez...
Lehet, hogy a Java vagy Flash Player vagy valamilyen hasonló program rosszalkodik, ami a fotók/videók és különböző animációs dolgokért felelős. Az is lehet, hogy egy bővítmény miatt van. :/ Nehéz így megmondani.
Nórii. SelFan.
2013. május 30. 19:39
Idézet (LittleWalker @ 2013.05.30. 19:26)
Lehet, hogy a Java vagy Flash Player vagy valamilyen hasonló program rosszalkodik, ami a fotók/videók és különböző animációs dolgokért felelős. Az is lehet, hogy egy bővítmény miatt van. :/ Nehéz így megmondani.
Köszönöm! Csak egy Skypeos és egy Avastos bővítmény van, attól meg nem hiszem, hogy rossz. De az is lehet, hogy csak a Starityn van valami rendszerhiba. Nem tudom... Remélem holnapra már megjavul.
2013. május 30. 20:00
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Nórii. SelFan. @ 2013.05.30. 15:15)
Mi lehet a probléma?
Próbálkozz ezzel:
Chrome: Beállítások -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Böngészési adatok törlése...
az Elemek törlése a következő időszakból: teljes
2 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Pink Carnation
2013. május 31. 12:30
Idézet (joe_r @ 2013.05.30. 20:00)
Próbálkozz ezzel:
Chrome: Beállítások -> Beállítások -> Speciális beállítások megjelenítése... -> Böngészési adatok törlése...
Köszönöm szépen! Meg is oldódott így a probléma! Ezer hála! Köszönöm, de tényleg!
Pink Carnation
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.