Idézet (House Of Wax @ 2011.09.04. 20:06)
Cikkekkel kapcsolatos kérdésem lenne
Egyszer írtam egy cikket , ami interjú volt , de angol szövegről fordítottam. Meg is jelent de nagyon átalakítva és mikor érdeklődtem akkor azt a hírt kaptam hogy teljes interjúkat nem adtok ki cikkben. Most viszont megjelent ez ami csak interjúból áll Most akkor hogy is van ez , csak némelyik interjú fordításokat engeditek ki ?
(Nem a cikk írója ellen beszélek , csak szimpla kérdés )
Egyszer írtam egy cikket , ami interjú volt , de angol szövegről fordítottam. Meg is jelent de nagyon átalakítva és mikor érdeklődtem akkor azt a hírt kaptam hogy teljes interjúkat nem adtok ki cikkben. Most viszont megjelent ez ami csak interjúból áll Most akkor hogy is van ez , csak némelyik interjú fordításokat engeditek ki ?
(Nem a cikk írója ellen beszélek , csak szimpla kérdés )
Sosem fogsz választ kapni (értelmes magyarázatot meg még úgy sem), mert össze-vissza jelennek meg a cikkek. Nincsenek pontosan lefektetve a szabályok, hogy mit lehet és mit nem. Ha lehet, akkor milyen formában. Ebből adódik az, hogy az egyik interjú megjelenik, a másik meg nem. Egyszer azt mondják, hogy csak a kerek évfordulós születésnapi cikkek jelenhetnek meg, mint a 20-30-40-50, ennek ellenére megjelenik olyan is, hogy pl 65. Valaki megír egy cikket nem jelenik meg valaki megírja ugyanazt másnap és megjelenk. Előírják, hogy saját véleményt nem tartalmazhat a cikk, aztán sorra jönnek ki az olyan írások ahol a cikkíró álláspontot és véleményt formál a cikkben. Ha rövidet írsz elutasítják és törlik, hogy kevés és nem elég informatív, de ha egy hírszerkesztő írja meg ugyanazt 10 sorban széthúzva 5 bekezdésben akkor már jó ... nah persze, ... ha meg szólsz és jelzed, akkor le vagy ejtve és választ sem kapsz.
Fogd fel úgy, mintha lottóznál. Vagy eltalálod és megjelenik vagy nem. Az esélyek hasnolóak. A kérdést meg magadnak tedd fel: megéri-e pöcsölni órákat egy cikkel, meg fordítgatni akkor, ha nem biztos, hogy eltalálod a nyerőszámot.