Kérdés
2011. október 29. 18:56
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
1-2 oldallal mindig tovább ugrik. Szerintem az oldal hibája. Ettől függetlenül meg tudod nézni, amit kerestél. Ha a végére ugortál, lapozz előre (azzal a nyíllal, ami 1 oldalt ugrik). Előbb utóbb feltűnik a keresett oldal.
2 felhasználónak tetszik:
Daniela3,
evelin0623
2011. október 29. 20:10
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Daniela3 @ 2011.10.29. 14:22)
Az miért van hogy ha megakarom nézni a hozzászólásaimnál az utolsó oldalt és rámegyek a kettős nyílra és egy üres oldalt dob ki? Már több felhasználónál is megnéztem, de nem mindenkinél van így.
Ez azért van, mert be lehet állítani, hogy melyik fórumrészekben lásd a hozzászólásokat. Ha az a tag, akinek olvasgatnád a hozzászólásait, olyan fórumrészekbe is írt, amit te kiszedtél, hogy nem akarod látni, akkor ilyen üres oldalakat fogsz látni. Nekem csak a Férfi és női fotósorozat és rendezvényes rész, és a Visszabeszélő van beállítva, így van olyan tag, akinek van kb. 2000 hozzászólása, de én csak nagyjából 20 kommentjét tudom visszaolvasni a profiljáról, holott alul is látom, hogy több tíz oldalnyit írt már (pl. a Gumiszobába, amit én ugye nem állítottam be magamnak és így nem is látom).
2011. október 30. 07:56
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Idézet (szavy @ 2011.10.29. 20:10)
Ez azért van, mert be lehet állítani, hogy melyik fórumrészekben lásd a hozzászólásokat. Ha az a tag, akinek olvasgatnád a hozzászólásait, olyan fórumrészekbe is írt, amit te kiszedtél, hogy nem akarod látni, akkor ilyen üres oldalakat fogsz látni. Nekem csak a Férfi és női fotósorozat és rendezvényes rész, és a Visszabeszélő van beállítva, így van olyan tag, akinek van kb. 2000 hozzászólása, de én csak nagyjából 20 kommentjét tudom visszaolvasni a profiljáról, holott alul is látom, hogy több tíz oldalnyit írt már (pl. a Gumiszobába, amit én ugye nem állítottam be magamnak és így nem is látom).
Ezt én értem, de akkor a sajátomat miért nem látom? Nincs beállítva, hogy bármit is ne lássak, vagyis mindent látok, még is üres oldalra tévedek a saját profilomon és másokén is.
2011. október 30. 10:00
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (evelin0623 @ 2011.10.30. 07:56)
Ezt én értem, de akkor a sajátomat miért nem látom? Nincs beállítva, hogy bármit is ne lássak, vagyis mindent látok, még is üres oldalra tévedek a saját profilomon és másokén is.
Ehhez van még plusz három opció:
1; Rosszul számol a rendszer, és azt hiszi, van még hozzászólásod, ezért jelenik meg üres oldal.
2; A hozzászólásod el lett rejtve. És elrejtés esetén nem csökken a hozzászólás száma, csak te, és a tagok sem látják.
3; A hozzászólásod a kukában landolt. Akár mert olyan volt, amit meg sem kellett volna írni, akár olyan, ami egy topikba íródott, amit mi a kukába dobtunk. Mindegy melyik, a lényeg az, hogy onnnatól éppen úgy működik a dolog, mint a második opció esetén, vagyis nem láthatjátok.
2011. október 30. 18:10
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Mit jlenet az, hogy el lett rejtve? Bár gondolom semmi közöm hozzá...
2011. október 30. 18:56
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4735 Csatolások: 31052 Azonosító: 103304 offline |
Idézet (evelin0623 @ 2011.10.30. 18:10)
Mit jlenet az, hogy el lett rejtve? Bár gondolom semmi közöm hozzá...
Gondolom a hozzászólásra gondolsz.
Ha egy hozzászólásod el van rejtve az azt jelenti, hogy a moderátorok nem törölték ki, csak elrejtették, hogy ne lehessen látni. Így ha jól tudom, nem vonja le a rendszer a hozzászólásaid számából.
De szóljatok rám, ha hülyeséget mondok
2011. október 30. 19:02
Idézet (mikeyla @ 2011.10.30. 18:56)
Gondolom a hozzászólásra gondolsz.
Ha egy hozzászólásod el van rejtve az azt jelenti, hogy a moderátorok nem törölték ki, csak elrejtették, hogy ne lehessen látni. Így ha jól tudom, nem vonja le a rendszer a hozzászólásaid számából.
Milyen esetekben lesznek elrejtve a hozzászólások?
2011. október 30. 20:16
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (Courtneyy @ 2011.10.30. 19:02)
Milyen esetekben lesznek elrejtve a hozzászólások?
Akkor ha valaki megszegi a fórumszabályokat. Káromkodik, másokat sérteget, becsmérel vagy ha nem tartja tiszteletben mások véleményét. Reklámokat linkelget, nem a témához szól hozzá stb. De nem csak ezek kerülnek rejtésre, hanem azok is akik erre válaszolnak, reagálnak vagy esetleg csak beidézik az ilyen jellegű hozzászólást, mert ugye hiába lesz rejtve egy ilyen hsz, ha valaki más beidézi és ott ugyanúgy elolvasható. Kb ennyi röviden.
11 felhasználónak tetszik:
Emily O.,
evelin0623,
kriszti145,
mikeyla,
Lady Suzy,
Bessie,
Lindsay019,
heyitsamyMT,
Piros0817,
Famous L.,
Sugarbabes
2011. november 05. 21:59
Érdeklődnék, hogy másnak sem enged feltölteni a profiljába képeket az oldal? Én napok óta rendszerüzenetet kapok, hogy nem tölthetek fel több képet a profilomba.
Kíváncsi vagyok, általános-e a probléma, vagy csak én vagyok a kiválasztott
1 felhasználónak tetszik:
kriszti145
2011. november 05. 22:02
Idézet (Cynthia @ 2011.11.05. 21:59)
Érdeklődnék, hogy másnak sem enged feltölteni a profiljába képeket az oldal? Én napok óta rendszerüzenetet kapok, hogy nem tölthetek fel több képet a profilomba.
Nekem engedi
2011. november 05. 22:16
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Cynthia @ 2011.11.05. 21:59)
Ha azt írja, hogy nem tölthetsz fel több képet, akkor én arra következtetek, hogy korlátolva van a képek a száma. Szerintem szedj ki 1-2 hasat/hátat és úgy próbáld meg, hátha... mert nekem is engedte, hogy töltsek fel.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. november 06. 17:26
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Igen, és először azt hittem, hogy az 50 arra vonatkozik, hogy annyit lehet egyszerre.
Egyrészt megértem, mert láttam olyat, akinél legalább 500 kép volt, de 50 az még nekem is kevés. Elég ritkán töltök bele képeket, mégis máris betelt. Szerintem lehetne több is...
Persze, nem közösségi oldal, de amiket mondjuk tölteni szerettem volna, azokat a profilomba tettem volna. Mondjuk nem lettem vele kevesebb, mert majd törlök párat, vagy felteszem máshova. Annak viszont megnézném az arcát, akinek van tényleg 500 képe, és abból kell törölnie, ha egyet fel akar tölteni...
Egyrészt megértem, mert láttam olyat, akinél legalább 500 kép volt, de 50 az még nekem is kevés. Elég ritkán töltök bele képeket, mégis máris betelt. Szerintem lehetne több is...
Persze, nem közösségi oldal, de amiket mondjuk tölteni szerettem volna, azokat a profilomba tettem volna. Mondjuk nem lettem vele kevesebb, mert majd törlök párat, vagy felteszem máshova. Annak viszont megnézném az arcát, akinek van tényleg 500 képe, és abból kell törölnie, ha egyet fel akar tölteni...
duracell,
evelin0623
2011. november 06. 17:35
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Lindsay019 @ 2011.11.06. 17:26)
Igen, és először azt hittem, hogy az 50 arra vonatkozik, hogy annyit lehet egyszerre.
Lehet, hogy nem közösségi oldal, de a profilra feltöltött képeknek akkor lenne igazán értelme, ha albumokba lehetne rendezni, és akkor albumonként 50 már szerintem elég kellene, hogy legyen mindenkinek.
7 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
Bessie,
duracell,
Thora_90,
evelin0623,
Emily O.,
Sally Sparrow
2011. november 06. 17:43
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (joe_r @ 2011.11.06. 17:35)
Lehet, hogy nem közösségi oldal, de a profilra feltöltött képeknek akkor lenne igazán értelme, ha albumokba lehetne rendezni, és akkor albumonként 50 már szerintem elég kellene, hogy legyen mindenkinek.
Hát igen, akkor mondjuk lenne két-három mappám, de szerintem még úgyis maximum 100 képem lenne összesen. Bár azt is elismerem, hogy az oldal tárhelyét a profilképek zabálják rendesen. Abból a szempontból érthető a dolog, hogy van aki az összes képet felteszi a kedvencéről. Vagyis én már láttam olyat is. Bár lehet, hogy nem is olyan rossz, a Facebookra és az Iwiwre például nyugodtan feltehetek bármit, amit a profilomra szeretnék, hiszen ezeknek a rendszeréből még atombombával sem írt ki bármit az ember a törlés gombbal.
duracell,
evelin0623
2011. november 08. 21:25
Famous L.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 31 Csatolások: 19 Azonosító: 163560 offline |
Sziasztok!
Nem tudom, hogy hova forduljak abban az esetben, ha például elfelejtettem az e-mail címemet Starity-re? Mert én ő lennék, és ma szerettem volna belépni a profilomba, de elfelejtettem a címemet. Akkor mit tegyek? Vagy egyáltalán ide írjam le? Ha lehetne tudna nekem valaki ebben segítséget nyújtani?
Köszönöm a választ!
Nem tudom, hogy hova forduljak abban az esetben, ha például elfelejtettem az e-mail címemet Starity-re? Mert én ő lennék, és ma szerettem volna belépni a profilomba, de elfelejtettem a címemet. Akkor mit tegyek? Vagy egyáltalán ide írjam le? Ha lehetne tudna nekem valaki ebben segítséget nyújtani?
Köszönöm a választ!
2011. november 08. 21:48
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
Sziasztok!
Nekem az a gond van,hogy Erin Sanders adatlapját én megkaptam valakitől és az évről-évre képekben már benne volt a 2009-es és a 2011-es kép.én meg szerettem volna kicserélni de nem sikerült.még ki is töröltem,és utánna úgy próbálkoztam megint 2009-est és 11-est rakni de ugyanazt a képet rakta vissza ami régen ott volt.Mit csináljak?
köszi:gaby
Nekem az a gond van,hogy Erin Sanders adatlapját én megkaptam valakitől és az évről-évre képekben már benne volt a 2009-es és a 2011-es kép.én meg szerettem volna kicserélni de nem sikerült.még ki is töröltem,és utánna úgy próbálkoztam megint 2009-est és 11-est rakni de ugyanazt a képet rakta vissza ami régen ott volt.Mit csináljak?
2011. november 08. 22:04
Idézet (szendreigabriella @ 2011.11.08. 21:48)
Sziasztok!
Miután beteszed az újat, nyomj egy F5-öt, és nem a régit látod majd
2011. november 09. 14:53
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline |
Elnézést, a kérdésért, visszaolvastam valamennyit, de nem nagyon találtam hasonló kérdést, szóval...
Tehát jelenleg nem működik a képfeltöltés? Szeretnék egy témába csatolni avatárokat, de nem tudom, hogy mit csináljak? Egyszer megpróbáltam, de nem hozta ki a képet. Ha mozgó avatárokat szeretnék feltölteni a fúrumra hogyan tegyem? Mert nem ismerek más képfeltöltős oldalt.
Elnézést a zavarásért: Nana
Tehát jelenleg nem működik a képfeltöltés? Szeretnék egy témába csatolni avatárokat, de nem tudom, hogy mit csináljak? Egyszer megpróbáltam, de nem hozta ki a képet. Ha mozgó avatárokat szeretnék feltölteni a fúrumra hogyan tegyem? Mert nem ismerek más képfeltöltős oldalt.
Elnézést a zavarásért: Nana
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.