Sziasztok!
Filmes kérdéssel szeretnék felétek fordulni!
Nem tudja valamelyikőtök, hogy a The Conjuring című amerikai horror mikor lesz elérhető Mo.-n? Előre is köszi!
Kérdés
2013. augusztus 02. 17:36
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
2013. augusztus 02. 18:01
Idézet (Alison Lerman @ 2013.08.02. 17:36)
Sziasztok!
Nem tudja valamelyikőtök, hogy a The Conjuring című amerikai horror mikor lesz elérhető Mo.-n? Előre is köszi!
Elméletileg augusztus 22.
2 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Kazuo
2013. augusztus 02. 22:26
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Courtneyy @ 2013.08.02. 18:01)
Elméletileg augusztus 22.
Köszike!
Már nagyon várom, ez úgy érzem az igényes horror kategóriába tartozik!
2013. augusztus 05. 11:20
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline |
Csak nekem ugrik fel minden második kattintásra egy online sportfogadásos reklámablak?
Mert eggyel még elbánok, de már egy kicsit sok. Az oldal nyomatja, vagy nálam van a baj?
Mert eggyel még elbánok, de már egy kicsit sok. Az oldal nyomatja, vagy nálam van a baj?
2013. augusztus 05. 11:24
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Kelsey @ 2013.08.05. 11:20)
Csak nekem ugrik fel minden második kattintásra egy online sportfogadásos reklámablak?
ne aggódj, nem csak nálad. kikészítő...
2013. augusztus 05. 13:58
Idézet (Kelsey @ 2013.08.05. 11:20)
Itt is ugyan ez a helyzet, és elég zavaró.
2013. augusztus 05. 16:52
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2013.08.05. 13:58)
Itt is ugyan ez a helyzet, és elég zavaró.
Chrome: Linkelt szöveg - AdBlock
Firefox: Linkelt szöveg - Ad Block Plus
Ha letöltitek jó lesz, minden hirdetést blokkol.
2013. augusztus 05. 21:13
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline |
Idézet (Darkness @ 2013.08.05. 16:52)
Chrome: Linkelt szöveg - AdBlock
Köszike, de azért gáz, hogy már ehhez az oldalhoz is AdBlock kell...
2013. augusztus 18. 22:45
Ez a "csatolások" számlázó mi a tököm? Magamtól sose jövök rá.
2013. augusztus 22. 19:57
Sziasztok!
Valaki nem tud valami jó képfeltöltős oldalt ajánlani, ahova ha feltöltöm a képet, akkor nem veszik el pár hét alatt? Mert ugye beszúrni akarom őket profil adatlapba, csak az a gáz, az eredeti URL -t már nem tudom, nem tudom, hol találtam a képet, lementettem őket, és fel szeretném tölteni. A képfeltöltés, a képtároló és a kepfeltolto.hu sem működik, a képtároló nem elérhető átmenetileg, a másik kettőről meg hamar elveszik.
Köszi a segítséget!
Valaki nem tud valami jó képfeltöltős oldalt ajánlani, ahova ha feltöltöm a képet, akkor nem veszik el pár hét alatt? Mert ugye beszúrni akarom őket profil adatlapba, csak az a gáz, az eredeti URL -t már nem tudom, nem tudom, hol találtam a képet, lementettem őket, és fel szeretném tölteni. A képfeltöltés, a képtároló és a kepfeltolto.hu sem működik, a képtároló nem elérhető átmenetileg, a másik kettőről meg hamar elveszik.
Köszi a segítséget!
2013. augusztus 22. 20:31
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2013.08.22. 19:57)
Sziasztok!
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!
Szerintem az imagebanana egy nagyon jó oldal, de ha a profilodra szeretnéd tenni, akkor úgy a legbiztosabb, ha a személyes képeidhez töltöd.
De úgy is csinálhatod, hogy facebookra feltöltöd úgy, hogy csak te láthasd. Na, ott aztán bombabiztos helye van, mert állítólag ha "letörlöd", akkor is a szerveren marad, csak senki sem láthatja.
Remélem segíthettem.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. augusztus 22. 20:41
Idézet (Lindsay019 @ 2013.08.22. 20:31)
Szerintem az imagebanana egy nagyon jó oldal, de ha a profilodra szeretnéd tenni, akkor úgy a legbiztosabb, ha a személyes képeidhez töltöd.
De úgy is csinálhatod, hogy facebookra feltöltöd úgy, hogy csak te láthasd. Na, ott aztán bombabiztos helye van, mert állítólag ha "letörlöd", akkor is a szerveren marad, csak senki sem láthatja.
Remélem segíthettem.
Remélem segíthettem.
Köszi! Igazából mozgóképet szerettem volna, de lehet, hogy visszakeresgetem.
2013. augusztus 26. 15:09
Sziasztok
Csak azt szeretném tudni hogy ugye mindenkinek 60 sztáradatlapot lehet szerkeszteni.A moderátoroknak is?
Csak azt szeretném tudni hogy ugye mindenkinek 60 sztáradatlapot lehet szerkeszteni.A moderátoroknak is?
2013. augusztus 26. 15:12
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (Kinguskaa @ 2013.08.26. 15:09)
Sziasztok
Én úgy tudom, hogy igen.
2013. augusztus 26. 15:57
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (Kinguskaa @ 2013.08.26. 15:09)
Sziasztok!
Csak azt szeretném tudni hogy ugye mindenkinek 60 sztáradatlapot lehet szerkeszteni. A moderátoroknak is?
Csak azt szeretném tudni hogy ugye mindenkinek 60 sztáradatlapot lehet szerkeszteni. A moderátoroknak is?
A 60 a maximum, de jó szerkesztők esetében ennél többet is engednek, ha a szerkesztő mindegyikkel elbír.
Ez annyiban korlátoz, hogy ha elérted a hatvanat, nem tudsz magadtól lapot felvenni, csak csatoltatni.
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. augusztus 27. 08:47
Sziasztok!
Volt az oldalon egy topic, amiben szerepelt egy weboldal címe. A Weboldal lényege az volt, hogy beírtál egy URL címet, egy dátumot, és megtudtad nézni, hogy az adott napon hogy nézett ki az általad választott weboldal. Nem tudja valaki esetleg, hogy melyik weboldalról van szó? A topicban még a Starityről is szó volt, sokan meg is nézték, hogy milyen volt 3-4 évvel ezelőtt az oldal.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Volt az oldalon egy topic, amiben szerepelt egy weboldal címe. A Weboldal lényege az volt, hogy beírtál egy URL címet, egy dátumot, és megtudtad nézni, hogy az adott napon hogy nézett ki az általad választott weboldal. Nem tudja valaki esetleg, hogy melyik weboldalról van szó? A topicban még a Starityről is szó volt, sokan meg is nézték, hogy milyen volt 3-4 évvel ezelőtt az oldal.
2013. augusztus 27. 10:11
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Chelsy @ 2013.08.27. 08:47)
Sziasztok!
Például ez: http://archive.org/web/web.php
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.