emberek valaki segítsen megfulladok a röhögéstől
kiderült, a haverom miért nem írt vissza: úgy emlékezett, hogy már válaszolt nekem, és én vagyok a soron. pedig egy csomó üzenetet küldtem neki, hogy "ha kell sör válaszolj most majd az xy meghív", amiket rendre el is olvasott, de így sem esett le neki ez még nálam is szerencsétlenebb lol
miregondoltokmost?
2015. június 26. 23:02
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Idézet (Phaedra @ 2015.06.26. 22:57)
Miaaaa... úristen emlékszem.
Off forever (lol, azt írtam ferver... felveri a tojást... VERI XD)
Pfeeejjj, a rózsaszín csak a rózsán mutat jól. *evidencia lvl 764574747847843* *random numbillentyűnyomkodás*
Off forever (lol, azt írtam ferver... felveri a tojást... VERI XD)
Pfeeejjj, a rózsaszín csak a rózsán mutat jól. *evidencia lvl 764574747847843* *random numbillentyűnyomkodás*
yaay anyámhogylebszottma
csak szeretnéd aztat te xddd
Naaa... akkor te még nem láttál szép rózsaszín-ombre hajat
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. június 27. 02:49
Idézet (RockMe @ 2015.06.26. 22:58)
emberek valaki segítsen megfulladok a röhögéstől
kiderült, a haverom miért nem írt vissza: úgy emlékezett, hogy már válaszolt nekem, és én vagyok a soron. pedig egy csomó üzenetet küldtem neki, hogy "ha kell sör válaszolj most majd az xy meghív", amiket rendre el is olvasott, de így sem esett le neki ez még nálam is szerencsétlenebb lol
Keményen tolhatja a thuglife-létet az ismerősöd.
On: Valaki sürgősen siessen segítségemre egy tüllszoknyával, esküvői fátyollal, illetve egy dizájnos' magassarkúval, ugyanis ismerős komolyan bevállalja az egyik iskolai programon, hogy így kezd el random futkározni.
On2: Gimi - a hülye kérdezz-felelek brutálabb verzióinak időszaka. Konkrétan drága m8-ek megígértették velem, amennyiben összejön egy 300 aláírásos petíció, kénytelen vagyok Jogobellára kereszteltetni magam.
Sírjak-e, vagy nevessek?
2 felhasználónak tetszik:
Jody,
Bátor Ventillátor
2015. június 27. 10:58
Idézet (Sydney Adams @ 2015.06.27. 02:49)
Keményen tolhatja a thuglife-létet az ismerősöd.
szegény nem volt százas sosem ezt úgy mondtam mintha én amúgy az lennék
on: fél órája ki vagyok akadva, miért van hideg a szobámban. erre kiderül, hogy még este kinyitottam az ablakot. tipikus
2015. június 27. 11:15
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
nem leányálom ez a voltos meló, és még csak pár órája vagyok itt, de már hiányzik a macskám:( mi lesz velem a következő két és fél hétben:/
Bátor Ventillátor,
Jody
2015. június 27. 11:29
Ma megyünk ruhapróbára, ugyanis koszorúslány leszek a nővérem esküvőjén. Már nagyon várom.
Bátor Ventillátor,
Jody
2015. június 27. 11:33
Hogy becsuknám magam valahova addig, amíg vissza nem tér a józan eszem.
szóval életem végéig ott maradnék
szóval életem végéig ott maradnék
2015. június 27. 11:39
Szeptember elsején minimum egy Jimi Hendrix-szintű gitártudással kéne visszabotladoznom a suliba, csakhogy ott is elvéreztem, hogy még mindig nem vettem elő a gitárom. Na nem baj, ma estére már úgy fogom zúzni a Slayert, hogy mindjárt bevesznek két bandába is. Csak előbb mondjuk fel kéne kelni az ágyból.
2015. június 27. 12:18
TEJÓÉG. kedden indulunk Sopronba, éljen, egy éve a Voltra várok már. meg addig mondjuk össze kéne pakolnom, ugyanis 5 napra elegendő cuccost nem hiszem, hogy aznap hajnalban össze tudnék pakolni :'D
2015. június 27. 17:00
- Túl sokat lógok az oldalon és azalatt az idő alatt, míg itt pazarolom el a drága időmet, akár Nobel díjas tudós is válhatna belőlem
- Túl lusta vagyok
- Miért?
- Túl sokat gondolkozom
- Mit keresek itt?
- Nem kellene ide írkálnom
- Túl lusta vagyok
- Miért?
- Túl sokat gondolkozom
- Mit keresek itt?
- Nem kellene ide írkálnom
2015. június 27. 19:04
Vajon a szüleim mennyire küldenének melegebb éghajlatra, ha újra odasomfordálnék hozzájuk, hogy "arra gondoltam, kéne egy hátfelvarró is, iiiiizé tudom, hogy két hete rendeltünk egy csomó kicsit, de naaa, a Kreator zsír lenne, HŐŐŐ NE ÉRTSETEK FÉLRE, a Sodommal is beérem, nalégyszilégyszilégyszi"
2015. június 27. 20:02
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Megnéztem a kiscicákat ismerősöknél, annyira kis cukik *.* ^^
2015. június 28. 05:54
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
arra, hogy egy olyan kollégiumi szobában vagyunk elszállásolva, aminek nincs saját fürdője, slozira, és mindenért ki kell menned a folyosora, ahol ráadásul nagy kört is kell tenned, hogy megtaláld az említett jelenségeket.
amúgy legyártottunk tegnap 290 passzt, ma meg jön kb a duplája ^^
amúgy legyártottunk tegnap 290 passzt, ma meg jön kb a duplája ^^
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. június 28. 14:22
Idézet (Sydney Adams @ 2015.06.28. 01:03)
írásnál nem "normálisan" fogom az íróeszközt
-> megpróbálom begyakorolni a megszabott rendeltetések szerint
-> erre rendre nem bírom kiolvasni, amit így írok
ördögi kör
-> megpróbálom begyakorolni a megszabott rendeltetések szerint
-> erre rendre nem bírom kiolvasni, amit így írok
ördögi kör
Azt hittem, csak én vagyok így ezzel. Te is "markolod" az íróeszközt?
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.