miregondoltokmost?
2015. július 13. 20:58
Annyira unatkoztam, hogy kínomban Éjjel-Nappal Budapestet néztem. Kérem vissza az értékes agysejtjeimet.
2015. július 13. 20:59
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Hogy holnap haza kell mennem...
2015. július 13. 21:02
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline |
Arra, hogy milyen nagy kár hogy nem a Rockmaratonon vagyok. :c
2015. július 13. 22:45
öm.
1) az öcsém lélegzik túl hangosan;
2) a zene túl halk, hangosítani kéne;
3) megártott a hallásomnak, amikor "négy lába van, asztal, de nem szék, mi az"-módra üvöltöztünk az éjszaka közepén Atesznek a táborban, hogy AAATTHHHIILLLHA.
egyik lehetőség jobb, mint a másik. hiányzik a hangfalam. de akkor meg apa nyitogat be folyamatosan a szobámba, hogy "ez jó szám" "Timi ezt küldd már át e-mailben" "ez Gábornak is tetszene" "én nem hallgatok ennyi Slayert" "fú ezt majd elgitározzuk" stb. talán mégis praktikusabb a fejhallgató...
1) az öcsém lélegzik túl hangosan;
2) a zene túl halk, hangosítani kéne;
3) megártott a hallásomnak, amikor "négy lába van, asztal, de nem szék, mi az"-módra üvöltöztünk az éjszaka közepén Atesznek a táborban, hogy AAATTHHHIILLLHA.
egyik lehetőség jobb, mint a másik. hiányzik a hangfalam. de akkor meg apa nyitogat be folyamatosan a szobámba, hogy "ez jó szám" "Timi ezt küldd már át e-mailben" "ez Gábornak is tetszene" "én nem hallgatok ennyi Slayert" "fú ezt majd elgitározzuk" stb. talán mégis praktikusabb a fejhallgató...
2015. július 13. 22:56
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Eltűnt a vezeték nélküli egerem, szerintem vagy a konyhába hagytam vagy a fürdőbe, de lusta vagyok kimenni, plusz azért elgondolkodtató miért cipelem én ki a szobámból az egeret.
2015. július 14. 00:35
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Arra, hogy milyen jól esne most nekem az a hamburger sültkrumplival, amit ma otthagytam a Burgerben. Úgy rástresszeltem az állásinterjúra, hogy még utána is alig bírtam enni, pedig 99%, hogy felvettek oda, mégis képtelen voltam jóízűen enni. Vizsgák után is voltak hasonló tapasztalataim, pedig úgy érettségiztem le anno, hogy szóbeli előtt és után is zabáltam a szülők által megszervezett büfében. Most meg korog a gyomrom, ennék egy baconos sajtos tojásrántottát, de van a halálnak kedve kiszállni az ágyból és sütögetni az éjszaka közepén. Nem baj, majd holnap, ha megjártam a dokit.
2015. július 14. 20:05
Megtudtam anotalkon egy sráctól, hogy azért lenne szarvasbogár, mert menő, olyan a hangja, mint egy helikopter és van két csáprágója. Nem értem mit keresek még azon az oldalon
2015. július 14. 20:09
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline |
Idézet (Nesha @ 2015.07.14. 20:05)
Megtudtam anotalkon egy sráctól, hogy azért lenne szarvasbogár, mert menő, olyan a hangja, mint egy helikopter és van két csáprágója. Nem értem mit keresek még azon az oldalon
Szerintem igaza van
Tegnap kitaláltam, hogy ma pattogatok kukoricát és megnézem az Inside Out-ot, aztán nem jött össze :'D
1 felhasználónak tetszik:
Jody
2015. július 14. 20:53
olyan vicces, hogy mindenki azt mondja, pozőr vagyok, mert nem egyedül farmermellényt, szegecses övet, mittoménmégmiket hordok, meg bakancsom sincs, de basszus, kislánykorom óta álmodoztam mindenféle elmebeteg ruháról, amiket most megszereztem, természetes, hogy kombinálom a stílusommal. mintha komolyan lenne egy kötelező szabály arra, hogyan öltözz, ha az xy irányzatot követed. nemérdekelpff, ha kell, kirohanok tornacipőben, csíkos térdzokniban, farmersortban és Motörhead-pólóban az utcára, csak azért, mert ötéves énem erről fantáziált mindig. nem örököltem édesanyám divatérzékét, na mindegy.
most pedig megyek sírvazokogvakönnyezve röhögni a begyepesedett, szűklátókörű embereken
most pedig megyek sírvazokogvakönnyezve röhögni a begyepesedett, szűklátókörű embereken
2015. július 14. 21:22
mintha komolyan lenne egy kötelező szabály arra, hogyan öltözz, ha az xy irányzatot követed.
Pedig van ám. Képzeld csak bele magadat egy hippi helyzetébe pölö'. Honnan is tudnák a laikusok, hogy nem heccből adódóan hangoztatja szerencsétlen a "szeretkezz, ne háborúzz" dumát, ha éppenséggel nem szivárványnak öltözik szűzkoszorúval a feje tetején, hanem totál átlag a stílusa?
Jobb példa; honnan is tudnák az emberek, hogy punk vagy, ha nem kilós' "dzsipszi fux-szal" szaladgálsz 0-24-ben a "lelőhelyeden"?
On:
* lö szituláció'*
Epic. Megvan kitől örököltem a nyelvérzékemet.
Pedig van ám. Képzeld csak bele magadat egy hippi helyzetébe pölö'. Honnan is tudnák a laikusok, hogy nem heccből adódóan hangoztatja szerencsétlen a "szeretkezz, ne háborúzz" dumát, ha éppenséggel nem szivárványnak öltözik szűzkoszorúval a feje tetején, hanem totál átlag a stílusa?
Jobb példa; honnan is tudnák az emberek, hogy punk vagy, ha nem kilós' "dzsipszi fux-szal" szaladgálsz 0-24-ben a "lelőhelyeden"?
On:
* lö szituláció'*
Idézet
Gyerekek, kértek, baconos tukkot?
Epic. Megvan kitől örököltem a nyelvérzékemet.
2 felhasználónak tetszik:
Wyrd,
Bátor Ventillátor
2015. július 14. 22:29
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.14. 21:22)
leginkább a sajátomból indultam ki így, este semmi kedvem fejtegetni a véleményem, mert elég hosszú, de félre lettem értve (megint). úgyhogy nem látom értelmét.
most mé' kellett leharapnod a fejem
Bátor Ventillátor
2015. július 14. 22:36
egy 187 centi magas, metálos, hosszú hajú srác mennyire lehet aranyos? (most nem a külsejéről beszélek) lol. nem égetem tovább szerencsétlent. de azért az én görényem <3
a legjobb barátomról beszélek, mielőtt valaki belegondol olyat, ami nem igaz
a legjobb barátomról beszélek, mielőtt valaki belegondol olyat, ami nem igaz
2015. július 14. 22:48
Idézet (RockMe @ 2015.07.14. 22:29)
leginkább a sajátomból indultam ki így, este semmi kedvem fejtegetni a véleményem, mert elég hosszú, de félre lettem értve (megint). úgyhogy nem látom értelmét.
Ha már Te borzasztó pedagógus vagy, legalább én csináljam jól a munkámat.
Ja, gyerekszitterkedés' mellett pedellusi babérokra is törtem újonnan.
On: Sh_t Vevo, miért kell állandóan kicenzúrázni a lényeget? Hallanátok egy belevaló madzsar' nótát, csesszusz...
Bátor Ventillátor
2015. július 14. 22:53
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.14. 22:48)
Ha már Te borzasztó pedagógus vagy, legalább én csináljam jól a munkámat.
szóval most engem akarsz nevelni? igeeen? (és a kakaót is?) pff. sok sikert
on: valaki vegyen nekem Flying V-t. pls. nem tudok várni. még van háromnegyed év
Bátor Ventillátor
2015. július 15. 11:13
már megint össze szedtem pár vírust a laptopomra..mint ha nem is én lennék
2015. július 15. 12:27
- A teknika megbolondult. A gépem Adobe nélkül jobban lejátsza a videókat. Újra telepítettem és belassult. Adobe részeg vagy, menj haza.
- A gépem magától kikapcsol. Akármit csinálok, szundi módba helyezi magát és olyan hangot ad ki mikor Super Mario elveszti egy életét. Sátán te vagy az?
- A gépem magától kikapcsol. Akármit csinálok, szundi módba helyezi magát és olyan hangot ad ki mikor Super Mario elveszti egy életét. Sátán te vagy az?
2015. július 15. 13:30
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Ma már hívtak az önkormányzattól, beszéltem is velük, majd pár óráig nem néztem a telómra és 7 nem fogadott hívás + 1 sms az tőlük. Miért üldöznek ezek engem?
2 felhasználónak tetszik:
Konvektor,
Bátor Ventillátor
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.