miregondoltokmost?
2015. július 30. 21:04
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
hulla fáradt vagyok, ocsovai attila nem hagy. kell ennél több?
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. július 30. 23:50
basszus, mindjárt szeptember, vele együtt pedig a vizsgák (év végéig... jaj de szupcsi). matekon tuti meghúznak, a tanár gyűlöl. kémián is el fogok vérezni, múltkor kérdezték a szén-dioxid képletét, ami állítólag nagyon alap, de nem jutott eszembe, ezért nemes egyszerűséggel leírtam, hogy C-dioxid...
annyira szánalmas vagyok hogy az már illegális
annyira szánalmas vagyok hogy az már illegális
Jody
2015. július 31. 10:25
úú, jövőhéten lehet, sőt, nagyon úgy néz ki, hogy koncertre megyek. remélem, a tornacipőm nem ott dönt majd úgy, hogy teljesen szétszakad. addig pedig igyekszem megkímélni a tócsában rohangálástól...
2015. július 31. 11:31
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Megnéztem néhány osztálytársam képét, és elkapott az a rossz érzés... És nem a féltékenység!
2015. július 31. 12:04
az öcsém három hete üvölteti ugyanazt az albumot (...And Justice for All), és kezdek megőrülni. pedig imádom azt a lemezt. kíváncsi vagyok, a szomszédok mikor ordítják már le a fejem, ugyanis az angyali tekintetű öcsémből senki nem nézné ki, hogy szereti az ilyen zenéket, ergo azt hiszik, az én szobámból hallatszik ki.
2015. július 31. 12:44
Vajon miért mindig csak én írok rá a barátnőmre? És ha én nem írók ő sem keres. Vajon VALAHAIS írni fog nekem?
2015. július 31. 15:26
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Még mindig alig bírom mozgatni a nyakam a koncert után, most már elég kiborító (persze nem mondom, hogy nem érte meg).
Ráadásul elugrottam ma a boltba és útközben eszembe jutott, hogy egyik haverom koncert közben elhagyta a cipőjét és a koncert után elkezdtük keresgélni majd a színpadnál találtuk benyomódva, szóval ja.. rám jött a röhögőgörcs míg gyalogoltam a bolt felé, elég érdekes lehetett az arckifejezésem miközben próbáltam visszafojtani a röhögést, csodás volt.
Ráadásul elugrottam ma a boltba és útközben eszembe jutott, hogy egyik haverom koncert közben elhagyta a cipőjét és a koncert után elkezdtük keresgélni majd a színpadnál találtuk benyomódva, szóval ja.. rám jött a röhögőgörcs míg gyalogoltam a bolt felé, elég érdekes lehetett az arckifejezésem miközben próbáltam visszafojtani a röhögést, csodás volt.
2015. július 31. 18:28
Idézet (jawbreaker @ 2015.07.31. 12:04)
az öcsém három hete üvölteti ugyanazt az albumot (...And Justice for All), és kezdek megőrülni. pedig imádom azt a lemezt. kíváncsi vagyok, a szomszédok mikor ordítják már le a fejem, ugyanis az angyali tekintetű öcsémből senki nem nézné ki, hogy szereti az ilyen zenéket, ergo azt hiszik, az én szobámból hallatszik ki.
Nem akarsz cserélni? A húgomat most akciósan adom.
On: Úristen, milyen szánalmas az életem, miszerint egy tesztoszteronbikára zúdítom hajnövesztésem minden anyám kínjának netovábbját. Mondjuk ami a legnagyobb poén az egészben, hogy Ő is hasonló problematikákkal küzd.
Ennyire szenvedni is csak mi tudunk.
2015. július 31. 18:42
|
|
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline
|
Enyire még sose fájt senkinek a véleménye, lehet azért, mert még sose pattintottak le eddig.. tetszik tudni az új-ex-barátomnak (friend, nem boyfriend), akit rohadtul félreismertem, azzal volt baja, hogy én pesszimista vagyok, és nem akarja, hogy én, lehúzzam őt, a negatívságommal... és konkrétan azért küldött el a pitsába, mert ilyen személyiségem van, amiről nem tehetek és csak a bizalmamat jelzi, hogy őt ilyen mélységekbe beavattam. És persze még ő sértődött meg, minekután közöltem vele hogy csalódtam benne és higyje el, hogy én se szeretek így élni. Csak remélni tudom, hogy kicsit azért magába száll és rájön, hogy benne van a hiba, és nem bennem.. Ja, és úgy búcsúzott el, hogy nem fogok neki hiányozni, ehhez képest egy hete még azt írta, remélem tudok menni dolgozni, a kis ambivalens pofáját. Próbálhatja tagadni magának, de tudom, hogy érez valamit irántam. Köszi a figyelmet
2015. július 31. 19:30
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
"Joanna Lumley 1976 május 1-én születtett indiában. Híres színésznő és model. Sok helyen szerepelt modelli adocságai miatt könyen felendült a karierje"
És még én nem bírok fogalmazni. Jesus, sírok magamban.
És még én nem bírok fogalmazni. Jesus, sírok magamban.
2015. július 31. 21:15
A végén még sikerül találnom magamnak egy fiút. A sráccal ugyanolyan a telefonunk, a kutyánk, és kemény 3 centivel magasabb nálam. Meg egyébként vicces és aranyos.
Na de hagyjuk a nyáladzást.
Vajon a polc leszakad, ha ráteszem a fejem?
Vajon a polc leszakad, ha ráteszem a fejem?
2015. július 31. 23:08
Idézet (ArianaGrandeforever @ 2015.07.30. 21:04)
hulla fáradt vagyok, ocsovai attila nem hagy. kell ennél több? 
Vigasztaljon a tudat, hogy ma újraregisztrált.
On: Most úgy hallgatnék valami rendszerváltás előtti madzsar' mjúzikot.
Csak a szomszéd kedvéért.
Phaedra
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Fontos dátum közeledik az életükben.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.