miregondoltokmost?
2015. augusztus 04. 22:38
|
|
sárababa0904Reggäetón Łento |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 1588 Csatolások: 96 Azonosító: 243644 offline
|
Perriere és Zaynre
Olyan szép pár voltak, igazán nem értem mi lehetett a probléma...
Remélem ez is csak pletyka, mint tavasszal
2015. augusztus 05. 13:28
Ma láttam álmaim pasiját. Még egy pillantást sem vetett rám. Egyedül fogok megposvadni
2015. augusztus 05. 17:12
itt ülök valami áruházban, lopom a wifit és várom, hogy elálljon ez a kib.szott eső, de nem fog, mert már villámlik is. szeretem a viharokat, de már órák óta tombol, és emiatt nem tudok hazamenni. lehet, kimegyek tócsában rohangálni, a cipőmnek már úgyis mindegy.
2015. augusztus 05. 18:45
|
|
JBT1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 44 Azonosító: 199487 offline
|
Emberi butasag, amikor valakinek nincs esze szunyoghalot venni, es en hallgatom, hogy mennyi rohadt gcis legy van idebent, meg hogy rageelnek es csapkodnan.
meg zabalnak es xsamcsognak, mint a prasztok.... ja, "mint" nelkul talan relevans.
2015. augusztus 05. 18:47
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Mostanában tökre izgulok, hogy beszélhessek olyan emberekkel, akikkel ritkán van lehetőségem, már megtervezem a belépőmet (de szánalmas vagyok), aztán még köszönni se tud. Hát köszi!
2015. augusztus 05. 20:55
ma sikerült beszereznem hőn áhított cipőm, de az eddig használt, szürkésbarnává avanzsált tornacsukám meg nincs szívem kidobni, annyira a szívemhez nőtt:( lol
valamint még mindig nem tudtam feldolgozni, hogy csak 177 centi vagyok. drága tornatanáromnak sikerült pár álmatlan éjszakát okoznia, mikor közölte, elértem a 180-at. majd veszek neki használati útmutatót a mérőszalaghoz.
valamint még mindig nem tudtam feldolgozni, hogy csak 177 centi vagyok. drága tornatanáromnak sikerült pár álmatlan éjszakát okoznia, mikor közölte, elértem a 180-at. majd veszek neki használati útmutatót a mérőszalaghoz.
2015. augusztus 06. 01:41
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nemtudom, nekem nem való ajfon, ugy dobalgatom az agyamra mint a régi telefonomat, meg szerencse, hogy anya kötött ra biztosítást (sosem bízik meg bennem
)
Jah es aludnom kene, mert reggel korankeles.
Jah es aludnom kene, mert reggel korankeles.
2015. augusztus 06. 11:26
Örültem, hogy holnap lesz az utolsó gyakorlatos napom, erre behívnak dolgozni. És vasárnaptól péntekig üzöm az ipart. Nem a munkával van a baj, nem áll ketté töle a kezem, hanem ahol és akikkel kell dolgoznom. Az vigasztal, hogy az augusztus hamar eltelik..
2015. augusztus 06. 11:42
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
gondoltam jó poén lesz hétre ébresztőt állítani, hogy gyakoroljak, aztán még inkább gondoltam, miért nem tudok 2-nél előbb lefeküdni. most nem tudok gondolkodni. visszaalvás meg a gyengéké, mi? jesus, idiotism will sacrifice me for stupidity.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. augusztus 06. 17:29
felvettem a szemüvegem. és végre látok. azta, mekkora felfedezés. hű. erre rájöhettem volna fél évvel ezelőtt is, de a halálnak van kedve megmozdulni és megkeresni.
2015. augusztus 06. 18:43
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Azt mondták egész éjjel televolt a város menekültekkel, de reggel egyet se láttam, szerintem látták hogy milyen putris és inkább leléptek.
Annyira lusta vagyok, hogy még a telefonomért se birok felkelni, pedig itt pittyeg az a szar.
Annyira lusta vagyok, hogy még a telefonomért se birok felkelni, pedig itt pittyeg az a szar.
2015. augusztus 06. 20:38
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Arra, hogy ezek a lányok, akik mentek az utcán tényleg leitták magukat vagy csak tettetik, hogy részegek?
2015. augusztus 06. 21:17
Láttam egy srácot a barátnőmmel tegnap, akinek hosszú, göndör haja volt és annyira aaaw-n nézett ki.
Ismét szerencsétlenkedtem. Anyám a lelkemre kötötte, hogy vigyázzak, mert a kutya odasz.rt a földre. Direkt óvatosan lépkedtem, figyeltem a földet, nehogy ott legyen. Erre érzem, hogy a sarkam valami felettébb puhába lép... Igen, beleléptem. Aztán letöröltem a fűbe és gyorsan megfürödtem.
Ekkora bénát, mint én.
Ismét szerencsétlenkedtem. Anyám a lelkemre kötötte, hogy vigyázzak, mert a kutya odasz.rt a földre. Direkt óvatosan lépkedtem, figyeltem a földet, nehogy ott legyen. Erre érzem, hogy a sarkam valami felettébb puhába lép... Igen, beleléptem. Aztán letöröltem a fűbe és gyorsan megfürödtem.
2015. augusztus 06. 23:49
basszus, a sötétben arrébb raktam az egyik lábam, mire beleütközött valamibe, hát olyan szívinfarktust kaptam, hogy "TE JÓ ÉG KI EZ", aztán... aztán rájöttem, hogy a másik lábamba rúgtam bele.
legális ennyire szánalmasnak lenni?
legális ennyire szánalmasnak lenni?
2015. augusztus 07. 17:05
már megint felhúztam magam, éppen egy gitárszólót tanulok, és átkozom a gitártanárom, amiért teljesen tönkretette a technikám, b.szki, de tényleg nagyon ideges vagyok, nem tudom felvenni a ritmust, már napok óta b.szakodom vele, pedig ez nem szokott ennyi ideig tartani, általában csak egy délután. soha. többet. nem. megyek. zeneiskolába.
2015. augusztus 07. 19:09
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Hogy lehetséges, hogy kb. 100x meghallgatok egy adott dalt és nem unom meg? még egy picit sem
Lassan a szövegét is tudom már, pedig koreai
1 felhasználónak tetszik:
Shadygirl
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Brad Pitt hamarosan elveszítheti a teljes családját - fontos mérföldkő közeledik
Fontos dátum közeledik az életükben.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.