anyám azzal az egy feltétellel engedte meg, hogy év közben koncertekre járjak, ha a tanulmányi átlagom jó lesz (legalább mint félévkor, 4,4). nos, nem tudom, hogy egy új iskolában, napi 3 óra utazással, és kb napi 7-8 órával ezt hogy gondolta, de azért igyekszem. mondjuk amúgy pénz is kéne ehhez, de nembaj.
de ne aggódj Being As An Ocean, The Amity Affliction, Parkway Drive és twenty one pilots, ott leszek az első sorban:3
miregondoltokmost?
2015. augusztus 07. 21:25
2015. augusztus 07. 21:26
Arra, hogy de jó lenne ha a Fifth Harmony jönne Magyarországra.
2015. augusztus 07. 21:34
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
mennyivel jobban érzem most magam itt,mint otthon...főleg hogy nincsen itt hülye vendég,hanem én vagyok a vendég (és én tudok is viselkedni..nem úgy,mint a nálunk élősködő "vendég"...)pedig ő már 30..de rosszabb mint egy kis tinip*csa...
2015. augusztus 07. 21:48
Barátnőmmel elterveztük, hogy elmegyünk Finnországba, mert egy kép szerint ott minden bárban metal szól. Ott tudnánk hosszú hajú metalheadeket szerezni. Úgyhogy most önszántamból elkezdek finnül tanulni. Úgyse fog menni, de egy próbát megér.
2015. augusztus 07. 22:01
Idézet (Noise. @ 2015.08.07. 21:48)
Barátnőmmel elterveztük, hogy elmegyünk Finnországba, mert egy kép szerint ott minden bárban metal szól. Ott tudnánk hosszú hajú metalheadeket szerezni. Úgyhogy most önszántamból elkezdek finnül tanulni. Úgyse fog menni, de egy próbát megér.
ha ez vigasztal, én szeptembertől finnül fogok négy évig tanulni, ha akarod, megtanítalak:D
2015. augusztus 07. 22:06
Idézet (zsozsi2001 @ 2015.08.07. 22:01)
ha ez vigasztal, én szeptembertől finnül fogok négy évig tanulni, ha akarod, megtanítalak:D
Köszönöm, kedves vagy, de nem kell. A Wikipédián megtaláltam az ábécét, most ezzel szenvedek, és nem is olyan nehéz, mint hittem.
2015. augusztus 07. 22:46
Holnap kéne valami hasznosat csinálni. Anya azt mondta kezdjem el a kötelezőt, szerintem ő sem gondolta komolyan!
2015. augusztus 07. 22:48
FritzPetravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 160 Csatolások: 31 Azonosító: 227399 offline |
Hamarosan végre kiderül hogy ki 'A'!❤️ I love PLL❤️❤️
2015. augusztus 08. 01:19
annyira unatkozom, hogy elfoglaltam a fórumot, egy rakat topikba írtam. lehet, kéne menni aludni. xd
2015. augusztus 08. 09:54
Ma van a nővérem esküvője, és végre koszorúslány lehetek. Nagyon izgatott vagyok.
2015. augusztus 08. 11:29
ideje egy kis önuralmat gyakorolni, vagyis nem eszem meg azt a hatalmas zacskó csipszet, amit az öcsém tett le az asztalomra. nem. nem. nem.
2015. augusztus 08. 19:52
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Hajnali fél 5-ig buliba voltam pedig szar volt, aztán reggel 8-kor meg kelhettem is fel az elsősegély miatt, de amúgy az a vicc, hogy mikor többet alszom álmosabb vagyok.
És kint vár rám egy pizza, de lusta vagyok felkelni, de akkor már nagy bajok vannak, ha én a kajáért nem kelek fel. xd
És kint vár rám egy pizza, de lusta vagyok felkelni, de akkor már nagy bajok vannak, ha én a kajáért nem kelek fel. xd
2015. augusztus 08. 19:55
Jó lenne még utólag vacsizni, de már tuti nem lehet
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. augusztus 08. 20:07
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
Olyan nyomott hangulat van ebben a lakásban. Rossz itthon lenni.
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. augusztus 08. 21:20
Az érzés, amikor fél napja próbálod dzsonkonnoros-ra' "tépni" a hajadat, erre szerető Édesanyád megszólal; Kislányom, miért készülsz Adolf Hitlernek? - felülmúlhatatlan.
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. augusztus 08. 23:01
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Idézet (wikipédia)
Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
Tévhitek hiánya és az irracionális gondolkodás más jeleinek hiánya
Idegeskedés hiánya
Megbízhatatlanság
Őszinteség hiánya
A megbánás és szégyenérzet hiánya
A szociális normák szándékos megszegése
Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
Kóros egocentrikusság, szeretetképtelenség
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg
Empátia teljes hiánya
Személytelen, unalmas szexuális élet
Felelőtlenség
Megjegyzés: egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető.
Tévhitek hiánya és az irracionális gondolkodás más jeleinek hiánya
Idegeskedés hiánya
Megbízhatatlanság
Őszinteség hiánya
A megbánás és szégyenérzet hiánya
A szociális normák szándékos megszegése
Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
Kóros egocentrikusság, szeretetképtelenség
Öngyilkos szándékok, bár ritkán valósítja meg
Empátia teljes hiánya
Személytelen, unalmas szexuális élet
Felelőtlenség
Megjegyzés: egyes szakemberek szerint, ha ebből 3 jellemző illik egy egyénre, az pszichopatának nevezhető.
őjaj, azt hiszem pszichopata vagyok. opp. féljetek
2015. augusztus 08. 23:09
ma annyit gépeltem, hogy nem érzem a kezem, és még legalább másfél hétig ezt fogom csinálni, szóval ha lerohad, az íróasztalom fiókjában hagyom az utókornak
*lö száz év múlva*
valaki: nézzétek, egy ház
*bemennek*
valaki: itt egy íróasztal
*kihúzza a fiókot*
valaki: MI A HALÁL EZ???
mondjuk elvileg addigra már semmi nem lesz belőle, de az én kezemről van szó, tehát bármi megtörténhet
*lö száz év múlva*
valaki: nézzétek, egy ház
*bemennek*
valaki: itt egy íróasztal
*kihúzza a fiókot*
valaki: MI A HALÁL EZ???
mondjuk elvileg addigra már semmi nem lesz belőle, de az én kezemről van szó, tehát bármi megtörténhet
2015. augusztus 08. 23:46
A másik érzés, amikor úgy csevegnél egyet az egyik legjobb fiúbarátoddal, de a csaja annyira szuperféltékeny', hogy titokban már kétszer megcsalta veled és egyébként is... vennék már egy akciós légycsapót.
2015. augusztus 08. 23:48
Idézet (Sydney Adams @ 2015.08.08. 23:46)
A másik érzés, amikor úgy csevegnél egyet az egyik legjobb fiúbarátoddal, de a csaja annyira szuperféltékeny', hogy titokban már kétszer megcsalta veled és egyébként is... vennék már egy akciós légycsapót.
regisztrálj elittársra, úgyis olyan jó pasi vagy, a helyedben nem aggódnék
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.