miregondoltokmost?
2015. augusztus 18. 22:44
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Idézet
...his loose hair, his soft features, his distant yet docile gaze...
1.:
2.: én is ilyen jól akarok írni
3.:
4.: eeeezmiiieznemééér?
5.: asdfghjkl
6.: na valaki most vegye el tőlem a Moonspell-könyvet de nagyon gyorsan
7.: FeeeEElzZ
aludnom kéne...
és még azt mondják ha metálos rajongólányok kevésbé kattantak... persze
2015. augusztus 18. 22:54
Most van egy pár mondanivalóm:
- Annyira örülnék, ha tudnék rendesen rajzolni.
- Miért kell mindenkit magamra haragítanom a saját f.szságaim miatt?
- Kint füstszag van és nyávog egy macska. Holott az egész utcában nincsen egy macska sem.
- A telefonomnak betelt a tárhelye, így az égvilágon semmit nem tudok rátenni.
- Megint fárasztok itt mindenkit, ahelyett, hogy mennék valami normálisabbat csinálni.
- Annyira örülnék, ha tudnék rendesen rajzolni.
- Miért kell mindenkit magamra haragítanom a saját f.szságaim miatt?
- Kint füstszag van és nyávog egy macska. Holott az egész utcában nincsen egy macska sem.
- A telefonomnak betelt a tárhelye, így az égvilágon semmit nem tudok rátenni.
- Megint fárasztok itt mindenkit, ahelyett, hogy mennék valami normálisabbat csinálni.
2015. augusztus 18. 23:46
egy órába telt, amíg megtettem az ágyam és a hosszabbító közötti egy métert. sötétben tapogatóztam, átmásztam az alvó öcsémen, a földre dobott takarómon kúsztam... de sikerült. bekapcsoltam a netet.
2015. augusztus 18. 23:55
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
a fene vigye el hogy az elmúlt napokban sorra hajnali 2-3 fele feküdtem le majd fél 12-kor keltem, mert délben kezdődött a műszakom, ugyanis szemernyit se vagyok álmos, konkrétan kedvem lenne felpattanni és macarenázni not kidding
2015. augusztus 18. 23:56
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Gcis f@szbuk, ahelyett, hogy megcsinálnák rendesen, mindenfélét frissítenek, és átpakolják a dolgokat, hogy még véletlenül se úgy legyen, ahogy az ember megszokta.. köszikee...
2015. augusztus 19. 01:39
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
újra visszatakarodtam a fórumra nem tudom hany nap után, és várom csodát. fél kettőkor várhatom a forgalmat.
u.i.: csikidám életérzés az, amikor túl sok minden történik veled, és már unatkozni szeretnél. elegem van a csikidámból, nem tetszik a szupertúlszociált élet, megvoltam nélküle is. nem kell minden napra program, nyugalom emberek. ja, csak hát rájöttek az okosak, augusztus közepe
u.i.: csikidám életérzés az, amikor túl sok minden történik veled, és már unatkozni szeretnél. elegem van a csikidámból, nem tetszik a szupertúlszociált élet, megvoltam nélküle is. nem kell minden napra program, nyugalom emberek. ja, csak hát rájöttek az okosak, augusztus közepe
2015. augusztus 19. 08:31
jó ég, olyan jó, hogy regisztráltam instagramra anno csak azért, hogy ott is ájuldozhassak zenekarokra, ugyanis ma hajnalban visszakövetett egy zenész, akit imádok megyek sírni a sarokba, ez életem egyik legszebb napja
2015. augusztus 19. 11:59
*lö Nagymamám szívén viseli Unokái sorsát beszélgetés; csapó 1*
Mama: Mit kérsz a szendvicsedbe? Van itthon sonka, kolbász(lol), téli szalámi...
Én: Mamó', vegetáriánus vagyok, nem eszem húst.
Mama: Parizer jó lesz?
Sírhatnékom van az agymenésein.
+ Előbb-utóbb komolyan kitagadnak, ha éjnek évadján úgy tartja kedvem, és a 3. Szomszéddal is megismertetem az egyetemes zenetörténelem legdobhártyaszaggatóbb' muzsikáit.
(Védjen meg valaki, plíz'. Összeesküdik itt ellenem a fél Femili'.)
Mama: Mit kérsz a szendvicsedbe? Van itthon sonka, kolbász(lol), téli szalámi...
Én: Mamó', vegetáriánus vagyok, nem eszem húst.
Mama: Parizer jó lesz?
Sírhatnékom van az agymenésein.
+ Előbb-utóbb komolyan kitagadnak, ha éjnek évadján úgy tartja kedvem, és a 3. Szomszéddal is megismertetem az egyetemes zenetörténelem legdobhártyaszaggatóbb' muzsikáit.
(Védjen meg valaki, plíz'. Összeesküdik itt ellenem a fél Femili'.)
2015. augusztus 19. 14:11
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Idézet (jawbreaker @ 2015.08.19. 08:31)
jó ég, olyan jó, hogy regisztráltam instagramra anno csak azért, hogy ott is ájuldozhassak zenekarokra, ugyanis ma hajnalban visszakövetett egy zenész, akit imádok megyek sírni a sarokba, ez életem egyik legszebb napja
+1, velem is megtörtént. az instagram csodás hely. és néha meg be is lájkolják a szemetet, amit kirakok, a kedvenc együttesem. I'm the queen
csak a 100 ig követő nem lesz meg soha
2015. augusztus 19. 14:43
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
a horrorcirkuszban a plüssállatomnak is külön jegy kell, vagy jogosan csempészhetem be? hm. félni fogok nélküle.
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
2015. augusztus 19. 14:46
LaDySmIthwardinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 4416 Csatolások: 15107 Azonosító: 112374 offline |
Idézet (nothingcanstopme @ 2015.08.19. 14:11)
+1, velem is megtörtént. az instagram csodás hely. és néha meg be is lájkolják a szemetet, amit kirakok, a kedvenc együttesem. I'm the queen
én hozzájárultam a követőid számához eggyel
2015. augusztus 19. 15:14
Idézet (LaDySmIth @ 2015.08.19. 14:46)
én hozzájárultam a követőid számához eggyel
köszönöm, visszament cukik a cicás a képek
1 felhasználónak tetszik:
LaDySmIth
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt