miregondoltokmost?
2015. október 20. 15:18
Megtörtént a fotózás. Olyan vállalhatatlan képek lettek, hogy megfogom lezárom magam egy sötét pincébe egy életre. Köszi gének mégegyszer
7 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Shadygirl,
Lil98,
Jody,
LaDySmIth,
Fannycska999,
MadHatter
2015. október 20. 16:31
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Idézet (Phlox @ 2015.10.20. 15:18)
Megtörtént a fotózás. Olyan vállalhatatlan képek lettek, hogy megfogom lezárom magam egy sötét pincébe egy életre. Köszi gének mégegyszer
Majd azé' bezárjak melléd egyet a kedves öhhm. férjeim közül? xD (Erre varrjál gombot, én ilyen nagylelkű vagyok.)
On: Ma kiderült, hogy a fizika&kémiatanár (de hallgat a suli réme névre is) szereti a Green Day-t. :3
2015. október 20. 16:39
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Vicces, hogy akárhányszor unokatesómmal beülünk egy kávéra vagy bulizni megyünk, mindenki egy párnak gondol minket, mi meg folyton elmagyarázzuk, hogy rokonok vagyunk Nyáron a családdal kirándulni voltunk és a recepciós is azt hitte, hogy Ő és Én együtt vagyunk Azt mondják ránézésre összeillünk. Szerintem meg inkább testvéreknek nézünk ki
2015. október 20. 17:29
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
a tablójuk az osztályunk mellett van, ez annyira jellemző, most minden nap látom, pedig nem akartam.
Shadygirl,
Jody,
LaDySmIth,
Bátor Ventillátor,
TearsOnMirror,
MadHatter,
Lil98
2015. október 20. 17:36
amire egész nap gondoltam: ma nem jött elém a villamosnál a barátom, mert nulladik órája volt(:c), de ez végül is szerencsésen jött ki, mert bátyámmal együtt mentünk suliba, és nem akarom látni a reakcióját amikor megtudja hogy az egyetlen kishúgának barátja van.
amire most: asdfghjkl Nick Carter új albumán lesz egy duett Avrillal és az az album valszeg novemberben jön ki az meg mindjárt itt van és ááááááááh
amire most: asdfghjkl Nick Carter új albumán lesz egy duett Avrillal és az az album valszeg novemberben jön ki az meg mindjárt itt van és ááááááááh
Jody,
LaDySmIth,
Bátor Ventillátor,
Fannycska999,
MadHatter,
Shadygirl,
Lil98
2015. október 20. 17:54
Idézet (Shadygirl @ 2015.10.20. 16:31)
Majd azé' bezárjak melléd egyet a kedves öhhm. férjeim közül? xD (Erre varrjál gombot, én ilyen nagylelkű vagyok)
Hosszú szöke vagy feketehajú, masszív arc szörszerkezettel rendelkezöt kérek.
2015. október 20. 17:57
Juj, találtam egy Psychosocial cover-t, ahol egy télapó dobol.
2015. október 20. 20:18
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Miért akkor van tele a sulimenza helyes fiúkkal, amikor én az evőeszköz hiány miatt arra kényszerülök, hogy kés nélkül küzdjek meg egy darab fasírttal (ezáltal nevetséges és kicsit talán visszataszító látványt nyújtva)???
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
Jody,
LaDySmIth,
exoverdose,
Shadygirl,
Lil98
2015. október 20. 21:28
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Szerbiában nincs őszi és tavaszi szünet (eddig volt egy-két nap, de idén azt is eltörölték pff), úgyhogy alig várom a jövő hetet. Minden nap két dolgozat, három felelés, röpdolgozatok Amikor már nem lehet ennél szarabb, betesznek egy rakás délutáni tömbösített órát, nehogy már tudjuk tanulni a következő napra. Konkrétan reggel héttől este fél nyolcig iskolában vagyok Eszem a zúzáját, aki ilyen profin össze tudta állítani tantervet
2015. október 20. 22:41
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Egy igazán jót beszélgettem anyummal, ami miatt most nagyon megkönnyebbülten érzem magam. Sajnos ritkán beszélünk ennyire őszintén az érzéseinkről és a gondjainkról. Pedig többet kellene
2015. október 21. 14:54
Hát....arra hogy mikor lesz végre a Teen Wolf-ból és a PLL-ből új rész.Tudom,hogy januárban de ez annyira elkeserít
2015. október 21. 15:21
egyik nap megyek ki a konyhából, és egyszer csak neki dőltem a szekrénynek. erre anyám: háát nem kéne annyit inni.
köszi anya, én is szeretlek pedig nem is iszom. ők meg mindennap isznak együtt egy üveg pezsgőt. és ők mondják nekem, hogy ne igyak.....oké
tegnap vége volt már az úszásnak. leszállok a buszról, ott megy előttem két osztálytársam (tesók) odamegyek hozzájuk, erre elkezdik, hogy: rólam beszéltek, hogy mennyire kedves vagyok, jólelkű, jófej...stb. erre apám: szerintem ezek akarnak tőled valamit az én apám
(olyan szüleim vannak, gyerekek. ez kész )
ma mellettem/előttem állt a villamoson ♥♥♥
azt tudni kell rólam, hogy az állt. iskolai osztályomból az összes csaj (pár kivétellel) tele volt hülye pcsákkal, akik állandóan piszkáltak. nemrég látom, hogy közülük a fővezér, aki a legtöbbször piszkált, kiírta féjszbúkra, hogy: "az érzés, mikor valaki nem tud a saját dolgával foglalkozni, ezért a tiédbe köt bele, idegesítő."
nem mondod, bszki????? szívem szerint odamentem volna hozzá és pofán vertem volna.
köszi anya, én is szeretlek pedig nem is iszom. ők meg mindennap isznak együtt egy üveg pezsgőt. és ők mondják nekem, hogy ne igyak.....oké
tegnap vége volt már az úszásnak. leszállok a buszról, ott megy előttem két osztálytársam (tesók) odamegyek hozzájuk, erre elkezdik, hogy: rólam beszéltek, hogy mennyire kedves vagyok, jólelkű, jófej...stb. erre apám: szerintem ezek akarnak tőled valamit az én apám
(olyan szüleim vannak, gyerekek. ez kész )
ma mellettem/előttem állt a villamoson ♥♥♥
azt tudni kell rólam, hogy az állt. iskolai osztályomból az összes csaj (pár kivétellel) tele volt hülye pcsákkal, akik állandóan piszkáltak. nemrég látom, hogy közülük a fővezér, aki a legtöbbször piszkált, kiírta féjszbúkra, hogy: "az érzés, mikor valaki nem tud a saját dolgával foglalkozni, ezért a tiédbe köt bele, idegesítő."
nem mondod, bszki????? szívem szerint odamentem volna hozzá és pofán vertem volna.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. október 21. 17:09
Az osztálytársam szájába orrspray-t fújtunk. Ilyen idióták is csak mi lehetünk.
2015. október 21. 18:25
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline |
az érzés, mikor reggel megint késésbe vagy a suliba, és ezért a 2 méteres lábaiddal is szinte rohanva kell menned, erre teljes erőből nekivágódsz egy hollywoodi filmbeillő helyes srácnak, és még ő kér elnézést, majd rád mosolyog, és ezzel az egész napod csodálatos lesz
2015. október 21. 18:28
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Idézet (Phlox @ 2015.10.20. 17:54)
Hosszú szöke vagy feketehajú, masszív arc szörszerkezettel rendelkezöt kérek.
Amint megérkezik a galamb/holló, küldöm is.
On: Csodálkozik a pofátlan bunkója, hogy hátba rúgom bakanccsal. Ne üldögéljen bele az ölembe ha helyet akar szerezni magának azon a csini kis kanapén, tessékelje odébb azt a páwa haverkáját.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
LaDySmIth
2015. október 21. 18:37
exoverdoseleech |
Megundorodtam a fanoktól. Ezentúl nem fogom magam rajongónak nevezni. Ilyen elmebetegekkel ne vegyenek egy kalap alá
Bátor Ventillátor
2015. október 21. 19:16
Idézet (Noise. @ 2015.10.20. 14:41)
de lehet inkább meg se mutatja neki, mert még hazavisz estére.
Hazavisz? Pedig én akartalak.
Bátor Ventillátor
2015. október 21. 19:16
Idézet (detty11 @ 2015.10.21. 19:16)
Hazavisz? Pedig én akartalak.
Nyugi, a tied vagyok
Bátor Ventillátor
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.