Egyszer ha sok penzem lesz, hirdetek a neten ferfiaknak egy erotikus-feminin modellmunkat. Milyen jo lenne tok maszkulin, borostas csavokat kisminkelni, feloltoztetni ilyen tok rbancos, vagy gothos ruhakba, es megorokiteni oket. Meg arany-fszsarku platformos cipokkel sggberdugni oket. Kielnem a perverz vagyaim. Minden almom. Este meg olyanokkal vonaglanek valami klubban, elhiresult transzrbanckent.
Tenyleg nem vagyok szazas.
miregondoltokmost?
2015. december 05. 21:15
Ez a hónap jónak ígérkezik. Ma kaptam pikachus pulcsit, tegnap meg anyu megkérdezte, hogy melyik a kedvenc bandám, szerintem pólót akar nekem venni. már ideje lenne kiengesztelni, bár úgy se fogok beszélni velük
Olyan nehéz volt választani, de végül a Manowar mellett döntöttem, huh.
Olyan nehéz volt választani, de végül a Manowar mellett döntöttem, huh.
2015. december 05. 21:18
Mára szerintem úgy lesz vége a napomnak, hogy megnézek a Teen Wolf-ból egy évadot. Csak nem tudom most kezdjem el, vagy egy kicsit később..bár tudom elég sokáig fent leszünk, úgy hogy még maradhatok a Starityn..ilyen gyorsan el is döntöttem
2 felhasználónak tetszik:
Dorina1024,
Tinista13
2015. december 05. 21:24
Egy hete nem gyújtottam rá és most itt az alkalom, mivel a szüleim nincsenek itthon, csak én és a két testvérem, de nekem jelenleg egy szálam sincsen, a bátyám meg 200 forintért adna, de inkább "szenvedek", minthogy adjak pénzt annak a fszfejnek.
2015. december 05. 21:43
Idézet (Stydia @ 2015.12.05. 21:24)
Egy hete nem gyújtottam rá és most itt az alkalom, mivel a szüleim nincsenek itthon, csak én és a két testvérem, de nekem jelenleg egy szálam sincsen, a bátyám meg 200 forintért adna, de inkább "szenvedek", minthogy adjak pénzt annak a fszfejnek.
Nekem van, de arra várok, hogy elaludjanak anyámék. Nem mintha már tőlük függenék, csak asztmás vagyok, és nincs kedvem ahhoz, hogy kioktassanak, hogy mennyire nem élek egészségesen.
Még jó, hogy tudok bizniszelni, így holnap kapok még, mert adtam már párszor egy srácnak, és véletlen megígérte, hogy tölt nekem 10 szálat.
2015. december 05. 22:00
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Mi ez a Got Talent? most komolyan? erőlködés az egész.
2015. december 05. 22:40
Az egyik felem zenét hallgatna és hiperaktivizálódna, a másik meg már vízszintesbe tenné magát és aludna. Átadom magam a zenének. Csak én szeretem magam kínozni?
2015. december 05. 22:42
fazsomkivanmáegésznap
értelem level én
értelem level én
2015. december 05. 23:00
Ma mindenki faképnél hagy anotalkon
Partner: Szia cica
Én: Szia kutyus
*beszélgetés vége*
Partner: Szia édes
Én: Szia keserü
*beszélgetés vége*
ez van mikor nem ér semmit a tyúkxaros életed
*beszélgetés vége*
*beszélgetés vége*
2015. december 05. 23:52
Idézet (Phlox @ 2015.12.05. 23:00)
Ma mindenki faképnél hagy anotalkon
*beszélgetés vége*
*beszélgetés vége*
*beszélgetés vége*
*beszélgetés vége*
Én most kíváncsiságból megnéztem ezt az oldalt, és találtam egy gyereket, akivel tök jól elbeszélgetek. Mondom neki a hülyeségeimet, és azt mondja haláli fazon vagyok.
De az elején beállítottam, hogy férfi vagyok, hogy ne találjon meg semmi perverz.
2015. december 06. 00:46
Idézet (MsDeadpool @ 2015.12.05. 23:52)
Én most kíváncsiságból megnéztem ezt az oldalt, és találtam egy gyereket, akivel tök jól elbeszélgetek. Mondom neki a hülyeségeimet, és azt mondja haláli fazon vagyok.
De az elején beállítottam, hogy férfi vagyok, hogy ne találjon meg semmi perverz.
Most köszöntem el tőle. Ha az ember azt hiszi, férfival beszélget, mennyivel másabban beszél, mint azt egy nővel tenné. De ez így sokkal jobb, nem értem mit szégyenlősködnek, hogy néhány fiú még böfögni se mer előttem.
2015. december 06. 01:02
thestupidboy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.04. Hozzászólás: 412 Csatolások: 0 Azonosító: 177188 offline |
A részegség legalább felbátorít olyan tettekre, amiket megbánnál akkor, ha csont józan lennél. Fuck. Miért mindig én szívom be?!
2015. december 06. 02:26
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Szegény Bon Joviék, biztos folyamatosan csuklanak.
Én meg megint itt sírok. Néha azért, mert nevetek, néha azért, mert ahhhhhhh.
#értelem
#értelem
2 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
MadHatter
2015. december 06. 02:28
Blackheart.comyizhan - bjyxszd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.04. Hozzászólás: 3585 Csatolások: 1884 Azonosító: 42891 offline |
Idézet (Shadygirl @ 2015.12.06. 02:26)
Szegény Bon Joviék, biztos folyamatosan csuklanak.
#értelem
#értelem
Sírás helyett inkább told át a képed a "Melyik dal tetszik neked jobban?" topikba, és adj nekem egy értelmes választ
Hát ma nagyon meg lett emlegetve Bon Jovi, az egyszer biztos. xD
1 felhasználónak tetszik:
Shadygirl
2015. december 06. 02:29
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline |
Idézet (Blackheart.com @ 2015.12.06. 02:28)
Sírás helyett inkább told át a képed a "Melyik dal tetszik neked jobban?" topikba, és adj nekem egy értelmes választ
Ejnye, mi ez a bánásmód? xD
Adtam is, csak nem értelmeset. xDDD
1 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com
2015. december 06. 09:25
Idézet (MsDeadpool @ 2015.12.05. 23:52)
Vannak ott normálisak is csak ritka, mint a jó politikus. Nekem sikerült egyszer valakivel három órán keresztül politizálnom vagy az élet értelmét kerestük. Rá kell akadni az ilyen borult elmékre
2015. december 06. 10:38
Jó én most csinálom össze magam! Megkaptam életem legjobb ajándékát Mikulásra, ugyanis arra keltem, hogy a Crazy Town bekövetett instagramon, és lájkolták a képem meg hozzászóltak. Aaaa imádom őket!!!
Már el is kürtöltem tesómnak, két legjobb barátnőmnek, meg anyumnak. Most következik az egész világ!
Már el is kürtöltem tesómnak, két legjobb barátnőmnek, meg anyumnak. Most következik az egész világ!
2015. december 06. 10:44
biush123QueenOfDisaster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1073 Csatolások: 26 Azonosító: 200857 offline |
Mivel nálam kb nemfog járni a mikulás mivel nem otthon töltöm megleptem magam és rendeltem magamnak pizzát mert már mindent megettem amit hétvégére vettem...nagy magányomba majd elfogyasztom és ráfogom h a mikulás hozta....de azért jófejségből hozhatnának mellé valamit legalább 1 kis csokit
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.