tagért bocsi
Jennifer Aniston,Owen Wilson
Marley & Me / Marley és Én (2008)
2010. január 28. 02:02
zoli007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.03. Hozzászólás: 2937 Csatolások: 26927 Azonosító: 24048 offline |
Eredeti cím: Marley and Me
Bemutató (USA): 2008. december 25.
Magyar cím: Marley meg én
Magyar bemutató: 2009. március 12.
Mûfaj: Vígjáték, Családi
Rendezõ: David Frankel
Forgatókönyvírók: Scott Frank, Don Roos (John Grogan regénye alapján)
Producerek: Gil Netter, Karen Rosenfelt
Szereplõk: Jennifer Aniston, Owen Wilson, Alan Arkin, Eric Dane, Kathleen Turner
Filmstúdió: 20th Century Fox
Leírás:
A családalapítás elsõ lépéseként John (Owen Wilson) és Jenny (Jennifer Aniston) úgy döntenek, hogy vesznek a kutyát, hogy kipróbálják magukat, hogyan állják a sarat, ha magukon kívül valaki másért is felelõsek. A végtelenül aranyos kölyökkutya, Marley mellett döntenek. Azonban nem tudják, hogy ez a döntésük felelõtlen, és az otthonukba fogadott jövevény nagyobb felfordulást okoz, mint azt valaha képzelték. De megszabadulni sem lehet tõle, mert nevelhetetlen, konok jelleme ellenére Marley-t lehetetlen nem szeretni.
Bemutató (USA): 2008. december 25.
Magyar cím: Marley meg én
Magyar bemutató: 2009. március 12.
Mûfaj: Vígjáték, Családi
Rendezõ: David Frankel
Forgatókönyvírók: Scott Frank, Don Roos (John Grogan regénye alapján)
Producerek: Gil Netter, Karen Rosenfelt
Szereplõk: Jennifer Aniston, Owen Wilson, Alan Arkin, Eric Dane, Kathleen Turner
Filmstúdió: 20th Century Fox
Leírás:
A családalapítás elsõ lépéseként John (Owen Wilson) és Jenny (Jennifer Aniston) úgy döntenek, hogy vesznek a kutyát, hogy kipróbálják magukat, hogyan állják a sarat, ha magukon kívül valaki másért is felelõsek. A végtelenül aranyos kölyökkutya, Marley mellett döntenek. Azonban nem tudják, hogy ez a döntésük felelõtlen, és az otthonukba fogadott jövevény nagyobb felfordulást okoz, mint azt valaha képzelték. De megszabadulni sem lehet tõle, mert nevelhetetlen, konok jelleme ellenére Marley-t lehetetlen nem szeretni.
2010. január 28. 11:53
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Az a kutyus valami hatalmas forma
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
SmileyZ
2010. január 28. 15:38
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline |
Annyira szerettem volna mindig egy ilyen kutyust A film óta meg még inkább Az mellékes, hogy végigbõgtem (ugyanúgy, mint a könyvet) de nagyon aranyos film volt
Köszi a képeket
Köszi a képeket
2010. január 28. 15:40
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(bajer @ 2010. January 28. - 16:38)
Annyira szerettem volna mindig egy ilyen kutyust A film óta meg még inkább Az mellékes, hogy végigbõgtem (ugyanúgy, mint a könyvet) de nagyon aranyos film volt
Köszi a képeket
Köszi a képeket
a film utolsó 30 percét én is végigbõgtem,meg a könyvben is ezt a részt
2011. november 21. 00:47
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline |
Most néztem végig. Hát ez a film... Ciki, nem ciki az utolsó fél órát végigbőgtem. Pedig nem vagyok az a sírós fajta, filmen szerintem meg még soha nem sírtam...
Akinek van kutyája vagy bármilyen kedvence megérti. Egyébként nem rossz film, de szerintem soha többé nem nézem meg.
9/10
Akinek van kutyája vagy bármilyen kedvence megérti. Egyébként nem rossz film, de szerintem soha többé nem nézem meg.
9/10
2011. november 21. 19:57
Ez a film annyira aranyos, és szomorú is!
A végét úúgy utáltam :'( Szegény Marley!
De a többi jó! Főleg, mikor még kicsi... zabálnivaló
A végét úúgy utáltam :'( Szegény Marley!
De a többi jó! Főleg, mikor még kicsi... zabálnivaló
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni