Gondoltam nyitok egy témát,az elõzõ fórumon ahová jártam igencsak nagy sikere volt
a mai napon:
az értetlenséggel és a terrorizálással
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2008. december 03. 13:43
imi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.06. Hozzászólás: 820 Csatolások: 2 Azonosító: 60146 offline |
8 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
NiceandCute,
Szandiiii,
drfan,
Ninaa.,
Lil98,
Angel,
CandUs
2008. december 03. 14:41
TYÜTYI2006FPS TPS Szimulátor Player |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.11. Hozzászólás: 5800 Csatolások: 5266 Azonosító: 34400 offline |
Idézet(Necros @ 2008. December 3. - 14:08)
Nyavalygó, elvakult "hardcore rajongókkal" 1-2 játék fórumán.
A cod 4-be is csak a hardcore a jó. Mi a baj a hardcorral? A realisztikusabb sebzés miatt, cod 4-be, remélem 5-be is majd, kizárólag csak hc serverre megyek.
Nekem meg az a gondom. Tegnap vistan elkezdte terhelni a firefox alapból kb. 40% körül a cpu-t. Appdatából kitettem asztalra a mappáját, eredménye, hogy rendbe jött. Aztán majd visszarakom ami kell, csak jó lesz. Ez miatt, meg mert már esedékes bõven, vírus, spyware ellenõrzést tartok a biztonsági rendszeremrõl. Volt panda online scan, amit talált azt töröltem, bizonyos exe fájlok voltak, meg doubleclick süti. Ez még normálisan ment, vistan, és firefoxon is jó.
Aztán kaspersky online scan (ezzel a legelsõ). Firefoxon nem jó. De partíciónként kell nézetnem, mert lassú nagyon. Az usb-s lemez kimarad, így csak 570 gb-t kell ellenõrizni. A 283 gb-s nagy partíciómon már kb 3,5 órája megy, és még csak kb. 58% van meg a partícióból. És még a maradék 4 partíció.
Az eset online scan is normálisan végzett. De ez se megy firefoxon. Nem talált semmit. Aztán még a counterspy-t is újra kell rakni, pár napja járt le a 15 nap ugyanis. Ez nem a legjobb napom.
2008. december 03. 15:36
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet(TYÜTYI2006 @ 2008. December 3. - 14:41)
A cod 4-be is csak a hardcore a jó. Mi a baj a hardcorral? A realisztikusabb sebzés miatt, cod 4-be, remélem 5-be is majd, kizárólag csak hc serverre megyek.
Semmi köze a CoD4-hez és másként értettem a hardcore rajongókat. Speciel néhány Fallout és Deus Ex fan csapta ki a biztosítékot nálam... Az elsõnek nem vagyok rajongója, de én is érzem, hogy azért nem egészen lett olyan a harmadik rész, mint amire vártam, de egyesek olyan dolgokba is belekötnek, hogy falnak szaladok.
A DX viszont a #1 kedvencem, tehát nagyon törõdök vele, milyen lesz a harmadik rész, féltem is, de már engem is idegesít néhány ember a hivatalos és más fórumokon. Egyrészt félremagyaráznak egy rakás infót, ami már ismert, pozitív dolgot szinte nem is látnak semmiben, plusz a második részt fikázzák agyba-fõbe, pedig annyival azért nem rosszabb az eredetitõl, hogy ezt érdemelje. Komolyan, általános iskola alsós évfolyamaiban értelmesebb embereket lehet néha találni... Ok, nekem sem tetszik minden, de ezek az õrületbe kergetnek.
2008. december 03. 19:30
zilindaStarity realist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.03. Hozzászólás: 3966 Csatolások: 22042 Azonosító: 48314 offline |
lányok elvileg ide nem is írhatnának..
ha pedig tényleg felesleges ez a topik, vagyis az ilyen és hasonló topikok az oldal látogatói tényleg nemtudnának mit olvasni.
ha pedig tényleg felesleges ez a topik, vagyis az ilyen és hasonló topikok az oldal látogatói tényleg nemtudnának mit olvasni.
2008. december 03. 19:35
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(zilinda @ 2008. December 3. - 19:30)
Átnevezzük "Ma éppen mivel van tele a hócipõd?"-re?
2008. december 03. 19:55
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet(zilinda @ 2008. December 3. - 20:30)
Ööö, aszittem ez a fórum a képekrõl szól.
Kieg.: És nem mondtam, hogy mind felesleges lenne, de lassan már mindennek lesz külön topikja, amelyek nagy részének semmi értelme. Gondolok itt a "Milyen ruha van most rajtad..." és társaira. Elõször is másrészt meg kit érdekel?!
1 felhasználónak tetszik:
sziv55
2008. december 03. 20:01
Idézet(Mia @ 2008. December 3. - 19:55)
Ööö, aszittem ez a fórum a képekrõl szól.
Idéznék... khm...khmm "Ez nem illegális képek tárhelye, hanem egy közösségi oldal..."
ON:
Nekem azzal van tele, h nem tudok nyelni, enni stb. 2 napja mert fáj az ínyem ahol már 1 éve nõdögél k... lassan a bölcsességfogam.
1 felhasználónak tetszik:
Vicush.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!