103 pulzussal mentem a suliba és töri órán majdnem rosszul lettem.
Biológián meg az Interaktív táblán feladatot oldottunk,de nem tudtam megcsinálni mert rögtön a tanár másik feladatra ment
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. február 19. 16:42
2013. február 19. 17:06
A p*raszt módjára viselkedő népséggel.
2013. február 20. 13:46
A lehető legrosszabb időpontban mehetek nyelv vizsgázni..Az egész napom percről-percre be lesz osztva, különben nem érek vissza időben a suliba a farsangi fellépésre. Király.
2013. február 22. 21:24
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Pár hisztis pcsával. Buszon, egész végig hallgathattam, ahogy nyávognak, hogy hova menjenek bulizni, melyik pasit szedjék fel, mikor mennek körmöshöz. És az egyik még nálam is fiatalabb volt, alig 14 éves. Komolyan, az ilyeneket ki kéne irtani a világból.
2013. február 23. 13:20
Kicsit már azt unom, hogy megint gőzöm nincs, hogy mit csináltam, vagy mit csesztem el, de haragszik rám, vagy nem tudom mi van. Nem szólok ilyen-olyan hülyeségek miatt, amik egyébként nagyon rosszul estek, mert az lesz, hogy én minden sz*r-on fentragadok, csak akkor ezután meg az lesz, ha ezt elmondom neki így utólag, hogy miért nem tudtam elmondani? Már nagyon kezd elegem lenni.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. február 24. 17:50
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Ma mentem busszal a mamámhoz, és volt fent 4 kissrác, kábé annyi idősek voltak, mint az öcsém, szóval 10 év körül lehettek. Leültek a busz lépcsőjére, elővették az okostelefonjaikat, és azon háborogtak, hogy miért nincs Wi-Fi a buszon. Aztán elkezdtek Pou-zni, és egymással vitatkoztak azon, hogy melyiküké a menőbb.
Csak néztem őket. Amikor én voltam 10 éves, asszem Alcatelem volt, amin még hívni se lehetett normálisan, mert annyira f*s volt, és volt rajta egy darab játék, az is a Snake volt. Durva, hogy mennyit tud változni pár év alatt a világ..
Csak néztem őket. Amikor én voltam 10 éves, asszem Alcatelem volt, amin még hívni se lehetett normálisan, mert annyira f*s volt, és volt rajta egy darab játék, az is a Snake volt. Durva, hogy mennyit tud változni pár év alatt a világ..
2013. február 24. 18:14
A sok 10 évessel akik hamar fel akarnak nőni,ezért 5 kg vakolat van rajtuk és magassarkúba járnak és a legújabb Iphone-juk megvan.Szörnyű,hogy hol tart az emberiség.
2013. február 24. 20:58
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (riri17 @ 2013.02.24. 17:50)
Ma mentem busszal a mamámhoz, és volt fent 4 kissrác, kábé annyi idősek voltak, mint az öcsém, szóval 10 év körül lehettek. Leültek a busz lépcsőjére, elővették az okostelefonjaikat, és azon háborogtak, hogy miért nincs Wi-Fi a buszon. Aztán elkezdtek Pou-zni, és egymással vitatkoztak azon, hogy melyiküké a menőbb.
Lassan már mondjuk ott tart a világ, hogy mindenhol van vezeték nélküli internet. Én nekem az ilyenekről mindig a budapesti s*ttyók jutnak az eszembe, mert sajnos az ilyenekből a fővárosban nem egy ilyen akad egy buszon. Egyébként mondok én jobbat is. Amikor én tíz éves voltam, akkor babáztam, gyurmával játszottam, ha nyár volt nem a lakásban gubbasztottam, hanem az udvaron játszottam a húgommal. Esetlegesen Disney meséket néztem, vagy a Minimaxot. Nekem nem volt telefonom sem, amivel játszhattam volna - néha napján anyu Nokia 3310-ével játszottam vagy a te általad említett Snake játékkal, vagy valami Space nevezetű lövöldözőssel. De a napjaimat iskola után sokszor olvasással, társasjátékkal vagy egyéb elfoglaltsággal töltöttem. Örülök, hogy nem a XXI. század szülöttje vagyok, de az biztos, ha pár év múlva lesz gyermekem, akkor nem fog ilyen "idióta" lenni, mert nem kap a tizedik születésnapjér ájfónt, ájpedet vagy egyáltalán laptopot. Eszem megáll, hogy milyen ostoba szülők vannak egyébként. Inkább megvesz a gyereknek mindent, csak fogja be a száját és ne kelljen vele foglalkozni.
On:
A fejfájással. Konkrétan napok óta egyfolytában fáj a fejem emiatt a folyamatos időjárás miatt. Valahogy nem bírom azt, hogy egyik nap szakad a hó, másnapra elolvad, meleg van, de rá pár napra újra havazik.
2013. február 24. 21:16
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline |
Idézet (riri17 @ 2013.02.24. 17:50)
Mikor én voltam 10 éves, telefonom se volt, asszem 11 évesen kaptam meg az elsőt, amivel falat lehetett volna törni. Nálunk most meg a kis 2.-os gyerekeknek van olyan okos telefonjuk, mint nekem, amit kb. 1 hónapja kaptam, azelőtt androidos telefon szinte a közelembe se volt. Nagyon ki tudnak ezzel akasztani, valaki mondja már meg nekem, hogy minek van szüksége, egy 7-8 éves gyereknek nemhogy okos, de telefon minek kell neki..
2013. február 24. 21:18
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Azzal, hogy amint jön egy front, fáj a fejem, hányingerem van és korán le kell feküdnöm aludni, mint egy csecsemőnek, mert mást nem tudok csinálni.
2013. február 24. 21:24
Idézet (Lilimooo @ 2013.02.24. 21:16)
Mikor én voltam 10 éves, telefonom se volt, asszem 11 évesen kaptam meg az elsőt, amivel falat lehetett volna törni. Nálunk most meg a kis 2.-os gyerekeknek van olyan okos telefonjuk, mint nekem, amit kb. 1 hónapja kaptam, azelőtt androidos telefon szinte a közelembe se volt. Nagyon ki tudnak ezzel akasztani, valaki mondja már meg nekem, hogy minek van szüksége, egy 7-8 éves gyereknek nemhogy okos, de telefon minek kell neki..
Én is úgy 11 évesen kaptam telefont.Most meg a legtöbb gyereknek IPhone vagy valamilyen androidos telefon.Még mindig megvan az első telefonom,semmi baja.Én is olyan vagyok,hogy kell egy új telefon.Felcsúsztathatós,érintős most meg egy androidos telefonom van.És hány éves vagyok?15,jó 14 évesen kaptam,de a legtöbb gyerek már 7-8 évesen van okos telefonja.Kitudja,hogy az óvodásoknak is van-e telefon?Mert még lehet
2013. február 25. 01:44
muffinkaah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 700 Csatolások: 30 Azonosító: 185094 offline |
nekem semmivel, már hosszú idők óta!
elfogadom magamat, az embereket, a világot úgy, ahogy az éppen van.
a rock fullon, a hangulatom az egekben..
"Ha rugalmas vagy és hagysz másokat olyannak lenni, amilyenek, akkor egy rakás stressztől kíméled meg magad. A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből."
elfogadom magamat, az embereket, a világot úgy, ahogy az éppen van.
a rock fullon, a hangulatom az egekben..
"Ha rugalmas vagy és hagysz másokat olyannak lenni, amilyenek, akkor egy rakás stressztől kíméled meg magad. A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből."
2013. február 26. 18:32
Holnap megyek szóbelire + még írásbeli rajzból ami szerintem 3 órás lesz.Utána meg csütörtökön 8:30-kor másik suliba kell mennem ami ugyan így lesz, szóbeli és rajzból írásbeli.Marha jó
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
MadHatter
2013. február 26. 19:00
A suli ötcsillagos rendezvényszervezésével. Most komolyan én vegyek jegyet azért, hogy felléphessek?
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
MadHatter
2013. február 26. 19:03
Idézet (Nessa123 @ 2013.02.24. 21:24)
Én is úgy 11 évesen kaptam telefont.Most meg a legtöbb gyereknek IPhone vagy valamilyen androidos telefon.Még mindig megvan az első telefonom,semmi baja.Én is olyan vagyok,hogy kell egy új telefon.Felcsúsztathatós,érintős most meg egy androidos telefonom van.És hány éves vagyok?15,jó 14 évesen kaptam,de a legtöbb gyerek már 7-8 évesen van okos telefonja.Kitudja,hogy az óvodásoknak is van-e telefon?Mert még lehet
A mamám régen dajka néni volt és azt mondta hogy egyik ovisának érintő képernyős kamerás telefonja volt már ovis korába.Pedig a család nem él valami nagy gazdaságba.
2013. február 26. 19:05
Oooh, és mi lett..az amit mondtam. Olyan rohadtul bírom, hogy bármit is teszek én vagyok a hazug szemétláda.. igaz, hogy korábban pont az ellenkezőjét csináltam mint, most, elmondtam mi a nyűgöm, akkor az volt, hogy ez nem baj, meg, hogy minden hülyeségen fennakadok, most meg, hogy nem birok semmit a szemébe mondani.. jahhhj..!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.