Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 19. 16:42 #3661
- törölt felhasználó -    
103 pulzussal mentem a suliba és töri órán majdnem rosszul lettem.
Biológián meg az Interaktív táblán feladatot oldottunk,de nem tudtam megcsinálni mert rögtön a tanár másik feladatra ment dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Beyla, MadHatter
2013. február 19. 17:06 #3662
- törölt felhasználó -    
A p*raszt módjára viselkedő népséggel.
3 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Beyla, MadHatter
2013. február 20. 13:46 #3663
- törölt felhasználó -    
A lehető legrosszabb időpontban mehetek nyelv vizsgázni..Az egész napom percről-percre be lesz osztva, különben nem érek vissza időben a suliba a farsangi fellépésre. Király. rolleyes.gif
2013. február 22. 21:20 #3664
Zsófyka00
Zsófyka00
visszatérő vendég

Státusz...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 413
Csatolások: 4
Azonosító: 173604
Avval,hogy nem hagyna béként egy illető de én már nagyon unom az fejét.! reklamalo.gif
2013. február 22. 21:24 #3665
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Pár hisztis pcsával. Buszon, egész végig hallgathattam, ahogy nyávognak, hogy hova menjenek bulizni, melyik pasit szedjék fel, mikor mennek körmöshöz. 110.gif És az egyik még nálam is fiatalabb volt, alig 14 éves. blink.gif Komolyan, az ilyeneket ki kéne irtani a világból. dry.gif
4 felhasználónak tetszik: Bad Girl40, Im a SlaveForBritney, MadHatter, Lilimooo
2013. február 23. 13:20 #3666
- törölt felhasználó -    
Kicsit már azt unom, hogy megint gőzöm nincs, hogy mit csináltam, vagy mit csesztem el, de haragszik rám, vagy nem tudom mi van. Nem szólok ilyen-olyan hülyeségek miatt, amik egyébként nagyon rosszul estek, mert az lesz, hogy én minden sz*r-on fentragadok, csak akkor ezután meg az lesz, ha ezt elmondom neki így utólag, hogy miért nem tudtam elmondani? Már nagyon kezd elegem lenni. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney
2013. február 24. 17:50 #3667
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Ma mentem busszal a mamámhoz, és volt fent 4 kissrác, kábé annyi idősek voltak, mint az öcsém, szóval 10 év körül lehettek. Leültek a busz lépcsőjére, elővették az okostelefonjaikat, és azon háborogtak, hogy miért nincs Wi-Fi a buszon. wtf.gif Aztán elkezdtek Pou-zni, és egymással vitatkoztak azon, hogy melyiküké a menőbb. blink.gif
Csak néztem őket. Amikor én voltam 10 éves, asszem Alcatelem volt, amin még hívni se lehetett normálisan, mert annyira f*s volt, és volt rajta egy darab játék, az is a Snake volt. rolleyes.gif Durva, hogy mennyit tud változni pár év alatt a világ..
6 felhasználónak tetszik: Bad Girl40, Beyla, Lilimooo, MadHatter, TizzyHeart, Blaze
2013. február 24. 17:53 #3668
- törölt felhasználó -    
A hazugságokkal.
1 felhasználónak tetszik: Lilimooo
2013. február 24. 17:56 #3669
- törölt felhasználó -    
Pár ember levegőnek néz rolleyes.gif De már megszoktam
2013. február 24. 18:14 #3670
- törölt felhasználó -    
A sok 10 évessel akik hamar fel akarnak nőni,ezért 5 kg vakolat van rajtuk és magassarkúba járnak és a legújabb Iphone-juk megvan.Szörnyű,hogy hol tart az emberiség. blink.gif
6 felhasználónak tetszik: Bad Girl40, Beyla, Lilimooo, MadHatter, TizzyHeart, Blaze
2013. február 24. 20:58 #3671
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (riri17 @ 2013.02.24. 17:50)
Ma mentem busszal a mamámhoz, és volt fent 4 kissrác, kábé annyi idősek voltak, mint az öcsém, szóval 10 év körül lehettek. Leültek a busz lépcsőjére, elővették az okostelefonjaikat, és azon háborogtak, hogy miért nincs Wi-Fi a buszon. wtf.gif Aztán elkezdtek Pou-zni, és egymással vitatkoztak azon, hogy melyiküké a menőbb. blink.gif 
Csak néztem őket. Amikor én voltam 10 éves, asszem Alcatelem volt, amin még hívni se lehetett normálisan, mert annyira f*s volt, és volt rajta egy darab játék, az is a Snake volt. rolleyes.gif Durva, hogy mennyit tud változni pár év alatt a világ..

Lassan már mondjuk ott tart a világ, hogy mindenhol van vezeték nélküli internet. Én nekem az ilyenekről mindig a budapesti s*ttyók jutnak az eszembe, mert sajnos az ilyenekből a fővárosban nem egy ilyen akad egy buszon. Egyébként mondok én jobbat is. Amikor én tíz éves voltam, akkor babáztam, gyurmával játszottam, ha nyár volt nem a lakásban gubbasztottam, hanem az udvaron játszottam a húgommal. Esetlegesen Disney meséket néztem, vagy a Minimaxot. Nekem nem volt telefonom sem, amivel játszhattam volna - néha napján anyu Nokia 3310-ével játszottam vagy a te általad említett Snake játékkal, vagy valami Space nevezetű lövöldözőssel. De a napjaimat iskola után sokszor olvasással, társasjátékkal vagy egyéb elfoglaltsággal töltöttem. Örülök, hogy nem a XXI. század szülöttje vagyok, de az biztos, ha pár év múlva lesz gyermekem, akkor nem fog ilyen "idióta" lenni, mert nem kap a tizedik születésnapjér ájfónt, ájpedet vagy egyáltalán laptopot. Eszem megáll, hogy milyen ostoba szülők vannak egyébként. Inkább megvesz a gyereknek mindent, csak fogja be a száját és ne kelljen vele foglalkozni.

On:

A fejfájással. Konkrétan napok óta egyfolytában fáj a fejem emiatt a folyamatos időjárás miatt. Valahogy nem bírom azt, hogy egyik nap szakad a hó, másnapra elolvad, meleg van, de rá pár napra újra havazik.
5 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Im a SlaveForBritney, MadHatter, riri17, TizzyHeart
2013. február 24. 21:16 #3672
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Idézet (riri17 @ 2013.02.24. 17:50)

Mikor én voltam 10 éves, telefonom se volt, asszem 11 évesen kaptam meg az elsőt, amivel falat lehetett volna törni. Nálunk most meg a kis 2.-os gyerekeknek van olyan okos telefonjuk, mint nekem, amit kb. 1 hónapja kaptam, azelőtt androidos telefon szinte a közelembe se volt. Nagyon ki tudnak ezzel akasztani, valaki mondja már meg nekem, hogy minek van szüksége, egy 7-8 éves gyereknek nemhogy okos, de telefon minek kell neki.. blink.gif
3 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter, riri17
2013. február 24. 21:18 #3673
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Azzal, hogy amint jön egy front, fáj a fejem, hányingerem van és korán le kell feküdnöm aludni, mint egy csecsemőnek, mert mást nem tudok csinálni.
5 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Porcicca, ophely88, MadHatter, Blaze
2013. február 24. 21:24 #3674
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lilimooo @ 2013.02.24. 21:16)
Mikor én voltam 10 éves, telefonom se volt, asszem 11 évesen kaptam meg az elsőt, amivel falat lehetett volna törni. Nálunk most meg a kis 2.-os gyerekeknek van olyan okos telefonjuk, mint nekem, amit kb. 1 hónapja kaptam, azelőtt androidos telefon szinte a közelembe se volt. Nagyon ki tudnak ezzel akasztani, valaki mondja már meg nekem, hogy minek van szüksége, egy 7-8 éves gyereknek nemhogy okos, de telefon minek kell neki..  blink.gif

Én is úgy 11 évesen kaptam telefont.Most meg a legtöbb gyereknek IPhone vagy valamilyen androidos telefon.Még mindig megvan az első telefonom,semmi baja.Én is olyan vagyok,hogy kell egy új telefon.Felcsúsztathatós,érintős most meg egy androidos telefonom van.És hány éves vagyok?15,jó 14 évesen kaptam,de a legtöbb gyerek már 7-8 évesen van okos telefonja.Kitudja,hogy az óvodásoknak is van-e telefon?Mert még lehet
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Im a SlaveForBritney, Bad Girl40
2013. február 25. 01:44 #3675
muffinkaah
muffinkaah

Státusz"Fuck 'em if they can't take a joke" -Ben
Hozzászólás: 700
Csatolások: 30
Azonosító: 185094
nekem semmivel, már hosszú idők óta! smileeee.gif
elfogadom magamat, az embereket, a világot úgy, ahogy az éppen van.
a rock fullon, a hangulatom az egekben.. thumbsup.gif
"Ha rugalmas vagy és hagysz másokat olyannak lenni, amilyenek, akkor egy rakás stressztől kíméled meg magad. A lelki béke a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből."
2013. február 26. 18:32 #3676
- törölt felhasználó -    
Holnap megyek szóbelire + még írásbeli rajzból ami szerintem 3 órás lesz.Utána meg csütörtökön 8:30-kor másik suliba kell mennem ami ugyan így lesz, szóbeli és rajzból írásbeli.Marha jó dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter
2013. február 26. 19:00 #3677
- törölt felhasználó -    
A suli ötcsillagos rendezvényszervezésével. Most komolyan én vegyek jegyet azért, hogy felléphessek? blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, MadHatter
2013. február 26. 19:03 #3678
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.02.24. 21:24)
Én is úgy 11 évesen kaptam telefont.Most meg a legtöbb gyereknek IPhone vagy valamilyen androidos telefon.Még mindig megvan az első telefonom,semmi baja.Én is olyan vagyok,hogy kell egy új telefon.Felcsúsztathatós,érintős most meg egy androidos telefonom van.És hány éves vagyok?15,jó 14 évesen kaptam,de a legtöbb gyerek már 7-8 évesen van okos telefonja.Kitudja,hogy az óvodásoknak is van-e telefon?Mert még lehet

A mamám régen dajka néni volt és azt mondta hogy egyik ovisának érintő képernyős kamerás telefonja volt már ovis korába.Pedig a család nem él valami nagy gazdaságba. wink.gif
2013. február 26. 19:05 #3679
- törölt felhasználó -    
Oooh, és mi lett..az amit mondtam. Olyan rohadtul bírom, hogy bármit is teszek én vagyok a hazug szemétláda.. igaz, hogy korábban pont az ellenkezőjét csináltam mint, most, elmondtam mi a nyűgöm, akkor az volt, hogy ez nem baj, meg, hogy minden hülyeségen fennakadok, most meg, hogy nem birok semmit a szemébe mondani.. jahhhj..! rolleyes.gif
2013. február 26. 19:07 #3680
KáKá20
KáKá20
visszatérő vendég

StátuszSome saw the sun,some saw the smoke,some heard the gun,some bent the bow
Hozzászólás: 351
Csatolások: 31
Azonosító: 174957
7.-es vagyok és folyton a továbbtanulással nyaggatnak hogy jó legyen a törim.
540 oldal 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!