Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 10. 15:00 #3741
nicol bellox
nicol bellox
Huncut

Státusz:)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 8136
Csatolások: 5409
Azonosító: 143848
Idézet (wiky96 @ 2013.03.09. 21:53)
Azzal, hogy ma viszem a kutyámat sétáltatni és egy öreg tata, beszól nekem, hogy tegyek a kutyámra szájkosarat. (palotapincsim van, ami kb. a bokámig ér fel) Normális az ilyen?? De visszaattam neki, direkt a háza elé szarattam a kutyám.

Mi az, hogy öreg tata? ohmy.gif Egyszer mindenki megöregszik, és senki sem örülne annak, ha így neveznék..
Na meg szerintem a bácsi semmi rosszat nem mondott, lehet csak félt a kutyádtól. Nővéremnek is palotapincsije van, és az egyik szomszédomnak is, és azt vettem észre, hogy a palotapincsi kutyák nagyon agresszívek, és szeretnek nagyon ugatni és harapni is. Így szerintem érthető, hogy szegény bácsi félt egy kicsit.
Ééééés mi az , hogy visszaadtad neki azzal ,hogy...,na jó, inkább nem írom le mit gondolok...
Szerintem sok ember mutathatna nagyobb tisztelet az idősebbek iránt...
8 felhasználónak tetszik: Destiny015, AngyalClau, Beyla, Im a SlaveForBritney, riri17, MadHatter, Bad Girl40, Lilimooo
2013. március 10. 15:04 #3742
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.03.09. 21:53)
Azzal, hogy ma viszem a kutyámat sétáltatni és egy öreg tata, beszól nekem, hogy tegyek a kutyámra szájkosarat. (palotapincsim van, ami kb. a bokámig ér fel) Normális az ilyen?? De visszaattam neki, direkt a háza elé szarattam a kutyám.

,,De visszaattam neki, direkt a háza elé szarattam a kutyám." ügyes vagy!!! beer.gif good.gif thumbup2.gif rock.gif yess.gif victory.gif
1 felhasználónak tetszik: Bad Girl40
2013. március 10. 17:25 #3743
- törölt felhasználó -    
Pár napja elkezdett megint fájni a hasam.Októberben vagy novemberben fájt utoljára a hasam,de valahogy elmúlt.Na most megint visszajött az a fájdalom.Akkor még jó sokáig fog fájni,de még gyógyszert is szedjek,hogy csillapítsa a fájdalmat dry.gif Egyre jobb,egyre jobb...
2013. március 10. 18:11 #3744
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Hogy holnap suli de nem ez az igazi baj hanem, hogy lesz töri sad.gif
2013. március 10. 19:20 #3745
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy elmentem sétálni és elkezdett követni egy pitbull. Köztudott, hogy halálfélelmem van a kutyáktól. Még jó, hogy nem egyedül voltam, így tudtam "menekülni" jobbra-balra. Nagyon szánalmas voltam. Még egy tüske is beleállt a tenyerembe, az életbe nem fogom tudni kioperálni. dry.gif
2013. március 10. 19:23 #3746
- törölt felhasználó -    
Egy bizonyos valakivel, aki tegnap este nagyon-nagyon megbántott, egész nap nem találkoztunk ma, csak most, és annyit nem tudott mondani, hogy sajnálom. Pedig nem hiszem el, hogy nem tudja átérezni mennyire fájt..
2013. március 10. 19:24 #3747
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Azzal, hogy ez a hétvége(meg a többi is) nagyon hamar eltelt. Még csak most volt péntek, de már holnap hétfő.. Egy kicsit sem tudtam pihenni.. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Destiny015
2013. március 11. 18:57 #3748
- törölt felhasználó -    
Idézet (nicol bellox @ 2013.03.10. 15:00)
Mi az, hogy öreg tata? ohmy.gif Egyszer mindenki megöregszik, és senki sem örülne annak, ha így neveznék..
Na meg szerintem a bácsi semmi rosszat nem mondott, lehet csak félt  a kutyádtól. Nővéremnek is palotapincsije van, és az egyik szomszédomnak is, és azt vettem észre, hogy a palotapincsi kutyák nagyon agresszívek, és szeretnek nagyon ugatni és harapni is. Így szerintem érthető, hogy szegény bácsi félt egy kicsit. 
Ééééés mi az , hogy visszaadtad neki  azzal ,hogy...,na jó, inkább nem írom le mit gondolok...

A kutyám agresszív lenne, és harapna?? Szerintem az én kutyám elöbb harapná el a saját torkát, minthogy bárki mást megharapna..egyébként meg még a bogaraktól is fél. A fűben szaglászott, semmi más nem csinált. Még oda se figyelt, mikor az öreg tata elment mellettünk. Az én kutyámnak meg senki ne szóljon be ok nélül. Arról meg nem én tehetek, hogy valaki fél a kutyáktól. Menjen pszichológushoz.. Másrészt meg azt nem tudom csajnálni, aki fél egy pincsitől..
1 felhasználónak tetszik: Bad Girl40
2013. március 11. 18:59 #3749
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.03.11. 18:57)
A kutyám agresszív lenne, és harapna?? Szerintem az én kutyám elöbb harapná el a saját torkát, minthogy bárki mást megharapna..egyébként meg még a bogaraktól is fél. A fűben szaglászott, semmi más nem csinált. Még oda se figyelt, mikor az öreg tata elment mellettünk. Az én kutyámnak meg senki ne szóljon be ok nélül. Arról meg nem én tehetek, hogy valaki fél a kutyáktól. Menjen pszichológushoz.. Másrészt meg azt nem tudom csajnálni, aki fél egy pincsitől..

Annyira örülünk neki, hogy az ilyen hozzászólásaiddal boldogítod a fórumot. Árad a kommentjeidből az ostobaság.
3 felhasználónak tetszik: riri17, Beyla, MadHatter
2013. március 11. 19:01 #3750
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.03.11. 18:59)
Annyira örülünk neki, hogy az ilyen hozzászólásaiddal boldogítod a fórumot. Árad a kommentjeidből az ostobaság.

ööö, miért is?? csak mert te máshogy gondolkozol erről? akkor én is ostobázzalak le? egyébként ki vagy te, hogy te mondod meg, hogy ki ostoba és ki nem? lehet, hogy te vagy az, nem?
2013. március 11. 19:04 #3751
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.03.11. 19:01)
ööö, miért is?? csak mert te máshogy gondolkozol erről? akkor én is ostobázzalak le? egyébként ki vagy te, hogy te mondod meg, hogy ki ostoba és ki nem? lehet, hogy te vagy az, nem?

Persze, máshogy gondolkodom, de elég neveletlen viselkedésre vall, hogy valakit azért, mert öreg, lenézel, és így beszélsz róla. Oké, hogy mondott valamit, ami nem tetszett, de attól még ő az idősebb, ő dolgozott egész életében, szerintem. Tisztelet.
6 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, riri17, nicol bellox, Lilimooo, Blanka098
2013. március 11. 19:07 #3752
- törölt felhasználó -    
hogy holnap két matek lesz egymás után és 6. órában egy hülye énekkar..meg a héten ünnepség és egy totál égő h*lyeséget fogunk előadni egy másik suliban ami ráadásul szinte nem is március 15-éhez kapcsolódik.. glare.gif blink.gif
2013. március 11. 19:07 #3753
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.03.11. 19:04)
Persze, máshogy gondolkodom, de elég neveletlen viselkedésre vall, hogy valakit azért, mert öreg, lenézel, és így beszélsz róla. Oké, hogy mondott valamit, ami nem tetszett, de attól még ő az idősebb, ő dolgozott egész életében, szerintem. Tisztelet.

Már bocs, de nem azért néztem le mert öreg, hanem mert beszólt a kutyámnak.
Ha a kutyám megugatja, beleharap a lábába, oké, mondjon amit akar. De ha le se sz*rja őt, akkor fogja be a pofáját, és ne rajtunk vezesse le a dühét, azért mert ma is fáj a csipője..
2013. március 11. 19:09 #3754
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.03.11. 19:07)
Már bocs, de nem azért néztem le mert öreg, hanem mert beszólt a kutyámnak.
Ha a kutyám megugatja, beleharap a lábába, oké, mondjon amit akar. De ha le se sz*rja őt, akkor fogja be a pofáját, és ne rajtunk vezesse le a dühét, azért mert ma is fáj a csipője..

Remélem rólad is így fognak beszélni 50 év múlva a tinik:)
4 felhasználónak tetszik: riri17, MadHatter, Beyla, Blanka098
2013. március 11. 19:09 #3755
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (nicol bellox @ 2013.03.10. 15:00)
Na meg szerintem a bácsi semmi rosszat nem mondott, lehet csak félt  a kutyádtól. Nővéremnek is palotapincsije van, és az egyik szomszédomnak is, és azt vettem észre, hogy a palotapincsi kutyák nagyon agresszívek, és szeretnek nagyon ugatni és harapni is. Így szerintem érthető, hogy szegény bácsi félt egy kicsit. 
Ééééés mi az , hogy visszaadtad neki  azzal ,hogy...,na jó, inkább nem írom le mit gondolok...

Barátnőmnek is palotapincsije van, és ő is mondta, hogy hiába próbálja megnevelni, alapból elég agresszív fajta és szinte mindent szétharap. Egyszer a kutyámra is rátámadt, és azóta nem lehet együtt sétáltatni őket.

On:
Szinte mindennel. Náthás vagyok, fáj a torkom és a fülem is, emiatt aludni se tudtam rendesen. És még mindig nem tudom felfogni, hogy miért mindig azok mennek el, akik fontosak a számomra.?! A Republic zenéjén nőttel fel, és ez a hír engem szinte sokként ért. Nagyon fáj, hogy elment. Csak sírok, és a dalaikat hallgatom. Nagyon hiányzik, már most. És fog is. Nyugodj Békében Cipő.! heart.gif
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla, Lilimooo
2013. március 11. 19:12 #3756
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2013.03.11. 19:09)
Barátnőmnek is palotapincsije van, és ő is mondta, hogy hiába próbálja megnevelni, alapból elég agresszív fajta és szinte mindent szétharap. Egyszer a kutyámra is rátámadt, és azóta nem lehet együtt sétáltatni őket. 
On:
Szinte mindennel. Náthás vagyok, fáj a torkom és a fülem is, emiatt aludni se tudtam rendesen. És még mindig nem tudom felfogni, hogy miért mindig azok mennek el, akik fontosak a számomra.?! A Republic zenéjén nőttel fel, és ez a hír engem szinte sokként ért. Nagyon fáj, hogy elment. Csak sírok, és a dalaikat hallgatom. Nagyon hiányzik, már most. És fog is. Nyugodj Békében Cipő.! heart.gif

Bocsi, hogy beleszólok, de akkor a barátnőd elég bénán neveli...Gyűlölöm, ha egy kutyát a fajtájáról ítélnek el. Fura, az enyém nem agresszív. De biztos hazudok, ugye?
2013. március 11. 19:29 #3757
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (wiky96 @ 2013.03.11. 19:12)
Bocsi, hogy beleszólok, de akkor a barátnőd elég bénán neveli...Gyűlölöm, ha egy kutyát a fajtájáról ítélnek el. Fura, az enyém nem agresszív. De biztos hazudok, ugye?

Nem neveli bénán, de mindegy. rolleyes.gif Én nem ítélem el, de ha olvasol például fórumokat, abba is ilyeneket írnak. Én egy szóval nem mondtam, hogy hazudsz, de oké.. Egyébként szerintem az összes kutya máshogy viselkedik a gazdájával szemben, mint egy idegen emberrel.
2013. március 11. 19:32 #3758
- törölt felhasználó -    
Holnap kémiából,földrajzból írunk és biológiából pedig felelünk.Majdnem minden nap/héten írunk valamiből
2013. március 11. 19:33 #3759
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Röviden és tömören .. mindenből, tényleg.
1 felhasználónak tetszik: Lady Suzy
2013. március 11. 19:50 #3760
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (wiky96 @ 2013.03.11. 18:57)

Nem akartam beleszólni, de nem bírom ki, ne haragudjatok! biggrin.gif

Nem ártana egy kicsikét kultúrálódni, nem gondolod? Minden kutya tud harapni, sőt némelyik fajta meglehetősen hamis és agresszív. Igazából minden azon múlik, hogy hogyan neveled a kutyádat, ugyanis az egyik volt gimis osztálytársnőmnek Dobbermannja volt, és én még olyan szelíd kutyát nem láttam. De, ha a kutya fél - legyen az bármilyen fajta -, bizony bárkit képes megharapni illetve megkapni, úgyhogy én nem dobálóznék olyan kifejezésekkel, hogy senkit sem harap meg, mert nem tudhatod. Igen is, vannak olyan emberek, akik félnek a kutyáktól, mert te ugyebár semmitől sem rettegsz, és te olyan tökéletes vagy. 110.gif Ha valaki fél, akkor feromonokat bocsát ki magából, amit a kutya megérez és támadni kezd. Az lehet egy Újfullandi vagy a kis nyalóka kutyád, csak a termet a különbség. B*szod, legyen az a legnagyobb gondod az életedben, hogy valaki beszólt a kis nyámnyila kutyádnak, aki még egy macskától sem tudna megvédeni, nemhogy egy pedofiltól, aki ne adj Isten, de meg akar téged erőszakolni. Kívánom, hogy valakit csak kapjon meg, és tapasztald meg azt a bizonyos tortúrát, amit végig kell csinálnod neked is, meg a kutyádnak is! Ne félj, utána egyből szájkosarat fogsz rátenni, hogy többet elő ne forduljon.

Ja, amúgy nagyon jól szórakoztatsz engem is, meg itt a népséget az ostobaságoddal, úgyhogy hajrá! biggrin.gif Csak ne reklámoznád ennyire primitíven azt, hogy a műveletlenséged és az intelligenciád jóval a nulla alatt van.XD

On:

Nekem ma mivel van ki a tököm? A kedves kis járványtannal. Olyan cukika anyag, hogy rögvest megzabálom! Ez egyszerűen tanulhatatlan egyébiránt...
4 felhasználónak tetszik: riri17, MadHatter, nicol bellox, Breakout
540 oldal 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!