Idézet (wiky96 @ 2013.03.11. 18:57)
A kutyám agresszív lenne, és harapna?? Szerintem az én kutyám elöbb harapná el a saját torkát, minthogy bárki mást megharapna..egyébként meg még a bogaraktól is fél. A fűben szaglászott, semmi más nem csinált. Még oda se figyelt, mikor az öreg tata elment mellettünk. Az én kutyámnak meg senki ne szóljon be ok nélül. Arról meg nem én tehetek, hogy valaki fél a kutyáktól. Menjen pszichológushoz.. Másrészt meg azt nem tudom csajnálni, aki fél egy pincsitől..
Nem akartam beleszólni, de nem bírom ki, ne haragudjatok!
Nem ártana egy kicsikét kultúrálódni, nem gondolod? Minden kutya tud harapni, sőt némelyik fajta meglehetősen hamis és agresszív. Igazából minden azon múlik, hogy hogyan neveled a kutyádat, ugyanis az egyik volt gimis osztálytársnőmnek Dobbermannja volt, és én még olyan szelíd kutyát nem láttam. De, ha a kutya fél - legyen az bármilyen fajta -, bizony bárkit képes megharapni illetve megkapni, úgyhogy én nem dobálóznék olyan kifejezésekkel, hogy senkit sem harap meg, mert nem tudhatod. Igen is, vannak olyan emberek, akik félnek a kutyáktól, mert te ugyebár semmitől sem rettegsz, és te olyan tökéletes vagy.
Ha valaki fél, akkor feromonokat bocsát ki magából, amit a kutya megérez és támadni kezd. Az lehet egy Újfullandi vagy a kis nyalóka kutyád, csak a termet a különbség. B*szod, legyen az a legnagyobb gondod az életedben, hogy valaki beszólt a kis nyámnyila kutyádnak, aki még egy macskától sem tudna megvédeni, nemhogy egy pedofiltól, aki ne adj Isten, de meg akar téged erőszakolni. Kívánom, hogy valakit csak kapjon meg, és tapasztald meg azt a bizonyos tortúrát, amit végig kell csinálnod neked is, meg a kutyádnak is! Ne félj, utána egyből szájkosarat fogsz rátenni, hogy többet elő ne forduljon.
Ja, amúgy nagyon jól szórakoztatsz engem is, meg itt a népséget az ostobaságoddal, úgyhogy hajrá!
Csak ne reklámoznád ennyire primitíven azt, hogy a műveletlenséged és az intelligenciád jóval a nulla alatt van.XD
On:
Nekem ma mivel van ki a tököm? A kedves kis járványtannal. Olyan cukika anyag, hogy rögvest megzabálom! Ez egyszerűen tanulhatatlan egyébiránt...