Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 14. 18:24 #3981
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5018
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
Azzal, hogy holnap suliba kell menni sad.gif
2013. április 14. 19:00 #3982
- törölt felhasználó -    
Idézet (acsgeorgina98 @ 2013.04.14. 18:24)
Azzal, hogy holnap suliba kell menni sad.gif

Ez igen, ez aztán nagy probléma. mellow.gif
8 felhasználónak tetszik: Luckie, minibogárka, riri17, Jolie_77, Im a SlaveForBritney, Beyla, ViviOsztCshőő, MadHatter
2013. április 15. 14:37 #3983
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Egy 9.-es csajjal, aki minden ok nélkül karon vágott, amikor jöttem ki a suliból. Pedig életemben rá se néztem és hozzá se szóltam. Csak azért nem mentem vissza, mert egy, a tanárok mindig azt veszik észre aki visszaadja a kölcsönkapott kenyeret, nem azt aki kölcsönadta. Kettő nem akartam balhét, három "okos enged, szamár szenved". Négy, ha visszamegyek, akkor tuti hogy a kórházban köt ki. És ráadásnak az igazgatónak is örömet szereztem volna(ő is ok nélkül utál, amióta csak ismer).
Szóval inkább maradok okos, a szamár meg szenvedjen ha már ekkora p*raszt. biggrin.gif
7 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Luckie, ViviOsztCshőő, irreplaceable., teamdelenax3, Vampire Lady, MadHatter
2013. április 15. 17:26 #3984
- törölt felhasználó -    
Azzal hogy mindjárt mennem kell táncra pedig semmi kedvem hozzá.
2013. április 15. 17:33 #3985
- törölt felhasználó -    
Mint mindig,most is a h*lyékkel.A buszon jöttem haza,és a kedvenc elfoglaltságuk az volt,hogy az ablakon kiabáltak az elhaladó bicikliseknek,utána meg persze ekezdtek röhögcsélni.(pl.Meghalsz te **.)Jó elfoglaltság. 110.gif Nem hinném,hogy az ilyen emberekbe udvariasság vagy kultúra szorult volna.Ha már ennyire nem normálisak,inkább meg se szólaljanak.Felháborító,hogy még az idős embereket is piszkálják.
8 felhasználónak tetszik: minibogárka, Im a SlaveForBritney, Luckie, Beyla, ViviOsztCshőő, Bad Girl40, Vampire Lady, Sharpie
2013. április 15. 18:20 #3986
minibogárka
minibogárka
Miss Pond

Státuszred hair... must be a weasley
Hozzászólás: 1018
Csatolások: 4
Azonosító: 139036
Azzal, ha egy tanár egész évben nem tanít semmit, aztán az utolsó percben minket hord le, amiért az egész osztály nem tud semmit... unknw.gif
7 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Luckie, ViviOsztCshőő, Bad Girl40, teamdelenax3, Vampire Lady, Sharpie
2013. április 15. 18:27 #3987
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Ma megkaptam egy csajtól a buszon, hogy szr zenét hallgatok. Jó, elismerem, van néhány olyan kedvencem, akiket sokan nem tartanak igazi előadónak, de basszus, a csaj azt a Green Day-re értette, mivel minden reggel azt hallgatok..Most énis süllyedjek le az ő szintjére, és énis hallgassak Pidbullt, meg Nikki Minázst.? blink.gif Kösz, inkább kihagyom. Egy kicsi választott el attól, hogy ott helyben, megtépjem...amúgy nagyon bírom, amikor olyanok pofáznak nekem, akik nem is ismerik azt az előadót, akit hallgatok és nem is tudják, hogy az milliószor tehetségesebb az ő kedvencüktöl...
13 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, minibogárka, Lilimooo, Luckie, Beyla, ViviOsztCshőő, irreplaceable., Bad Girl40, teamdelenax3, dijansalihu, Misao, Zsófi765, MadHatter
2013. április 15. 18:28 #3988
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2013.04.15. 18:27)
Ma megkaptam egy csajtól a buszon, hogy szr zenét hallgatok. Jó, elismerem, van néhány olyan kedvencem, akiket sokan nem tartanak igazi előadónak, de basszus, a csaj azt a Green Day-re értette, mivel minden reggel azt hallgatok..Most énis süllyedjek le az ő szintjére, és énis hallgassak Pidbullt, meg Nikki Minázst.? blink.gif Kösz, inkább kihagyom. Egy kicsi választott el attól, hogy ott helyben, megtépjem...amúgy nagyon bírom, amikor olyanok pofáznak nekem, akik nem is ismerik azt az előadót, akit hallgatok és nem is tudják, hogy az milliószor tehetségesebb az ő kedvencüktöl...

Én minden nap megkapom, hogy skinhead meg zsidó vagyok. rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Lilimooo, Luckie, Beyla, MadHatter
2013. április 15. 18:32 #3989
- törölt felhasználó -    
Idézet (dijansalihu @ 2013.04.14. 19:00)
Ez igen, ez aztán nagy probléma. mellow.gif

Én azt bírom még, amikor valaki mondja, hogy az iskola felesleges. Édes drágám, megnéznélek 30 év múlva, hol lennél iskola nélkül. Egyrészt a világ 90%-a analfabéta lenne, innentől kezdve pedig senki nem lenne művelt, értelmes, okos és az ég világon semmit sem tudnának. 110.gif
4 felhasználónak tetszik: Luckie, Beyla, Lilimooo, MadHatter
2013. április 15. 19:00 #3990
Bia_20
Bia_20
So now I'm getting change, people looking at me strange.

StátuszA világ nem kívánságteljesítő gyár.
Hozzászólás: 1124
Csatolások: 69
Azonosító: 188375
a német tanárommal... dry.gif
2013. április 15. 19:08 #3991
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Idézet (riri17 @ 2013.04.15. 18:27)

Nekem múltkor azt mondták, hogy "ja, mert te ilyen hörgős zenét hallgatsz.." csak azért mert nem tudtam milyen Avicii-s vagy milyenes számról dumálnak. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. április 15. 19:11 #3992
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tufancs @ 2013.04.15. 17:33)
Mint mindig,most is a h*lyékkel.A buszon jöttem haza,és a kedvenc elfoglaltságuk az volt,hogy az ablakon kiabáltak  az elhaladó bicikliseknek,utána meg persze ekezdtek röhögcsélni.(pl.Meghalsz te **.)Jó elfoglaltság.  110.gif Nem hinném,hogy az ilyen emberekbe udvariasság vagy kultúra szorult volna.Ha már ennyire nem normálisak,inkább meg se szólaljanak.Felháborító,hogy még az idős embereket is piszkálják.

Ilyesmiket mi is csinálunk, de nem ilyen durvákat. Maximum kiintegetünk az ablakon, ők meg vissza. rohog.gif
ON: Ma épp semmivel, pedig hétfő van, ami nagy szó.
2013. április 15. 19:16 #3993
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.15. 18:32)
Én azt bírom még, amikor valaki mondja, hogy az iskola felesleges. Édes drágám, megnéznélek 30 év múlva, hol lennél iskola nélkül. Egyrészt a világ 90%-a analfabéta lenne, innentől kezdve pedig senki nem lenne művelt, értelmes, okos és az ég világon semmit sem tudnának.  110.gif

Szóljon a kishölgy védelmére, hogy ma én sem kívántam a hátam közepére azt a tizenegy órát. Vége lehetne már a tanulásnak, kezdek én is csömört kapni a betűktől, a jegyzeteimtől és a dolgozatoktól. Amúgy abban igazad van, hogy iskola nélkül nem tartanánk sehol sem, írni-olvasni nem tudó bagázs lennénk, bár a fórumbeli tapasztalatokat elnézve, egyeseknek tök mindegy, hogy járnak-e suliba, mert megfogalmazni egy épkézláb mondatot nem tud, szöveget érteni meg szintén.

On:

Párom munkahelyével. Én ki fogok készülni, ha péntekig naponta maximum csak egy fél órát vagy egy órát beszélhetünk telefonon, annyira, de annyira hiányzik nekem. cray.gif
2 felhasználónak tetszik: minibogárka, Luckie
2013. április 15. 19:26 #3994
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.04.15. 19:16)
Szóljon a kishölgy védelmére, hogy ma én sem kívántam a hátam közepére azt a tizenegy órát. Vége lehetne már a tanulásnak, kezdek én is csömört kapni a betűktől, a jegyzeteimtől és a dolgozatoktól. Amúgy abban igazad van, hogy iskola nélkül nem tartanánk sehol sem, írni-olvasni nem tudó bagázs lennénk, bár a fórumbeli tapasztalatokat elnézve, egyeseknek tök mindegy, hogy járnak-e suliba, mert megfogalmazni egy épkézláb mondatot nem tud, szöveget érteni meg szintén.
On:
Párom munkahelyével. Én ki fogok készülni, ha péntekig naponta maximum csak egy fél órát vagy egy órát beszélhetünk telefonon, annyira, de annyira hiányzik nekem. cray.gif

Azt én is aláírom, hogy sokszor túlhajtanak minket is, és nekem is egy héten minimum egyszer elegem van az iskolából, de hogy egy harmadikos kislány ilyet nyilatkozzon, amikor semmi gondja, baja nincs például a ballagással, vagy akár az érettségivel? Szorozni és osztani, vagy olvasni gyakorolni nagyon könnyű, és semmi különlegesebb extrát nem igényel, persze csak ha valakinek nincs valamilyen rendellenessége. Számomra kicsit túlzás volt ez a kijelentés.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Luckie
2013. április 16. 13:21 #3995
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
A matekkal. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Vampire Lady
2013. április 16. 18:02 #3996
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Az infóval...irigylem azokat az osztálytársaimat akiknek az legnagyobb problémájuk a programmal, hogy nincs meg az 500 programsor, az enyém 1000 fölött jár és még nem látom a végét...
2013. április 16. 19:16 #3997
- törölt felhasználó -    
Az egyik IQ nindzsa osztálytársammal... Most komolyan, óra végén feltétlenül be kell jelenteni, hogy idézem: "jajj, elzsibbadt a fenekem"? És egész nap ez megy, kommentálja minden egyes aktuális nyavalyáját. És érdekel valakit? Hát nem.
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. április 16. 20:12 #3998
- törölt felhasználó -    
Az egyik tanárommal. Amióta azt hiszi, hogy én dobtam fejbe sárral, pikkel rám (és csak azért hiszi azt, mert én röhögtem a leghangosabban). A dolgozatnál egyik osztálytársammal ugyan annyi pontunk lett, de nekem kettest adott, neki pedig hármast. És mikor óra végén akarok oda menni, kitalálja, hogy neki most nagyon fontos dolga van, egész nap nem ér rá (mert azt hiszi én holnapig elfelejtem).
Meg ma az értekezleten kitalálja, hogy én vagyok az egyik legrosszabb tanuló az óráján. (onnan tudom, mert az egyik tanár mesélte) Az persze mindegy, hogy magatartásból és szorgalomból, a három legjobb tanuló közé tartozom, és az átlagom 4.5.
Meg szünetbe fölküld a könyvtárba, hogy fénymásoltassak le neki egy papírt. Rengetegen voltak előttem, és ez miatt 15 percet késtem az órájáról. És a hülye vén k*rva beírt egy egész óra igazolatlant. És nem volt képes felfogni, hogy azért késtem, mert az ő hülye dolgait intéztem és sokan voltak előttem. Persze, ha meg csöngőkor visszamegyek, az lett volna a baj..
Akkor mondom kapja be a f*szomat!!
5 felhasználónak tetszik: Bad Girl40, Luckie, Vampire Lady, Beyla, Destiny015
2013. április 16. 22:46 #3999
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy a 14 éves lányok, hogy az Istenbe tudnak így viselkedni, mint egy, mint... minősítsem? Egyszerűen hányok tőlük. Kíváncsi leszek, középiskolába mit kezdenek magukkal a cuncikáim, mert ott egy fiú se fogja Isteníteni ezt az "életmódot". pardon.gif Komolyan erre nincsen szó... És még azzal is, hogy ezek a gyerekes, idióta fiú osztálytársaim kicsit sem tisztelik a lányokat. Olyanokat vágnak a felyü(n)khüz, hogy 180-ra felmegy a vérnyomásom.
4 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, Beyla, teamdelenax3, Luckie
2013. április 17. 08:26 #4000
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy van egy srác, aki átvert engem is és legjobb barátnőmet is, de még mindig szeretem, és fogalmam sincs, miért.
540 oldal 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!