Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 24. 20:31 #4061
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.04.24. 20:27)
Volt egy olyan érzésem, hogy valahol a 8.-dik kerületbe voltál.XD Mondjuk ott temérdeknyi kórház van, de mivel gyermek vagy, gondolom a Heim Pálba utaltak be, mert azt hiszem csak az funkcionál ott gyermekklinikaként, a többi az mind felnőtteket ellátó szakintézmény. Hát...ööö... maradjunk annyiban, hogy gyakornokként velünk is úgy bánnak átlagosan, mintha a lábtörlőjük lennénk. Én csak január óta vagyok gyakorlaton, de hánynom kell az egészségügyi dolgozók többségétől. Te, mikor megláttam a nővért fészbukozni, én akkor kaptam agyrémet, de a betegre, mint említettem várt egy infúzió csere, valakit át is kellett volna pelenkázni, másnak meg a zárójelentését megírni, de mindegyikre tojt kilométerekre. Aztán amikor a beteg tizedjére nyomta meg a három óra alatt a nővérhívót, akkor szóltam a nővérnek, hogy cserélje le, mert nem merem, ugyanis, ha az infúziós szerelékbe levegő marad, akkor kinyírom a beteget (légembóliát kap), utána pénz bírság, börtön és soha többet nem dolgozhatok ebben a szakmában. Na, emiatt nem mertem én sem, mert még csak első éves vagyok, vért is csak egyszer vettem, és nagyon tartottam attól, hogy baj fog történni, hisz emberi életekkel játszunk bent. Asszed érdekelte a nővért? Olyat szólt minden alkalommal, hogy ráér az, úgyse' lesz semmi baja. Szépen elkávézgattak, ordítottak a betegekkel, elhordták őket mindennek, és velünk csináltatták meg az összes munkájukat. Ja, szabályosan azért is leb*sztak, amiért a rossz vérnyomásos eredményt nem írtam rá a lázlapra, pedig az elektromos vérnyomás mérő lemerült, így gyanúsan rossz eredményeket mutatott. Én, mint kis lelkes gyakornok, gondoltam, megmérem egy másik automatával - válasz, hát az nincs. Mondom adjanak egy fonendoszkópot és egy higanyosat, mert meg tudom azzal is mérni. Elém rakja a vérnyomás mérőt, mondom neki, hogy kéne egy fonendoszkóp is, erre bunkón hozzám vágja, hogy az nincs. Most így, hogy mérjen az ember vérnyomást? blink.gif Egy sebészeti osztályon nincs fonendoszkóp és egyetlen egy sz*rul működő automata vérnyomásmérő van! ohmy.gif Hallod, én láttam eleget négy hónap alatt, hogy Magyarországon soha, de soha ne akarjak kórházba kerülni. Ezért is rettegtem tőle, amikor a háziorvosom beutalt a László Kórházba, mert az is nagyon kis f*sza hely egyébként, úgyhogy kórház látogatás előtt vedeltem a vizet, hogy kiszáradás miatt fel ne vegyenek fekvő betegnek. Én rengetegszer húztam ágyat ilyen helyen, és had ne mondjam, hogy hogyan néz ki a párna, a matrac és a kis takaró. Nincs az a pénz, amiért én befeküdnék abba az ágyba. Na, tudom, hogy kicsit off volt, de gondoltam leírom érdekességképp a magyar egészségügy csodáit. happy.gif  A szakmámat imádom már most, de a körülmények egyszerűen borzasztóak.

Nem,én a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekklinikáján voltam.Ahol "állítólag bent feküdtem" 10-15 gyerek feküdhetett ott (?)
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. április 24. 20:39 #4062
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.24. 20:31)
Nem,én a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekklinikáján voltam.Ahol "állítólag bent feküdtem" 10-15 gyerek feküdhetett ott (?)

Pedig az elég korrekt hely egyébként a többihez képest. Párom nővérének a gyermekét nemrég vitték be oda, mert duzzadt a karja. Befektették, ellátták és másnap haza is engedték, mert ment lefelé. Bár ez attól is függ, hogy melyik orvos látott el, és mely nővérek voltak ott. Gyakorlaton találkoztam már tünemény ápolónőkkel, de olyanokkal is, mint akikről írtam az előző hozzászólásomba. Nem elkeseríteni akarlak, de te még a jobb klinikán jártál. Bár én mostanában nagyon sokat a Bethesda gyermekkórházról hallottam, ami szintén Budapesten van az állatkerttől nem messze. Az idősek otthonában az egyik bácsi a számba rágta, hogy odamenjek, mert csillagos hatos az ellátás, valamint a dolgozók is úgy állnak hozzád, hogy megkeressék a probléma gócpontját. Tudom, hogy sokszor nem kívánságműsor, mert nekem sem volt az, amikor múltkor kórházba utaltak be, mondván, hogy mi a Lászlóhoz tartozunk, de lehet érdemes lenne elmenni oda, mert nagyon sok jót hallottam, bár amilyen jó, oda úgyse megyünk gyakorlatra. Miért mennénk király helyre?XD
2013. április 24. 20:52 #4063
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.04.24. 20:39)
Pedig az elég korrekt hely egyébként a többihez képest. Párom nővérének a gyermekét nemrég vitték be oda, mert duzzadt a karja. Befektették, ellátták és másnap haza is engedték, mert ment lefelé. Bár ez attól is függ, hogy melyik orvos látott el, és mely nővérek voltak ott. Gyakorlaton találkoztam már tünemény ápolónőkkel, de olyanokkal is, mint akikről írtam az előző hozzászólásomba. Nem elkeseríteni akarlak, de te még a jobb klinikán jártál. Bár én mostanában nagyon sokat a Bethesda gyermekkórházról hallottam, ami szintén Budapesten van az állatkerttől nem messze. Az idősek otthonában az egyik bácsi a számba rágta, hogy odamenjek, mert csillagos hatos az ellátás, valamint a dolgozók is úgy állnak hozzád, hogy megkeressék a probléma gócpontját. Tudom, hogy sokszor nem kívánságműsor, mert nekem sem volt az, amikor múltkor kórházba utaltak be, mondván, hogy mi a Lászlóhoz tartozunk, de lehet érdemes lenne elmenni oda, mert nagyon sok jót hallottam, bár amilyen jó, oda úgyse megyünk gyakorlatra. Miért mennénk király helyre?XD

Tavaly voltam még a Bethesdában is laugh.gif Nagyon jó kórház,szép környéken is van
2013. április 24. 20:54 #4064
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.24. 20:52)
Tavaly voltam még a Bethesdában is  laugh.gif Nagyon jó kórház,szép környéken is van

Ha elvégzem a sulit, eskü odamegyek dolgozni.XD Mindenki dicséri nekem.XD
2013. április 24. 20:55 #4065
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.04.24. 20:54)
Ha elvégzem a sulit, eskü odamegyek dolgozni.XD Mindenki dicséri nekem.XD

Oda is kell menni wink.gif
2013. április 24. 21:08 #4066
- törölt felhasználó -    
Anyám még most se engedi, hogy Regivel legyek táncon egy pár, mert még igy is nagyon eltúloztuk már a szerelmi életünket...
sleep.gif
2013. április 25. 09:58 #4067
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy reggelre törölték a kedvenc sorozatos letöltős blogomat! Holott augusztusig tuti élt volna, erre reggelre eltűnt. Pedig nem is tettek fel oda semmit, csak linkeket! És onnan töltögettem le mindent!
2013. április 25. 14:26 #4068
- törölt felhasználó -    
Azzal, hogy megint hívogat valami ismeretlen. Szerintem ugyan az lehet, aki múltkor is szórakozott. Ma is már hatszor hívott. És az utolsónál fölvettem, de nem szólt bele senki. Csak tudjam meg, hogy ki az és nagyon meg fogja szívni, azt garantálom!!! reklamalo.gif reklamalo.gif
2013. április 25. 14:27 #4069
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.04.25. 14:26)
Azzal, hogy megint hívogat valami ismeretlen. Szerintem ugyan az lehet, aki múltkor is szórakozott. Ma is már hatszor hívott. És az utolsónál fölvettem, de nem szólt bele senki. Csak tudjam meg, hogy ki az és nagyon meg fogja szívni, azt garantálom!!!  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Nekem a kedvenceim a privát hívósok, akik folyton valami reklámmal jönnek. Már fel sem vesszük őket.
2013. április 25. 14:31 #4070
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Azzal, hogy ma a szokottnál is merevebb a térdem és az összes nyugdíjas emberke fürgébben mozog nálam.
2013. április 25. 20:13 #4071
Kikiih
Kikiih
primadonna girl

Státuszshe distanced herself to save herself
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 4
Azonosító: 166302
azzal, hogy voltunk egy baromi jó kirándulásom Szerbiában. Most kell róla egy fogalmazást írni a levezető órára. eleve 3man kéne írnunk, erre egyedül csináltam az egészet. bichplease dry.gif
2013. április 26. 12:59 #4072
Genie137
Genie137
visszatérő vendég

StátuszЯ♥K
Hozzászólás: 375
Csatolások: 5
Azonosító: 180101
az idióta barom állatokkal a Várkertben, akik nem hagynak békén. kinézetre emberek egyébként, de én tudom az igazságot!! >=(
2013. április 26. 16:52 #4073
- törölt felhasználó -    
Megírtam életem egyik legrosszabb matek-témazáróját, ami írása közben egyáltalán nem tudtam koncentrálni. Mellettem mindenki ordítozott, röhögött, beszélgetett, és nem azt mondom, hogy én nem röhögtem össze egyszer-egyszer a többiekkel, mert én sem vagyok szent. Csak a végén már akkora hangzavar volt, hogy őrület, én pedig persze rossz helyre írtam egy csomó dolgot, és a tempóm is elég lassú, akármennyire próbálok sietni, így sok dolgot be sem tudtam fejezni, amit pedig igen, abban volt egy kis hiba. Nem éppen egyes lett, de meg sem kérdeztem a ponthatárokat. Ülhetek akármennyit a könyv felett, az elmélet részt percek alatt ötösre meg tudom tanulni, a szerkesztéshez meg egyszerűen nem értek, akárhányszor magyarázzák el. Természetesen olyan is volt benne, amire még nem csináltunk példát, és nekem az ilyenekhez nincs logikám. A szabályok, amiket alaposan megtanultam, persze nem kerültek bele... Szóval örülök, hogy megint év vége előtt rontok a jegyeimen, a félévhez képest így az átlagom is romlott. Mondjuk a matek sosem volt az erősségem, minden tantárgyból ötös és négyes vagyok, de néhány tantárgy nem ment úgy a második félévben, mint az elsőben. Visszajött a régi barátom, a jegyek miatt való kétségbeesés. Üdv...
5 felhasználónak tetszik: Luckie, teamdelenax3, MadHatter, Beyla, Vampiregirl1
2013. április 26. 18:14 #4074
kékcsillámpóni
kékcsillámpóni
visszatérő vendég

StátuszNem mondom hogy én vagyok Batman,de még senki sem látott minket egy szobában.:DD
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 200226
az idióta osztálytársaimmal-.-"
2013. április 26. 19:26 #4075
- törölt felhasználó -    
Úgy látszik, nekem mindig tele van valamivel... nem értem, hogy a rajongók miért nevezik magukat Mrs. XY-nak. Az oké, hogy nagyon szeretünk valakit, meg is értem, hiszen én is így vagyok, de hogy egyből a feleségének nevezzük magunkat?! Most történetesen a sok Mrs. Hudsonra (Slash) vagy Mrs. McKagan-ra (Duff) gondolok, belőlük láttam most nagyon sokat. Én is megőrülök értük, talán kicsit túlságosan is, de amikor látok a családjukról és a két gyönyörű gyermekükről egy képet, eszembe sem jut, hogy nekem ott lenne a helyem. Vannak feleségeik, akik szeretik őket, és én akkor vagyok boldog, ha ők is azok. Úgyhogy nem tudom felfogni, mit éreznek azok, akik mániákusan állítják magukról, hogy márpedig ők ennek meg annak a párjai. Lehet, hogy ezzel akarnak nagyobb rajongóknak tűnni, vagy nem tudom, de borzasztó idegesítő.
6 felhasználónak tetszik: Luckie, Törpemókus, teamdelenax3, MadHatter, Beyla, nothingcanstopme
2013. április 26. 19:28 #4076
- törölt felhasználó -    
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.26. 19:26)
Úgy látszik, nekem mindig tele van valamivel... nem értem, hogy a rajongók miért nevezik magukat Mrs. XY-nak. Az oké, hogy nagyon szeretünk valakit, meg is értem, hiszen én is így vagyok, de hogy egyből a feleségének nevezzük magunkat?! Most történetesen a sok Mrs. Hudsonra (Slash) vagy Mrs. McKagan-ra (Duff) gondolok, belőlük láttam most nagyon sokat. Én is megőrülök értük, talán kicsit túlságosan is, de amikor látok a családjukról és a két gyönyörű gyermekükről egy képet, eszembe sem jut, hogy nekem ott lenne a helyem. Vannak feleségeik, akik szeretik őket, és én akkor vagyok boldog, ha ők is azok. Úgyhogy nem tudom felfogni, mit éreznek azok, akik mániákusan állítják magukról, hogy márpedig ők ennek meg annak a párjai. Lehet, hogy ezzel akarnak nagyobb rajongóknak tűnni, vagy nem tudom, de borzasztó idegesítő.

Majd jönnek a Mrs. Bíborkák is, ne aggódj! _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Beyla
2013. április 26. 19:29 #4077
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.26. 19:28)
Majd jönnek a Mrs. Bíborkák is, ne aggódj!  _nevet.gif

Csak engem kíméljenek meg. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Charlotte Benning
2013. április 26. 21:25 #4078
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Egy haverommal. Komolyan, én többet nem haverkodok össze senkivel sem. Egy csajt próbált fűzni, miközben sétáltunk hárman, és persze azt nem vette észre, hogy a csajt kvára nem érdekli, mivel van pasija, és elkezdtem beszólogatni a srácnak, erre elkezdi, hogy kvára elege van belőlem, hogy állandóan nyávogok, és otthagyott minket. Szépen elrontotta az egész napomat...amúgy nagyon bunkó alapból, de én is az vagyok, de amúgy ha ketten vagyunk, akkor tök normális, de ha már van velünk valaki, baromira bunkó. Eddig tűrtem, de most már nem érdekel. Letiltottam mindenféle közösségi oldalról, és ha valakivel üzenni próbál, akkor sem fog érdekelni. Barátomat is nagyon felhúzta..bár megértem... odaállítok hozzájuk, bőgve. Majdnem balhé volt, de szerencsére mégsem. Ennyit nem ér az egész..
2013. április 26. 21:30 #4079
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Azzal, hogy a könyv, amit akartam, csak a pesti és a debreceni Libri-kben kapható... úgy pedig nem akarom megrendelni, hogy nem láttam a belsejét.
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Vampiregirl1
2013. április 26. 21:32 #4080
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (barbika1998 2 @ 2013.04.26. 21:31)
ha nem tudod justin nevét leírni akkor inkább ne írj semmit oké ??

Direkt írta így...omg.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Charlotte Benning
540 oldal 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!