Azzal,hogy egy osztálytársam miatt állandóan vihar van az osztályban.Keveri a szart,össze-vissza és mindenkire rászáll,kivéve a fiúkra.Beképzelt,öntelt hülye liba,akit csak az érdekli hogy éppen hogy áll a haja.Ne tudjátok meg,hogy ma éppen mi történt.Már tegnap elkezdődött az egész,Lili miatt,aki úgy gondolta,visszavág Nórinak azzal,hogy elmondja Bettinának(a a buta libának)hogy Nóriék kibeszélték őt.Nem kellett volna.Természetesen a buliból Ivettke sem maradhatott ki,a pletykafészek,Bettina egyetlen maradt barátja.Természetesen itt még csak kezdett fokozódni a feszültség.Ma történt meg az,amin még a tesitanárunknak is égnek állt a haja.Gyilkos kosárt választott a tanár és véletlen pont Bettináék és Brigiék voltak az elsők,akik kezdhették.Bettina -mint mindig- alig várta,hogy most is beszóljon,de nem kellet volna mert Brigita azonnal felpofozta.Az esetet nem láttam,mert éppen azon gondolkodtam,hogy a törifelmérőt biztosan jól írom meg (és hál' isten sikerült is
) de még csak ez volt a java.Amint Brigi elkezdte,nyomban beleszállt a többi is,és a tesitanár hatalmasat ordibálva leállította őket.Óra végén ott kellet maradniuk,Alexa pedig elmagyarázta a tanárnak,miért is volt ez a pofozgatás.Aztán utolsó órán megkérdeztem valamit valakitől csak egy percre,(nem szoktam beszélgetni órákon de most az egyszer muszáj volt) erre azonnal Lili felszólal,nem tudnád befogni.-Nini,az beszél aki az egész töri órát végig pofázza?-válaszoltam én.Nekem aztán ő főleg ne szóljon,miatta történt ez az egész,és hétfőn kap majd az egész osztály fejmosást abból,miért nem jó veszekedni
.Éreztem hogy ez lesz.Mondhatom,nagyon van kedvem az osztályfőnököt hallgatni,úgy gondolom hogy az lenne a megoldás,ha Bettinát elküldenék.Egyébként,nem ez az első eset,hogy pofozkodás történt.Tavaly,amikor új osztálytársunk jött,akkor is pofozkodás történt,amiben szintén benne volt Bettina(mondtam,ő egy feszültséggerjesztő). Persze,azért Lola,az új osztálytársunk is csinált pár dolgot,ami miatt nem kedvelték sokan.Odáig fajult a dolog,hogy Bettina megúszta,és Lola úgy döntött,átmegy a Fazekas Mihály Ált. iskolába.Azóta is nagyon sajnálom hogy elment,hiszen csak beakart illeszkedni,de sajnos ezt Bettina nem engedte neki.Persze,neki a beilleszkedés úgy látszik nem éppen ment,hiszen a Bárdos Lajos Általános Iskola volt neki a harmadik,szóval ha valami problémája volt,állandóan iskolát váltott.Na,de Bettina se volt éppen beilleszkedős,és úgy érzem,ennek is az lesz a vége,hogy Bettina megint szedheti a sátorfáját,és húzhat át másik iskolába(mert egyszer már megtörtént vele,ugyanis akkor kiközösítették,amit nem is csodálok,ha ott is szarkeverő volt). Ilyenkor elgondolkodok azon,miért van állandóan veszekedés és erőszak a világon.Erről a témáról egyébként van még egy könyvem is,az a címe hogy Az emlékek őre.Ez a kedvenc könyvem.Szóval visszatérve a témához,ilyenkor tényleg annak a legjobb,aki nincsen benne ebben.De ezt még a fiúkról sem mondhatom el,akik tapsoltak a hajcibálásnál (oh istenem milyen hülyékkel vagyok néha körülvéve
).És habár a békítést is megpróbáltam,nem mentem vele semmire,ráadásul a verekedés után csak még jobban megutáltam Bettináékat,de főleg Ivettet(ő már régebben is ilyen volt,kis napraforgó aki mindenkinek nyalizik,és arra megy amerre nem fúj a szél).Tudom kicsit hosszúra sikeredett,de kikellet írnom magamból(az írás tényleg nyugtató hatású,köszi Beyla
). Szóval,nektek erről mi a véleményetek?