Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 01. 14:15 #4121
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.01. 07:04)
Az ilyen mit érez?

Biztos az érmekre hajt blink.gif
1 felhasználónak tetszik: dijansalihu
2013. május 01. 14:27 #4122
- törölt felhasználó -    
Én vagyok az egyetlen, akinek minden harmadik kattintásánál beugrik a Szeged24 vagy mi a szr nevű oldal, mert engem már nagyon kezd bosszantani?! Tényleg nem szoktam ilyenek miatt poblémázni, de ez már tényleg nagyon fel tud idegesíteni. wtf.gif
2013. május 01. 14:29 #4123
- törölt felhasználó -    
Idézet (BlondieGirl @ 2013.05.01. 14:27)
Én vagyok az egyetlen, akinek minden harmadik kattintásánál beugrik a Szeged24 vagy mi a szr nevű oldal, mert engem már nagyon kezd bosszantani?! Tényleg nem szoktam ilyenek miatt poblémázni, de ez már tényleg nagyon fel tud idegesíteni. wtf.gif

Örülj neki, hogy tudsz kattintani, az én egerem lassan bekrepál. Háromszor kell erősen nyomnom pl. a fórum címkére, de még így sem mindig adja be.
2013. május 01. 19:21 #4124
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (Beyla @ 2013.05.01. 13:05)
Nekem jelenleg píeszí gengnem sztájöljével. Sajnos közel lakok ahhoz a helyhez, ahol minden évben megrendezik a majálist. Ha ma nem hallottam ezerszer azt a gagyi műanyag zenét, akkor egyszer sem. dry.gif Ráadásul olyan marha hangos, hogy az oppá gángnám sztájöl féle nyekergést semmilyen valamirevaló zenével nem tudom elnyomni a szobámban. dry.gif

Jaj, ne is mondd! Itt is ez van, annyi különbséggel, hogy nálunk a szomszéd játsza ezt -nem csak ilyenkor, hanem úgy általában minden második este nyolc és éjjel egyóra közt. Kiteszi a vadállat hangszóróit a kertbe és maximum hangerőn hallgat valami hegyi tangót és a szerb zenét felváltva. unsure.gif Anyu nagyon örült, mikor lementünk a nyaralóba ma reggel és teljes csönd fogadott minket, leszámítva a csiripelő madarakat. smileeee.gif

A témához szólva: Ma az bosszantott fel, hogy nem megy a fejembe a földrajz. Pont ilyen értelmetlen dolgot tanulunk, hogy hol vannak Szerbiában állattenyésztő farmok. omg.gif Ezmellett meg kéne tanulni minden folyó nevét, az összes hegynek vehető kiemelkedést és a gyárak elnevezéseit. Minél többet tanulom, annál jobban nem tudom. Pedig következő héten minden órán felelés és kisfölmérő ebből. mega_shok.gif
3 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, Beyla, ViviOsztCshőő
2013. május 01. 19:27 #4125
- törölt felhasználó -    
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.01. 07:04)
Az ilyen mit érez?

Biztos jót érezhet dry.gif
2013. május 01. 20:55 #4126
- törölt felhasználó -    
Senki nem fogja elolvasni, de én akkor is leírom, mert undorodom az ilyen mocskos emberektől.
Nemrég létrejött egy új rajongói oldal (Paramore, de nem ez a lényeg), ahol egy új magazint terveztek, amit ingyenesen le lehetett volna tölteni. Az egészet én szerkesztettem volna, de én jóban voltam egy másik oldal adminjával is, akinek elmondtam ennek az új oldalnak az ötletét, és azt, hogy felkértek adminnak (mivel látták a sok cikkemet erről a profilomról és a régiről is + a paramore-music.com-nak tervezett képeimet). Hirtelen a másik oldal is felkért, akinek eddig rengeteget segítettem. Oké, a régihez csatlakoztam, mert gondoltam, azzal előrébb juthatunk, ott már több száz lájk van. Bevallom, nagyon szemét húzás volt, hogy elcsórtuk az új oldal magazinos ötletét és sajátunkként mutattuk be. Megszerkesztettem az egészet KILENC NAP ALATT, mire a társszerkesztőm beközölte, hogy fos. Annyit hozzáteszek, hogy napi 4 órát alszok, se energiám, se időm nincs ilyenekre, de mégis megpróbáltam a maximumot kihozni a dolgokból. Írtam cikkeket is, meg minden (ő is írt dolgokat, amiket igazából nem neveznék cikkeknek, hiszen minden mondatát át kellett írnom, mivel minden második szó helyesírásilag terrorizálva volt, valamint szóismétlések mindenhol, névelők hiánya stbstb). Nem szóltam neki, nem akartam megsérteni, de mikor beközölte, hogy fos, agyf*szt kaptam.

A legviccesebb az az, hogy a csajszi feszt a pofámhoz vágta, hogy ő újságírónak tanult, vannak ilyen tanulmányai, képzései stbstb. Nem értem, akkor miért nem tudott egy korrekt mondatot sem összehozni?

A másik meg az, hogy ugye lesz a pesti koncert, amire én terveztem pólót, hogy a rajongók egyforma felsőben lehessenek, mikor a Paramore a színpadon van (már le van zsírozva, hogy a bandatagok is kapnak majd egyet-egyet). Azzal az egyszerű fostalicska mintával is legalább egy hetet szenvedtem, mivel ki kellett tanulnom az Illustrator-t, hogy ne Photoshop-ban rajzoljam meg a figurákat. Erre mit ad isten? Most, hogy összevesztünk, nem csak a magazint szivárogtatta ki, hanem az ÉN PÓLÓMAT, amit ÉN TERVEZTEM, elajándékozza másnak nyereményjáték címen, hogy reklámozza az oldalát, amire igazából én vittem az első 300-400 lájkot (és ezt most kib*szottul nem egóból mondom).

Ui: azóta leblokkolt Facebook-on és folyamatosan kommentel a “rivális” oldal posztjaihoz, valamint embereket uszít oda. Igaz, azóta már ki lettek tiltva. Szánalmas szuka. Innentől kezdve senkinek nem fogok segíteni semmiben, mert csak a fost kapja az embert, ha megpróbál valami jót tenni (most tekintsünk el attól, hogy elcsórtuk a magazin ötletét, mert az eredeti oldal fogja publikálni, aki alapból kitalálta).
Amúgy a magazin címlapját itt nézhetitek meg.
14 felhasználónak tetszik: Destiny015, Teora, teamdelenax3, Liliane., MadHatter, Vampiregirl1, riri17, Blanka098, hayley4, Luckie, Kyra99, TizzyHeart, Sztár Mániás, ViviOsztCshőő
2013. május 01. 21:08 #4127
- törölt felhasználó -    
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.01. 20:55)
Senki nem fogja elolvasni, de én akkor is leírom, mert undorodom az ilyen mocskos emberektől.
Nemrég létrejött egy új rajongói oldal (Paramore, de nem ez a lényeg), ahol egy új magazint terveztek, amit ingyenesen le lehetett volna tölteni. Az egészet én szerkesztettem volna, de én jóban voltam egy másik oldal adminjával is, akinek elmondtam ennek az új oldalnak az ötletét, és azt, hogy felkértek adminnak (mivel látták a sok cikkemet erről a profilomról és a régiről is + a paramore-music.com-nak tervezett képeimet). Hirtelen a másik oldal is felkért, akinek eddig rengeteget segítettem. Oké, a régihez csatlakoztam, mert gondoltam, azzal előrébb juthatunk, ott már több száz lájk van. Bevallom, nagyon szemét húzás volt, hogy elcsórtuk az új oldal magazinos ötletét és sajátunkként mutattuk be. Megszerkesztettem az egészet KILENC NAP ALATT, mire a társszerkesztőm beközölte, hogy fos. Annyit hozzáteszek, hogy napi 4 órát alszok, se energiám, se időm nincs ilyenekre, de mégis megpróbáltam a maximumot kihozni a dolgokból. Írtam cikkeket is, meg minden (ő is írt dolgokat, amiket igazából nem neveznék cikkeknek, hiszen minden mondatát át kellett írnom, mivel minden második szó helyesírásilag terrorizálva volt, valamint szóismétlések mindenhol, névelők hiánya stbstb). Nem szóltam neki, nem akartam megsérteni, de mikor beközölte, hogy fos, agyf*szt kaptam.
A legviccesebb az az, hogy a csajszi feszt a pofámhoz vágta, hogy ő újságírónak tanult, vannak ilyen tanulmányai, képzései stbstb. Nem értem, akkor miért nem tudott egy korrekt mondatot sem összehozni?
A másik meg az, hogy ugye lesz a pesti koncert, amire én terveztem pólót, hogy a rajongók egyforma felsőben lehessenek, mikor a Paramore a színpadon van (már le van zsírozva, hogy a bandatagok is kapnak majd egyet-egyet). Azzal az egyszerű fostalicska mintával is legalább egy hetet szenvedtem, mivel ki kellett tanulnom az Illustrator-t, hogy ne Photoshop-ban rajzoljam meg a figurákat. Erre mit ad isten? Most, hogy összevesztünk, nem csak a magazint szivárogtatta ki, hanem az ÉN PÓLÓMAT, amit ÉN TERVEZTEM, elajándékozza másnak nyereményjáték címen, hogy reklámozza az oldalát, amire igazából én vittem az első 300-400 lájkot (és ezt most kib*szottul nem egóból mondom).
Ui: azóta leblokkolt Facebook-on és folyamatosan kommentel a “rivális” oldal posztjaihoz, valamint embereket uszít oda. Igaz, azóta már ki lettek tiltva. Szánalmas szuka. Innentől kezdve senkinek nem fogok segíteni semmiben, mert csak a fost kapja az embert, ha megpróbál valami jót tenni (most tekintsünk el attól, hogy elcsórtuk a magazin ötletét, mert az eredeti oldal fogja publikálni, aki alapból kitalálta).
Amúgy a magazin címlapját itt nézhetitek meg.

Az ilyen embereket úgy utálom,hogy az elején mennyire jó és mikor megvan amit akart "pl:a Facebook oldalával" már szr a munkája és le is szrja.Nem,hogy megmondaná,hogy valamin kéne javítani,nem... Személyes tapasztalat vagyis nem.Mesélte pár osztálytársam,hogy az egyik lány osztálytársam nem segít neki a témazáróknál,de ha neki megvan a megoldása a TZ-hez akkor majdnem úgy viselkedik mintha "puszipajtások" lennének.
Nem akarlak megbántani,de ha ez lenne akkor bocsi:
Azt írtad,hogy az a gyerek újságírónak tanult,akkor miért te írtad a cikkeket?
Szerintem nagyon jó lett a címlap good.gif
+ 5.-ben (asszem) volt egy honlapom amit nagyon rég csináltam csak hát törölték,de ez nem fontos.Letöltöttem egy olyan programot ami naptárt tudsz csinálni és a naptáron fog szerepelni egy kép... Az egyik osztálytársam mondta,hogy csináljak már neki is,de Lady Gagás legyen.Oké,megfogom neki csinálni,de aztán mégse.Másnap suliba mentem az új szemüvegemmel,mert akkor lettem szemüveges és mondja,hogy amiért nem csináltam meg neki az a hlye naptárt megmondja a barátainak,hogy törjék föl a honlapomat.Még máig várhatom,hogy mikor fogja az állítólagos "barátai" feltörni a honlapomat csak sajnos 2-3 éve törölték
2 felhasználónak tetszik: dijansalihu, ViviOsztCshőő
2013. május 01. 21:13 #4128
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.01. 21:08)
Az ilyen embereket úgy utálom,hogy az elején mennyire jó és mikor megvan amit akart "pl:a Facebook oldalával" már szr a munkája és le is szrja.Nem,hogy megmondaná,hogy valamin kéne javítani,nem... Személyes tapasztalat vagyis nem.Mesélte pár osztálytársam,hogy az egyik lány osztálytársam nem segít neki a témazáróknál,de ha neki megvan a megoldása a TZ-hez akkor majdnem úgy viselkedik mintha "puszipajtások" lennének.
Nem akarlak megbántani,de ha ez lenne akkor bocsi:
Azt írtad,hogy az a gyerek újságírónak tanult,akkor miért te írtad a cikkeket?
Szerintem nagyon jó lett a címlap  good.gif

Én csak pár cikket írtam, mert a designtervezés mellett nem volt többre időm, mert tartani kellett a határidőt. Ha úgy vesszük, igazából az ő cikkeit is én kreáltam (és ezt sem nagyképűségből mondom), mert teljesen értelmetlen és nem összefüggő mondatokat írt (annak ellenére, hogy ő "újságíró"), szóval még ezzel is szenvednem kellett. Amúgy ő fog interjút készíteni a bandával. Kíváncsi leszek, mi fog kisülni belőle, mert az angoltudása olyan szinten van, mint Fekete Pákó intelligenciája.
Köszi, örülök, hogy tetszik. biggrin.gif laugh.gif
2013. május 01. 21:19 #4129
- törölt felhasználó -    
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.01. 21:13)
Én csak pár cikket írtam, mert a designtervezés mellett nem volt többre időm, mert tartani kellett a határidőt. Ha úgy vesszük, igazából az ő cikkeit is én kreáltam (és ezt sem nagyképűségből mondom), mert teljesen értelmetlen és nem összefüggő mondatokat írt (annak ellenére, hogy ő "újságíró"), szóval még ezzel is szenvednem kellett. Amúgy ő fog interjút készíteni a bandával. Kíváncsi leszek, mi fog kisülni belőle, mert az angoltudása olyan szinten van, mint Fekete Pákó intelligenciája.
Köszi, örülök, hogy tetszik. biggrin.gif  laugh.gif

Komolyan ő fog interjút készíteni?Na én arra kíváncsi vagyok rohog.gif
2013. május 02. 16:53 #4130
- törölt felhasználó -    
Amikor a sok kis csíra (itt is !!) lopja a dumámat !!
dry.gif dry.gif
2013. május 02. 18:45 #4131
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
A sok 12 éves kislánnyal. Komolyan, már most látom előre, hogy mekkora kva lesz belőlük. Némelyiknek akkora pofája van, és olyanokat tud mondani, hogy csak nézek. És ezt buszon csinálják..
Jah, meg ma egy olyan büdös ember ült a buszon, hogy a busz fele ott ájuldozott, pedig az összes ablak el lett húzva. Jó, megértem, hogy valakinek nincs othon fürdőszobája, de ha már a 300 ft-os buszjegyet megtudja venni, meg teszkóba el tud menni vásárolni, akkor mosakdosára nincs pénze.?! Perszee, az inkább piára megy. Nem szokásom ítélkezni, de ez azért durva volt. És ott dumált valakinek, persze olyan hangosan, hogy még a fülhallgatómon keresztül is hallottam mit beszél. rolleyes.gif
10 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter, Vampiregirl1, Snowkiss, Destiny015, dijansalihu, Lilimooo, Hayley.5, Kyra99, icarlyluv
2013. május 03. 11:36 #4132
- törölt felhasználó -    
Ezzel a rohadt ballagással. Tudom, hogy sokan biztos ráncolják a szemöldöküket emiatt a mondat miatt, de ezt nem lehet így leírni. Nem az én ballagásom, hanem a tesvéremé, de ha már én a hadnemondjamhova kívánom, akkor ő? Nálunk ez a ballagás annyit tesz, hogy a ház mindem rédszét csili-vilire tisztítjuk, reggeltől estig sütés-főzés mert jönnek a rokonok. Már a belünk lóg a sok mosogatástól, porszívózástól, és a kora reggeli kelésektől és ha ezt anyának valaki szóvá meri tenni, akkor az van, hogy mi szrunk erre az egészre. Én megértem, hogy ez nagyon fontos neki, de ő meg nem veszi figyelembe, hogy ebből már mindenkinek nagyon elege van. Mondanom sem kell, tesóm ezt megmondta neki, és most olyan szuper hangulat van itthon, hogy vagy mindenki ordít minkivel, vagy senki nem beszél senkivel. Hát igen, egy szuper ballagás elé nézünk.
2 felhasználónak tetszik: Destiny015, MadHatter
2013. május 03. 13:59 #4133
- törölt felhasználó -    
Azzal,hogy egy osztálytársam miatt állandóan vihar van az osztályban.Keveri a szart,össze-vissza és mindenkire rászáll,kivéve a fiúkra.Beképzelt,öntelt hülye liba,akit csak az érdekli hogy éppen hogy áll a haja.Ne tudjátok meg,hogy ma éppen mi történt.Már tegnap elkezdődött az egész,Lili miatt,aki úgy gondolta,visszavág Nórinak azzal,hogy elmondja Bettinának(a a buta libának)hogy Nóriék kibeszélték őt.Nem kellett volna.Természetesen a buliból Ivettke sem maradhatott ki,a pletykafészek,Bettina egyetlen maradt barátja.Természetesen itt még csak kezdett fokozódni a feszültség.Ma történt meg az,amin még a tesitanárunknak is égnek állt a haja.Gyilkos kosárt választott a tanár és véletlen pont Bettináék és Brigiék voltak az elsők,akik kezdhették.Bettina -mint mindig- alig várta,hogy most is beszóljon,de nem kellet volna mert Brigita azonnal felpofozta.Az esetet nem láttam,mert éppen azon gondolkodtam,hogy a törifelmérőt biztosan jól írom meg (és hál' isten sikerült is angel2.gif) de még csak ez volt a java.Amint Brigi elkezdte,nyomban beleszállt a többi is,és a tesitanár hatalmasat ordibálva leállította őket.Óra végén ott kellet maradniuk,Alexa pedig elmagyarázta a tanárnak,miért is volt ez a pofozgatás.Aztán utolsó órán megkérdeztem valamit valakitől csak egy percre,(nem szoktam beszélgetni órákon de most az egyszer muszáj volt) erre azonnal Lili felszólal,nem tudnád befogni.-Nini,az beszél aki az egész töri órát végig pofázza?-válaszoltam én.Nekem aztán ő főleg ne szóljon,miatta történt ez az egész,és hétfőn kap majd az egész osztály fejmosást abból,miért nem jó veszekedni 110.gif .Éreztem hogy ez lesz.Mondhatom,nagyon van kedvem az osztályfőnököt hallgatni,úgy gondolom hogy az lenne a megoldás,ha Bettinát elküldenék.Egyébként,nem ez az első eset,hogy pofozkodás történt.Tavaly,amikor új osztálytársunk jött,akkor is pofozkodás történt,amiben szintén benne volt Bettina(mondtam,ő egy feszültséggerjesztő). Persze,azért Lola,az új osztálytársunk is csinált pár dolgot,ami miatt nem kedvelték sokan.Odáig fajult a dolog,hogy Bettina megúszta,és Lola úgy döntött,átmegy a Fazekas Mihály Ált. iskolába.Azóta is nagyon sajnálom hogy elment,hiszen csak beakart illeszkedni,de sajnos ezt Bettina nem engedte neki.Persze,neki a beilleszkedés úgy látszik nem éppen ment,hiszen a Bárdos Lajos Általános Iskola volt neki a harmadik,szóval ha valami problémája volt,állandóan iskolát váltott.Na,de Bettina se volt éppen beilleszkedős,és úgy érzem,ennek is az lesz a vége,hogy Bettina megint szedheti a sátorfáját,és húzhat át másik iskolába(mert egyszer már megtörtént vele,ugyanis akkor kiközösítették,amit nem is csodálok,ha ott is szarkeverő volt). Ilyenkor elgondolkodok azon,miért van állandóan veszekedés és erőszak a világon.Erről a témáról egyébként van még egy könyvem is,az a címe hogy Az emlékek őre.Ez a kedvenc könyvem.Szóval visszatérve a témához,ilyenkor tényleg annak a legjobb,aki nincsen benne ebben.De ezt még a fiúkról sem mondhatom el,akik tapsoltak a hajcibálásnál (oh istenem milyen hülyékkel vagyok néha körülvéve wacko.gif).És habár a békítést is megpróbáltam,nem mentem vele semmire,ráadásul a verekedés után csak még jobban megutáltam Bettináékat,de főleg Ivettet(ő már régebben is ilyen volt,kis napraforgó aki mindenkinek nyalizik,és arra megy amerre nem fúj a szél).Tudom kicsit hosszúra sikeredett,de kikellet írnom magamból(az írás tényleg nyugtató hatású,köszi Beyla smileeee.gif ). Szóval,nektek erről mi a véleményetek?
4 felhasználónak tetszik: Beyla, Luckie, riri17, teamdelenax3
2013. május 03. 16:25 #4134
- törölt felhasználó -    
Az egyik osztálytársamból nagyon elegem van.Februárba jött egy új lány (párszor írtam ide) aki az osztálytársam nem csípte.Majdnem elhordta mindennek,most meg úgy nyalja a sggét,hogy ez már szánalmas tőle.Mellé ültem októberbe,most meg állandóan "előre/hátraülök" mondja mindig,most meg egyik lány osztálytársammal lementünk a WC-be és mikor visszamentünk láttam,hogy minden cucca még a táskája is az új lány mellett volt.Annyira utálom az ilyen embereket... Technika előtt meg fel volt szerintem háborodva amiért úgy válaszoltam vissza neki.Meg nem csodálom,hogy ember utálja az új lányt,úgy röhög mint ha valami baja lenne blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. május 03. 16:57 #4135
- törölt felhasználó -    
Beszarok emberek, komolyan.
10 felhasználónak tetszik: Im a SlaveForBritney, riri17, Snowkiss, MadHatter, Vampiregirl1, Hayley.5, Kyra99, teamdelenax3, Sztár Mániás, icarlyluv
2013. május 03. 17:15 #4136
- törölt felhasználó -    
Ma éppen az olyan emberekkel, akik sz*rt se tudnak, de azért okoskodnak. Hogy bírják az ilyet elviselni a barátai vagy éppen a pasija? blink.gif Ha nekem egy óránál többet kellene vele egy légtérben lennem, szerintem kiugranék a harmadikról.. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: riri17
2013. május 03. 18:16 #4137
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (wiky96 @ 2013.05.03. 17:15)
Ma éppen az olyan emberekkel, akik sz*rt se tudnak, de azért okoskodnak. Hogy bírják az ilyet elviselni a barátai vagy éppen a pasija?  blink.gif  Ha nekem egy óránál többet kellene vele egy légtérben lennem, szerintem kiugranék a harmadikról..  rohog.gif

Ó, ez gondolom nekem szólt. Megtisztelsz vele, tudom, hogy nagy sztár vagyok itt a fórumon, de, hogy ennyire? smileeee.gif Váó, nem is tudtam, de, mint írtam abban az ominózus hozzászólásban, mások ordenáré pocskondiázása helyett tanulj meg nőként beszélni és egyáltalán emberként viselkedni, valamint a modorodon sem ártana változtatni. Azért örülök, hogy pénteken én vagyok a legnagyobb problémád. Sztár lettem!XD

On:

Most effektíve úgy semmivel sem. Kissé gagyi az idő, de egyébként végre kisütött nap.smileeee.gif
2013. május 03. 18:19 #4138
- törölt felhasználó -    
A nyomorult gyámüggyel. Egy alap sz_rt ér az egész cool.gif
2013. május 03. 18:24 #4139
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.05.03. 18:16)
Ó, ez gondolom nekem szólt. Megtisztelsz vele, tudom, hogy nagy sztár vagyok itt a fórumon, de, hogy ennyire? smileeee.gif Váó, nem is tudtam, de, mint írtam abban az ominózus hozzászólásban, mások ordenáré pocskondiázása helyett tanulj meg nőként beszélni és egyáltalán emberként viselkedni, valamint a modorodon sem ártana változtatni. Azért örülök, hogy pénteken én vagyok a legnagyobb problémád. Sztár lettem!XD
On:
Most effektíve úgy semmivel sem. Kissé gagyi az idő, de egyébként végre kisütött nap.smileeee.gif

Nem értem miért vagy ilyen beképzelt, hogy azt hiszed már megint rólad van szó. Elárulom, hogy nem te vagy a világ közepe. _nevet.gif Azért ha lehet, ne törj össze nagyon. Bár nekem mindegy. rohog.gif
Egyébként most az egyik évfolyamtársamra gondoltam. A légtér alatt például az osztálytermet értettem. Na, mindegy..
unsure.gif
Tudod nekem más gondom is van, nem csak az, hogy bunkón beszéltem-e veled vagy sem.
2013. május 03. 20:43 #4140
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Blogomból másoltam ki,néhány helyen írtam egy picit,de elnézést kérek az esetleges stílusa miatt.
Előzmény: Az angol tanár rühell engem,nem tudok konkrét okot miért,bár vannak teóriáim.És én is utálom,habár az elején próbáltam rendes lenni vele.Undorító,visszataszító "vicceket" süt el,a melltartó egy tiltott szó nála,és folyton üvöltve beszél.És ez volt életem második karója,az első tesiből volt,ezért buktam ki annyira,mivel elméletbe jól tanulok.

"...És ezután jött a sz*rság,angol.Jó,tudtam hogy röpit írunk,nem vészes.Erre kiderült,hogy az egészet elcs*sztem,már az elején mikor beadtam,úgy az első öt percébe,és a bunkó angoltanár"nő" mondta hogy hát ez se jó,meg ez sem jó,meg ezt nagyon elcsesztem,és láttam az örömét a szemébe,hogy "Hah,most elkaptalak azokkal az s végződésekkel!",és ezután beállt nálam egy ilyen halott zóna.Az óra tizedik perce környékén meg ki is engedtem magamból,elkezdtem bőgni némán,az óra felétől pedig hangosabban,miközben Kató és Petyus próbált vigasztalni(Amiért nagyon-nagyon hálás vagyok,és egy nagy ölelést és bocsit kapnak holnap,amiért ilyen rendik voltak én meg olyan bunkó),és még 1-2 ember is mondta,hogy "jujj",mikor egyes lett az enyém és Petráé(Mivelhogy rólam másolta,mint általában).Az óra végén Tomi is odajött kicsit vigasztalni,de az a érzései hollétéről nincs tudomásunk nőszemély oda se hadarítot a már takonyba fürdő szétbőgött fejemre,csak javította a dogákat és a többiekkel foglalkozott.És ha ez nem lenne elég,még a javító dolgozat ajánlatát sem ajánlotta fel,mikor azt szokta azoknak,akiknek egyes vagy kettes lett,ja,és a buszon is vele utaztam,és akkor is bőgtem mikor felszálltam,és ő ott ült,és direkt kerültem a szemkontaktust,mert én olyan vagyok,de egyszer ránéztem miközben mentem mellette,de ő csak egy halvány önelégült vigyorral ült az én(!!!) helyemen!És akkor nem sokkal hátrébb ültem,és le se sz*rta,hogy a fél buszozás alatt ott bőgtem az ablaknak dőlve,és akkor is csak azért megállva,mert egy kedves néni megkérdezte,tud-e valamibe segíteni,és ez jól esett,így megpróbáltam megállni a sírásba. Na ez szerintem a leggerinctelenebb(vagy nem tudom milyen jelzővel illessem) dolog volt,hogy egy random mellettem ülő idegent jobban érdekelte a sírásom,mint a saját tanárom."(A nő amúgy olyan negyvenes volt,szóval nem hiszem,hogy az a kedves beszélgetős idős néni lett volna.Ja és mikor leszálltunk a végállomásra,még egy "Jó hétvégét" köszönést is odavetett egy kedves mosollyal)
3 felhasználónak tetszik: riri17, teamdelenax3, Luckie
540 oldal 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!