Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.07. 20:03)
Az előző hozzászólásokról jutott eszembe, hogy milyenek az ötödikesek az iskolánkban. Van egy lány, aki kifejezetten olyan, mint egy útszéli khmm... prostituált. A fenekét alig eltakaró szoknya, magassarkú, idegesítő nyávogás, "nagylányos" rágócsattogtatás, festett haj... 10-11 évesen. És ő sírt az egyik tanárnak, hogy mindenki rosszakat mond rá. Édesdrágám, gondolkodj el rajta, vajon miért...
Miken idegesítitek magatokat.XD Én az ilyeneken sz*rrá mosolygom meg röhögöm magamat különben. Ma reggel totál kómásan anatómia könyvet olvasva láttam meg még meg úgyis egy csajt, hogy azt hittem eskü, a a röhögés fog rám jönni. Kiscsaj szintén niki minázs méretű valaggal három számmal kisebb cicanadrágba bújt bele reggel, valamint a póló is olyan 32-33-as méretet súrolhatta, a hurkái és a "mellnek" nevezett zsírja csak úgy kibuggyant. Emellé társult egy - szó szerint - négerre szolizott sárgás beütésű bőr, világos rózsaszín szemhéjpúderrel és szinte fehér rúzzsal. Amikor megláttam, hát nekem is az jutott eszembe, hogy ez olyan messze van az önkritikától, mint Makó Jeruzsálemtől.
Most, hogy érettségi van, ugye látni, hogy kin van ünneplő öltözet. Gusztustalan és undorító, hogy olyan szinten van kiélt fejük, mint egy 25-30 év közötti kukit nem megvető hölgyeménynek, és ahogyan egyesek felöltöznek... hát... kicsapta a biztosítékot. Biztos velem van a gond, de én nem raktam ki a p*csámat, amikor érettségizni mentem, ezek meg mintha a piros lámpás negyedbe mennének, és talán 17-18 évesek. Én lassan már a 14 évesről sem tudom megmondani, hogy mennyi idős, annyira kiélik magukat a korai szexualitás megkezdése által. Azért kíváncsi vagyok, hogy ezek a nőknek született képződmények harminc év múlva hogyan is fognak festeni.