Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 07. 20:11 #4181
itsjustme
itsjustme
Molkoholic
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 6609
Csatolások: 1000
Azonosító: 172899
Idézet (coke. @ 2013.05.07. 20:08)
mert ugye amit ő csinál az teljesen normális, a dizni csenölön is riszálják magukat a tetőtől talpig kikent tizenegy-két évesek...

és természetesen mi is lehetne jobb példa? miért is lenne jobb, ha a gyerek mondjuk leülhetne az anyjával beszélgetni ahelyett, hogy leültetik a tévé elé, hogy nézze a miniribiket? unsure.gif de a szülők hozzáállását sem tudom felfogni. ha valaki nem képes minimális törődésre sem, minek szül?!
2 felhasználónak tetszik: Luckie, coke.
2013. május 07. 20:14 #4182
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.07. 20:11)
Ilyenkor a szüleinek kéne adni egy-két atyai pofont,utána jöhet a gyerek is.Undorítók az emberek  dry.gif De még a fiúk is
Biológián a nőkről tanultunk és mondja az egyik fiú osztálytársam,hogy ő csak azt nézi a nőkőn és akkor már "szerelmes lesz belé" (majdnem így fejezte ki) ha nagy a melle és szép,nagy a sgge.És a belső tulajdonsága nem érdekli?Nem,inkább a külső.Meg hétfőn mondta,hogy nekem még nem nőtt a mellem.Jó,mert 15 évesen nem 100-as méretű melltartót hordok... na mindegy.Ezen látszik,hogy sok pasi a külső alapján ítélik meg a nőket,aki csúnya az maradjon csúnyának,de aki tele van plasztikáztatva az már "istennő"  dry.gif

Fúú, nálunk is ilyenek voltak általánosban. Ráadásul nekem meg van mellem, és tavaly végig ezzel piszkáltak... Most is van pár bunkó egyén, de már nem igazán érdekelnek.
2 felhasználónak tetszik: coke., Luckie
2013. május 07. 20:14 #4183
- törölt felhasználó -    
Idézet (itsjustme @ 2013.05.07. 20:11)
és természetesen mi is lehetne jobb példa? miért is lenne jobb, ha a gyerek mondjuk leülhetne az anyjával beszélgetni ahelyett, hogy leültetik a tévé elé, hogy nézze a miniribiket? unsure.gif de a szülők hozzáállását sem tudom felfogni. ha valaki nem képes minimális törődésre sem, minek szül?!

belegondoltam abba, hogy milyen életük lesz 30-40 évesen. totál kiégettek lesznek, és majd akkor fognak nyávogni, hogy nem volt gyerekkoruk. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: coke., Luckie
2013. május 07. 20:15 #4184
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2013.05.07. 20:14)
Fúú, nálunk is ilyenek voltak általánosban. Ráadásul nekem meg van mellem, és tavaly végig ezzel piszkáltak... Most is van pár bunkó egyén, de már nem igazán érdekelnek.

A lány nem tehet róla,hogy nem nagy a melle,de még nőhetnek.Megérdemelné ha egy vén nővel összeállna és csúnya gyerekei születnének dry.gif
1 felhasználónak tetszik: coke.
2013. május 07. 20:18 #4185
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.07. 20:03)
Az előző hozzászólásokról jutott eszembe, hogy milyenek az ötödikesek az iskolánkban. Van egy lány, aki kifejezetten olyan, mint egy útszéli khmm... prostituált. A fenekét alig eltakaró szoknya, magassarkú, idegesítő nyávogás, "nagylányos" rágócsattogtatás, festett haj... 10-11 évesen. És ő sírt az egyik tanárnak, hogy mindenki rosszakat mond rá. Édesdrágám, gondolkodj el rajta, vajon miért...

Miken idegesítitek magatokat.XD Én az ilyeneken sz*rrá mosolygom meg röhögöm magamat különben. Ma reggel totál kómásan anatómia könyvet olvasva láttam meg még meg úgyis egy csajt, hogy azt hittem eskü, a a röhögés fog rám jönni. Kiscsaj szintén niki minázs méretű valaggal három számmal kisebb cicanadrágba bújt bele reggel, valamint a póló is olyan 32-33-as méretet súrolhatta, a hurkái és a "mellnek" nevezett zsírja csak úgy kibuggyant. Emellé társult egy - szó szerint - négerre szolizott sárgás beütésű bőr, világos rózsaszín szemhéjpúderrel és szinte fehér rúzzsal. Amikor megláttam, hát nekem is az jutott eszembe, hogy ez olyan messze van az önkritikától, mint Makó Jeruzsálemtől. unsure.gif Most, hogy érettségi van, ugye látni, hogy kin van ünneplő öltözet. Gusztustalan és undorító, hogy olyan szinten van kiélt fejük, mint egy 25-30 év közötti kukit nem megvető hölgyeménynek, és ahogyan egyesek felöltöznek... hát... kicsapta a biztosítékot. Biztos velem van a gond, de én nem raktam ki a p*csámat, amikor érettségizni mentem, ezek meg mintha a piros lámpás negyedbe mennének, és talán 17-18 évesek. Én lassan már a 14 évesről sem tudom megmondani, hogy mennyi idős, annyira kiélik magukat a korai szexualitás megkezdése által. Azért kíváncsi vagyok, hogy ezek a nőknek született képződmények harminc év múlva hogyan is fognak festeni. unsure.gif
7 felhasználónak tetszik: itsjustme, emilinda, coke., Alison Lerman, Luckie, MadHatter, icarlyluv
2013. május 07. 20:18 #4186
- törölt felhasználó -    
Idézet (emilinda @ 2013.05.07. 20:14)
belegondoltam abba, hogy milyen életük lesz 30-40 évesen. totál kiégettek lesznek, és majd akkor fognak nyávogni, hogy nem volt gyerekkoruk. blink.gif

15 éves vagyok és már félek felnőni,mert még a "gyerekvilágban" élek.Nem viselkedek úgy mint egy felnőtt,mert még gyerek vagyok.Nagyon,de nagyon bánni fogják,hogy elrontották a gyerekkorukat
5 felhasználónak tetszik: Beyla, emilinda, coke., Luckie, MadHatter
2013. május 07. 20:20 #4187
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.05.07. 20:18)
Miken idegesítitek magatokat.XD Én az ilyeneken sz*rrá mosolygom meg röhögöm magamat különben. Ma reggel totál kómásan anatómia könyvet olvasva láttam meg még meg úgyis egy csajt, hogy azt hittem eskü, a a röhögés fog rám jönni. Kiscsaj szintén niki minázs méretű valaggal három számmal kisebb cicanadrágba bújt bele reggel, valamint a póló is olyan 32-33-as méretet súrolhatta, a hurkái és a "mellnek" nevezett zsírja csak úgy kibuggyant. Emellé társult egy - szó szerint - négerre szolizott sárgás beütésű bőr, világos rózsaszín szemhéjpúderrel és szinte fehér rúzzsal. Amikor megláttam, hát nekem is az jutott eszembe, hogy ez olyan messze van az önkritikától, mint Makó Jeruzsálemtől. unsure.gif Most, hogy érettségi van, ugye látni, hogy kin van ünneplő öltözet. Gusztustalan és undorító, hogy olyan szinten van kiélt fejük, mint egy 25-30 év közötti kukit nem megvető hölgyeménynek, és ahogyan egyesek felöltöznek... hát... kicsapta a biztosítékot. Biztos velem van a gond, de én nem raktam ki a p*csámat, amikor érettségizni mentem, ezek meg mintha a piros lámpás negyedbe mennének, és talán 17-18 évesek. Én lassan már a 14 évesről sem tudom megmondani, hogy mennyi idős, annyira kiélik magukat a korai szexualitás megkezdése által. Azért kíváncsi vagyok, hogy ezek a nőknek született képződmények harminc év múlva hogyan is fognak festeni. unsure.gif

Ez a szolizós téma...
Régebb láttam a TV-ben egy műsort ami ilyen "szolizós" csajról szólt,hogy már függővé vált.Már nem tudom,hogy hány évesen kezdte először de szerintem 15-16 évesen.Egy nap 2-3-szor szolizik.Minek?Na meg étolajjal napozik? omg.gif Grillcsirke lesz majd belőle rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: Beyla, coke., Luckie, MadHatter
2013. május 07. 20:24 #4188
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.07. 20:20)
Ez a szolizós téma...
Régebb láttam a TV-ben egy műsort ami ilyen "szolizós" csajról szólt,hogy már függővé vált.Már nem tudom,hogy hány évesen kezdte először de szerintem 15-16 évesen.Egy nap 2-3-szor szolizik.Minek?Na meg étolajjal napozik? omg.gif Grillcsirke lesz majd belőle  rohog.gif

meg bőrrákos.
4 felhasználónak tetszik: coke., Beyla, Luckie, MadHatter
2013. május 07. 20:25 #4189
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.07. 20:11)
Ilyenkor a szüleinek kéne adni egy-két atyai pofont,utána jöhet a gyerek is.Undorítók az emberek  dry.gif De még a fiúk is
Biológián a nőkről tanultunk és mondja az egyik fiú osztálytársam,hogy ő csak azt nézi a nőkőn és akkor már "szerelmes lesz belé" (majdnem így fejezte ki) ha nagy a melle és szép,nagy a sgge.És a belső tulajdonsága nem érdekli?Nem,inkább a külső.Meg hétfőn mondta,hogy nekem még nem nőtt a mellem.Jó,mert 15 évesen nem 100-as méretű melltartót hordok... na mindegy.Ezen látszik,hogy sok pasi a külső alapján ítélik meg a nőket,aki csúnya az maradjon csúnyának,de aki tele van plasztikáztatva az már "istennő"  dry.gif

+ meg régebb az egyik fiú osztálytársam mindig csúnyának nevezett.Azért nem tud belegondolni,hogy egy lánynak mennyire rosszul esik az ilyen megjegyzés.Sok barátaim azt mondták,hogy szép vagyok és még vasárnap anyukám munkahelyén pár munkatársai is azt mondták,hogy szép vagyok.Máig azt mondom,hogy nem vagyok szép,de nem akarok úgy kinézni mint egy krva rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: coke., Beyla, Luckie, MadHatter, minibogárka
2013. május 07. 20:26 #4190
- törölt felhasználó -    
Idézet (emilinda @ 2013.05.07. 20:24)
meg bőrrákos.

Na meg ez
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Luckie, MadHatter
2013. május 07. 20:27 #4191
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Idézet (itsjustme @ 2013.05.07. 20:11)

gondolom, hogy az ilyen azért szül, mert "becsúszott" 14 évesen, nem akarja elvetetni, de bulizni meg pasizni azt akar, a gyerek meg le van tojva, csináljon azt amit akar, és kezdődik az egész elölről...
4 felhasználónak tetszik: itsjustme, Beyla, Luckie, MadHatter
2013. május 07. 20:27 #4192
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.05.07. 20:18)

engem csak azért idegesítenek, mert kiég tőlük a retinám. rohog.gif nem tudom, miért nem lehet felfogni, hogy a leggings ALSÓruházat, már 1983-ban is valami ALÁ vették fel.
nem szeretem, ha valaki az orrom alá dugja a méretes hátsóját. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: Vandi, Beyla, coke., Luckie, MadHatter, minibogárka
2013. május 07. 20:30 #4193
Vandi
Vandi
AM

Státuszwake me up when september and school ends
Hozzászólás: 3860
Csatolások: 66
Azonosító: 130677
Idézet (emilinda @ 2013.05.07. 20:27)
engem csak azért idegesítenek, mert kiég tőlük a retinám. rohog.gif nem tudom, miért nem lehet felfogni, hogy a leggings ALSÓruházat, már 1983-ban is valami ALÁ vették fel. 
nem szeretem, ha valaki az orrom alá dugja a méretes hátsóját.  biggrin.gif

Én swm bírom felfogni, hogy miért nem értik meg egyesek, hogy a leggings olyan, mint egy harisnya. Az pedig végképp gusztustalan, ha egy százhús kilós disznó vesz fel ilyeneket. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. május 07. 20:40 #4194
FuNkYpUnKy27
FuNkYpUnKy27

StátuszSo I'll be waiting for the real thing, I'll know it by the feeling..
Hozzászólás: 603
Csatolások: 4
Azonosító: 125109
úgy nagyjából mindennel, ami ma történt, tömören kifejezve
2013. május 07. 20:52 #4195
- törölt felhasználó -    
Ez nem most történt, hanem múlthét csütörtökön, de még mindig a hatása alatt vagyok, mert nem tudom feldolgozni. Suliban voltam és négyen voltunk a teremben: egy "páwa", két díszr*banc, meg én. Sajnos két órát kellett várni a tanárra és csak ennyien maradtunk (megvártam, mert csütörtökön fogok előrehozott érettségizni - majd szurkoljatok). Azt kellett hallgatnom, hogy valami felismerhetetlen és irritáló hangon arról "társalognak", hogyan is növesszük vissza a szemöldökünket (!). Így elolvasva nem is annyira durva, de ha hallottátok volna, tuti, hogy nektek is habzott volna a szátok. Meg az egyik megszólal: "még sose voltam amúgy angolon", mire a másik: "én is csak háromszor jöttem be" - aztán mindhárman hazamentek a tanár érkezése előtt. Oké, ti már sukárak vagytok. Nem tudom (és nem is akarom) megérteni, hogy ez miért menő?
8 felhasználónak tetszik: Vandi, coke., emilinda, Beyla, MadHatter, Luckie, riri17, icarlyluv
2013. május 07. 20:59 #4196
- törölt felhasználó -    
Na hát az se jobb ha valaki tiszta csont és bőr. Olyat láttam múltkor, hogy nem tudtam eldönteni hogy van-e rajta bőr vagy két csonton jár. Undorító volt, szóval nem csak a 100 kilós malacok a rondák, szerintem aki túl sovány se egy étvágygerjesztő látvány. Nem értem hogy az ilyenekhez melyik férfinak van gusztusa. És azt utálom hogy ezek nyavalyognak hogy nem tudnak hízni, így meg úgy, de ha 20 kilóval többek lennének akkor azért nyavalyognának. De nekem szerencsére nincs ilyen gondom. Simán hordhatnék cicanacit, csak azért nem szeretem, mert a bakancs nem áll jól hozzá..
2013. május 07. 21:03 #4197
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.05.07. 20:59)
nem csak a 100 kilós malacok a rondák, szerintem aki túl sovány se egy étvágygerjesztő látvány. Nem értem hogy az ilyenekhez melyik férfinak van gusztusa. [...] De nekem szerencsére nincs ilyen gondom.

Most ezt úgy kell értelmezni, hogy se a túlsúlyosak (mi az, hogy malacok?), se a vékonyak nem lehetnek boldogok, csak te, mert neked nincsenek ilyen problémáid?
7 felhasználónak tetszik: itsjustme, coke., Beyla, MadHatter, Luckie, riri17, minibogárka
2013. május 07. 21:10 #4198
Vandi
Vandi
AM

Státuszwake me up when september and school ends
Hozzászólás: 3860
Csatolások: 66
Azonosító: 130677
Én 162 centi és 45 kiló vagyok, ami azért nem csontváz jellegűen, de elég vékonynak számít. Bármennyit eszek, nem tudok hízni. Aki túlsúlyos, az sem (minden esetben) tehet róla, de szerintem mindenkinek tudnia kell a határait, és nem felvenni egy olyan pólót, amiből kivan a pocakja, mert az gusztustalan.
1 felhasználónak tetszik: Luckie
2013. május 07. 21:12 #4199
- törölt felhasználó -    
Semmi se szerencsére. smileeee.gif
2013. május 07. 21:14 #4200
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Idézet (wiky96 @ 2013.05.07. 20:59)
Na hát az se jobb ha valaki tiszta csont és bőr. Olyat láttam múltkor, hogy nem tudtam eldönteni hogy van-e rajta bőr vagy két csonton jár. Undorító volt, szóval nem csak a 100 kilós malacok a rondák, szerintem aki túl sovány se egy étvágygerjesztő látvány. Nem értem hogy az ilyenekhez melyik férfinak van gusztusa. És azt utálom hogy ezek nyavalyognak hogy nem tudnak hízni, így meg úgy, de ha 20 kilóval többek lennének akkor azért nyavalyognának. De nekem szerencsére nincs ilyen gondom. Simán hordhatnék cicanacit, csak azért nem szeretem, mert a bakancs nem áll jól hozzá..

én sem tudok hízni, pedig elég sokat zabálok néha, de valahogy így vagyok kódolva. és igen, szarul esik, hogy néha elkezdik szidni a soványakat, hogy milyen gusztustalanok, meg hogy az a jó, ha valakin hús van. ha valakit meg ledagadtoznak, akkor azért a legtöbben kiállnak, de ha valaki sovány, mert nem tud hízni, akkor az már anorexiás.
5 felhasználónak tetszik: dijansalihu, Beyla, MadHatter, Luckie, riri17
540 oldal 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!