Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 07. 21:19 #4201
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vandi @ 2013.05.07. 21:10)
Én 162 centi és 45 kiló vagyok, ami azért nem csontváz jellegűen, de elég vékonynak számít. Bármennyit eszek, nem tudok hízni.

Idézet (coke. @ 2013.05.07. 21:14)
én sem tudok hízni, pedig elég sokat zabálok néha, de valahogy így vagyok kódolva.

LOL, én se tudok. Nagymamám mindig azt hiszi, hogy drogozok, mert ilyen sovány vagyok. "Takarítás" címszó alatt mindig kábítószereket keres a szobámban. XD Olyan cuki, kár, hogy sose fog találni, mert nem élek ilyeneken. biggrin.gif
14 felhasználónak tetszik: itsjustme, emilinda, coke., Beyla, Vandi, hayley4, MadHatter, Luckie, riri17, TizzyHeart, Lilimooo, antonia12, icarlyluv, minibogárka
2013. május 07. 21:34 #4202
Vandi
Vandi
AM

Státuszwake me up when september and school ends
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3860
Csatolások: 66
Azonosító: 130677
Jaj, ez cuki. biggrin.gif Legalább aggódik érted, valamelyik szülőt, nagyszülőt, nem is érdekli, hogy mit csinál a gyereke.
2013. május 07. 21:41 #4203
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (coke. @ 2013.05.07. 21:14)
én sem tudok hízni, pedig elég sokat zabálok néha, de valahogy így vagyok kódolva. és igen, szarul esik, hogy néha elkezdik szidni a soványakat, hogy milyen gusztustalanok, meg hogy az a jó, ha valakin hús van. ha valakit meg ledagadtoznak, akkor azért a legtöbben kiállnak, de ha valaki sovány, mert nem tud hízni, akkor az már anorexiás.

Ismerős a szitu sajnos. unsure.gif Úgy két éve lement tíz kiló magától és egyik orvos sem tudta megmondani az okát. Én már jártam mindenhol, kezdve a sok hormonteszten át az MRI-ig és az eredmény nulla volt, semmi, elvileg makkegészséges vagyok, mégis éppen, hogy a 42-44 kilót súrolom, pedig sosem voltam az a valaki, aki állandóan azon izélt, hogy milyen kövér. Sosem voltam sem bulémiás, sem anorexiás, mégis csont és bőr vagyok. Hízni próbálok mindenféle szir-sz*rt eszek és egy deka nem jön fel rám. 2012 szeptembere óta négy kilót híztam, mert amúgy negyven voltam, és vészesen meneteltem lefelé, ezért megembereltem magamat, és tömtem magamba az ételt a hányinger és az étvágytalanság ellenére is, hogy ne kerüljek kórházba. Természetesen próbálok hízni, és tényleg eszek mindenféle nemszegényházi kosztot orrba-szájba megspékelve a különböző chipszekkel és édességekkel, de lassan kezdem megszokni és nem hányingerrel belenézni a nagy tükörbe minden alkalommal. Igaz, hogy aki sovány, arra rögtön azt hiszik, hogy anorexiás, pedig nem így van. Próbálom önmagamat elfogadni, erőlködök azon, hogy mindez megváltozzon, de nem fogom magamat csúnyának érezni, csak, mert nincs sonkám. Tény, gusztusosabban néznék ki én is, ha lenne valami kis zsírocska rajtam, de ez van. Próbálgatok mindent a lehető legtermészetesebben persze, így nálam a tömegnövelők kapásból kizárva. Soha nem is akartam, most sem akarom és soha nem is fogom igénybe venni, mert szétszedi az egész szervezetet. El kell fogadni gyerekek: van, aki sovány, van aki pufibb genetikailag, ez van, ez egy örökletes tulajdonságunk és függ az anyagcserénktől. Valahol undorítónak tartom azt a férfit, aki a párját a testalkata, és nem a személyisége alapján választja meg magának. Az én páromnak sem tetszik ez az egész lefogyósdi dolog, mindig mondogatja, hogy hízzak, sőt magához mérten folyton tömi belém a hizlaló dolgokat, de tudom, hogy még mindig én vagyok számára a legszebb nő a világon még így is - ez így normális. Aki azért nem áll szóba valakivel, mert túlsúlyos vagy ellenkező esetben kórosan sovány, az szépen fogja a lapátot és ássa el magát jó mélyre...
12 felhasználónak tetszik: coke., dijansalihu, itsjustme, hayley4, MadHatter, emilinda, Luckie, riri17, nothingcanstopme, Vampiregirl1, icarlyluv, minibogárka
2013. május 07. 21:56 #4204
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Idézet (Beyla @ 2013.05.07. 21:41)
Ismerős a szitu sajnos. unsure.gif Úgy két éve lement tíz kiló magától és egyik orvos sem tudta megmondani az okát. Én már jártam mindenhol, kezdve a sok hormonteszten át az MRI-ig és az eredmény nulla volt, semmi, elvileg makkegészséges vagyok, mégis éppen, hogy a 42-44 kilót súrolom, pedig sosem voltam az a valaki, aki állandóan azon izélt, hogy milyen kövér. Sosem voltam sem bulémiás, sem anorexiás, mégis csont és bőr vagyok. Hízni próbálok mindenféle szir-sz*rt eszek és egy deka nem jön fel rám. 2012 szeptembere óta négy kilót híztam, mert amúgy negyven voltam, és vészesen meneteltem lefelé, ezért megembereltem magamat, és tömtem magamba az ételt a hányinger és az étvágytalanság ellenére is, hogy ne kerüljek kórházba. Természetesen próbálok hízni, és tényleg eszek mindenféle nemszegényházi kosztot orrba-szájba megspékelve a különböző chipszekkel és édességekkel, de lassan kezdem megszokni és nem hányingerrel belenézni a nagy tükörbe minden alkalommal. Igaz, hogy aki sovány, arra rögtön azt hiszik, hogy anorexiás, pedig nem így van. Próbálom önmagamat elfogadni, erőlködök azon, hogy mindez megváltozzon, de nem fogom magamat csúnyának érezni, csak, mert nincs sonkám. Tény, gusztusosabban néznék ki én is, ha lenne valami kis zsírocska rajtam, de ez van. Próbálgatok mindent a lehető legtermészetesebben persze, így nálam a tömegnövelők kapásból kizárva. Soha nem is akartam, most sem akarom és soha nem is fogom igénybe venni, mert szétszedi az egész szervezetet. El kell fogadni gyerekek: van, aki sovány, van aki pufibb genetikailag, ez van, ez egy örökletes tulajdonságunk és függ az anyagcserénktől. Valahol undorítónak tartom azt a férfit, aki a párját a testalkata, és nem a személyisége alapján választja meg magának. Az én páromnak sem tetszik ez az egész lefogyósdi dolog, mindig mondogatja, hogy hízzak, sőt magához mérten folyton tömi belém a hizlaló dolgokat, de tudom, hogy még mindig én vagyok számára a legszebb nő a világon még így is - ez így normális. Aki azért nem áll szóba valakivel, mert túlsúlyos vagy ellenkező esetben kórosan sovány, az szépen fogja a lapátot és ássa el magát jó mélyre...

nagyon jól látod a dolgokat, tényleg. bár ezt szerintem csak az tudja tényleg megérteni és elfogadni másnál is, ha saját maga is átéli. csak tényleg zavaró és bántó, hogy önhibámon kívül vagyok sovány, mások pedig akkor szidják a soványakat, amikor én is ott vagyok. pedig tudom magamról, hogy igen is a túl sovány kategóriába tartozom. az anorexiások pedig pont ezzel nincsenek tisztába, mert azt hiszik hogy dagadtak holott a mérleg csak 35 kilót mutat. egyeseknek tisztába kéne lenniük először a szavak jelentésével, aztán dobálózni velük.
8 felhasználónak tetszik: dijansalihu, Beyla, MadHatter, emilinda, Luckie, riri17, icarlyluv, minibogárka
2013. május 08. 12:18 #4205
- törölt felhasználó -    
Ó, látom rokon lelkekre akadtam. Én két éve egy grammot nem tudok fölszedni, pedig imádok enni, soha az életben nem akartam éheztetni magam és soha nem gondoltam, hogy kövér vagyok. Tavaly óta viszont igencsak zavar, hogy 166 cm vagyok és kb. 40 kiló. A múltkori védőnői szűrésen ugyanis kiderült, hogy én vagyok a legsoványabb az egész osztályban és piszkálni kezdtek miatta, furán néztek rám. Viszont be kellett látnom, hogy ez ellen nincs mit tenni. Nem tudok hízni és kész. Az viszont tényleg zavaró ha azt mondják, hogy biztos nem eszek, azért vagyok sovány, meg, hogy undorítóak, akik így néznek ki, stb. Szerencsére nem tartozom abba a kategóriába, aki érzékenyen kezeli az ilyen beszólásokat, de azért valljuk be, elég nagy bunkóság ilyet mondani. rolleyes.gif Most már kezdem elfogadni, hogy soha nem leszek 50 kilónál több, de igazából az bánt, a lábaim olyan vékonyak, mint a fogpiszkáló és semmi alakom nincs. Persze, nem aggódom még azon, hogy tetszek a fiúknak, mert úgy gondolom, hogy azzal bőven ráérek, de mind tudjuk, hogy a nagymellű cicababák a befutók a legtöbb srácnál...
wiki96 te meg el vagy tájolva, én örülnék ha legalább egy 10 kilót fel tudnék szedni, nemhogy még nyavalyogjak miatta.
8 felhasználónak tetszik: coke., Vandi, dijansalihu, Luckie, riri17, MadHatter, Beyla, icarlyluv
2013. május 08. 12:24 #4206
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Idézet (sophiej @ 2013.05.08. 12:18)
Ó, látom rokon lelkekre akadtam. Én két éve egy grammot nem tudok fölszedni, pedig imádok enni, soha az életben nem akartam éheztetni magam és soha nem gondoltam, hogy kövér vagyok. Tavaly óta viszont igencsak zavar, hogy 166 cm vagyok és kb. 40 kiló. A múltkori védőnői szűrésen ugyanis kiderült, hogy én vagyok a legsoványabb az egész osztályban és piszkálni kezdtek miatta, furán néztek rám. Viszont be kellett látnom, hogy ez ellen nincs mit tenni. Nem tudok hízni és kész. Az viszont tényleg zavaró ha azt mondják, hogy biztos nem eszek, azért vagyok sovány, meg, hogy undorítóak, akik így néznek ki, stb. Szerencsére nem tartozom abba a kategóriába, aki érzékenyen kezeli az ilyen beszólásokat, de azért valljuk be, elég nagy bunkóság ilyet mondani.  rolleyes.gif Most már kezdem elfogadni, hogy soha nem leszek 50 kilónál több, de igazából az bánt, a lábaim olyan vékonyak, mint a fogpiszkáló és semmi alakom nincs. Persze, nem aggódom még azon, hogy tetszek a fiúknak, mert úgy gondolom, hogy azzal bőven ráérek, de mind tudjuk, hogy a nagymellű cicababák a befutók a legtöbb srácnál...
wiki96 te meg el vagy tájolva, én örülnék ha legalább egy 10 kilót fel tudnék szedni, nemhogy még nyavalyogjak miatta.

persze, tudod ő máshogy van vele, ő tökéletes, ő hibátlan, és csak azért nem vesz fel cicagatyát, mert nem áll jól a bakancshoz. örülne inkább, hogy nincsenek ilyen problémái, és nem szorul rá a plusz kilókra.
3 felhasználónak tetszik: dijansalihu, Luckie, Beyla
2013. május 08. 13:21 #4207
- törölt felhasználó -    
Idézet (coke. @ 2013.05.08. 12:24)
persze, tudod ő máshogy van vele, ő tökéletes, ő hibátlan, és csak azért nem vesz fel cicagatyát, mert nem áll jól a bakancshoz. örülne inkább, hogy nincsenek ilyen problémái, és nem szorul rá a plusz kilókra.

Hát engem nem hidegen hagy a ti problémáitok. Nem én tehetek róla ha ilyen elégedetlenek vagytok. Én teljesen elégedett vagyok magammal, és nektek is így kéne lenni vele. Mármint nem velem, hanem hogy magatokkal elégedettek legyetek. És egyébként örülök, hogy nincsenek ilyen problémáim. Foglalkozzatok magatokkal, nem irigykedni kell..
2013. május 08. 16:42 #4208
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10970
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Őszintén? Per pillanat kb. mindennel... mad.gif

Nem elég, hogy amíg tegnap itthon dolgoztam, a fél könyvtárat lepakolták nélkülem és összehányták jobbra-balra (ennél egy pakli kártyát sem lehetett volna alaposabban összekeverni) az új helyiségben, de a vizsgaanyagomat sem kaptam még meg, amit le kellene fordítanom angolról szó szerint 17-ig, miközben a csoporttársaim már hetekkel ezelőtt megkapták... reklamalo.gif
A szombati vizsgámra alig tudok készülni, tételek egy jelentős része még sehol, a munkahelyen ráadásul nem bírják megérteni, hogy KELL még egy polc az új könyvtárba, hogy elférjenek a könyvek. Nem vagyok én varázsló, hogy varázsütésre rendet tegyek és mindennek legyen helye... Utálom, hogy azt hiszik, hogy robot vagyok, nem ember és nem kell rám tekintettel lenni... Egyesével bogarászhatom azokat a (bocsánat, ezt nem gondolom komolyan) NYÜVES könyveket, hogy legalább egy betűhöz ugyanazon betűk tartozzanak, még ha nem is sorrendben, mert ahhoz már egyszerűen nincsen idegrendszerem. Ez nem egy emberes meló, de hát rám mindent nyugodtan rám lehet sózni... 110.gif mad.gif reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: emilinda, Luckie
2013. május 08. 16:47 #4209
- törölt felhasználó -    
A 12-13 éves lányokból.Nem értem miért kell közönségesen öltözködniük és viselkedniük?Na meg ma az egyik lány,hogy öltözködött... nea.gif A gatyája olyan undorító volt,kimor ment fel-le mozgott a szára.Mondtam az osztálytársamnak,hogy megkérdezem hol vehette azt az undorító gatyát,mert nekem is kell.
Meg azzal,hogy napok óta fáj a fejem.Fogalmam sincs,hogy mitől sad.gif
2013. május 08. 16:50 #4210
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2013.05.07. 20:59)
Na hát az se jobb ha valaki tiszta csont és bőr. Olyat láttam múltkor, hogy nem tudtam eldönteni hogy van-e rajta bőr vagy két csonton jár. Undorító volt, szóval nem csak a 100 kilós malacok a rondák, szerintem aki túl sovány se egy étvágygerjesztő látvány. Nem értem hogy az ilyenekhez melyik férfinak van gusztusa. És azt utálom hogy ezek nyavalyognak hogy nem tudnak hízni, így meg úgy, de ha 20 kilóval többek lennének akkor azért nyavalyognának. De nekem szerencsére nincs ilyen gondom. Simán hordhatnék cicanacit, csak azért nem szeretem, mert a bakancs nem áll jól hozzá..

Malacok? blink.gif Ahogy te nevezted a "malacok" nem tehetnek róla,hogy úgy néznek ki.Van egy osztálytársam aki kövér,de betegség miatt.Én sovány vagyok és sajnos nagy nehezen tudok hízni.Nem vagyok olyan,hogy kb. 60 kg szeretnék lenni,de a mérlegen 61-et mutat akkor már diétázni fogok,koplalni... stb. Nem!
7 felhasználónak tetszik: Luckie, riri17, Vandi, MadHatter, Beyla, emilinda, minibogárka
2013. május 08. 18:25 #4211
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.07. 21:19)
LOL, én se tudok. Nagymamám mindig azt hiszi, hogy drogozok, mert ilyen sovány vagyok. "Takarítás" címszó alatt mindig kábítószereket keres a szobámban. XD Olyan cuki, kár, hogy sose fog találni, mert nem élek ilyeneken. biggrin.gif

Engem a mamám rántotthússal etet, hogy hízzak. rohog.gif Szerinte vékony vagyok, de szerintem nem. Mióta középiskolába járok, pocakot eresztettem a büféskaja miatt. biggrin.gif

On:
Ma 4 tinirib@nc, akikkel volt szerencsém egy általános iskolába járni, a buszon tök hangosan bekapcsoltak egy nemakaromzenéneknevezni valamit, és azt hallgaták egész úton, mellette ott nyávogtak és vihogtak. Persze hiába akartam telon zenét hallgatni, semmilyen zenét nem hallottam, és még olvasni se tudtam. dry.gif Már majdnem odamentem, mert az előttem ülő nénit is zavarta, de egy ember szerencsére jól leteremtette őket. És persze még nekik állt feljebb. Nem tudom az ilyenek mit képzelnek magukról, kvára pofátlanok voltak.
10 felhasználónak tetszik: teamdelenax3, Vandi, Luckie, MadHatter, emilinda, Beyla, Bad Girl40, coke., icarlyluv, minibogárka
2013. május 08. 18:28 #4212
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Már három napja fáj a fejem, hányingerem is volt, órákig fetrengtem, mire jobban lettem. És még spanyolozni sem tudtam. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Beyla, teamdelenax3, Im a SlaveForBritney, Luckie, MadHatter
2013. május 08. 19:37 #4213
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Mire tudja késztetni az embereket a money. dry.gif dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Luckie, MadHatter, emilinda, hayley4, icarlyluv
2013. május 08. 19:48 #4214
- törölt felhasználó -    
A 'szijja','vok','lávcsi','nemtom' és ehhez hasonló borzalmaktól égnek áll a hajam.Miért jó bemocskolni a magyar nyelvet ilyen szavakkal? (btw. láttam már olyat is,hogy egy 18 ( !) éves mondta..komolyan elállt a szavam.)
13 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Im a SlaveForBritney, coke., MadHatter, dijansalihu, emilinda, hayley4, Beyla, icarlyluv, Destiny015, riri17, Luckie, minibogárka
2013. május 08. 20:02 #4215
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (wiky96 @ 2013.05.07. 20:59)
Na hát az se jobb ha valaki tiszta csont és bőr. Olyat láttam múltkor, hogy nem tudtam eldönteni hogy van-e rajta bőr vagy két csonton jár. Undorító volt, szóval nem csak a 100 kilós malacok a rondák, szerintem aki túl sovány se egy étvágygerjesztő látvány. Nem értem hogy az ilyenekhez melyik férfinak van gusztusa. És azt utálom hogy ezek nyavalyognak hogy nem tudnak hízni, így meg úgy, de ha 20 kilóval többek lennének akkor azért nyavalyognának. De nekem szerencsére nincs ilyen gondom. Simán hordhatnék cicanacit, csak azért nem szeretem, mert a bakancs nem áll jól hozzá..

Nem mindig tehetnek róla a "100 kilós malacok" (csak hogy a te szavaiddal éljek) és a vékonyak, hogy olyanok amilyenek. Lehet, hogy simán genetika az oka mindennek és akármit csinál semmi nem változik, lehet, hogy valami betegség/gyógyszerek miatt, de hallottam olyat is, hogy a stressz áll a háttérben. Tapasztalatból mondom, mert én már megjártam mindkét végletet. Kiskoromban csont és bőr voltam, többet voltam kórházban mint óvodában, pedig annyit ettem amennyi csak belém fért, emellett mindenféle mozgást kerültem, mégis kilátszottak a bordáim és kiálltak a csontjaim. Mostmár szerencsére nem, de 3-4 évvel ezelőtt meg kezdtem a ló másik oldalára billenni, hiába nem változtattam semmit sem a sportolási, sem az étkezési szokásaimon. Azóta csak magasabb lettem és mostmár nem igazán látszik a felesleg. Az meg emberfüggő, hogy kinek mi tetszik.
9 felhasználónak tetszik: dijansalihu, hayley4, emilinda, coke., teamdelenax3, icarlyluv, riri17, Luckie, minibogárka
2013. május 08. 20:30 #4216
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Idézet (Tufancs @ 2013.05.08. 19:48)
A 'szijja','vok','lávcsi','nemtom' és ehhez hasonló borzalmaktól égnek áll a hajam.Miért jó bemocskolni a magyar nyelvet ilyen szavakkal? (btw. láttam már olyat is,hogy egy 18 ( !) éves mondta..komolyan elállt a szavam.)

mi hiányzik a vok-ból, ami a vagyok-ban megvan? hát az agy.
erre csak ennyit tudok mondani. rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: Jolie_77, emilinda, hayley4, teamdelenax3, Guitarist, MadHatter, Destiny015, riri17, Luckie, minibogárka
2013. május 08. 20:34 #4217
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (wiky96 @ 2013.05.08. 13:21)
Hát engem nem hidegen hagy a ti problémáitok. Nem én tehetek róla ha ilyen elégedetlenek vagytok. Én teljesen elégedett  vagyok magammal, és nektek is így kéne lenni vele. Mármint nem velem, hanem hogy magatokkal elégedettek legyetek. És egyébként örülök, hogy nincsenek ilyen problémáim. Foglalkozzatok magatokkal, nem irigykedni kell..

Irigy? rohog.gif Még akkor sem lennék az rád, ha esetleg te lennél az angol királynő és a Dalai Láma egyben.XD Wazze, egyesek miket nem képzelnek magukról, komolyan.XD Hidd el, a gusztustalan undorító és primitív, illetve alpári stílusodat eltekintve senki sem lenne rád irigy, még egy kóbor kutya sem. Köbö emberileg egyenlő lehetsz a nagy nullával, aki itt osztja az észt. Mert dobálózol te itt olyan paradoxon dolgokkal, hogy ez téged nem érdekel - akkor mi a f*sznak kötekszel, és osztogatod az ostoba használhatatlan tanácsaidat? rolleyes.gif Értsd meg Kicsijány, senki sem kíváncsi rád. Majd, ha kell a tanácsod és a véleményed, akkor azt megírják neked, addig meg fejezd be a tudálékoskodást és az okoskodást, amely mögött igen alacsony IQ rejtőzhet valószínűleg. Örülünk, hogy elégedett vagy magaddal, de tudtommal - úgy, ahogyan a szánalmas tanácsaidra - erre sem kíváncsi senki sem. rolleyes.gif Te foglalkozz magaddal, és a tegnap éjszakai erőlködésedet látván ajánlom neked a Guttalax hashajtót, de, ha az sem használ, akkor tuti tipp a ricinus olaj. wink.gif Mint szoktam mondani, először a saját házad tájékán sepregess, utána térj át máséra! Vagy annyira szegényes a magánéleted, hogy itt tombolod ki magadat? Igaz, nekünk barátaink és szerelmünk van, neked meg gondolom senkid (amin nem is csodálkozok) a nagymenő - újabban csak alpári és primitív - viselkedésű fiú haverjaidon kívül, akikkel gondolom "torpedózni" szoktál, ha van egy kis szabadidőtök. rolleyes.gif Csak azt tudom mondani, mint amit a múltkor: kulturálódj, művelődj, tanulj meg nőként viselkedni, s tanulmányozd a tankönyvek mellett az illemszabályokat is, hogy megtanulj buszon szintén emberként viselkedni!

Na, Ámen Testvéreim! meghajolo.gif

On - csak, hogy ne csak offoljak.XD

Hát nem tudom. A mai gyakorlat nem volt túlzottan jó az ott dolgozó alkalmazottak miatt, sőt szinte ment az egész napos semmit tevés. Meg a fejfájással - a vérvétel kicsit megviselt, mivel vérszegény vagyok. Nem voltam ma valami jól, pláne úgyhogy két és fél órát álltam sorba, mert olyan sokan voltak.
8 felhasználónak tetszik: coke., dijansalihu, MadHatter, teamdelenax3, icarlyluv, riri17, Luckie, minibogárka
2013. május 08. 20:39 #4218
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2013.05.08. 20:02)
Nem mindig tehetnek róla a "100 kilós malacok" (csak hogy a te szavaiddal éljek) és a vékonyak, hogy olyanok amilyenek. Lehet, hogy simán genetika az oka mindennek és akármit csinál semmi nem változik, lehet, hogy valami betegség/gyógyszerek miatt, de hallottam olyat is, hogy a stressz áll a háttérben. Tapasztalatból mondom, mert én már megjártam mindkét végletet. Kiskoromban csont és bőr voltam, többet voltam kórházban mint óvodában, pedig annyit ettem amennyi csak belém fért, emellett mindenféle mozgást kerültem, mégis kilátszottak a bordáim és kiálltak a csontjaim. Mostmár szerencsére nem, de 3-4 évvel ezelőtt meg kezdtem a ló másik oldalára billenni, hiába nem változtattam semmit sem a sportolási, sem az étkezési szokásaimon. Azóta csak magasabb lettem és mostmár nem igazán látszik a felesleg. Az meg emberfüggő, hogy kinek mi tetszik.

Mert sokaknak csak az a jó, akinek nem nagy a feneke, combja, tökéletes az alakja és semmi felesleg nincs rajta. Csak sajnos nem ilyen az élet... Ja, és szerintem tudtommal a túlsúlyos emberek is emberek, úgyhogy ha én is élhetek az ő szavaival, a "100 kilós malacok" éppen valamelyik ólban vannak. Ezért nem mernek a kicsit teltebb alakú lányok rövidben mászkálni, mert az a menő, ha valaki testi adottságainak tökéletlenségével kezdünk el vagdalkozni...
8 felhasználónak tetszik: coke., dijansalihu, Beyla, MadHatter, hayley4, riri17, Luckie, minibogárka
2013. május 08. 20:51 #4219
- törölt felhasználó -    
Hogy Maricával (tánctanárral) kellett táncolnom. :/
2013. május 08. 20:52 #4220
- törölt felhasználó -    
per pillanat az anyámmal. úgy viselkedik felnőtt létére, mint egy hisztis óvodás. mad.gif
540 oldal 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!