Idézet (wiky96 @ 2013.05.08. 13:21)
Hát engem nem hidegen hagy a ti problémáitok. Nem én tehetek róla ha ilyen elégedetlenek vagytok. Én teljesen elégedett vagyok magammal, és nektek is így kéne lenni vele. Mármint nem velem, hanem hogy magatokkal elégedettek legyetek. És egyébként örülök, hogy nincsenek ilyen problémáim. Foglalkozzatok magatokkal, nem irigykedni kell..
Irigy?
Még akkor sem lennék az rád, ha esetleg te lennél az angol királynő és a Dalai Láma egyben.XD Wazze, egyesek miket nem képzelnek magukról, komolyan.XD Hidd el, a gusztustalan undorító és primitív, illetve alpári stílusodat eltekintve senki sem lenne rád irigy, még egy kóbor kutya sem. Köbö emberileg egyenlő lehetsz a nagy nullával, aki itt osztja az észt. Mert dobálózol te itt olyan paradoxon dolgokkal, hogy ez téged nem érdekel - akkor mi a f*sznak kötekszel, és osztogatod az ostoba használhatatlan tanácsaidat?
Értsd meg Kicsijány, senki sem kíváncsi rád. Majd, ha kell a tanácsod és a véleményed, akkor azt megírják neked, addig meg fejezd be a tudálékoskodást és az okoskodást, amely mögött igen alacsony IQ rejtőzhet valószínűleg. Örülünk, hogy elégedett vagy magaddal, de tudtommal - úgy, ahogyan a szánalmas tanácsaidra - erre sem kíváncsi senki sem.
Te foglalkozz magaddal, és a tegnap éjszakai erőlködésedet látván ajánlom neked a Guttalax hashajtót, de, ha az sem használ, akkor tuti tipp a ricinus olaj.
Mint szoktam mondani,
először a saját házad tájékán sepregess, utána térj át máséra! Vagy annyira szegényes a magánéleted, hogy itt tombolod ki magadat? Igaz, nekünk barátaink és szerelmünk van, neked meg gondolom senkid (amin nem is csodálkozok) a nagymenő - újabban csak alpári és primitív - viselkedésű fiú haverjaidon kívül, akikkel gondolom "torpedózni" szoktál, ha van egy kis szabadidőtök.
Csak azt tudom mondani, mint amit a múltkor:
kulturálódj, művelődj, tanulj meg nőként viselkedni, s tanulmányozd a tankönyvek mellett az illemszabályokat is, hogy megtanulj buszon szintén emberként viselkedni!
Na, Ámen Testvéreim!
On - csak, hogy ne csak offoljak.XD
Hát nem tudom. A mai gyakorlat nem volt túlzottan jó az ott dolgozó alkalmazottak miatt, sőt szinte ment az egész napos semmit tevés. Meg a fejfájással - a vérvétel kicsit megviselt, mivel vérszegény vagyok. Nem voltam ma valami jól, pláne úgyhogy két és fél órát álltam sorba, mert olyan sokan voltak.