Holnap dogát írunk infóból és már múlt héten kellett volna megírni!
Meg kb mindennel!
Meg a leckeírással!
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. május 12. 11:28
2013. május 12. 13:13
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Végre új Sirenia kislemez, erre sikerül úgy felrakniuk, hogy csak az UKban legyen letölthető, youtubera meg torrentre meg perzse mindenki cseszik felrakni
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. május 12. 15:26
Idézet (Tufancs @ 2013.05.11. 21:02)
A facebookkal. Komolyan az embernek sehol se lehet nyugta az idióta emberek miatt.Főleg azt szeretem amikor valamelyik lány kiteszi a mellét,drága telefonnal menőzik,h*lye pofát vág,ír valami ostoba idézetet és a barátnői meg a kommentben nyávogják,hogy milyen szép meg,hogy 'szupcsi' lett.I don't want to live on this planet anymore
Hát akkor nem vagyok egyedül.Én azt utálom,hogy van egy "jelölj klub" amin "állítólag" a csoportban vagyok és olyan képeket raknak föl: "hasonlítok xy-re?/véleményt nem kérek ... stb".Meg olyan képeket raknak föl ami undorító,komolyan
2 felhasználónak tetszik:
Bad Girl40,
coke.
2013. május 12. 15:34
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.12. 15:26)
Hát akkor nem vagyok egyedül.Én azt utálom,hogy van egy "jelölj klub" amin "állítólag" a csoportban vagyok és olyan képeket raknak föl: "hasonlítok xy-re?/véleményt nem kérek ... stb".Meg olyan képeket raknak föl ami undorító,komolyan
Nekem a buli meghívások a kedvenceim! Nem baj az, hogy én egyáltalán nem iszok alkoholt, soha nem is dohányoztam, a drogozást mélyen elítélem, sőt még soha egy diszkóba se tettem be a szép lábikómat, de azért ezrével kapom én is különböző ismerőseimtől a bulikra, fesztiválokra való meghívást. Marha idegesítő, és még kikapcsolni sem lehet ezt a funkciót. Nekem a parti fotók a kedvenceim, mikor totál drogos vagy részeg fejjel beállnak pózolni a műmájerek és a p*csák. Hála a jó Istennek, nekem vannak jóval idősebb ismerőseim is, így sokszor a közös falon inkább csak a megosztott, illetve lájkolgatott elgondolkodtató idézetek és képek vannak, de néha sajnos néhány IQ nindzsa ismerősöm bejegyzésével találom szembe magamat. Én már rég letöröltem volna magamat erről a retekről, csak az a baj, hogy a sulis csoportban terjengenek az infók a suliról, az órákról, a számonkérésekről, a gyakorlatról és az ofő is oda nyom fel minden tananyagot, illetve infót, ha valamit megtudott. Istent áldanám, ha véletlenül befuccsolna és eltűnne az éterbe ez a "találmány", ami amúgy hülyíti a mai generáció gyöngyeit.
On:
Hát a gyógyszertannal. Hát ez az ötven gyógyszer megtanulása valami brutális. Küzdök vele, de már kezdek csömört kapni tőle, ám idén a legutolsó dolgozat nem csak, hogy gyógyszertanból, de legközelebb dogát maximum 2013 szeptemberében fogok írni. Ez valahogy idáig még tartja bennem a lelket.
2013. május 12. 15:38
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
hmm ma épp? szerdán és csütörtökön OKJ-s vizsgázom (írásbeli és gyakorlati) a 8 legnehezebb modulból, rá egy hónapra szóbeli és addig nem tudok dolgozni, illetve elvileg hív majd a főnököm...(vagy nem)
2 felhasználónak tetszik:
dijansalihu,
Beyla
2013. május 12. 15:44
Ma éppen nem sok mindennel.
Jelenleg csak azzal,hogy nagyban pókerezek (igaz ma szinte csak bukok) erre egy román k***g beírja,hogy f*ck hungary. Majdnem írtam neki pár 'szép' szót,de inkább nem,mert kitiltottak volna.
Csak azt nem értem mire föl írta,oka nem volt rá.
Jelenleg csak azzal,hogy nagyban pókerezek (igaz ma szinte csak bukok) erre egy román k***g beírja,hogy f*ck hungary. Majdnem írtam neki pár 'szép' szót,de inkább nem,mert kitiltottak volna.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. május 12. 17:11
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Ezekkel a töröknadárgokkal, vagy mi a rák a nevük. Minden bolt ezzel van tele, még a teszkó is, és minden második lány ezt hordja. Valakinek jól is áll, de némelyik nem néz tükörbe, és úgy áll rajtuk, mintha beszrtak volna. Jó, alapból olyan az a nadrág, de némelyik lányon még idiótábban áll. Én inkább nem állok be a sorba, utálom, ha meglátom valaki máson a cuccomat, irritál.
2013. május 12. 18:02
A tízévesekkel, akik azt hiszik, hogy Justin Bieber, Selena Gomez, a Little Mix és a One Direction jó zenét játszanak (a One Direction még annyira nem is gáz, de a rajongók többsége elviselhetetlen), holott tucatfos az egész, amikhez hozzádobtak 1-2 babapofit, meg semmitmondó dalszöveget, hogy el tudják adni az ilyen agymosottaknak. A gyerekes gondolkodásukra alapozva pedig leszólják az igazi tehetségeket, mintha annyit értenének az igényes zenéhez. Az ilyenek nagyon kiborítanak, mikor próbálják bemesélni nekem, hogy mi a jó és mi nem.
Szerk.: ezt a hozzászólást nézzétek.
10 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Luckie,
TheDanush,
davidsomerhalder,
Vampiregirl1,
Beyla,
hayley4,
coke.,
MadHatter,
icarlyluv
2013. május 12. 18:04
Annyira imádom, amikor valaki odaírja, hogy a kedvenc gitárosom Slash, amikor halványlilagőze sincs arról, hogy ki ő. Oké, annyit maximum tud, hogy Guns, és itt ki is merül. Csak mert olyan menő ma beírni kedvencnek Slash-t, nem baj, hogy csak őt ismerjük egyedül, azért beírjuk. Persze, ha valakinek tényleg ő a kedvenc gitárosa - mert olyanok sokan vannak - azzal nincs semmi baj, de akik csak divatból jelölik be, őrült módon fel tudnak idegesíteni...
2013. május 12. 18:04
davidsomerhalderúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 201873 offline |
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.12. 18:02)
A tízévesekkel, akik azt hiszik, hogy Justin Bieber, Selena Gomez, a Little Mix és a One Direction jó zenét játszanak (a One Direction még annyira nem is gáz, de a rajongók többsége elviselhetetlen), holott tucatfos az egész, amikhez hozzádobtak 1-2 babapofit, meg semmitmondó dalszöveget, hogy el tudják adni az ilyen agymosottaknak. A gyerekes gondolkodásukra alapozva pedig leszólják az igazi tehetségeket, mintha annyit értenének az igényes zenéhez. Az ilyenek nagyon kiborítanak, mikor próbálják bemesélni nekem, hogy mi a jó és mi nem.
mond meg tesó
2013. május 12. 18:05
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
szívemből szóltál. bár én a jót rockra helyettesíteném. ma legaláb tíz profilba belefutottam, ahol a zenei stílus rock, a kedvencek meg példaképek meg ezek a tucat celebek. de mégis a kedvencem; top 5 rocksztárt sorolt fel egy kiscsaj, erre valamelyik vandájreksön fiúcska volt köztük.
oké, hogy a rocknak számtalan ágazata van, de azért...
9 felhasználónak tetszik:
Luckie,
dijansalihu,
Beyla,
coke.,
hayley4,
MadHatter,
teamdelenax3,
icarlyluv,
nicol bellox
2013. május 12. 18:07
Idézet (Miley-fan09 @ 2013.05.12. 15:44)
Ma éppen nem sok mindennel.
Hát nekem megérte volna a kitiltást!!
ON:
Azzal, hogy a szomszédba egy rendőr költözött! Igaz, még személyesen nem találkoztunk, csak láttam őt, de megvan róluk a véleményem.
Hát mondom, vége a szép időknek. Nincs több zene bömböltetés, és ha ezentúl áthívok valakit, figyelnünk kell, hogy ne kiabáljunk olyan dolgokat, amik tiltva vannak XDD
2013. május 12. 18:09
Bevallom, nekem is vannak "tucat" kedvenceim (például az általad említett Little Mix), de csak kedvelem őket. A legtöbb zenéjüket hamar meguntam, és bár bírom őket, mégsem vagyok elvakult fan, nem csak az létezik számomra, és ennek ellenére sokkal jobban elismerem például Michael Jackson munkásságát, mint az övéiket.
Jaj, attól a tagtól néha a falat tudnám kaparni, annyira idegesítő. xD Nem elég hogy lósz@rt se tud a valódi zenéről, még hangoztatja is... Grumpy megmondja.
2013. május 12. 18:31
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hogy én már ezt hányszor elmondtam az életem során! De teljesen feleslegesen, így amondó vagyok, hogy mindenki azt hallgat, amit csak akar, de amikor az én torkomon akarják lenyomni a kis kedvenceiket, akkor kapok agyérgörcsöt, aztán meg megmagyarázzák, hogy Madonna egy vén k*rva, az áldott kedvenceik pedig a megtestesült Istenek illetve Istennők. Szerintem kicsit erős volt, amit abban az ominózus topikban írtál, és az ilyen megjegyzések - mivel ovisokkal vagyunk körülvéve - csak szítják az értelmetlen veszekedést. Nem az ő hibájuk, hogy ezt szeretik, hisz ezeket a sz*rokat nyomják az arcukba éjt nappallá téve, és a legtöbbjük vevő lesz az ilyen f*stalicska "zenére", elvégre pontosan ez a korosztály a legmanipulálhatóbb. Előbb vagy utóbb, ahogyan mindenkinek ki fog forrni egy bizonyos ízlés, és éretten már tud szelektálni, hogy mi az, ami jó és mi a szemét. Fikázhatod őket akármennyire, ócsárolhatod a zenei ízlésüket, de még kicsik - nem érettek annyira, hogy a zenét az értelme és a mondanivalója miatt hallgassák. Nekem is van egy-két tucatsz*r a telómon, amiket hallgatni szoktam néha napján, amikor rám jön az öt perc.XD Az ilyen hozzászólások után egyébként ne csodálkozz, hogy vehemes reakció lesz a végeredmény, viccen kívül.XD
7 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Im a SlaveForBritney,
coke.,
hayley4,
Vampiregirl1,
MadHatter,
icarlyluv
2013. május 12. 18:39
Idézet (Beyla @ 2013.05.12. 18:31)
Hogy én már ezt hányszor elmondtam az életem során! De teljesen feleslegesen, így amondó vagyok, hogy mindenki azt hallgat, amit csak akar, de amikor az én torkomon akarják lenyomni a kis kedvenceiket, akkor kapok agyérgörcsöt, aztán meg megmagyarázzák, hogy Madonna egy vén k*rva, az áldott kedvenceik pedig a megtestesült Istenek illetve Istennők. Szerintem kicsit erős volt, amit abban az ominózus topikban írtál, és az ilyen megjegyzések - mivel ovisokkal vagyunk körülvéve - csak szítják az értelmetlen veszekedést. Nem az ő hibájuk, hogy ezt szeretik, hisz ezeket a sz*rokat nyomják az arcukba éjt nappallá téve, és a legtöbbjük vevő lesz az ilyen f*stalicska "zenére", elvégre pontosan ez a korosztály a legmanipulálhatóbb. Előbb vagy utóbb, ahogyan mindenkinek ki fog forrni egy bizonyos ízlés, és éretten már tud szelektálni, hogy mi az, ami jó és mi a szemét. Fikázhatod őket akármennyire, ócsárolhatod a zenei ízlésüket, de még kicsik - nem érettek annyira, hogy a zenét az értelme és a mondanivalója miatt hallgassák. Nekem is van egy-két tucatsz*r a telómon, amiket hallgatni szoktam néha napján, amikor rám jön az öt perc.XD Az ilyen hozzászólások után egyébként ne csodálkozz, hogy vehemes reakció lesz a végeredmény, viccen kívül.XD
A zenei ízlés kiforrásáról csak annyit, hogy láttam már olyat Starity-n, aki 22 évesen Justin Bieberre nyáladzott. Ezen azóta se tudok túllendülni. Néha eszembe jut (tényleg) és akkor azon gondolkozom, hogy vajon Isten ilyenkor mit csinál? Vagy ő is JB rajongó lett?
2013. május 12. 18:42
Idézet (dijansalihu @ 2013.05.12. 18:39)
A zenei ízlés kiforrásáról csak annyit, hogy láttam már olyat Starity-n, aki 22 évesen Justin Bieberre nyáladzott. Ezen azóta se tudok túllendülni. Néha eszembe jut (tényleg) és akkor azon gondolkozom, hogy vajon Isten ilyenkor mit csinál? Vagy ő is JB rajongó lett?
Én olyat is találtam, hogy állítólag egy 20 év körüli nő ilyen Hannah Montanákat meg Vámpírnaplókat szeretett. Bevallom, az utóbbit én is szeretem, de 13 évesen még nem olyan gáz. Bár szerintem az előbb említett személy tuti nem volt annyi, mint amennyit magáról mondd, de azért ekkorát kamuzni...
2013. május 12. 18:46
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline |
Idézet (riri17 @ 2013.05.12. 17:11)
Ezekkel a töröknadárgokkal, vagy mi a rák a nevük. Minden bolt ezzel van tele, még a teszkó is, és minden második lány ezt hordja. Valakinek jól is áll, de némelyik nem néz tükörbe, és úgy áll rajtuk, mintha beszrtak volna. Jó, alapból olyan az a nadrág, de némelyik lányon még idiótábban áll. Én inkább nem állok be a sorba, utálom, ha meglátom valaki máson a cuccomat, irritál.
azért az vicces, hogy a lányok elkezdtek ilyen bő fazonú valamiket hordani, a legtöbb fiún meg csak úgy feszül a gatya. most mégis mi ez?
2013. május 12. 18:48
A túlzott fanatizmussal. Egyesek rajongása egyszerűen túlságosan is magas szinteket verdes. DE azért ezen emberek leszólják azokat, akik szintén ezt csinálják. És nem, nem tizenévesekről van szó.
Meg persze a buzgómócsingokból van elegem
És egy kérdés: miért baj az, ha vki huszonévesen szereti a Vámpírnaplókat? Tudtommal nincs korhatárhoz kötve, nem?
Meg persze a buzgómócsingokból van elegem
És egy kérdés: miért baj az, ha vki huszonévesen szereti a Vámpírnaplókat? Tudtommal nincs korhatárhoz kötve, nem?
8 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Lady Suzy,
Beyla,
coke.,
MadHatter,
Sugarbabes,
icarlyluv,
nicol bellox
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.