Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 13. 17:09 #4301
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tufancs @ 2013.05.13. 17:04)
Én meghallgattam és nem találok rá szavakat.  blink.gif Ez valami borzalom,és igen eléggé sok kreatívítás kellett ahhoz,hogy kitalálják a címet.Alapjában véve,nekem semmi bajom sincs akik ilyen valamiket hallgat,addig míg nem szidja a mások kedvencét,hogy milyen f*s meg stb.(még azt is szeretem,amikor Jussy fanok bevédik őt,hogy milyen tehetséges és szekszi és hú meg wá. Na,ezt nehezen viseli el a gyomrom.)

"Well I jumped into the river, too many times to make it home... I'm out here on my own, an drifting all alone, if it, doesn't show give it time, to read between the lines, 'cause I see the storm getting closer, and the waves they get so high... seems everything we've ever known's here, why must it drift away and die" Például. Vissza az időkbe, amikor a zenének még mondanivalója volt...
5 felhasználónak tetszik: Luckie, coke., icarlyluv, nothingcanstopme, MadHatter
2013. május 13. 17:11 #4302
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.13. 17:06)
Mikor én meghallottam Justin-tól a Baby zenét azt hittem először,hogy egy csaj énekli.Nem lettem Bieber rajongó hál istennek,mert az ilyen zenéket nem szeretem

hát aki bíbörkét szereti, az alapjábavéve a ZENÈT nem szereti, mert amit ő csinál az nem más mint a zeneipar elleni merénylet...
7 felhasználónak tetszik: dijansalihu, Luckie, icarlyluv, MadHatter, hayley4, Beyla, Liliane.
2013. május 13. 17:13 #4303
- törölt felhasználó -    
Idézet (coke. @ 2013.05.13. 17:11)
Hát aki bíbörkét szereti, az alapjábavéve a ZENÈT nem szereti, mert amit ő csinál az nem más mint a zeneipar elleni merénylet...

Mondjuk a zene egy elég tág fogalom, sok minden beletartozik. De ez az agyongépiesített hülyeség nem. Ha én éltem volna a múlt ezredben, és tudom, hogy ilyen lesz a mai világ, megöltem volna mindenkit, az hétszentség biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: dijansalihu, Luckie, coke., MadHatter, hayley4, Beyla
2013. május 13. 17:17 #4304
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.13. 17:06)
Mikor én meghallottam Justin-tól a Baby zenét azt hittem először,hogy egy csaj énekli.Nem lettem Bieber rajongó hál istennek,mert az ilyen zenéket nem szeretem

Én is emlékszem, amikor Justin(e) kezdett berobbanni a köztudatba, tesóm megmutatta az One Time-ot tőle, és megkérdeztem, ki az előadója. Rávágta: Justin Bieber. elkerekedtek a szemeim, amikor meghallottam a "Justin" nevet, kajak azt hittem, hogy egy 14 év körüli kis csaj énekel. blink.gif
U.i.: Megjött az utódja. omg.gif
4 felhasználónak tetszik: coke., icarlyluv, MadHatter, Beyla
2013. május 13. 17:20 #4305
coke.
coke.
r u mine ?

Státuszdo i wanna know ?
Hozzászólás: 2321
Csatolások: 85
Azonosító: 147979
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.13. 17:09)
"Well I jumped into the river, too many times to make it home... I'm out here on my own, an drifting all alone, if it, doesn't show give it time, to read between the lines, 'cause I see the storm getting closer, and the waves they get so high... seems everything we've ever known's here, why must it drift away and die" Például. Vissza az időkbe, amikor a zenének még mondanivalója volt...

most is van: cigizzél, drogozzál meg piáljál amíg egyszer csak az elvonón találod magadat.
3 felhasználónak tetszik: Luckie, hayley4, Beyla
2013. május 13. 17:23 #4306
- törölt felhasználó -    
Idézet (coke. @ 2013.05.13. 17:20)
most is van: cigizzél, drogozzál meg piáljál amíg egyszer csak az elvonón találod magadat.

Meg "I love you baby, you are beautiful, lalalala" omg.gif 110.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, coke.
2013. május 13. 17:24 #4307
- törölt felhasználó -    

Azért ott van a Mr. Brownstone, ami burkolt célzás a heroinra biggrin.gif De a rocksztárok körében ez nem volt újdonság, és ezért nem is ítélem el őket. A zenéjük tökéletes volt, amit adtak a világnak, az pedig páratlan, úgyhogy nem izgat, mit csináltak a magánéletükben.
5 felhasználónak tetszik: coke., Luckie, Törpemókus, MadHatter, hayley4
2013. május 13. 17:30 #4308
- törölt felhasználó -    
Idézet (Luckie @ 2013.05.13. 17:17)
Én is emlékszem, amikor Justin(e) kezdett berobbanni a köztudatba, tesóm megmutatta az One Time-ot tőle, és megkérdeztem, ki az előadója. Rávágta: Justin Bieber. elkerekedtek a szemeim, amikor meghallottam a "Justin" nevet, kajak azt hittem, hogy egy 14 év körüli kis csaj énekel. blink.gif 
U.i.: Megjött az utódja. omg.gif

A volt osztálytársam oda volt Justin-ért blink.gif Hát mondom van ízlése valakinek rolleyes.gif (Olyan képeket rakott föl a Facen,hogy csak bámultam és rögtön ki is kapcsoltam a Facet,lefotózta,hogy csókolózik a pasijával... Jó,hogy 1 évvel idősebb a csaj,de azért nem tennék föl olyan képet ahol egy pasival smárolok.Teljesen elvette a kedvem,hogy a Facen lógjak)Sajnos most nem tudom,hogy még mindig imádja-e,de régen még a telefonját is puszilgatta... hát ki mást puszilgathatott?Justin Bieber-t személyesen rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: Luckie, Törpemókus, Beyla
2013. május 13. 17:37 #4309
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.13. 17:30)
A volt osztálytársam oda volt Justin-ért  blink.gif Hát mondom van ízlése valakinek  rolleyes.gif (Olyan képeket rakott föl a Facen,hogy csak bámultam és rögtön ki is kapcsoltam a Facet,lefotózta,hogy csókolózik a pasijával... Jó,hogy 1 évvel idősebb a csaj,de azért nem tennék föl olyan képet ahol egy pasival smárolok.Teljesen elvette a kedvem,hogy a Facen lógjak)Sajnos most nem tudom,hogy még mindig imádja-e,de régen még a telefonját is puszilgatta... hát ki mást puszilgathatott?Justin Bieber-t személyesen  rolleyes.gif

Nekem volt egy osztálytársam, aki azt mondta, hogy régebben járt SP-vel. _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Törpemókus, Beyla
2013. május 13. 17:39 #4310
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3398
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.12. 21:19)
Utálom Justin-t,Selena-t,az 1D-t és a Little Mix-et.A legtöbb tizenéves az ilyen szr zenét hallgatnak és rögtön szerelmesek lesznek (lányokra értem: Justin és az 1D)A világon vannak más énekesek vagy bandák,de őket leszraják vagy nem is tudják,hogy léteznek-e.A 24Herbs nem olyan híres mint az 1D,de legalább nem a ... zenét csinálják.Ha valami rosszat írsz a kedvencéről pl: Justin-ról írsz már elkezd veled "szépen" beszélni,de te leírtad a véleményedet  rolleyes.gif 
Amúgy itt van az egyik zene a 24Herbs-től.Pénteken az egyik osztálytársamnak meg mutattam azt a zenét amit belinkeltem és nem azt mondta,hogy "ritka szr/mi ez a zene?",hanem azt mondta,hogy tetszik neki.De ha egy 1D rajongónak megmutatod az biztos,hogy elmondja mindennek a zenét amit mutatnák

Én szeretem a Little Mixet, ciki avagy sem. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Luckie, teamdelenax3
2013. május 13. 17:54 #4311
- törölt felhasználó -    
Idézet (Luckie @ 2013.05.13. 17:37)
Nekem volt egy osztálytársam, aki azt mondta, hogy régebben járt SP-vel. _nevet.gif

Ó a kedvenc .. rolleyes.gif _nevet.gif
2 felhasználónak tetszik: Luckie, Beyla
2013. május 13. 18:23 #4312
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Hűű, ma megkaptam, miért nem hallgatom Mr.Bustat és társait... mellow.gif A Páva Dalt meghallgatom tőle, mert van benne igazság, de ennyi..nem igazán tartom nagy rap előadónak azt az embert, akinek a dalai 90%-a a nőkröl szól, egy csomó káromkodással fűszerezve. Nem szeretnék nagyon felhozni egy külföldi előadót sem, mert sajnos ma már majdhogynem az összes rap szám hasonlókról szól. Pedig gyerekkoromba imádtam a rap zenét, még Eminem pólóm is van, unokatestvéreim mindig őt hallgatták. smileeee.gif Egyébként hallgatok magyar rap zenét, de csak pár előadót, azokat, akiknek értelmes dalaik vannak.
2 felhasználónak tetszik: Luckie, coke.
2013. május 13. 18:57 #4313
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2013.05.13. 18:23)
Hűű, ma megkaptam, miért nem hallgatom Mr.Bustat és társait... mellow.gif A Páva Dalt meghallgatom tőle, mert van benne igazság, de ennyi..nem igazán tartom nagy rap előadónak azt az embert, akinek a dalai 90%-a a nőkröl szól, egy csomó káromkodással fűszerezve. Nem szeretnék nagyon felhozni egy külföldi előadót sem, mert sajnos ma már majdhogynem az összes rap szám hasonlókról szól. Pedig gyerekkoromba imádtam a rap zenét, még Eminem pólóm is van, unokatestvéreim mindig őt hallgatták. smileeee.gif  Egyébként hallgatok magyar rap zenét, de csak pár előadót, azokat, akiknek értelmes dalaik vannak.

3 osztálytársam (?) Mr. Bustat hallgat.Akkor értem is,hogy miért hallgatják, a "nőkről" szól.

On:
Az egyik fiú osztálytársamra.Mindig büfög és fingik szünetben,bekiabálja órán,hogy "hugyoznom kell vagy szrnom kell",hát nem egy gusztustalan ember?Na meg Biológián a szexualitásról volt szó,abban is olyan undorító szavakat kiabált be,hogy csak néztem dry.gif Elmondták az osztályfőnöknek,hogy mit csinál... na és vajon mit kapott?Nem mehet június 1.-én bankettre.Ez nagy büntetés komolyan rolleyes.gif Telefonált is az anyjának régen,de mondta is az anyja,hogy nem fog ilyet csinálni,aha persze.Mikor hazajöttem megkérdeztem az anyámat,hogy ő mit csinálna ha felhívná az ofő,hogy én büfögök órán vagy más csinálok.Nem azt mondta,hogy "nem fog ilyet csinálni" hanem egy "nyaklevest" kapnék.De ő semmit nem kap.És még játssza a nagyfiút,de majdnem 5 tantárgyból bukik
4 felhasználónak tetszik: riri17, Luckie, Beyla, MadHatter
2013. május 13. 19:01 #4314
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5018
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
az időjárással sad.gif egyszer süt a nap egyszer meg a szél fúj mad.gif
2013. május 13. 19:05 #4315
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Néhány emberrel, akik azt hiszik, hogy joguk van úgy kezelni mindenkit, mint egy darab fekáliát (hogy ízlésesen fogalmazzak), de ennek ellenére mégis mindenki imádja őket mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. május 13. 19:08 #4316
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.13. 18:57)
3 osztálytársam (?) Mr. Bustat hallgat.Akkor értem is,hogy miért hallgatják, a "nőkről" szól.
On:
Az egyik fiú osztálytársamra.Mindig büfög és fingik szünetben,bekiabálja órán,hogy "hugyoznom kell vagy szrnom kell",hát nem egy gusztustalan ember?Na meg Biológián a szexualitásról volt szó,abban is olyan undorító szavakat kiabált be,hogy csak néztem  dry.gif Elmondták az osztályfőnöknek,hogy mit csinál... na és vajon mit kapott?Nem mehet június 1.-én bankettre.Ez nagy büntetés komolyan  rolleyes.gif Telefonált is az anyjának régen,de mondta is az anyja,hogy nem fog ilyet csinálni,aha persze.Mikor hazajöttem megkérdeztem az anyámat,hogy ő mit csinálna ha felhívná az ofő,hogy én büfögök órán vagy más csinálok.Nem azt mondta,hogy "nem fog ilyet csinálni" hanem egy "nyaklevest" kapnék.De ő semmit nem kap.És még játssza a nagyfiút,de majdnem 5 tantárgyból bukik

Nekem a barátom is azt hallgat, de már kezdem leszoktatni róla. biggrin.gif

Amúgy elég undorító osztálytársad van. Általánosba nekem is volt egy ilyen osztálytársam, aki állandóan böfögött. És lány volt ráadásul.. blink.gif
4 felhasználónak tetszik: coke., Luckie, Beyla, MadHatter
2013. május 13. 19:11 #4317
- törölt felhasználó -    
Idézet (riri17 @ 2013.05.13. 19:08)
Nekem a barátom is azt hallgat, de már kezdem leszoktatni róla. biggrin.gif 
Amúgy elég undorító osztálytársad van. Általánosba nekem is volt egy ilyen osztálytársam, aki állandóan böfögött. És lány volt ráadásul.. blink.gif

Ha ez középiskolába fogja csinálni... biztos kap egy fegyelmit.Nem volt elég őt elviselni,de amióta jött az új csaj ős is büfög.Elég volt elviselni a fiú osztálytársamat,de már kettőt elviselni...
3 felhasználónak tetszik: Luckie, Beyla, MadHatter
2013. május 13. 20:12 #4318
Eszter97
Eszter97
Hozzászólás: 886
Csatolások: 79
Azonosító: 173320
Csak azzal, hogy én voltam olyan kedves és segítettem egy lányon. Neki pedig a köszönete annyi volt, hogy letiltott fészbúkon. Na így próbáljon meg leülni, vagy hozzám szólni a buszon. Kis csitri.rolleyes.gif
2013. május 13. 20:27 #4319
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418

Meg d*gjál egysztelenül bárhol bárkivel bármikor, viccen kívül. A mai pop slágereknek, illetve pop zenének csúfolt kreálmányok 99%-a az esztelen szexuális aktusokról szól. Tudnék egy párat felsorolni, amiknek a dalszövege enyhén szólva arról szól, hogy "Figyu, gyere mán' d*gni egyet!", és a poén az, hogy a fiatalok ezt tartják a legjobb, leghihetetlenebb, legjobb zenének. Amerikában egyszerűen buták a gyerekek, nálunk meg az a helyzet, hogy a 12-18 éves korosztály egyáltalán nem beszéli az angolt. Á, tök jól hangzik a dal, király, de egyébként a kukiról és a szexről énekelnek benne. Minő kreativitás. blink.gif Hát igen, a maradékuk pedig arról szól, amiket felsoroltál. MJ propellerként forog a sírjában, Madonna meg egyszerűen éjt nappallá téve bőg, hogy ilyen szennyeknek taposták ki az ösvényt.

Idézet (Nessa123 @ 2013.05.13. 19:11)
Ha ez középiskolába fogja csinálni... biztos kap egy fegyelmit.Nem volt elég őt elviselni,de amióta jött az új csaj ős is büfög.Elég volt elviselni a fiú osztálytársamat,de már kettőt elviselni...

Ó, nekem most OKJ-n egy velem egyidős csaj műveli ezt. Olyan undorító, hogy az valami borzasztó. Múltkor akkorát büfögött, hogy eskü a párom és az édesapám együtt nem tud akkorát. Még egy fiútól csak-csak azt mondom, hogy oké, de, hogy egy lány/nő szájából! ohmy.gif Oké, itthon meg a páromnál én is elengedem magamat, de ő iskolában és gyakorlaton űzi mesterien. Mondjuk szombaton a párom elvitt egy étterembe ebédelni, és hát gyorsan ettem, mert nagyon jól esett a kaja, de véletlenül kicsúszott egy büfi is. Megjegyzem negyed akkora sem volt, mint amit azaz ominózus osztálytársnőm művelni tud. Szerintem az ilyenek nagy részt rájátszanak, és direkt büfögnek ekkorát. Undorító. Nem tudom miért nem lehet kulturáltan viselkedni, ha nem otthon vannak.

On:

Az időjárással újabban csak. Nem bírom valahogy ezt a hideg-meleg váltakozást. Vagy legyen hideg, vagy legyen meleg, de ne ez. Reggel szétfagytam a peronon az alatt a tíz perc alatt, amíg fel tudtam szállni a vonatra. Brutális volt. blink.gif
5 felhasználónak tetszik: riri17, Vampiregirl1, MadHatter, coke., Luckie
2013. május 14. 15:51 #4320
- törölt felhasználó -    
A rohadt vérvétellel. Fél órával a nyitás előtt odamegyek, de így is órákat kellett ott ülnöm. Pedig azt hittem, hogy végzek hamar és még ha késve is, de beérek első órára. Erre meg, az öreg nénikék mennek be előttem, akiknek egész nap semmi dolguk nem lenne, én meg aki iskolába járok, plusz két hét és itt vannak a vizsgák, ezek miatt hiányozzak. Kb. három perc alatt végeztem, és ezért kellett 3 órát ott ülnöm. Ja, és még igazolást se tudtak adni.
Múltkor is CT-vizsgálatra két órát kellett várnom, pedig időpontom volt.És előttem nem volt senki.
És még tudnék mesélni. Szóval elmehetnek a jó büdös ...-ba!!
540 oldal 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!