Idézet (coke. @ 2013.05.13. 17:20)
most is van: cigizzél, drogozzál meg piáljál amíg egyszer csak az elvonón találod magadat.
Meg d*gjál egysztelenül bárhol bárkivel bármikor, viccen kívül. A mai pop slágereknek, illetve pop zenének csúfolt kreálmányok 99%-a az esztelen szexuális aktusokról szól. Tudnék egy párat felsorolni, amiknek a dalszövege enyhén szólva arról szól, hogy "Figyu, gyere mán' d*gni egyet!", és a poén az, hogy a fiatalok ezt tartják a legjobb, leghihetetlenebb, legjobb zenének. Amerikában egyszerűen buták a gyerekek, nálunk meg az a helyzet, hogy a 12-18 éves korosztály egyáltalán nem beszéli az angolt. Á, tök jól hangzik a dal, király, de egyébként a kukiról és a szexről énekelnek benne. Minő kreativitás.
Hát igen, a maradékuk pedig arról szól, amiket felsoroltál. MJ propellerként forog a sírjában, Madonna meg egyszerűen éjt nappallá téve bőg, hogy ilyen szennyeknek taposták ki az ösvényt.
Idézet (Nessa123 @ 2013.05.13. 19:11)
Ha ez középiskolába fogja csinálni... biztos kap egy fegyelmit.Nem volt elég őt elviselni,de amióta jött az új csaj ős is büfög.Elég volt elviselni a fiú osztálytársamat,de már kettőt elviselni...
Ó, nekem most OKJ-n egy velem egyidős csaj műveli ezt. Olyan undorító, hogy az valami borzasztó. Múltkor akkorát büfögött, hogy eskü a párom és az édesapám együtt nem tud akkorát. Még egy fiútól csak-csak azt mondom, hogy oké, de, hogy egy lány/nő szájából!
Oké, itthon meg a páromnál én is elengedem magamat, de ő iskolában és gyakorlaton űzi mesterien. Mondjuk szombaton a párom elvitt egy étterembe ebédelni, és hát gyorsan ettem, mert nagyon jól esett a kaja, de véletlenül kicsúszott egy büfi is. Megjegyzem negyed akkora sem volt, mint amit azaz ominózus osztálytársnőm művelni tud. Szerintem az ilyenek nagy részt rájátszanak, és direkt büfögnek ekkorát. Undorító. Nem tudom miért nem lehet kulturáltan viselkedni, ha nem otthon vannak.
On:
Az időjárással újabban csak. Nem bírom valahogy ezt a hideg-meleg váltakozást. Vagy legyen hideg, vagy legyen meleg, de ne ez. Reggel szétfagytam a peronon az alatt a tíz perc alatt, amíg fel tudtam szállni a vonatra. Brutális volt.