Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. május 26. 16:47
Az emberkékkel, akik kiírják, hogy a zenei stílusuk rock/metal, mégsem hallgatnak egy ilyen előadót sem, plusz a kedvenceik szinte mind tinipopot játszanak. Rettentő idegesítő...
13 felhasználónak tetszik:
dijansalihu,
TheDanush,
itsjustme,
Beyla,
Luckie,
MadHatter,
Vampiregirl1,
ViviOsztCshőő,
hayley4,
riri17,
coke.,
icarlyluv,
minibogárka
2013. május 26. 17:18
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.05.26. 16:47)
Az emberkékkel, akik kiírják, hogy a zenei stílusuk rock/metal, mégsem hallgatnak egy ilyen előadót sem, plusz a kedvenceik szinte mind tinipopot játszanak. Rettentő idegesítő...
Ezeknek vagy nincs fogalmuk a zenei stílusokról, vagy azt hiszik, az olyan nagyon menő, ha rock/metal stílust írnak ki, aztán 1D-t, JB-t és társaikat hallgatják...
ON:
Most ez b*szta fel az agyam(ez a Rebeka én lennék):
2013. május 26. 17:35
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
ugyanezt akartam írni. tudom, hogy ha ebbe a topikba írok, akkor nagyjából mindig ez a lényeg, de már komolyan a hajam tépem az olyan profilok láttán, ahol a zenei stílusnál a rock (ne adj isten metal) szerepel, miközben a kedvencük Bieber vagy vandájreksön meg az az LMFAO vagy mi a halál is volt a nevük. bezzeg ha az ilyeneknek megmutatsz egy tényleges rockzenét, akkor jön a "miezasz*r?" monológ, vagy épp hogy ez x éves, ő miért hallgatna ilyet? és már ott tartunk, hogy részben az ilyen divatsenkik miatt nézik le azt, aki rockernek meri vallani magát, nem is az elterjedt negatív általánosítás miatt...
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Luckie,
MadHatter,
Vampiregirl1,
hayley4,
coke.,
icarlyluv,
minibogárka
2013. május 26. 17:41
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (Pinky96 @ 2013.05.26. 17:37)
A homosexuálisakkal!
mielőtt a szűklátókörű hülyeséged hangoztatnád, tanuld meg helyesen ragozni a szót. mellesleg akkor nekem meg a homofób gyökerekkel, mégsem kíváncsi rá senki.
10 felhasználónak tetszik:
riri17,
Luckie,
MadHatter,
Vampiregirl1,
ViviOsztCshőő,
hayley4,
Jolie_77,
coke.,
dijansalihu,
minibogárka
2013. május 26. 17:53
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
A 12 éves lányokkal, akik be tudnak szólogatni másoknak, de helyesen írni az istenért se tudnak...
A Forma 1-el.. Annyira fel húztam magam azon, hogy Kimi Perez miatt veszített pontokat, hogy majdnem szétvertem a tv-t, Rosber elsőségéről pedig inkább ne is beszéljünk.. Jólvan, úgyis gyereknap volt...
A Forma 1-el.. Annyira fel húztam magam azon, hogy Kimi Perez miatt veszített pontokat, hogy majdnem szétvertem a tv-t, Rosber elsőségéről pedig inkább ne is beszéljünk.. Jólvan, úgyis gyereknap volt...
2013. május 26. 17:55
Együtt érzünk veled...
2013. május 26. 17:57
Idézet (riri17 @ 2013.05.26. 17:53)
Engem Rosberg még nem zavart, de hogy megint a RedBullosok foglalnak el két helyet a dobogón..
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 26. 18:02
Idézet (Pinky96 @ 2013.05.26. 17:37)
A homosexuálisakkal!
Na, emellett nem tudok szó nélkül elmenni.
Először is, tanuld meg leírni ezt a szót. Másodszor is, mi bajod velük? Ő életük, azzal járnak akivel akarnak, neked ebbe nincsen beleszólásod. Oké, hogy két lányt vagy férfit az utcán smárolni nem egy fenomenális élmény, de kissé erősnek érzem rájuk az "undorító" kifejezést. Attól még ugyanolyan emberek, mint mi, a szexuális beállítottságuk meg az ő dolguk...
ON: Ezzel a rohadt megfázással. Tegnap még a torkom fájt eszeveszettül, ma az orrom folyik, eskü ha az elmúlt két napban nem ittam meg három kancsó forró teát akkor egy kortyot se...
13 felhasználónak tetszik:
itsjustme,
Beyla,
ViviOsztCshőő,
riri17,
hayley4,
Jolie_77,
Vampire Lady,
Vampiregirl1,
MadHatter,
coke.,
dijansalihu,
minibogárka,
TheDanush
2013. május 26. 18:38
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.05.26. 17:57)
Engem Rosberg még nem zavart, de hogy megint a RedBullosok foglalnak el két helyet a dobogón..
Webber nem érdekel, de Vettel már kicsit aggaszt, mert megint elfog húzni Kimi előtt... Főleg, ha Kimi még büntetést is kap..
MadHatter
2013. május 26. 20:46
Idézet (riri17 @ 2013.05.26. 18:38)
Webber nem érdekel, de Vettel már kicsit aggaszt, mert megint elfog húzni Kimi előtt... Főleg, ha Kimi még büntetést is kap..
Webber még engem sem, de Vettel nagyon...Folyton keresztbe tesz Hamiltonnak...És akkorát képzel magáról, hogy az szánalmas.
Nem kapott büntetést, megtarthatja a 10. helyet.
ON:
A sok roh*dt vizsgával.-.-
2013. május 26. 20:48
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Azzal, hogy a nyuszim emésztése nem sokat javult, hiába adom be neki a felírt folyadékot, és mehetek vissza az orvoshoz. Rettegek attól, hogy megbetegszik.
2013. május 27. 19:08
riri17coup d'état |
Ma papám kirakta a szódát, mellé pénzt is. Elment a boltba, és mire visszatért, ellopták belőle a pénzt. Egyszerűen annyira undorító emberek vannak, hogy az már kész..most komolyan, jó érzés az nekik, hogy elvitték 200 forintot.?! Fulladjon bele abba a rohadt 200 forintba, vagy egye meg.!! Szégyen, hogy mi megy itt...
2013. május 27. 19:10
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.05.26. 17:18)
Ezeknek vagy nincs fogalmuk a zenei stílusokról, vagy azt hiszik, az olyan nagyon menő, ha rock/metal stílust írnak ki, aztán 1D-t, JB-t és társaikat hallgatják...
ON:
ON:
Az igen. Értelem a köbön.
2013. május 27. 19:14
Elmennék a barátaimmal szombaton valahova, de pont aznap van U18 keretszűkítés, és részt kéne vennem rajta. Oké, szeretek edzésre járni, és ezeken a dolgokon részt venni, csak sajnos mindig akkor vannak programok, mikor a barátaimmal lennék legszívesebben. Elég gáz, hogy már milliószor hívtak, de mindig le kellett mondanom a sport miatt. Nehéz, mert mind a kettő fontos, és senkivel nem akarok kiszúrni. Szerintem megint a barátaimat kell hanyagolnom, ami rettenetesen égő nekem.
2013. május 27. 19:29
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline |
A sulival. Pontosabban a magyartanárommal. Múlt héten lezárt ötösre, amiért nagyon megszenvedtem. Majd ma begurult, mert néhányan nem csináltak házit, és mindenkinek kiradírozta a ceruzával beírt lezárt jegyeit. Ezután pedig íratott egy verselemzést, amire nem is volt elég idő, és nem tudtam befejezni. Majd közölte, hogy ezt leosztályozza, és beleszámít az év végi jegybe. (Amúgy senki sem tudta befejezni, szóval ezzel nem vagyok egyedül.) Viszlát ötös! (Ráadásul nyelvtanból is úgy adott négyest, hogy volt egy olyan négyesem, amiről nem is tudtam, és csak akkor szembesültem vele, amikor lezárt. Addig szentül meg voltam róla győződve, hogy ötös leszek. Hát, kösz b*zdmeg!)
+ Az összes tanárral, akinek nem volt ideje év közben íratni vagy feleltetni, és ezt most akarják bepótolni. Sőt, van amiből most írok az első jegyemért.
Lehet, hogy ez nem eget rengető probléma, és kit érdekelnek az év végi jegyek, mert már úgyse számít. De engem ez ma akkor is felb*szott.
+ Az összes tanárral, akinek nem volt ideje év közben íratni vagy feleltetni, és ezt most akarják bepótolni. Sőt, van amiből most írok az első jegyemért.
Lehet, hogy ez nem eget rengető probléma, és kit érdekelnek az év végi jegyek, mert már úgyse számít. De engem ez ma akkor is felb*szott.
2013. május 27. 19:31
Jelenleg azokkal az emberekkel, akik egy apróság miatt képesek lennének eldobni maguktól az életüket. Konkrétan egyik osztálytársamra gondolok. Eltiltották a pasijától, a lány pedig begyógyszerezte magát, egész eddig kómában volt, lélegeztetőgépre van kapcsolva, majdnem meg is halt..És csupán annyi volt az öngyilkossági kísérlet oka, hogy eltiltották szegény szerencsétlent a pasijától... Csak engem tudnak felb*szni ezek az emberek?!
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Vampire Lady,
hayley4,
Vampiregirl1,
MadHatter,
Guitarist,
Luckie
2013. május 27. 19:35
Idézet (LittleWalker @ 2013.05.27. 19:10)
Az igen. Értelem a köbön.
Ilyen osztálytársam is csak nekem lehet.
2013. május 27. 19:38
riri17coup d'état |
Idézet (VastagCsabiFaan @ 2013.05.27. 19:31)
Jelenleg azokkal az emberekkel, akik egy apróság miatt képesek lennének eldobni maguktól az életüket. Konkrétan egyik osztálytársamra gondolok. Eltiltották a pasijától, a lány pedig begyógyszerezte magát, egész eddig kómában volt, lélegeztetőgépre van kapcsolva, majdnem meg is halt..És csupán annyi volt az öngyilkossági kísérlet oka, hogy eltiltották szegény szerencsétlent a pasijától... Csak engem tudnak felb*szni ezek az emberek?!
Nálunk is volt hasonló eset... Egy csaj otthon begyógyszerezte magát, úgy jött be suliba, rosszul lett, és alig tudott kimenni a saját lábán, a mentősök ott támogatták, nagyon durva volt. Mindezt csak azért, mert összeveszett a barátjával...-.-
Luckie
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.