Ez nagyon durva, de sajnos manapság már ez a követendő példa. Ha nem így cselekszel, gáz vagy.
Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. május 31. 18:39
16 felhasználónak tetszik:
xMilesss,
TizzyHeart,
Bad Girl40,
nothingcanstopme,
Vampire Lady,
hayley4,
Vampiregirl1,
riri17,
Luckie,
Guitarist,
Beyla,
MadHatter,
icarlyluv,
TheDanush,
Alison Lerman,
BenGergReg
2013. május 31. 18:43
Idézet (xMilesss @ 2013.05.31. 18:31)
Igen, nyolc éve osztálytársak vagyunk, tök jól ismerjük egymást, a tanárokkal is egész jóban vagyunk, erre elmegyünk. De számomra az a legmeglepőbb, hogy valaki várja. Nem tudom hogy lehet ezt várni. Én minden nap rosszul leszek, ha rágondolok és mivel egyre jobban közeleg (MÁR CSAK KÉT HÉT!), egyre többet gondolok rá.
Ó, hát igen. Fura, hogy szeptembertől nem abba az agyonposzterezett osztályba sétálok be. Mondjuk nekünk kb. 12 év után kell "elválnunk", mivel még oviba is együtt jártunk.. Na, úgy a jó. (Y)
2 felhasználónak tetszik:
xMilesss,
TizzyHeart
2013. május 31. 18:45
Idézet (Hayley.5 @ 2013.05.31. 18:43)
Ó, hát igen. Fura, hogy szeptembertől nem abba az agyonposzterezett osztályba sétálok be. Mondjuk nekünk kb. 12 év után kell "elválnunk", mivel még oviba is együtt jártunk.. Na, úgy a jó. (Y)
Igen ez velem is így volt én nagyon féltem hogy milyen lesz az új osztály, de utána tök jó volt, mert mindenki tök normális volt.
2013. május 31. 18:51
xMilessssztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.27. Hozzászólás: 3655 Csatolások: 3236 Azonosító: 194820 offline |
Idézet (TizzyHeart @ 2013.05.31. 18:45)
Igen ez velem is így volt én nagyon féltem hogy milyen lesz az új osztály, de utána tök jó volt, mert mindenki tök normális volt.
Nekem is rengeteg mindenki volt, aki mondta, hogy tök jó a középiskola, olyan is volt, hogy az új osztályát sokkal jobban szereti az illető, mint a régit, és esze ágában nem menne vissza, de félek. Más meg csak így végigbaktat az osztályokon ballagásnál és annyit mondd, hogy ágyő. Én/ mi meg itt aggódunk. :/
2013. május 31. 18:55
Idézet (xMilesss @ 2013.05.31. 18:51)
Nekem is rengeteg mindenki volt, aki mondta, hogy tök jó a középiskola, olyan is volt, hogy az új osztályát sokkal jobban szereti az illető, mint a régit, és esze ágában nem menne vissza, de félek. Más meg csak így végigbaktat az osztályokon ballagásnál és annyit mondd, hogy ágyő. Én/ mi meg itt aggódunk. :/
Igen én is akkor nagyon nem akartam elmenni a suliból, de ezt az osztályt megszeretem és már nem szeretnék visszamenni.Csak az Ofővel van bajunk
2013. május 31. 20:23
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
A Teszkó előtt állt pár páva, vagy 20 percig, mert zuhogott az eső, és ott nyávogtak, hogy 'ők nem mennek ki, mert megáznak, és tönkre megy a hajuk..' Rosszabbak, mint a pcsák..
13 felhasználónak tetszik:
TizzyHeart,
Vampiregirl1,
dijansalihu,
xMilesss,
Luckie,
Hayley.5,
Beyla,
hayley4,
MadHatter,
Vampire Lady,
Nórii. SelFan.,
icarlyluv,
TheDanush
2013. június 01. 11:55
az egyik ismerősöm blogján valaki névtelenül mocskolódott, és azt hiszik, hogy én voltam, pedig nem. tök jó, hogy a saját barátaim feltételeznek ilyeneket rólam, nagyon ismerhetnek...
2013. június 01. 19:20
Az időjárással.Reggel köd volt,délben egy picit napsütés,délután is.17 körül meg elkezdett esni.Jó,hogy nem mentem a bankettre,pedig leakartam volna menni a vasútállomásra,de jól tettem,hogy nem
2013. június 01. 19:26
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (riri17 @ 2013.05.31. 20:23)
A Teszkó előtt állt pár páva, vagy 20 percig, mert zuhogott az eső, és ott nyávogtak, hogy 'ők nem mennek ki, mert megáznak, és tönkre megy a hajuk..' Rosszabbak, mint a pcsák..
Szegénykék, mekkora probléma, hogy elázik a kis hajacskájuk. Én tegnap pórul jártam. Láttam, hogy jön a felhő, na mondom elindulok páromhoz, úgyis max két utcát kell sétálni. Hát nem elkapott a jégeső az utolsó húsz méteren?XD Esernyő volt nálam, így legalább a szememet nem verte ki a jég, de elázott a nadrágom, a kardigánom és a cipőm is. Az volt a szerencsém, hogy az új telefon nem ázott el, még csak az kellett volna. Anyu gutaütést kapott volna, ha közlöm, hogy menjünk vissza a telefon szaküzletbe.XD Szóval mondhatni nekem még mindig az időjárással van ki a hózsákom.
12 felhasználónak tetszik:
Pink Carnation,
hayley4,
Bad Girl40,
Luckie,
MadHatter,
Vampire Lady,
Nórii. SelFan.,
dijansalihu,
riri17,
icarlyluv,
TizzyHeart,
Corby
2013. június 01. 19:26
Idézet (riri17 @ 2013.05.31. 20:23)
Én is "nyávogtam",hogy esik az eső,de nem azért,mert tönkre megy a hajam... nem szeretnék elázni és megfázni,mert egyszer úgy eláztam.Vizes haj,vizes ruha,dörgött,villámlott és úgy jöttem haza ja és nem volt nálam ernyő.Hisztiztem akkor?Nem
2013. június 01. 20:54
Idézet (Beyla @ 2013.06.01. 19:26)
Szegénykék, mekkora probléma, hogy elázik a kis hajacskájuk. Én tegnap pórul jártam. Láttam, hogy jön a felhő, na mondom elindulok páromhoz, úgyis max két utcát kell sétálni. Hát nem elkapott a jégeső az utolsó húsz méteren?XD Esernyő volt nálam, így legalább a szememet nem verte ki a jég, de elázott a nadrágom, a kardigánom és a cipőm is. Az volt a szerencsém, hogy az új telefon nem ázott el, még csak az kellett volna. Anyu gutaütést kapott volna, ha közlöm, hogy menjünk vissza a telefon szaküzletbe.XD Szóval mondhatni nekem még mindig az időjárással van ki a hózsákom.
Finnországban bezzeg 30 fok van. valami expressz pólusváltás lehet, vagy mi.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. június 01. 21:55
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Ha legközelebb elkezdenék túl boldog lenni valami miatt és reménykedni, valaki emlékeztessen, hogy kibaszottul nem lesz semmi úgy, ahogy akarom
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2013. június 01. 22:00
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
Hmmm, ma hazautazott a barátom a családjához és majd csak hétfőn jön haza látástól vakulásig dolgoztam ma, fáj mindenem, rohadt meleg van és nem esik az eső, pedig be van borulva, jah és természetesen a Nirvana gyászolói között, én is megemlékeztem Leland Cobainról
2013. június 02. 00:03
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2318 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline |
Mivel még csak 3 perce múlt éjfél, így semmivel, de ez kb 10 óra múlva biztosan változni fog és akkor az lesz a bajom, hogy két hétig vissza kell menni megint a koleszba...
2013. június 02. 10:32
holnap vizsga, és még sok mindent át kéne nézni, de már nagyon unom a tananyagot
2013. június 02. 14:23
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Hát, hogy őszinte legyek a vashiányommal. Hát, mostanában nem szedem a vasat, mert úgy érzem, hogy ennek a kihagyása, de a másik gyógyszer szedése - nem elkiabálni szeretném, Isten őrizz! - ,úgy érzem, hogy az állapotom javul, de ennek azaz ára, hogy éjt nappallá téve tudnék aludni. Nagyon fáradt vagyok pedig olyan nyolc órát simán durmoltam, ami nekem még sok is, mert lazán megvagyok egy 6-7 órás alvással, ám ez a vashiány most kegyetlen. 11:30-kor úgy keltem fel, hogy úristen, én most tutira meghalok, aztán lehet, hogy pluszba aluszékonyság még a gyógyszer mellékhatása is, hisz a 2x1 adagból egyet kora reggel hét körül kell bevennem. Ja, igen, meg megint az időjárással. Összerámoltam, csináltam kis kajcsikát magamnak meg a páromnak, mert csináltam kőrözöttet, gondoltam viszek neki belőle, felöltöztem, még a hajamat is megmostam és tádáááá: dörög, villámlik és úgy szakad az eső, mintha dézsából öntenék. Remek. Még jó hogy nem indultam el, mert a mai program első pontja megint az elázás lett volna.
2013. június 02. 14:31
Sz@rakszik a YouTube és mindenhol idióták vesznek körül, alig bírtam kialudni magam, holnap hétfő, és egy rohadt percig sem hagynak nyugodni. Elkezdtem egy albumot hallgatni, nem tudtam befejezni, és állandóan pattogtatnak. Elegem van...
2013. június 02. 15:43
Nem hiszem el, hogy valaki nem képes felfogni, hogy a Rögbi az NEM Amerikai foci. Istenem! Azért szerintem ezt nem olyan bonyolult felfogni. Teljesen más az egész. Jézusom! ...
2013. június 03. 14:35
Az idióta osztályommal -.-
Meg azokkal, akik megjelölnek a képükön, miközben csak ők vannak rajta, mindazért, hogy 'lájkoljam', és olyan emberek, akiket nem szívlelek.
Meg azokkal, akik megjelölnek a képükön, miközben csak ők vannak rajta, mindazért, hogy 'lájkoljam', és olyan emberek, akiket nem szívlelek.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.