Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. június 03. 15:20
A gyomorsavammal. Már évek óta küszködök vele, és egyre csak rosszab lesz. Már a harmadik féle gyógyszernél tartok, és ez se használ semmit. Kipróbáltam gyógynövényeket is, és semmi. Ilyen rossz még soha nem volt, egy hete nem tudok normálisan enni, volt mikor egy nap csak egy tál hideg meggylevest ettem. Fogytam is három kilót. Elmentem a dokimhoz, ő elküldött gasztroenterológiára, ahova kaptam időpontot 2 hónap mulva. Mi ez?? Két hónap??? És mondom addig mit csináljak? Azt válaszolták szedjem tovább agyógyszert, mást nem tudnak mondani..De hát hiába szedem, ha gyszer sz*rt se ér. Ráadásul elég drága, és most azért adjak ki ezreket, hogy ne használjon semmit.. Már lassan úgy érzem lyukat éget a nyelőcsövemen a sav... És persze, hogy pont a vizsgás héten a legrosszabb, nem elég, hogy amiatt idegeskedek (amitől csak rosszabb lesz), de még ez is itt van. Na ezzel van tele a tököm, de k*rvára..
2013. június 03. 16:37
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Az emberekkel. Elegem van abból, hogy csak azért ítélnek el, mert szeretem a One Directiont, vagy éppen Miley Cyrust. Elítélnek egy tucat csajnak, aztán cső. Szerintem még mindig jobb, hogy beismerem, hogy kikért rajongók, minthogy letagadjam, csakhogy kedveljenek. Persze ez egy saját vélemény.
2013. június 03. 16:49
Elegem van az egyik p*csa osztálytársamból. 33 emberből 32-en békésen meglennénk, de van ő, és mindenkit oltogat. Milyen jogon csicskázza le a népet? Jesus! 15 évesen olyan ráncos, mint egy kivénhedt 40-es nő a sok kencétől, de ő a divatos, gyönyörű, stb... Kiskirálylány.
14 felhasználónak tetszik:
Beyla,
coke.,
Alison Lerman,
Bad Girl40,
riri17,
ViviOsztCshőő,
hayley4,
TheDanush,
Pink Carnation,
MadHatter,
itsjustme,
icarlyluv,
Whiteberry,
Corby
2013. június 03. 16:51
Ma? Egyszerűen mindennel. Ez a nap iszonyatosan sz@r volt. A hétvégére pedig egész végig esőt mond, ami azért nagyszerű, mert túrázni akartunk volna az osztállyal a kiránduláson. Aha...
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Alison Lerman,
ViviOsztCshőő,
TheDanush,
MadHatter,
itsjustme,
Ajsika,
riri17
2013. június 03. 16:55
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Őszintén saját magammal. Mert itt tengetem az időm, ahelyett, hogy tanulnám a rohadt tételeket érettségire! Egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogy tanuljak de erőt veszek magamon! Muszáj! Ma hárommal végeznem kell. Választok valami könnyűt.
A másik pedig az eső. Alapvetően imádom az ilyen időt, bentről nézve a házból, vagy valakivel sz*rrá ázni az utcán, miközben sétálsz, vagy 5 percre vagy az otthonodtól!
Viszont futni akarok, ilyen időben meg nem igazán szeretek menni, de muszáj.
A másik pedig az eső. Alapvetően imádom az ilyen időt, bentről nézve a házból, vagy valakivel sz*rrá ázni az utcán, miközben sétálsz, vagy 5 percre vagy az otthonodtól!
Viszont futni akarok, ilyen időben meg nem igazán szeretek menni, de muszáj.
2013. június 03. 17:22
Röviden azzal hogy holnap a Nemzeti összetartozás napja alkalmából az ének tanár engem is betett a kórusába.Alapból nem akartam,erre ma két udvari szünetbe + 15:00-től próbálnunk kellett.Valamint holnap előadjuk,aztán még 16:00-kor a templomba is elő kell adni.Semmi kedvem ehhez,de holnap már vége végre.
2013. június 03. 18:53
Holnap megemlékezés... nem azzal a baj,hogy ünnepség van,hanem az,hogy gondolom esni fog.Minden nap esik az a rhadt eső.Már olyan rég volt jó idő.Na meg azzal,hogy van egy fiú az osztályból (péntektől csakis róla foglalkozok) mindig engem néz,de minek?Van valami baja velem?Van valami az arcomon vagy a hajamon?Na meg szeretném megtudni,hogy mi van,de nem merem megkérdezni Facebook-on.Igen,ez egy kicsit fura,hogy nem merem,de azért... Elmondtam az egyik lány osztálytársamnak az egész történetet/álmomat,még el is mondtam,hogy kiről álmodtam,de nem láttam,hogy meglepődött volna Pár ember azt mondja,hogy szerelmes belém,és ha nem igaz?Nem értem,hogy miért nem tud oda jönni hozzám és elmondja az igazat?Reggel első óra előtt kétszer-háromszor mindig rám nézett... Komolyan,ha én meglátom megint,hogy néz oda megyek és elviszem a könyvét vagy mást fogok csinálni
2013. június 03. 18:56
EZ VOLT MA :Miért kell engem bántani? X2 Megütöttek X1 A hajamat lehúzták a földre És Vérzik a fülem -.- Utálom az egész osztályt!
És + sikitottam is -.-
és most szédülök -.-
És + sikitottam is -.-
és most szédülök -.-
2013. június 03. 19:11
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Annyira utálom már, hogy egy csomószor megkapom azt, hogy 'kellemesen csalódtam benned'. Az elején még oké volt, de húszadszorra hallva, elbizonytalanodtam, hogy lehet, bennem van a baj... Szrul esik, nagyon.
11 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő,
Bad Girl40,
hayley4,
coke.,
TheDanush,
Luckie,
Pink Carnation,
MadHatter,
itsjustme,
Ajsika,
Corby
2013. június 03. 19:42
Idézet (Nessa123 @ 2013.06.03. 18:53)
Holnap megemlékezés... nem azzal a baj,hogy ünnepség van,hanem az,hogy gondolom esni fog.Minden nap esik az a rhadt eső.Már olyan rég volt jó idő.Na meg azzal,hogy van egy fiú az osztályból (péntektől csakis róla foglalkozok) mindig engem néz,de minek?Van valami baja velem?Van valami az arcomon vagy a hajamon?Na meg szeretném megtudni,hogy mi van,de nem merem megkérdezni Facebook-on.Igen,ez egy kicsit fura,hogy nem merem,de azért... Elmondtam az egyik lány osztálytársamnak az egész történetet/álmomat,még el is mondtam,hogy kiről álmodtam,de nem láttam,hogy meglepődött volna Pár ember azt mondja,hogy szerelmes belém,és ha nem igaz?Nem értem,hogy miért nem tud oda jönni hozzám és elmondja az igazat?Reggel első óra előtt kétszer-háromszor mindig rám nézett... Komolyan,ha én meglátom megint,hogy néz oda megyek és elviszem a könyvét vagy mást fogok csinálni
Fent van a Facen,akarok írni neki,de nem merek.Ha egy lánnyal beszélek az még oké,vagy ha egy-két fiú rám ír... de,hogy neki írjak?
2013. június 03. 20:03
Konkrétan egyik barátnőmmel. Pénteken LB-mmel elmentünk utolsó óráról(lényegtelen, hogy miért), délután felhív barátnőm, hogy egy osztálytársunk azt mondta, csak lógunk, mert nem akarunk bent lenni, meg ilyenek. Ma persze kiderült, hogy azért mondta ezt, mert barátnőm elmondta mindenkinek, hogy mi moziba mentünk. Persze az meg sem fordult a fejében, hogy nem a mozi miatt mentünk el, hiszed oda este mentünk. De azért még ő árul be mást. Szánalom.:'D
2 felhasználónak tetszik:
Bad Girl40,
Luckie
2013. június 03. 20:15
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
a magyar orvosokkal. már majdnem egy év eltelt azóta, hogy sürgősségi vakbélműtétem volt, amit olyan ügyesen megcsináltak, hogy nem elég, hogy nem tudom a tíz centis vágástól nyugodtan "élvezni a fiatal éveimet", de össze is nőtt a két varratom, úgyhogy a mai napig szenvedek vele/tőle. ma is úgy belehasított, hogy majdnem összeestem, komolyan alig bírtam megállni a lábamon, úgy fájt. a "hegem" rondább, mint a műtétkor volt maga a seb, pedig már teljesen be kellett volna hegesednie, erre az egész egy hatalmas, másfél centi széles lila, kidagadt csík. mindenre érzékeny, magától elkezd hasogatni, ráadásul fel is borult miatta egy-két dolog a szervezetemben. de természetesen akárhányszor mentem vele vissza a sebészetre, annyit mondtak, hogy gyulladás, jegeljem... hát ez igazán csodálatos. kár, hogy már amikor egy hónappal a műtét után visszamentem, akkor is ennyit mondtak ahelyett, hogy kaptam volna rá egy gyulladásgátlót...
most nyáron úgy néz ki, vágathatom újra (de ha azzal is hat hetet kell feküdni, meg is ölöm magam), hogy egyszer talán teljes életem lehessen mellette, viszont mivel kétszer vágják, gondolom még nagyobb lesz a heg... igazán kellemes belegondolni, hogy normális orvosok már három-négy centis vágással letudják... de persze tudom, örüljek, hogy nem haltam bele, megkaptam már párszor... hát köszönöm szépen...
most nyáron úgy néz ki, vágathatom újra (de ha azzal is hat hetet kell feküdni, meg is ölöm magam), hogy egyszer talán teljes életem lehessen mellette, viszont mivel kétszer vágják, gondolom még nagyobb lesz a heg... igazán kellemes belegondolni, hogy normális orvosok már három-négy centis vágással letudják... de persze tudom, örüljek, hogy nem haltam bele, megkaptam már párszor... hát köszönöm szépen...
2013. június 03. 20:18
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (LittleWalker @ 2013.06.03. 16:49)
Elegem van az egyik p*csa osztálytársamból. 33 emberből 32-en békésen meglennénk, de van ő, és mindenkit oltogat. Milyen jogon csicskázza le a népet? Jesus! 15 évesen olyan ráncos, mint egy kivénhedt 40-es nő a sok kencétől, de ő a divatos, gyönyörű, stb... Kiskirálylány.
Popelka?
2013. június 03. 20:35
Idézet (TheDanush @ 2013.06.03. 20:18)
Popelka?
Who else? xD De már az idegeimre megy.
Idézet (riri17 @ 2013.06.03. 19:11)
Annyira utálom már, hogy egy csomószor megkapom azt, hogy 'kellemesen csalódtam benned'. Az elején még oké volt, de húszadszorra hallva, elbizonytalanodtam, hogy lehet, bennem van a baj... Szrul esik, nagyon.
Ismerős. Én is milliószor megkaptam már, hogy tök bunkónak gondoltak, erre milyen jó arc vagyok. WTF?!
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. június 03. 20:41
Idézet (LittleWalker @ 2013.06.03. 16:49)
Jaj ne is mond... így vagyok én is az egyik osztálytársammal.Vajon ki lehet?Hát az új lányból.Úgy viselkedik mint egy hlye vagy úgy mintha 18 éves.Egyszer beszólt az egyik osztálytársamra,mert állítólag neki ment.Vajon pillanatom,hogy fejbe tudnám rúgni,mert nem bírom azt az idegesítő vihogását hallgatni.Pénteken nem volt happy,mert fájt a fejem,szédültem,hányingerem volt.Szépen ülök a széken osztálytársammal erre oda jön,hogy mennyire utálják egymást és elkezdett visítani.Nem bírtam ott maradni,hogy hallgassam tőle a hlyeségét
2013. június 03. 20:57
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 offline |
Idézet (itsjustme @ 2013.06.03. 20:15)
a magyar orvosokkal. már majdnem egy év eltelt azóta, hogy sürgősségi vakbélműtétem volt, amit olyan ügyesen megcsináltak, hogy nem elég, hogy nem tudom a tíz centis vágástól nyugodtan "élvezni a fiatal éveimet", de össze is nőtt a két varratom, úgyhogy a mai napig szenvedek vele/tőle. ma is úgy belehasított, hogy majdnem összeestem, komolyan alig bírtam megállni a lábamon, úgy fájt. a "hegem" rondább, mint a műtétkor volt maga a seb, pedig már teljesen be kellett volna hegesednie, erre az egész egy hatalmas, másfél centi széles lila, kidagadt csík. mindenre érzékeny, magától elkezd hasogatni, ráadásul fel is borult miatta egy-két dolog a szervezetemben. de természetesen akárhányszor mentem vele vissza a sebészetre, annyit mondtak, hogy gyulladás, jegeljem... hát ez igazán csodálatos. kár, hogy már amikor egy hónappal a műtét után visszamentem, akkor is ennyit mondtak ahelyett, hogy kaptam volna rá egy gyulladásgátlót...
hát igen, a magyar egészségügy igen elszomorító. pár évvel ezelőtt eltörtem a kulcsontomat Ausztriában. elmentünk a kórházba, alig kellett várni, jött is az orvos. fél óra alatt megvolt a röntgen és a jelentés is. ezzel szemben amikor a tesómnak kellett bemennie egy magyarországi kórházba, ott töltött vagy 5-6 órát úgy, hogy szinte rá se néztek. amikor pedig nagy nehezen behívták, az orvosok az asztalon ültek meg olvasgattak...
2013. június 03. 21:18
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Magammal. Vizsgaidőszak van, ami nem kemény (drága bölcsészkar), de anyukám folyamatosan mondja, hogy más agyontanulja magát (minden tiszteletem az ilyen céltudatos embereké!), én meg nem csinálok semmit. De hát ha egyszer nincs mit csinálnom? Megpróbálok lapulni, ne legyen sok konfliktus, erre ma két sorozatba is belefogok, a Trónok Harcába és az Arrested Development-be. Megveregethetem a vállam, kezdődhet a családi háború. "Már megint sorozatot nézel? Egész nap a gép előtt ülsz, teljesen feleslegesen vagy itthon, stb." Ami teljesen igaz. Ezért van ki magammal a tököm, mert nem bírom magam összeszedni.
De hogy ezek a sorozatok mennyire jók, nem értem, miért maradtak ki eddig az életemből.
De hogy ezek a sorozatok mennyire jók, nem értem, miért maradtak ki eddig az életemből.
2013. június 03. 21:23
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Idézet (itscandice @ 2013.06.03. 18:56)
EZ VOLT MA :Miért kell engem bántani? X2 Megütöttek X1 A hajamat lehúzták a földre És Vérzik a fülem -.- Utálom az egész osztályt!
És + sikitottam is -.-
és most szédülök -.-
És + sikitottam is -.-
és most szédülök -.-
Most nem tudom eldönteni, hogy ezt pusztán figyelemhajhászásból írtad ki, vagy tényleg bántanak... Ha utóbbi van, mindenképpen kérj segítséget, vagy szüleidtől, vagy egy tanártól, vagy valami internetes baráttól, akiben bízol. Az mégsem mehet, hogy megvernek az iskolában. Én is ugyanígy voltam általánosban, tudom, mennyire félelmetes, de segítséget kérni nem gyávaság, inkább bátor jellemre vall.
2 felhasználónak tetszik:
Luckie,
itscandice
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.