Ma éppen mivel van tele a tököd?
2013. június 18. 16:49
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Csatlakozom, nekem is a meleggel. Egész éjszaka csak forgolódtam, és még kimozdulni sincs kedvem, egész nap csak gubbasztok a ventilátor mellett. Jah, és szerintem még a kaja is megbuggyant bennem a melegtől, nagyon fáj a pocim.
2013. június 18. 16:50
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Ma tíz óra óta ez bosszant. Magyarul azzal, hogy el lett halasztva a matek érettségi, mert valamelyik észlény Belgrádban hozzáfért, lefénymásolta és felrakták a netre az egyik tesztet a három közül. 9-re már az iskolában kellett lenni, negyvenöt percet dekkoltunk a tűző napon mire beengedtek minket a tornaterembe, ahol írtuk (volna). El is kaptuk a kovertákat, kitöltöttünk minden papírt, és egyszer csak mondják, hogy induljunk haza, mert holnap írjuk. Most ezért kellett felkelnem reggel fél hétkor, és 38 fokban begyalogolni az iskolába. Holnap ismét a legnagyobb melegben, délben oldjuk az új tesztlapokat, amit éppen most nyomtatnak. Pedig már örültem, hogy végre túl leszek ezen is. Aha, persze. Nem szoktam ilyet mondani, de a qrwa életbe mostmár tényleg. Mindig bele kell ütni valakinek az orrát mindenbe... És nem voltak képesek előbb mondani, hogy gáz van. Már tegnap este kiderült, de ide csak délelőtt tíz óta után szólnak. Csodálatos, köszönjük.
2013. június 18. 17:15
Mindjárt megsülök.Jó,jó,persze jobb,mint az,hogy minden nap esik 4-szer.+ hiányzik az osztályom,de nem csak egy-két személy,hanem mindenki.Még az is,aki miatt nap,mint nap felmegy az agyvizem.
1 felhasználónak tetszik:
xoSelenaxo
2013. június 18. 21:55
luluuuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Ezzel a két képpel :
Fogadok,hogy a kis pózer azt sem tudja,mi az a Nirvana vagy a Guns N' Roses. Legfeljebb hírből hallott róluk...Nem azért hordja,mert szereti őket,vagy valami fontos jelentőséggel bír számára,hanem mert a stylist ezt aggatta rá.A sok elvakult rajongó pedig nyálcsorgatva írogatja az irritáló kommenteket,pl: " Ahw,Zayn olyan szexii,úristen*-* Olyan jó az a felsője ,nekem is kell <33 "
Amikor viszont megtudják,hogy ők nem azt a tucatf*st játsszák,amihez az ő fülük van szokva,akkor a "GNR giccses rocktatákból áll,akik talán csak a nyolcvanas években voltak menők,de csak talán.."
Felidegesítettem magam..
Fogadok,hogy a kis pózer azt sem tudja,mi az a Nirvana vagy a Guns N' Roses. Legfeljebb hírből hallott róluk...Nem azért hordja,mert szereti őket,vagy valami fontos jelentőséggel bír számára,hanem mert a stylist ezt aggatta rá.A sok elvakult rajongó pedig nyálcsorgatva írogatja az irritáló kommenteket,pl: " Ahw,Zayn olyan szexii,úristen*-* Olyan jó az a felsője ,nekem is kell <33 "
Amikor viszont megtudják,hogy ők nem azt a tucatf*st játsszák,amihez az ő fülük van szokva,akkor a "GNR giccses rocktatákból áll,akik talán csak a nyolcvanas években voltak menők,de csak talán.."
Felidegesítettem magam..
2013. június 18. 22:10
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 413 Csatolások: 0 Azonosító: 195771 offline |
Idézet (luluuu @ 2013.06.18. 21:55)
Ezzel a két képpel :
Felidegesítettem magam..
Felidegesítettem magam..
A második kép
[quote=luluuu,2013.06.18. 21:55~4070771]
2013. június 18. 22:32
Idézet (luluuu @ 2013.06.18. 21:55)
Ezzel a két képpel :
Felidegesítettem magam..
Felidegesítettem magam..
fúúú... de szeretem az ilyet. -.-
még ha ez a gyerek tudja is kik ők (bár legfeljebb a nevüket hallotta), de a sok kiscsaj rajongója már nem és csak miatta vennének fel ilyen pólót, miközben sz..t se tudnak róluk, vagy hogy ez egy együttes, csak a "szerelmükhöz" tudják kötni. pont egyik nap panaszkodtam valakinek arról, hogy milyen sokan vesznek fel Nirvana, Rolling Stones, Ramones, stb pólót, miközben azt se tudják mi az, esetleg azt hiszik ez valami márka.
szá
nal
mas
2013. június 18. 23:00
Idézet (MsDeadpool @ 2013.06.18. 22:32)
fúúú... de szeretem az ilyet. -.-
még ha ez a gyerek tudja is kik ők (bár legfeljebb a nevüket hallotta), de a sok kiscsaj rajongója már nem és csak miatta vennének fel ilyen pólót, miközben sz..t se tudnak róluk, vagy hogy ez egy együttes, csak a "szerelmükhöz" tudják kötni. pont egyik nap panaszkodtam valakinek arról, hogy milyen sokan vesznek fel Nirvana, Rolling Stones, Ramones, stb pólót, miközben azt se tudják mi az, esetleg azt hiszik ez valami márka.
szá
nal
mas
szá
nal
mas
Pontosan..Alkalomadtán mindennek elmondják a rockzenészeket,meg hallgathatatlan zaj kategóriába sorolák a rockdalokat,pedig egy Guns - Don't Cry,vagy egy November Rain rohadtul többet ér,mint egy Vándájröksön Kiss You .Vagy akármelyik "daluk"..
Csomó lányon látok ilyen pólókat,pedig szerintem semmit sem tudnak.
Tescoban ilyen rózsaszín AC/DC póló van csillámokkal.Okaaay. Nem néz ki gázul,áá.
Egyébként kellenek ezek a pólók!
2013. június 18. 23:21
Leginkább a meleggel,de az egész napom katasztrófa volt.Éjjel nem tudtam aludni,csak forgolódtam végig és amikor bealudtam végre kelnem kellett.
Délelőtt 11-től délután 2-ig sétáltunk nővéremmel a legnagyobb melegben.A kórház felé a fél piánk elfogyott,min.fél órát kellett várni a dokinál,hogy kiadja a papírokat. A bőrgyógyásznál 0 ember volt,simán végezhettünk volna,de b*szott kijönni valaki,hogy elvegye a kártyámat,erre akkor jött ki mikor már jöttek utánunk többen.Erre nem minket hívtak utoljára?,hogy ott r**adjon kettébe,már elnézést. Most először végezhettünk volna gyorsan,ráadásul jó is lett volna ebbe a melegbe,de csak azért is ott ültünk vagy 1 órát. Utána mentünk tovább LIDL-be (ami még 20 perce volt a kórháztól),mert nekem már 1 hete selyemcukorkára fájt a fogam ( ). Végignéztünk mindent,de nem volt. 1x ennék és akkor sincs...
Utána már jöttünk haza egyenesen,de kegyetlen rossz volt még 1 órát sétálni ilyen kánikulában... Rendesen összeakartunk esni,ráadásul már inni se volt mit.A lábam már leszakadt,a fejem búbja tűzforró volt,az arcom rákvörös,a talpam már leégett a helyéről,izzadtam mint a ló,ráadásul tornacipőben és zokniban voltam,mivel nincs nyári cipőm.
Utána mentünk rokonokhoz,hát az se volt jobb élmény.
Délelőtt 11-től délután 2-ig sétáltunk nővéremmel a legnagyobb melegben.A kórház felé a fél piánk elfogyott,min.fél órát kellett várni a dokinál,hogy kiadja a papírokat. A bőrgyógyásznál 0 ember volt,simán végezhettünk volna,de b*szott kijönni valaki,hogy elvegye a kártyámat,erre akkor jött ki mikor már jöttek utánunk többen.Erre nem minket hívtak utoljára?,hogy ott r**adjon kettébe,már elnézést. Most először végezhettünk volna gyorsan,ráadásul jó is lett volna ebbe a melegbe,de csak azért is ott ültünk vagy 1 órát. Utána mentünk tovább LIDL-be (ami még 20 perce volt a kórháztól),mert nekem már 1 hete selyemcukorkára fájt a fogam ( ). Végignéztünk mindent,de nem volt. 1x ennék és akkor sincs...
Utána már jöttünk haza egyenesen,de kegyetlen rossz volt még 1 órát sétálni ilyen kánikulában... Rendesen összeakartunk esni,ráadásul már inni se volt mit.A lábam már leszakadt,a fejem búbja tűzforró volt,az arcom rákvörös,a talpam már leégett a helyéről,izzadtam mint a ló,ráadásul tornacipőben és zokniban voltam,mivel nincs nyári cipőm.
Utána mentünk rokonokhoz,hát az se volt jobb élmény.
2013. június 19. 09:32
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Idézet (Pöttömke @ 2013.06.19. 09:22)
Valakinek k*rva sok szabadideje van...
És az a gond, hogy mi szívjuk meg az egészet. Már magam előtt látom, hogy ma újból közlik, hogy húzzunk haza, de természetesen mindezt az utolsó utáni pillanatban.
2013. június 19. 14:27
MadHatterfunkycrime |
A meleggel. A tornateremben (hál' istennek mégis megírtuk a matekot, mert voltak tartalék tesztek) legalább(!!) 42 fok volt, ablakokat persze luxus kinyitni, még a jéghideg, jeges víz amit vittem, az érettségi végefelé már kimondottan meleg volt. Mindenkiről szakadt a víz és vörös volt az arca, és én pedig úgy égtem le, hogy az árnyékban hazagyalogoltam, az ingemből pedig szó szerint ki lehet csavarni a vizet.
Imádom a nyarat!
Imádom a nyarat!
2013. június 19. 14:29
A hőséggel. Ráadásul a szobám a déli oldalon van és itt délután valóságos tüzes Pokol van.
Meg a kis csírákkal is tele van a hócipőm, akik azt hiszik, hogy menők, mert álnév mögé bújva írogatják az "okosságaikat". Bár ezzel is csak magukat járatják le.
Meg a kis csírákkal is tele van a hócipőm, akik azt hiszik, hogy menők, mert álnév mögé bújva írogatják az "okosságaikat". Bár ezzel is csak magukat járatják le.
2013. június 19. 14:35
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Unokatesóim anyukájával. Egyszerűen a hideg kiráz tőle, annyira egy... 2 fiú unokatesómmal lakunk egy városba, és néha átszoktak jönni hozzánk, az egyik 2, a másik 4 évvel idősebb nálam, és szinte olyanok, mintha a bátyjaim lennének. Az apukájuk külföldön dolgozik, (ő a nagybátyám), az anyjuk meg itthon van. De szinte le se szrja őket... Alig főz nekik kaját, múltkor is hozzánk jöttek ebédelni vasárnap(!), mert az anyjuk nem ébredt még fel délben(!). Persze amikor az apjuk is otthon van, akkor tökre 'normális', de komolyan úgy viselkedik velük, mintha nem is az anyjuk lenne. Sosem bírtam igazán, mamám sem, de sosem gondoltam volna, hogy ilyen...
2013. június 19. 16:09
Azzal, hogy a vasárnapi sérülésem miatt még ma sem tudok menni futni. Megőrülök a négy fal között!
2013. június 19. 16:20
Nekem már jobb lenne ha meghalnék senkinek se hiányoznék.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.